|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja
18.5.2012 13:57:41   
S*
Jaz bom tudi lulala drugi teden, sam če bom zdržala do četrtka bom takrat. Joj kje je še to, še skorej cel teden.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.5.2012 14:04:30   
zaspančka
S*, pridruži se nam na polulani sredi. user posted image En dan gor al pa dol. Do srede ni tolk daleč kot do četrtka. user posted image Jaz se tolažim s tem, da čez vikend ne bom imela toliko časa razmišljati o plusku/minusku, potem je pa že ponedeljek in sta samo še dva dneva do srede. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.5.2012 14:33:45   
S*
zaspančka ne me preveč vabit user posted image , sicer imam jaz uradn test za delat šele v soboto 26.maja.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
18.5.2012 17:18:05   
*viva*
Ok, babe žabe. Zdaj pa konec tega. Gremo se malo obmetavat. Pa ne kar tako, obmetavajmo se z roza barvo. Pol meseca je že mimo pa tako slabi rezultati, kaj je zdaj to?

No, pri meni je danes uradno konec odklopa. Začelo se je... domišljanje namreč. Sedaj, ko bi najbolj rada, da ta tečka pride točno, da grem na UZ, ki ga morem opraviti okrog 10. dneva je ni. In še totalna belina. In ja itak, ker mi je od zadnjič ostal en BC sem mogla zjutraj lulat. In kaj se vidi? nič. Edino, kot bi bil en lasek tam v bližini ko bi naj bila druga črtica. Sem bila tako jezna, da sem ga kr takoj vrgla v smeti. Se bo delal norca iz mene.

In sedaj? Ležim v postelji. Križ me boli kot da je plačan za to, vsake toliko me nekaj spodaj zašraufa, a še vedno vse belo.

Nadaljevanje? Čakam cca 4 dni in ponovim test, če se me ne bo usmilila že prej.

Nauk te zgodbe? Tak kot je ena napisala...naj gre vse v 3 pm.

Pa lep preostanek petka user posted image

PS: Še vedno iščem nekoga, ki je bil v mb na testu progesterona med 20 in 22 dnem cikla in me zanima vrednost, ki je bila bp. Tile umetniki namreč ne izpisujejo referenčnih vrednosti na izvid.

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.5.2012 18:00:58   
curly
Hej, viva!
Mislim, da ti lahko pomagam. Pojdi na tole stran: http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CF4QFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.kclj.si%2Fnuklearna%2FRadiofarmacija%2Freferencne_vrednosti.doc&ei=C3G2T7ODGoik4gTr5OzwCQ&usg=AFQjCNHGNNONCCR7BBoe1mDQCh9s86qMMA&sig2=cBKiG7471dkcwsR1ALMKEw
Tukaj je večino zadev, za katere te pregledajo v MB v ambulanti.
Drugače sem pa jaz tudi bila na merjenju progesterona (na ne vem, kateri dan točno) po menstruaciji, menda tako kot ti. Tukaj mislim, da ugotavljajo, če imaš O ali ne!
Moji rezultati bi naj bili v redu: 36.5 nmol/L S-progesteron; točke 6.86
Upam, da sem kaj pomagala pa me veseli, da boš v torek z nami lulala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.5.2012 18:41:12   
čiba
Naj bo drugi teden ROZA!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.5.2012 18:42:47   
*viva*
Hmmm...Curly...to pomeni, da glede na moj rezultat še ni bilo ovulacije ali kaj podobnega, ker mi piše samo <3 nmol/l...no, če ne prej boom videli avgusta...ali pa sploh ne.. hahahaha

Hja, mislim, da bom res lulala z vami, če se do takrat ne naslika. No ja upanja ni ravno veliko... čeprav me ta "lasek" na testu malo moti, samo je res komaj viden, mogoče si ga celo domišljam, hehehe.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.5.2012 12:56:01   
curly
viva, joj, res ne vem. Mogoče pa je bila ovulacija prej ali kasneje... Ne se obremenjevat s temi krvnimi preiskavami. Verjetno boš prej noseča, kot pa boš izvedela rezultate! user posted image Če že nisi - glede na opisane znakce! user posted image

No, pri meni je pa tako. joškice mi bodo menda odpadle, ker še po stopnicah ne smem it, tako me bolijo. Ponoči, ko se obrnem, prav začutim in se zbudim zaradi bolečine, ampak jaz še vedno mislim, da tole napoveduje user posted image .
Moje zdravje.. Hja, en dan sem boljše, drug dan me spet glava boli, ali grlo, ali oboje. Tako da grem popoldan za kako urco spat pa je potem bolje. Zvečer pa potem tudi brez težav zaspim. No, danes sem boljše, ampak bomo videli, kako se bom jutri počutila. Še 4 dni do testiranja! Upam, da bomo imeli same ROZIKE!
Lepo se imejte!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.5.2012 13:34:16   
HeLenčica
Curly, ti si noseča! Zdaj pa še samo test naredi da bo to potrdil.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.5.2012 14:02:14   
curly
Helenčica, saj vem, da bi rada videla, da se ti pridružimo še ostale, ampak jaz bom raje ostala pesimist zaenkrat.
Včeraj, 4 dni pred izostankom sem šla namreč delat test in se je pokazala ena samcata črtica, kot vedno do zdaj! user posted image
Saj vem, da je verjetno prehitro, ampak mogoče, res mogoče, bi pa test že pokazal, če bi bila res user posted image .
Bolj pričakujem user posted image , kot pa user posted image . Bomo videli, kaj nam drug teden prinese! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
19.5.2012 14:03:51   
LittleSun
curly ti si res sumljiva user posted image user posted image user posted image joj kak močno stiskam pestkeuser posted image

jaz pa kraljujem doma, sem ravno iz ikee in zdaj se malo oddahnem, potem pa veselo na delouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
20.5.2012 18:35:44   
klopek
Kako zatišje, upam da zaradi tega, ker vse intenzivno delate user posted image user posted image

curly, viva in ostale, ki lulate v torek/sredo navijaaaam user posted image user posted image

curly ti si resno sumljiva user posted image

Pri nas se user posted image poslavlja in gremo resno v prvi krog user posted image , baje to pomaga user posted image

LittleSun upam, da nisi preveč zapravla u Ikei user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.5.2012 0:00:32   
Monstera
Sem se mislila še jaz za sredo najavit pa evo je prišla user posted image Držim pestke za vse ostale!

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.5.2012 7:01:03   
LittleSun
Jutro
monstera user posted image user posted image

klopek nisem preveč, samo nujne stvari sem tokrat nabavila (začudauser posted image user posted image )

Neka otožnost me je prijela čez vikend, sem kar malo vrgla puško v koruzo. Vsi okoli mene so noseči in jaz namesto, da bi bila srečna za njih in uživala v tem,se jezim nase in na cel svet kako vsem uspe, samo meni ne user posted image user posted image sem kar malo zgubila upanje, pa še lubi je rekel da ima pomisleke kar se tiče umetne, češ če sva enega naredila naravno, bova še drugega. Sej je res, da je do tja dolga pot in veliko preiskav, ampak me je vseeno streslo user posted image .

No upam da nisem zamorila jutra

pa lepo bodite user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.5.2012 7:47:36   
zaspančka
Mene je radovednost premamila in sem že čez vikend lulala. Po pričakovanjih je bila samo ena črtica... Vseeno pa user posted image ni nikjer na vidiku. user posted image

Little sun, en ogromen virtualni user posted image ti pošiljam. Verjetno ne pomaga prav veliko, vendar povsem razumem, kako se počutiš. Nama je prvi sin ratal v prvo, povsem nenačrtovano. Zdaj ko pa res želiva še enega, pa kar ne gre... Oz. je ratalo, potem je bil pa SS. Saj ne vem, a sem jezna ali žalostna... Pa še kar naprej dobivam povsod vprašanja, kdaj bo pa drugi, a si že noseča...

Upam, da nisem preveč radovedna, ampak a so zdravniki kaj povedali, kako je možno, da vama je prvi ratal naravno, zdaj morata pa na umetno? Če je preveč osebno, prosim, ignoriraj vprašanje. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

Neposredna povezava do sporočila: 240
21.5.2012 7:58:13   
S*
zaspančka ne obupaj, mogoče si pa bila prehitra in te + še preseneti.

Jaz se pridružujem LS in ostalim melanholičnim bitjem user posted image . Sem vso voljo izgubila in me sploh ne mika lulat. Znakov nobenih, tudi občutkov ne, tako da bo treba it v nove boje.

Neposredna povezava do sporočila: 241
21.5.2012 8:08:39   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Upam, da nisem preveč radovedna, ampak a so zdravniki kaj povedali, kako je možno, da vama je prvi ratal naravno, zdaj morata pa na umetno? Če je preveč osebno, prosim, ignoriraj vprašanje. user posted image

sej ni rečeno, da bo potrebno na umetno, obstaja pa možnost, glede na to da sem dobila napotnico za neplodnostno. Mi je moja G naredila nešteto preiskav in terapij, pa ni bilo spremembe. Bilo je vidno izboljšanje na jajčnikih na UZ, nosečnosti pa še kar od nikoder.

S* to da ni znakov, je lahko največji znak. Zate ostajam optimist in močno stiskam pestke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
21.5.2012 8:13:26   
HeLenčica
Punce moje, veeeeeeeeeeelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LittleSun, kaj pa sperma? Sta jo že kdaj pregledala? Pri 40% parov je namreč vzrok pri moškem.....saj je res, da sta enega že naredla, ampak savne, alkohol, stres in ne vem kaj še vse vpliva na poslabšanje kvalitete. Dobra novica pa je to, da se da malce slabši spermiogram kar lepo popraviti z zdravo prehrano, športom ipd. Drži se punca!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 243
21.5.2012 8:30:38   
rozi55
Jutro!
Koncala s sluzbo, zdaj pa kot penzionistka cakam, da se stacuna odpre ... Kr hudo, vem :)
Mojega obiska se ni, teste sem delala na 2 dni, belina od beline, tako da mi gre vse skup na zivce. Da bi ratalo kasneje ni mozno, ker nisva ze ... Em... Ni se za hvalit :D Tako da pliiiiis, naj se ulije, da bo mir.
Objemcki za zalostne, navijasko za cakajoce. Naredite si lep ponedeljek, soping vabi :)

Neposredna povezava do sporočila: 244
21.5.2012 9:11:02   
leychi
Hej, punce....še jaz bi se vam pridružila. Za menoj je 1,5 let truda. Januarja 2012 sem sicer zagledala + (s pomočjo klomifena), a sem imela žal v 10. tednu splav. Zdej smo se ponovno postavili na noge in gremo z dvignjeno glavo naprej.
.....Upam, da zagledam + že začetek prihodnjega tedna.
Stiskam pesti tudi za vas, ker vas zelo dobro razumem, kako neučakane ste....

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.5.2012 9:20:00   
Sa.je
Dobro jutro babike! user posted image
Kako ste kaj na tale deževen ponedeljek? - Mani konkretno manjka spanca...sva bila v soboto ne eni ohceti in sva prišla šele ob 5h zjutraj domov. Ne vem kdaj se mi je tako obrnilo, če grem malo kasneje spat sem potem še par dni zanič. Staramo se user posted image

LS tudi jaz sem bil kar malo otožna ta vikend. V soboto na tej ohceti so me vsi spraševali kako to, da še nimava otrok, kaj čakava, saj bosta že eno leto poročena ali ne?!?!? Katastrofa - a se res čisto vsak more vtaknit vame? user posted image Včeraj sva taščo in tasta peljala na testno vožnjo na bled in, ko pridemo tja, smo šli na tortico in tam seveda neki družinski piknik in ogromno folka, seveda sami vozički, nosečke, mamice z dojenčki - mislim, jaz sem prav rekla mojemu - kot bi se nekdo delal norca iz mene!

Curly ti si tudi meni sumljiva, jaz močno držim pesti, da je vse skupaj znak za user posted image

zaspančka user posted image user posted image še vedno je možnost, da je test zatajil, nič ni sigurno dokler ne priteče. Držim pesti zate.

Monstera user posted image user posted image user posted image upam, da bo junij tvoj mesec

S* držim pesti za user posted image user posted image

viva upam, da te kmalu neha mučiti tale tetka smotana. Ali naj priteče ali pa naj spoka za naslednjih 9 mesecev!

Moja user posted image se počasi poslavlja in gremo v nov krog...12 kroguser posted image 8 po ss....kdaj bo že konec tega mučenja? user posted image
Danes pokličem svojo G in se naročim za naprej in upam, da se čimprej kaj premakne, ker tole tičanje na enem in istem mestu, vsak mesec ista pesem...to mene ubija...naj se že kaj premakne, naj bo že kaj...toliko otrok, toliko nosečk...zakaj je to tako čudno narejeno?Tista, ki si otroka sploh še ne želi, bo v prvo zanosila...me, ki si pa tako zelo želimo, se trudimo in prebijamo iz meseca v mesec...zakaj je to tako?

čakamo na magični + :)

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.5.2012 10:37:05   
curly
Helou!
Evo, curly je pravkar nehala bit sumljiva, ker je dobila rjav izcedek, ki je še vedno do zdaj napovedal user posted image ! Sem kar malo žalostna zaradi tega. user posted image Po drugi strani me pa veseli, da bo prišla v nekem normalnem času (30. dni), kar pri meni ni pogosto. Izgleda, da mi je Klomifen prejšnji mesec malo uredil cikel. Vsaj to! user posted image

LS in company, vem, kako se počutite. Tudi jaz imam padce, ampak za njimi vedno pridejo tudi vzponi! Babe, morate se zavedat eno stvar. Me smo MOČNE ženske. Marsikaj smo dale že skoz pa še nismo obupale. Treba je it naprej. Vem, da si to tako močno želite, da ste pripravljene iti čez vse! Meni je tudi hudo in se bojim, kaj bo zdaj. Ta krog greva namreč na 2. IUI in pričakovanja so precej nižja, ampak vseeno mi nek glasek v meni stalno govori : MOGOČE PA ZDAJ BO! Jaz se sicer skoz prepričujem, da ne smem bit tak optimist, ker sem potem preveč razočarana, ampak si ne morem pomagat. NE BOM OBUPALA, KER SEM PREPRIČANA, DA BOM TUDI JAZ user posted image in to kmalu -> tako sem se odločila!!! user posted image

rozi, jao ta tvoja user posted image . Čisto te razumem, kako ti je. Tudi jaz sem imela podobne težave. Sem že parkrat čakala na mojo user posted image po 50 in več dni! Pošiljam user posted image in upam, da se stanje čim prej zjasne!

leychi , dobrodošla! Upam, da čim prej zagledaš user posted image !

Sa.je, sploh ne govori. Meni je bilo vedno tako hudo, ko so me vsi spraševali, zakaj še nimava otrok. Ampak jaz sem skoz govorila, da morem faks končat. No, potem se je razvedelo, da pač ne gre vse tako, kot bi moralo iti pa so utihnili. Večina ve, za tiste ki pa ne vedo pa še vedno uporabljam isti izgovor. Je pa res, da me zdaj to ne moti več tako močno, kot me je včasih, ker včasih ko smo naleteli na to vprašanje smo bili v družbi precej močni in nismo pokazali, da je kaj narobe, ko pa sva prišla domov pa v neutolažljivi jok. Da ti ne povem, kolikokrat sem jaz že bila noseča user posted image - pa sem zadnja izvedela - to je šele šok! user posted image Ljudje imajo očitno preveč časa, da se vtikujejo v tako osebne zadeve!? Ah... o tem bi se še dalo debatirat pa ne bom, ker bom potem celo stran na RR popisala. user posted image

S*, še vedno navijam za tvoji dve pikici! Nič obupat, pozitivna bit! user posted image

zaspančka, kot so ti punce rekle, mogoče je pa prehitro vse skupaj. Držim pesti, da je ne bo in da boš v sredo nalulala user posted image !

monstera user posted image user posted image user posted image

Naradite si kar se da lep ta deževen dan. Jaz grem pečt pecivo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.5.2012 10:46:57   
LittleSun
Helenčica ni še bil na pregledu sperme, bova to v neplodnosti, sej mislim, da ga tam pošljejo, ne?

rozi55 oreh manjka, meni je prejšni mesec pričarala M user posted image user posted image naj se ti čimprej uredi, vem da ni prijetno!

leychi dobrodošla, upam da hitro pobegneš na drug forum(nosečnost)

curly žal mi je zate, sem imela dober občutek o tebi. user posted image user posted image user posted image Močno bom stiskala pestke, pri naslednjem postopku!!

Jaz tut čakam če se kmalu nakaže izcedek, načeloma če misli tečka prit, bi moral biti jutri, pojutrišnjem že tukaj. Naj ga neeee booooo user posted image

jaz pa danes nimam nobenega delodiša, dela pa toliko, da se ti zmeša...najraje bi šla spat domov, pa še tako posrano vreme je.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 248
21.5.2012 11:38:44   
oreh
ČIRA ČARA
Oreh na komando prileti, da rozi menstro zaželi.
Ko se rozi z nočne zbudi, možeku račun od šopinga zamolči,
na WC odhiti in glej ga zlomka zraven še user posted image prihiti!

sporoči, če deluje, ker začaram še pol rezultate za polulano sredo!!! go, go girls!

Kako je to zanimivo, da imamo vse prav identične misli in občutke glede te nepravičnosti kdo in kdaj bo postala mama. Še sreča, da vedno potem posije sonce!
In najlepše pri vsemu je, da vsaj me druga drugo povsem razumemo. Se pa strinjam s curly, da je dosti lažje, če ljudje vedo, seveda po eni strani, ker ti potem ni treba zbirati še energijo za ne vem kake izgovore in nasmeške.
Če ve 10 ljudi, se bo 1 našel, ki ti želi še naprej slabo, 2, ki se jima jebe zate, ostali bodo pametno molčali in čestitali, ko bodo videli trebušček in če te že en vpraša kako si pa ti? je to zelo blagodejno. Vsako nosečnico vprašajo, kako si, kako si, a se boš sem vsedla, a se ti kadi preveč v obraz, a ti gremo po jagode, a res sladoled si si zaželela, eto šibam po njega...? a, mene kdo kdaj vpraša, če mi prinese vesoljsko ladjo za strpat user posted image na Mars, ko imam user posted image (helenčica sej me poznaš, vedno moram neki šimfat, zato si tega ne jemlji k srcu), a kdo kdaj vpraša na kakem pikniku, razen bližnjih seveda, kako si pa ti, ker ne moreš zanosit? Jaz mislim, da se je treba o tem pogovarjat tudi z drugimi, na le z našimi dečki in na forumu, življenje je prekratko, da 2, 3 leta živiš iz meseca v mesec, od O do user posted image (kdo se oglaša). In pogovor pomaga. Ne vem kako ste ve, a jaz bi se psihično požrla, če bi morala te stvari sama pri sebi premlevati, recimo da v službi ne bi nihče vedel.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
21.5.2012 11:49:54   
LittleSun
that's my girl user posted image user posted image user posted image oreh to sem pogrešala user posted image user posted image

se pa čisto strinjam s tabo glede pogovora, meni bi se sfrtajčkalo, če bi sama v sebi držala. Čeprav v službi nihče ne ve, ampak tudi kaj dosti ne sprašujejo.

Si kaj pridna??? tekaš? ješ zelenjavo? ne kadiš?? jaz se pofočkam na črno listo user posted image user posted image nič ne gibam, še telovadit sem pozabila ob večerih, jem sicer kar po teh svojih pravilih, čeprav me je zadnje dni sladoled kdaj in kdaj premamil, čikam pa ko stari deda, bolj kot sem nervozna in slabe volje, več skadim. blek...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?