rozi55
|
Čer! Oreeeeeh, še malo čaraj, še nič ni Joj me jezi, pa malo me tudi skrbi, da ni kake ciste. Zadnjič ko sem imela G, se mi ni dal slečt za UZ, ker mi ga je itak nedolgo nazaj delal v enakem delu ciklusa in sem bila ful slaba in čakala sem 2,5h in res nisem imela energije za plezat na uno mizo. Zdaj se pa po glavi tolčem.Testa od nedelje nisem več delala, saj bi bila ju3 solidarna, samo sem ga pozabila doma, jaz pa v nočni. Vsak dan me 1x al pa 2x zagrabijo krči, kot da se bo ulila, pa še nič. Od O je že skor 3 tedne, ene tolk pa tud nisva Kako se cajt obrne 14 dni sem bila ful slaba, zdaj pa skoz delam, pa poroke fotkava in je skoz akcija. Naj že pride, da popapcam Klomifenček in akcija. JA, res grozno, koliko nas je, ki imamo Jaz bi imela za 2. rok tam 1., 2. maj, pa sem šla zelo ok čez. Ker za 1. decembra me je pa kar vrglo. Ful sem si želela majhno razliko, pa moja leta, samo ne gre vse po željah. Ampak smo me ene močne, fejt babnce in vse bomo še cartale. Ko pa pride slab dan ali obdobje, pa smo tukaj druga za drugo. Skrbi so pa itak skoz. Komaj čakam, da bomo kaj pojamrale o slabosti, zaprtosti, nespečnosti, otečenih nogah, kako mulci nič ne spijo, deci se ne obrnejo po stanovanju ... Tajalaja - iskrene čestitke in srečno! Je fajn prebrat tako vzpodbudno novičko. Se veselim jutrišnjih dobrih novičk. Pa to bo pravo skupinsko lulanje
|