curly
|
Drage moje, kako lepo vas je brat! Nočem biti negativna, itak je najlepše, kar se mi lahko naredi, da nalulam plusek, ampak mene je takooooo strah upat, ker sem bila že vsaj ene 25krat razočarana -> sploh ne štejem več, ker se s tem nima smisla obremenjevati. V glavnem, hvala hvala hvala vsem, ki držite pestke. Moje joškice so iz dneva v dan bolj boleče (ampak se mi je to že večkjrat dogajalo tudi, ko sem potem dobila ), tako da to nič ne pomeni. Zdravje je boljše - sem včeraj spala menda enih 15 ur vse skupaj, tako da sem imela danes ob 4.30 že dovolj. Drugi znaki pa mislim, da so spet plod moje domišljije: dogaja se mi, da me enkrat pikne na levi strani, drugič na desni strani (še posebej če kihnem je ta bolečina zelo ostra), ampak če se prav spomnim, se mi tudi to dogaja dan ali dva preden dobim . Občasno imam poleg teh ostrih bolečin še rahle krče - še posebej ponoči, ampak to spet nič ne pomeni, ker lahko napovedujejo . Izcedkov zaenkrat še ni, ki bi napovedovali , ampak jih vsaj do ponedeljka ali torka še ne pričakujem, ker takrat bi morala priti . Bolj ko berem vaše poste, bolj študiram, da mogoče bi pa lahko bilo to to, ampak bodimo realni - za znakce je še ful prehitro, tako da vseeno mislim, da je vsa ta zmešnjava posledica napovedujoče se gspodične No, to bi bilo zaenkrat to, sem menda dovolj nabluzila. Lep sončkast dan vam želim!
|