Andromeda
|
Dobro jutro! Kako smo kaj? Jaz še kar, zadnje čase sicer težko zaspim, včeraj mi je kar pogosto trebuh otrdeval, sem očitno preveč migala, ker potem, ko sem šla počivat, se je stanje umirilo, pa očitno sodim med tiste redke srečnice, ki ponoči skorajda ne obiskujemo wc-ja. Se mi je pa v nekaj dneh trebuh malce nižje spustil, sama tega niti ne bi opazila če mi ne bi 2 dni nazaj soseda iz bloka povedala, meni se zdi skorajda enak No, je pa res, da ne čutim več tistega hudega "šutiranja" brc v rebra. Naslednji pregled bi morala imeti pa 15.11., ampak sem ravno včeraj iz ambulante dobila obvestilo, da je moj pregled za 1 teden prestavljen, sem kar malo jezna Kar se tiče obveznega cepljenja, ga podpiram, bolje preventiva kot kurativa, tudi cepiva so preizkušena itd., poleg tega, da živimo na območju z veliko primerov klopnega meningitis, jo bomo po 1. letu cepili tudi proti temu, tudi daria smo dali cepit. Prijateljica je prvega otročka dala cepit tudi proti vsem dodatnim cepljenjem - rotavirus in ne vem kaj še vse, ampak, ko je šel mali v vrtec, je bil kar naprej bolan, dobil je tudi rotavirus itd., tako, da - ne, hvala. Mi je pa naša zdaj že bivša pediatrinja kar naprej ponujala dodatna cepljenja, češ, ker je nedonošen, bo bolj oboleval, pa se nisem pustila prepričat. IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM Pozdravljene decembrčice, jaz sem bila na vašem seznamu s PDP 1.12.2012 ampak vas zapuščam, ker imam za 20.11. dogovorjen carski rez - cela nosečnost je bila zelo rizična, od tega da sem avgusta že ležala v porodni ker so bili vsi prepričani da bom rodila, na oddelku sem preležala 2 meseca, hvala bogu so se krvavitve ustavile in je moj pikec počakal do skoraj konca. Zdaj je na nogicah, imam placento previo, tako da mora iti čez CR. Se tako poslavljam od vas, z željo da se vam vse srečno in lepo konča in da boste zdravi ve in otroci. Uh, ZalaTM, glede na vse težave pa res fajn, da si skorajda do konca prišla! Bom 20.11. držala pesti
|