laringo13
|
Hej bodoče mamike Da se tudi midva malo oglasiva,sva na bolniškem in imava zadosti časa za klepetanje .Ko takole slišiš in prebereš,kakšne težave imajo nekatere v nosečnosti,te kar stisne pri srcu in smo res lahko srečne,da nam ni kaj hujšega.Upam,da tako ostane do konca. Drugače pa tudi sama še nisem ničesar nakupila ,razen vozička.Dojke imam še vedno iste velikosti in nosim še vedno iste modrčke kot pred nosečnostjo.Bom še malo počakala z nakupom modrčka za dojenje,če bo slučajno še kaj zrastlo .Zredila sem se cca 10kg+ vendar je šlo vse v trebuščka,tako da izgledam,kot da imam rok ta mesec in ne šele konec decembra.Nevem ali ima še katera druga tako velik trebušček,ker mi je pa počasi že malo neprijetno,ko mi vsak ko me vidi reče,da smo zelo veliki za te mesce .Sej ne,da se obremenjujem,važno je da je z mojim srčkom vse ok,ampak vseeno mi je malo čudno zakaj je od nosečnice do nosečnice tako različno. mini 86 sem tud js 16.okt zelo slabo čutila bejbija in me je blo kar malo strah,vendar sem se odločila da počakam do naslednjega dne in nevem ce ni bilo tisti dan nekaj v zraku,Ker naslednji dan je bil pa zelo živahen,je moral nadoknaditi za nazaj Drugače pa imava v ponedeljek 3D uz in že komaj čakava,da zopet vidiva bebija.Upam,da se bo kaj videlo in da se ne bo skril.Ima katera že izkušnje?Kolegica je bila pred 1 tednom in je rekla,da je bil tako živahen,da je G.komaj utegnila narediti par slikc.Je pa edino to super,da če ne more narediti 3d uz,plačaš samo polovično ceno-za navaden uz.Ali imate tudi pri vas to možnost?Ker ko se pogovarjam z drugimi,so morale plačati celoten znesek,ne glede nato,ali so videle malčka ali ne. Drugače glede priprave poroda menim,da je fajn da se malo pripravimo.Že to,da se udeležimo materinske šole,je velika priprava,pomaga pa tudi če preberemo kakšen članek,smo v nosečnosti aktivne itd..Še posebej tiste,ki gremo prvič v porodno in nam je vse skupaj tuje.Je pa res,da o tem ne razmišljam veliko,še manj pa se obremenjujem..Če so zmogle ostale,bomo še pa me:) Midva imava materinsko šolo 6 novembra .Sva se z mojim zmenila,da bo prisoten pri samih popadkih,kasneje pa ko bo nastopil porod, se bo sam odločil ali bo ostal ali ne.Je mal bolj rahle sorte in še sam neve ali bo zdržal,ne bi pa rada ,da bodo imeli potem več dela z njim kot z menoj .Tako,da še nevem,če bo prisoten pri samem porodu. Strij trenutno še ni na vidiku,me pa trebušček zelo srbi.Sama se mažem kar z olivnim oljem večkrat na dan..res je potem vsa obleka mastna,ampak se da zdržati.Sem nekje prebrala,da je zelo pomembno,da se namažemo tudi preden gremo v porodno in še 3 mesece po porodu,ko se koža zopet krči in hormoni delujejo s polno močjo,nevem pa ali je članek verodostojen,še nimam izkušenj.Vem samo to,da sem pred parimi leti dobila strije po dojkah in notranji strani stegen,ko sem shujšala.Je pa res,da se takrat nisem ravno mazala s kremami.Pa tudi strije niso tako močne,so pa še danes opazne,če dober pogledaš. Annai tudi midva drživa pesti,da bo vse ok z vama. Kako pa ste srečke nosečke kaj spolno aktivne? Midva sva bolj slabo,meni sploh ni do tega imam očitno psihično zavoro.Še sreča,da je partner razumljiv in da ne dela cirkusa okoli tega.Me pa zanima,kako je kaj pri drugih?imamo iste tezave ali sem samo sama tako naravnana? Drugače je pa danes tako lep dan in še za cel vikend je super napovedano,tk da je skoda ne izkoristiti ga v celoti.Lepo se imejte,božajte svoje srčke in se veliko pogovarjajte z njimi.Meni je edinsten občutek,ko se tk umiri,kadar mu kaj pripovedujem in ga božam,seveda ko je buden,da sem včasih že zelo nestrpna,kdaj bo nastopil dan,ko se bova pocartala . Želim vam lep dan še naprej,pa pa
|