|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
31.8.2012 20:28:44   
annai
pridite v skupino decembrčice 2012 na fb!

(odgovor članu metuljčica8)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
31.8.2012 21:00:52   
mišk
Čaki kak že to gre? Moram met kakšno povabilo?

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.8.2012 21:06:22   
annai
meni se zdi da pošlješ prošnjo. na desni strani je kvadratek..ob imenu skupine

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.8.2012 21:15:46   
annai
https://www.facebook.com/groups/399651453422847/

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.8.2012 22:34:15   
mala bejba
To na fb mi je pa že bolj všečuser posted image .Sm poslala prošnjo če me boste spustile zravenuser posted image

18.12.2009 Sara

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
1.9.2012 7:47:25   
cukica
Pozdravljene kako ste v tem vremenu? Jaz se počutim v redu,začela sem tud bolje spati,na žalost me zbuja Nejc in seveda se takoj z brcami pridruži še Jure.

Zdaj greva za nekaj dni k mojim in po eni strani komaj čakam. Pa še vrtec se začne tko,da upam,da bom vsaj dopoldne mal nadoknadila s počitkom.

Včeraj sem dobila pošto od komisije in imam podaljšan stalež do porodniške.

Za fb sem pa tudi jaz poslala prošnjo.

Lp in lep vikend pa čeprav deževen.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
1.9.2012 9:41:40   
haram
Zakaj pa mamo dve skupine od decemberk na FB? Ker je ena je tud pod imenom december 2012.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
1.9.2012 10:13:31   
annai
haj...pa sem iskala po fb če kaj je pa nisem nič našla...nekot mi je bilo logično da bo ime skupine isto kot to na forumu... december 2012 mi pa ni prišel na pamet, da bi pogledala.žaluser posted image

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
1.9.2012 11:04:57   
poopsie95
Živjo punce!

Ta dež je res blagodejen, včeraj je bil lušten dan, se je dalo dihat.

Jaz sem poslala prošnjo na fb za to skupino, ki je annai nalimala link, je to taprava?

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
1.9.2012 13:16:34   
metuljcica_98
živjo!
no pa smo se tudi mi počasi aktivirali pri prenovi oz.zaenkrat smo še pri načrtih-vsaj nekaj! zelo kmalu bo sledilo barvanje, sortiranje stvari in metanje odvečnih stvari stran..in dokončno urejanje otroške sobice (na dveh naslovihuser posted image ) smo pa super, tole vreme reees paše user posted image
tudi jaz sem poslala prošnjo na fb,upam da me sprejmete user posted image

lep vikend!!

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
1.9.2012 13:26:35   
Inda_T
Ja, vreme je res super, ampak naj to pove kdo mojemu tamalemu - mislim namreč da sem že opazila vzorec obnašanja... Ob petkih se ne spi ampak je disko... Tako me je brcal celo noč, da me je kar premetavalo po postelji... user posted image
Potem pa za par uric v službo in sedaj doma se spravljam k peki piškotov - prejšnji teden sem naredila piškote iz ovsenih kosmičev in sva bila z možem navdušena, tako da so ob pomoči par obiskov kar zmanjkali, sedaj pa moram poskusit original recept še malce zmodificirat... user posted image

Lepo se imejte!

p.s. aja, pa za fb sem tudi jaz poslala prošnjo...

(odgovor članu metuljcica_98)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
1.9.2012 14:39:16   
miškamaša
tudi jaz sem poslala prošnjo..mi je FB bolj blizu kot forum:)

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
1.9.2012 14:55:18   
Andromeda
Živjo!

Tudi jaz sem poslala prošnjo na FB, čeprav se bom še vedno tukaj javljala user posted image

Meni se zdi tale dež kar fajn, da smo tudi malo doma, počivamo in se crkljamo. Sicer imamo kar nekaj za pospravit, a bo še malo počakalo... Jaz bi se morala na torkov izpit pripravljat, ampak bom knjige pustila za večerne ure, ko je več miru pri hiši in se bolje skoncentriram user posted image
Sedaj sem 2 noči prav slabo spala, sem se kar naprej zbujala, mislim, da je bila temu kriva polna luna.

cukica
- super, da so ti podaljšali bolniško, kaj pa trebuh ti kaj manj otrdeva?

(odgovor članu miškamaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
2.9.2012 9:23:37   
poopsie95
Dobro jutro!

Brcanje: Naš user posted image je bil po navadi ful živahen čez dan, ponoči pa vsak dan med polnočjo in eno in potem zjutraj okrog petih-7ih. Zdaj pa že ene par dni brca ful malo; čez dan sploh ne, zvečer pa res malo-skratka ne naštejem 10gibov kot bi morala. Brala sem, da se zdaj enkrat tudi poveča količina plodovnice in da je zato lahko manj čutit, je to res? A tudi vaši manj brcajo? Nočem panike zganjat.

Keglove vajje: Jih redno izvajate? Jaz sem jih na začetku potem sem pa kar pozabila in se zdaj redkokdaj spomnem...

A na fb so potem dve naši skupini? Joj, se mi zdi, da smo tolk nametane povsod, na RR, pa na FB kar v2x in še na forumu...user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
2.9.2012 14:48:00   
Nova_nosečka
Gibi so se tudi pri meni malo umirili. Ponoči dejansko spim, pa četudi je kaj aktivna niso več tisti močni. ja nekje med 25. in 28. tednom je občutenje gibov in brcov manj intenzivno.

poopsie95 če imaš občutek, da je gibov res manj ali pa skoraj nič, potem ukrepaj. Ampak v tem času nosečnosti po mojem jemljejo to kot paniko. Štetje gibov pride malo pozneje koliko se spomnim. Takrat se tudi otrokov ritem bolj ustali in eni naštejejo vse gibe dopoldan pa potem pop manj, če otrok miruje in drugače.

Keglove vaje so tudi pri meni bolj zanemarjene. Bi bilo fino, da se vsak dan izvajajo, pa jih žal ne. Bom mogla biti bolj pridna.

Zgaga me je spet napadla. Ahjoj. Se kar spomnim prve nosečnosti, ko je bila stalnica sploh proti koncu. Sej se je navadiš počasi, od začetka je pač huje.

Neposredna povezava do sporočila: 1090
2.9.2012 15:15:10   
Inda_T
Živijo,

sem bila pridna in sem se pofočkala tudi v naši skupini na FB, bom pa odgovor nadaljevala kar tukaj - glede brcanja, jaz tudi včasih ne naštejem po 10 gibov (priznam, niti vedela nisem da jih moram), včasih pa kot sem že napisala imava disko parti user posted image Aja, pa tega o povečanju pldovnice nisem vedela, je pa možno ker zadnja dva dni čutim nekam bolj trd in povečan trebuh - kot da je ful na hitro zrastel... Pa sestrična me je včeraj videla po nekaj dneh in izjavila nekaj v smislu 'mater imaš že velik trebuh, kaj bo še' user posted image ... (Priznam, tega sem si tudi malo sama kriva, ker sem oblekla eno fuul oprijeto mikico rumena barve in je res ful štrlel ven user posted image ) - ampak kdaj pa bom če ne sedaj, spoh ker mi popek še ni skočil ven... Mimogrede, kako ste ostale s popkom? Ker enkrat okrog 20 tedna naj bi ven skočil...

Keglove vaje pa priznam pozabljam pozabljam, pozabljam... No, danes, ko sva se s Lovrom zbudila ob 6h sem ležala in si rekla, no, pa ji naredimo par, potem pa sem vmes zaspala... user posted image , tako da to bom odslej uporabljala kot recept proti nespečnosti... user posted image

No, sedaj pa šibam, starši so prišli na obisk... Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1091
2.9.2012 21:23:16   
zaljubljena23
Evo...sem še se jaz pofočkala na FB-ju

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.9.2012 9:23:59   
HeLenčica
Hej babike! user posted image

Ja, res smo razstresene povsod, ampak jaz sodelujem skoraj povsod user posted image . Drugače pa, Poopsie, 10 gibov je treba našteti od 36. tedna naprej, tako so nam povedali na šoli za starše. Jaz čutim brcike fuuuul močne, sem pa prebrala, da se okoli 32. tedna umirijo, ker otroček nima več toliko prostora. Je pa kak dan, ko je bolj miren, včasih nekaj dni skupaj, potem pa spet akcija na polno.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.9.2012 13:57:35   
Nova_nosečka
Meni je pa ta FB že totalno mimo. Ljudje objavljajo ne vem kake slike, ki sploh ne sodijo na splet. Če te kaj zanima, namesto, da se človeka pokliče in se zmeniš za kafe, se še samo brska po tem FB in išče podatke. Jaz nisem več preveč navdušena. Sem imela od začetka tudi nekaj slikic od ta male, pa sem vse pridno izbrisala in je moj profil bolj prazen. Vsak človek pač ima svoje mnenje in predstave in prav je tako. Mi je veliko bolj všeč tukaj, ko sem ena izmed mnogih.

A vas trebušček že kaj ovira pri čistilnih delih v stanovanju? Mene že, pa še ni nevem kaj velik. So določeni gibi, ki mi ne pašejo.

Še pridno delate v službi ali koristite kako bolniško? Meni je vedno manj do dela. Nevem ali so hormoni ali vreme ali le moja lenoba, ker v 1N sem imela volje, da bi še jo lahko podarila kateri.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.9.2012 16:12:08   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: Nova_nosečka

A vas trebušček že kaj ovira pri čistilnih delih v stanovanju? Mene že, pa še ni nevem kaj velik. So določeni gibi, ki mi ne pašejo.

Mene ovira pri sklanjanju, npr. ne morem si več zavezati čevljev, se moram usest. Drugače pa ne še, edino mal pazim pri obešanju perila, da se ne nategujem preveč.

Dobro, potem ni panike glede gibov očitno, če le pobrca malo zvečer, da vem, da je še tam. user posted image

(odgovor članu Nova_nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.9.2012 8:22:21   
Inda_T
Hojla punce,

moram priznati, da tudi mene fb ne prepriča ravno najbolj - je pa pa res, da tam začenjamo debato na novo, tukaj se namreč že poznamo, tam smo pa napisane z drugimi imeni user posted image
V glavnem, Nova_nosečka jaz ne koristim nobene bolniške, imam pa zlata vrednega šefa, ki mi je sam predlagal naj teh nekaj mesecev (do oktobra) delam doma - namreč stavbo kjer imamo pisarne nam prenavljajo (govorim o prenovi vsega, razbijali so stene, menjali ogrevanje, elektriko) in je celotna stavba razbita in umazana - vrtali so v kleti, v obeh nadstropjih, na podstrešju in od zunaj... brez komentarja... Plus moja pisarna je v prvem nadstropju do kamor bi morala hodit po deski, ki so jo dali čez stopnice, da se marmor ne poškoduje... Potem pa je šef sklenil, da tako delovno okolje ni za nikamor (in priznam sem nekaj dni bila dol), ker bi po parih dneh se mi zrolalo in bi šla direkt na bolniško... Tako je ugotovil, da je bolje, da me pošlje domov delat... Prednost tega je vsekakor to, da grem lahko ležat na kavč ko me križ začne bolet od sedenja pri računalniku...
Ja, pa za hormone bi rekla da delujejo zaenkrat še v moj rid - ful imam energije in idej kaj bi delala, potem pa me malce zafrkne križ ali pa trebuh, ki me včasih boli. Aja, ali ima katera izkušnje s tako čudno bolečino, ko te cel trebuh zateguje? Ne bi rekla da gre za otrdevanje, ampak vsake toliko se mi zdi, kot da mi kože manjkuje in potem ne morem stati vzravnano ampak moram ali sedeti ali ležat s pokrčenimi nogami. Pri tem mi sicer pomaga masaža z ognjičevo kromo, ki je mastna da je veselje...user posted image

Trebušček pa sem ugotovila da me ovira ko se hočem k mojemu stisnit - potem zadanem v njegovega (jes, tudi moj mož je v teh nekaj mesecih pridelal malo trebuščka - čisto ista fora kot na slikici unega Pušenjakovega koledarčka, ki spremlja nosečnost po tednih user posted image )

Sedaj pa moram it službovat... imam žnj neodgovorjenih mailov in vsak nekaj hoče...
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.9.2012 8:38:20   
skobcevka
Živijo punce!

No, da še js nekaj napišem. Občasno imam krče, pa ne vem kaj bi bil razlog...hvalabogu imam pregled kmalu, in bom G vprašala. Kar se pa tiče službe delam v proizvodnji 8 ur na nogah, pa me prav nič ne moti. Delam pa do konec septembra, saj imam do takrat status, potem pa bomo videli kako naprej. Drugače pa čutim brcike zjutraj in žvečer. Kar se pa tiče hišnih opravil jaz jih še vedno opravljam brez problemov me trebuh še nič ne ovira. Kar se tiče FB, js ga žal nimam. Drugače mi je boljši forum, smo bolj anonimne. Punce čuvajte svoje user posted image .LPuser posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.9.2012 10:45:55   
m.piccolina
Živjo, po dolgem času se oglašam, s sinom sva prišla iz bolnice ker si je zlomil roko in to obe kosti v levi roki,tako da sva bila tri dni v bolnici. opažam da imam zelo živega in razigranega dojenčka v trebuhu ker razgraja celo noč, najprej sem se malce ustrašila, da je kaj narobe ker me je bolel spodnji del trebuha, verjetno od prestrašenosti ko si je Nik zlomil roko. Prvi dan v bolnici nisem celo noč zatisnila očesa ker je dojenček veselo bincal in imel priprave na OI, bolj kot sem ga cartala bolj je razgrajal, res neverjetno in prav ne spomnem se da bi bil Nik tako živahen v trebuhu!

Ne razumem pa dela,ki ga opravljajo na ZZZS, ker to so najbolj nekulturni ljudje kar jih zaposlujejo na tem zavodu, nobenih informacij ti ne dajo, ne po telefonu niti če se oglasiš pri njih. Meni je bolniška potekla 31.8.12 in sem v petek poklicala zakaj nisem prejela odločbe ali moram it 1.9.12 v službo ali sem na bolniški pa mi je odgovorila, da to ni v njihovi pristojnosti ali grem jaz delat ali ne! Mislim haloo in kaj naj jaz rečem delodajalcu ker nimam odločbe o podaljšani bolniški, res očitno je preveč ljudi zaposlenih v teh ustanovah ki nevedo kaj bi sami s sabo. Isto so na CSDju, totalno nesposobni da v dveh mesecih ne morejo izdati odločbe za prehrano, odgovor socialne delavke, zakaj še nisem prejela odločbe, boste pač plačali poračun prehrane, jaz pa kot da denar doma delam ali kaj?! V kakšni državi mi živimo, nobenega reda in vsak od javnih uslužbencev lahko dela kar hoče!!! Res obup

Lp

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.9.2012 15:08:16   
mišk
No, še malo z moje strani:

Služba: Še kar veselo delam. Počutim se drugače ful v redu, edino noge mi nenormalno otekajo, ker mam tudi sicer težave s krčnimi žilami. Zdaj sem pa še večino delovnega dneva na nogah in smo tam. Po moje, ko bo ginekolog enkrat pogledal moje gležnje me bo "nagnal" na bolniško. user posted image

Moj nočni obisk porodnišnice: Ene tri dni nazaj, sva se z mojim že tretjič tisti dan spravila user posted image , ko sem nenadoma začela krvavet! Čisto brez bolečine. Itak, da me je panika in sva se letela kazat v porodnišnico, ker zmeraj govorijo, da je treba vsako krvavitev v nosečnosti jemat resno. No, na srečo so tam ugotovili, da je šlo le za počeno žilico, kar se baje rado zgodi. No, zdej vem... Pa da naj do 37. tedna pavzirava s seksom... Ouuu, mene pa tko razganja!!user posted image user posted image  

Trebuh: Mož mi striže nohte ne nogah. Čevljev za zavezat trenutno itak ne nosim, tak da glede tega ne vem kako sem kaj okretna. Bolj me zanima, kaj bom nosila pozimi, če mi mislijo gležnji še skos otekat... Moram si it še ta teden naročit kompresijske nogavice.

Spol otroka: Na tistem nočnem obisku porodnišnice mi je blo potrjeno da bo punčka!user posted image  Še vedno vsakodnevno (seveda večkrat na dan) gledam "sočutne" poglede inposlušam  "tolažilne" besede, ker bo "spet" punčka.user posted image  Po moje me bo ta primitivizem spremljal vekomaj. Joooj, naša punči... Mi se je pa tako zelo veselimo!!!user posted image Zakaj se ne morejo še drugi?user posted image  Da se ne boste čudle, če boste še pred decembrom kje v Novicah prebrale, da je nosečnica podivjala, haha!!user posted image

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.9.2012 18:21:55   
metuljcica_98
Ojla!
Danes smo imeli pregled in vse je ok, razen tega da svoje ritke noče premaknit višje! Dejansko sedi na moji desni strani z ritko čisto pri moji sramni kosti, halo? Še dobro da je še vedno v meni user posted image Sm mela en kup uprašanj za določene težave in na koncu sva z G.ugotovile da je kriva ravno njegova/njena ritka...jasno pritisk na žile za v desno nogo (mravlinčenje, zatekanje, krči), pokanje žil na zunanjem delu spolovil, močne bolečine po user posted image ...pa še bi lahko naštevala...skratka vse na desni strani. Sicer je pa velik 33cm in težak 900g user posted image Naslednji pregled imamo 4.10.

Popek - meni je zgornja polovica že pogledala ven,spodnja je nekako postala vzravnana-že kake 4-5 tednov nazaj.
Brce so moočne, me ne pusti niti spat user posted image so pa brce ful močnejše kot kdajkoli prej, niso nič blažje. Razen vmes je imel ene 3 dni pavze, da me je že malo zaskrbelo.
Keglove - haha pozabljam! čeprav jih malo težko delam ker mi tako noro pritiska na dno, kot sem že prej omenila.
Delo - sem lahko zelo vesela, da uživam študentska leta ker sem veliko prosta in si tako sama planiram dneve.
Trebuh - se že pozna kar se tiče nepokretnosti; vstanem zelo težko sama, sklanjat se sploh ne morem več. Če se oblačim se moram obnašati kot 'žaba' z nogami da lahko kaj sama naredim,pa čeprav sploh ni tako velik.

Mišk joj kaj bi dala da bi mela tut js tak libido! user posted image sem se prav nasmejala pri tvojem zadnjem stavku user posted image in HB da ni bilo kake resnejše krvavitve!!

sicer pa vidim, da tudi meni FB 'ne potegne' najbolj, pa čeprav ga redno uporabljam. Mi je tukaj bolj domače tudi zaradi že poznanih vzdevkov user posted image
lep dan vsem!! in pazite nase&svojeuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?