Andromeda
|
Živjo, nosečkice! Mi smo bili pa včeraj na morju, sicer na slovenski obali, za 1 dan se kam dlje tako ne splača vozit. Šli smo pa v Simonov zaliv - ga toplo odsvetujem, ker te najprej oberejo za parkirnino - 5 €, potem pa še 2,5 € na osebo za vstop na to famozno plažo. Da ne rečem, da ni nobene sence, morje pa tako umzanao - rjava voda, polna morske trave, vmes plavajo še smeti, ki jih mečejo turisti iz jadrnic...no, važno, da je mali užival in se načofal, njega ni prav nič motilo Skratka, več kot 10 let se nisem kopala v našem morju, pa še kakšnih 10 let se ne bom Mi je žal, da nismo šli kam v Strunjan ali Fieso, po moje je tam lepše, no pa kdaj drugič. Sicer pa gremo mi na dopust 19. avgusta in sicer na Krk, ima moja teta tam apartma, tako da bomo skoraj zastonj tam bivali, sicer pa si letos glede na naše finančno stanje sploh ne bi mogli nobenega dopusta privoščiti. Ponavadi pa gremo kam v Dalmacijo, najlepše se imamo pa na Visu, a če ni denarja, je tudi Krk dobra alt_ernativa Punce, mene pa zanima, kakšno dvigovanje trebuha to opzaujtete, ker prvič slišim za kaj talega? Mislim, da se plodov srčni utrip ne vidi skozi trebušno steno, se pa vidijo "valovi", ki jih povzročajo malčkove brce oz. premikanje, ampak to šele nekej po 24. tednu helen@ -glede gipsa in neprijetnih vonjav pozkusita posipati notranjost s sodo bikarbono, ki odlično nevtralizira vonjave, verjamem, da mora biti prav zoprno v tej vročini še zagipsan, se človek že brez tega dovolj poti...
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 28.6.2012 13:53:15 >
|