|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
13.6.2012 15:14:32   
aischa1
Glede vraže tako meni pri 3 nosečnostih je bilo slabe in so bile punce pri ta 4 sem bruhala 5x in je tudi punca.Sedaj mi ni slabo nič pa je vseeno rekla na HS,da bo verjetno punca ni pa 1oo%.
A ste poskusile z verižico na trebuhu oz na levem zapestju kjer pokaže kolko otrok boste imele.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu Nova_nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.6.2012 15:56:16   
Anonimen
Dober dan!

Danes je pa vsaj malenkost lepše vreme kot včeraj, pri nas se izmenjujejo sonček, oblaki in plohice.
Jaz sem opazila novo nosečniško muho - lačna sem skoraj na 1 uro, ampak jesti mi pa ne paše veliko, npr. en amli kos kruha in jogurt. Zaenkrat se še ne redim, pa tudi v 1. nosečnosti se nisem skoraj nič, v bistvu sem pridobila 9 kg in 3 tedne po porodu imela celo 1 kg manj kot pred nosečnostjo.

IZVIRNO SPOROČILO: Nova_nosečka

Mozoljčki - pravijo da če te napadajo bo punčka hihi. Mene so malo v prvi nosečnosti in bila je punčka, do sedaj pa še niti en. No bomo vidli če še bodo.

Hm, no, jaz sem imela že v 1. nosečnosti težave z mozoljčki, pa imamo fanta doma, tako da... user posted image

Ena je spraševala o knjigah o nosečnosti - najbolje, da greš v knjižnico pogledat in si izbereš kar se ti zdi OK, jaz sem si izposodila "Glej, kako arstem" s 3D posnetki iz maternice in razlagami, luštna zadeva. Imam pa še od prej posebne izdaje revije Mama in Moj malček o nosečnosti in tudi tam kaj pogleda...pa seveda na netu se ogromno stvari dobi.

Toliko zaenkrat od mene,

anonimna user posted image

(odgovor članu Nova_nosečka)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
13.6.2012 16:40:39   
m.piccolina
Še nekaj vraž:

Kavno zrno
Včasih ni bilo ultrazvoka in bodoča mati ni mogla izvedeti spola svojega otroka pred porodom. Razen če je uporabila kavno zrno!
Kavno zrno spustite skozi nedrček, privzdignite majčko, da bo padel na tla. Če se obrne na stran, kjer je zrno po sredini počeno s črtico, boste dobili deklico. Če se zrno obrne na stran brez črtice, potem zagotovo nosite dečka!

Nož in škarje
Naše babice pravijo, da je treba pod blazino dati nož in škarje. Če nosečnica sede na nož, bo fantek, če pa na škarje, bo dobila punčko. Nikar ne počnite tega. Vse, kar se vam lahko zgodi, je, da se špiknete v zadnjo plat!

Sadje in sladkarije
Včasih so rekli, da nosečnica, ki ji dišijo sadje in sladke jedi, zagotovo nosi deklico. Če pa bo jedla jagode, bo imel otrok znamenja v tej obliki.

Dež in nosečnica
Če nosečnica hodi po dežju, bo imel njen otrok pegice.

Laski in zgaga
Nosečnico peče zgaga zato, ker njenemu dojenčku rasejo laski. Ne drži!

Zajec
Nosečnica ne sme gledati zajcev. Če ga vidi, to povzroča zajčjo ustnico pri otroku.
Seveda ne drži.

Poglejte na jug! Prvi način je zelo hiter in preprost: le pogledati morate "na jug", oziroma kako visoko nosite svoj trebušček. Če dojenčka nosite visoko pod srcem, lahko začnete kupovati roza oblačilca in opremo. Če počiva nizko, verjetno pričakujete fantka.

Umiri se, srčece moje! Naslednjič, ko bo zdravnica merila srčni utrip vašega dojenčka, jo vprašajte, kako hitro bije njegovo srce. Vraža namreč pravi, da utrip nad 140 pomeni punčko, pod 140 pa fantka.

Sladko-kislo. Si vsak dan zaželite sladoled? Nekateri ljudje verjamejo, da to pomeni, da se vam v trebuščku razvija deklica. Hrepenite po slanem in kislem? Rodili boste dečka!

Po kitajsko. Na Kitajskem so po starodavni metodi oblikovali rojstne karte, ki za določitev spola otroka uporabljajo vašo starost in mesec, v katerem je bil otrok spočet.

Čisti odtoki in znan spol otroka! Ta način je sicer nenavaden. Polulajte se v kozarček (mar niste tega tako ali tako počeli tudi na vseh vaših nosečniških pregledih?), vanj vmešajte žličko čistila za odtok in opazujte, ali se bo barva spremenila. Zelena barva pomeni punčko, modra pa fantka.

Sodo in liho. Legenda pravi, da so Maji spol dojenčka izračunali s pomočjo starosti matere in leta, ko je bil otrok spočet. Če sta obe števili lihi ali sodi, nosite deklico, če se števili razlikujeta, pričakujte, da bo na svet prijokal deček.

Razvozlajte skrivnost! S tem načinom lahko pomagate svoji noseči prijateljici, da ugotovi, katerega spola bo njen dojenček. Prednjo položite ključe in jo prosite, naj jih pobere. Če jih prime za ožji del, ji podarite kaj rožnatega, če pa jih prime za širši del, lahko začne tudi sama kupovati avtomobilčke.

"Ukradena" lepota. Če vaš obraz neprijetno "cveti", se imate za to zahvaliti dojenčici, ki jo nosite pod srcem. Legenda namreč pravi, da hčerke ukradejo vso lepoto svojih mater – od tu naj bi prišli tudi vsi ti nadležni mozolji! Drugi mit, povezan z obrazom nosečnice pravi, da bolj polna in rožnata lička med nosečnostjo prav tako pomenijo, da pričakujete deklico.

Vprašajte prstan! Snemite svoj poročni prstan ali kakšen drug prstan, ki vam ga je podaril parner – če ga seveda še lahko – in ga navežite na vrvico. Podržite ga nad svojim trebuščkom. Če se vrti v krogu, vas bo osrečeval deček, če niha naprej in nazaj, nosite deklico.

Uf, ta želodec … Vam je bilo v prvem trimesečju neznansko slabo in vam je še vedno? Vse kaže, da pričakujete dojenčico. Če ste jutranjo slabost doživeli le redko, pomeni, da boste rodili dečka.

… in kilogrami! Na vašo srečo ta vraža ne govori o pridobivanju vaše teže, pač pa o dodatnih kilogramih, ki lahko "doletijo" vašega partnerja. Če se bo med vašo nosečnostjo zredil za nekaj kilogramov, naj bi to pomenilo, da bosta dobila punčko, če pa se ne bo zredil niti za kilogram, je verjetno na poti fantek.

Za konec …

O spolu otroka lahko vprašate kar same sebe. Obstaja namreč 71 odstotkov možnosti, da boste spol uganile. Raziskave kažejo, da prav tolikšen odstotek nosečnic pravilno ugane spol svojega otroka, čeprav se o njem pri zdravniku niso pozanimale.

No to s prstanom sem poskusila in baje bo fant, bomo videli decembra!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
13.6.2012 19:04:25   
aischa1
m.piccolina glede prstana je tako bolj točno je če se vrti bo punčka če niha bo fantek kar je tudi logično fantki imajo lulčka punce lulikouser posted image .Aja pri meni je tako veljajo pri vseh 4tirih se je verižica vrtela in imamo doma punce.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 654
13.6.2012 19:31:49   
metuljcica_98
Pozdravljene sonosečke!

No pri meni je slabost končno minila, tko da zdej spet uživam v hrani, ki je po dolgem času ponovno raznolika user posted image splošno počutje je uredu, spim pa še zmeri ful velik user posted image . Je pa res da me je zdej napadu prehlad-a kera kej ve kako je s tem nosečnosti? ne bi rada preveč hodila po zdr.domovih, da ne bi še česa staknila..
Trebušček se že boči in si glede hlač pomagam zaenkrat (dokler še gre) takole: da si ne zapenjam gumba na hlačah (ker bi me tiščal) uporabim elastiko,katero potegnem čez lukno in jo zataknem na gumbu. Da pa se nebi moje improvizacije videlo,obečem čez samo eno daljšo majčko in se sploh ne opazi user posted image

kar se tiče mozoljev pa si lahko pomagate na naslednji način (to sem nekje prebrala in pri meni več kot očitno deluje)-ko dobim (tudi več) majhen ali velik mozolj, ga samo zvečer pred spanjem fajn očistim s kosom vate namočenega z razkužilom (etanol,spitaderm)-ampak samo mozolj, ne ostale kože! zjutri jih sploh nimam več... user posted image

sem bila pa firbčna in sm sprobala kako se, (če se) kaj vidi utrip user posted image na spodnjem delu trebuha v ležečem stanju in se!! Full lep moment user posted image tko vem da je use ok user posted image hvala za idejo!
enako kot vas me je začel večkrat na dan grabit nekiv križu in v trebuhu ampak vem, da to pomeni, da rastemo user posted image
drugače sem pa slučajno zasledila, da prodajajo preko spletne trgovine (felix) to knjigo ''Glej kako rastem!'' po res mali ceni, za 4€-js sm si jo kar naročila, ker sm že večkrat slišala pohvale o njej user posted image

me pa še neki zanima,a ve še jemljete folno kislino? Zdaj sem v 14.t pa nevem a naj si kar grem po novo škatlico folne ali ne,ker mi jo je ravno zmanjkalo..

aja in annai, sem videla kakšne nadležne probleme imaš glede tašče-me zelooo veseli, da se ti je (vsaj za zdaj) poštimalo!! ti želim da bo tudi v prihodnje tako in veliko sreče še naprej!!

Vsem vam želim prijeten večer!
LP

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.6.2012 20:54:55   
mišk
Folna kislina: Do pred enim tednom sem jemala Tifol, sedaj pa sem začela Elevit in mislim, da jih bom še kar nekaj časa.

Knjige o nosečnosti: Meni je zelo všeč Nosečnost - vprašanja in odgovori. Doma imam še Nega matere in otroka, pa mi ni tolk fajn - ni tolk podrobna.
Sem si pa ravno včeraj izposodila v knjižnici knjigo Rojstna hiša - full dobra in eno bolj slikovno, v kateri so slike in opis otroka v maternici - tudi zelo zanimiva. Naslednjič pa si bom izposodila Modrost rojevanja, pa še kakšno.user posted image  Jst takšno literaturo kar goltam.
Malo sem razmišljala, da bi si izposodila (čist iz firbca) prav babiški učbenik, a ne vem če je to preveč pametno - mogoče je boljš da vsega pa tud ne veš.user posted image

Kile: Jooooj, jst samo jem...user posted image  No trenutno sem se zredila dobri dve kili.

(odgovor članu metuljcica_98)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.6.2012 20:59:00   
mišk
Spol: Pri ta prvih dveh nisva hotela vedet in je bilo presnečenje. Sedaj mene malo drži da bi vprašala, ampak moj ni ravno za to, ker je bilo v prejšnjih nosečnostih res neprecenljiv občutek, ko si šele v porodni izvedel, kaj si nosil.user posted image
Sicer nama je vseeno kaj bo, ampak jst si sebe nekako predstavljam s tremi bejbikami...user posted image  Isto bom seveda vesela tudi fantka, da ne bo pomote!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.6.2012 7:36:39   
cukica
Dobro jutro nosečke.
Upam,da tale sonček ostane,ker imam zadost dežja.Včeraj sem z otrokom ob pol osmih zaspala in sva spala do zdaj. Končno malo spanca,čeprav sem se celo noč premetavala. Ne najdem prave lege za spat.
Lep dan in upam,da z sončkom.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.6.2012 8:37:02   
HeLenčica
Jutro nosečkice! Danes bo pa zgleda sonček user posted image . Kako ste kaj? Jaz sem besna kot ris, bi raje videla da nimam tega Angel sounda doma, ker iščem in iščem pa nič ne najdem user posted image user posted image . In sem res ful žalostna. Pol mi pa še kolegica v 10. tednu reče da ga je našla. Iščem spodaj, sliši se da se noter nekaj dogaja, ampak tistega utripa pa ne najdem. Najdem svojega takoj, tudi tam spodaj, njegovega pa ne. Res sem razočarana ker zdaj ne vem pri čem sem. Grrrr user posted image

Vraže - tudi jaz jim ne verjamem, je pa hecno in smešno prebirat stare modrosti. Najboljša je ona če se vsedeš na škarje ha ha ha user posted image

metuljcica - menda lahko jemljemo samo Lekadol, kaj drugega ti ne bi znala svetovati. Pa kak slezov sirup za dihala tudi ne škodi.

folna - jaz mam še 5 tablet Femibiona 1, ampak sem se odločila da bom jedla te vitamine do konca N, saj škodit ne more. Zdaj bom pa kupila Femibion 2, ki se priporoča od 4. meseca user posted image .

Imejte prelep dan!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.6.2012 10:30:01   
poopsie95
Hej, nosečke!

Jaz se danes odpravljam v knjižnico in imam namen privlečt domov goro knjig, ne samo o nosečnosti. Začela bom s Pušenjakovo knjigo, ki opisuje nosečnost od tedna do tedna, Modrost rojevanja pa si bom pustila bolj za jeseni, da bojo informacije frišne. Jo pa ženske ful hvalijo, baje je kr mal pomirjujoča. Upam, da res, ker jaz se kar nekak ne počutim zmožno rodit, imam občutek, kot da ne bi bila dovolj močna. user posted image

Folne kisline imam še za en teden, potem bom pa mal nehala, bom pila samo še vsak 2. ali pa vsak 3. dan. Saj pojem veliko domače zelenjave in sadja, nekaj pa ja vnesem v telo...

Nekaj me zanima, se je v nosečnosti vaše spolno življenje kej spremenilo? Midva zdej veliko manj seksava, se mi moj kr mal smili, ko se mu mešat začne, če se preoblačim pred njim al pa če me včasih namaže s kremo po trebuhu, meni pa ni do akcije.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.6.2012 10:40:06   
annai
tudi jaz se odpravljam po knjige... :) upam da ne bo spet kot prvič ko nisem dobila skoraj nobene. :/

kar se pa spolnosti tiče sma midva uživala celo nosečnost pri prvi...tako da velike razlike ni bilo...je pa res da mi kdaj pa kdaj ni bilo pa sem vseeno se potrudla da je bil zadovoljen še on... :) zdaj pa ko sem imela težave je ginekolog svetoval da če se temu res ne moreva odpovedati naj bova vsaj nežna...je pa res da se mu že meša od vsega tega...bo že potrpel..potrudi se samo da ti bo ostal na prvem mestu, da neboš "vrinla" otročička na njegovo mesto..ker moški ne morejo zastopiti kaj čuti ženska, da se v njej nekaj prebudi...nekaj najlepšega...a kaj bi moške obremenjevale s tem...potem pa proti koncu nosečnosti imajo nekakšen strah, po porodu se počutijo odrinjene...potem pa počasi vse tako kot je bilo prej..  :)

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.6.2012 10:45:57   
annai
folna kislina..jaz jo še imam za kakšen mesec in jo bom pojedla do konca.prvo sem jedla elevit, zdaj imam še folno kislino od sensilab. škodit ne more.

Helenčica..tudi jaz ne najdem utipa...svojega najdem...otročičkovega pa nikakor...mogoče sem še malo prehitra..upam da ga slišim čimprej...všasih sem prav jezna, da ga sploh imam.

< Sporočilo je popravil annai -- 14.6.2012 10:48:49 >

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.6.2012 10:52:29   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: annai

Helenčica..tudi jaz ne najdem utipa...svojega najdem...otročičkovega pa nikakor...mogoče sem še malo prehitra..upam da ga slišim čimprej...všasih sem prav jezna, da ga sploh imam.

Tudi jaz sem....ampak sem se malo pomirila, sem brskala po spletu in našla primere, ko so našle srček šele v 15., 16. tednu....otroček se veliko giba in zelo je še majhen,pa ga mogoče zato ne ujameva user posted image

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.6.2012 12:15:37   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zumbika

Evo spet malo mene.. user posted image
pri meni so se začele neke čudne slabosti, sicer rahle, ampak izčrpavajo!!user posted image

pa bomo že preživeli!

tallla!!! sem v mislih s tabo! in tvojemu sončku pošiljam pozitivno energijo, da bo vse OK! počivaj kolker se da. črne misli pa razpihni kot oblaček..!

dobrodošle nove nosečke srečke... zdaj nas je že kar nekaj... je katera IZ VELENJA???

slučajno zasledila, čeprav sem januarčica... se bomo vseeno srečevale z vozički po centru user posted image

(odgovor članu zumbika)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.6.2012 8:07:31   
HeLenčica
Decemberke! Kam ste se skrile? Vse nakupujete nosečniška oblačila? Jaz sem si danes kupila svoje prvo nosečniško oblačilo in sicer majico z napisom "švercam lubenice".user posted image

V sredo, če bo na NS vse tako kot mora biti, pa sva z dragim rekla, da bova kupila nekaj simboličnega za bebiko. Na primer kakšen bodi ali zokenčke user posted image

Je še katera tukaj iz Maribora razen smoki in Poli_h?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.6.2012 9:26:55   
cukica
Annai vesela za vas,da ste vse uredili.
Mi smo mel grozno noč spala sem cele 3 ure. Bila že 2 uri zunaj. Zdaj pa sedim na kavču in razmišljam kaj mam vse za pospravit. Komaj čakam vikend,da pride še moj domov in,da bo mal z tamalim.
Nosečke lep vikend

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.6.2012 9:45:26   
smoki3
Dober dan (res je dober, pri nas je ful sonce user posted image )!

Jaz sem si morala nosečniške hlače kupiti že pred dvema tednoma, ker sem se zredila 3 kg in mi nobene hlače več niso udobne. Pravzaprav zapreti še mogoče grejo, ampak sem se zaradi slabosti izogibala tesnim oblačilom. Hlače sem si kupila v trgovini H&M in ta teden sem celo videla, da imajo znižanja - tudi nosečniška oblačila!! Tako da pojdite pogledat, zagotovo boste našle kaj zase. Pa tudi pajkice imajo znižane na 5,00 EUR, pa so zelo kvalitetne. V glavnem zdaj kombiniram te hlače, pa še par takšnih na elastiko in pajkice (spodnji deli). Je pa super, da bo poletje in bomo bolj svobodne z oblačili :)).

cukica - ko jaz pospravljam, me hitro mine, ker se utrudim zraven in mi postane slabo user posted image , tako da potem počakam da mine in spet navalim user posted image .

Folno kislino sem nehala jemati, ko je bilo 3 mesece. Če katera potrebuje še par tabletk, ji lahko pošljem, da ne kupuje nove škatle. Imam pa Elevit.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.6.2012 10:54:34   
Anonimen
Pozdravljene punce, jaz se pa na žalost poslavljam od vas, sicer nisem aktivna že 2 tedna, ker nisem vedla kaj naj napišem, user posted image , prejšnji ponedeljek sem imela UZ pa ginekologinja ni našla utripa, plod pa normalno zrastel in napredoval. Naročila me je žez 2 dni na ponovni UZ pri drugi ginekologinji, ta je ugotovila enako, da ne najde srčka, ker pa si jaz nisem želela takoj prekiniti nosečnost, ker mi ni jasno, da plod normalno raste in ni utripa sem pomislila, da se ga le ne vidi in se želela prepričati, da je res to neuspešna nosečnost kot oni pravijouser posted image user posted image user posted image . Dane sen inela ponovni UZ in moja pikica ni več nič zrastla ostala je na enaki veličini kot prejšnji teden, UZ je bila tako slaba in motna slika, da sploh ne vem kako jo je lahko izmerla in ugotovila da ni nič zrastla.user posted image user posted image , dala mi je napotnico za abortus, vendar ne abrazijo temveč sprožitev poroda s tabletami.

Želim vam čim mirnejšo nosečnost in porod.

Pozdravček, še kdaj vas bom brala.

Sara-primorka

(odgovor članu smoki3)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
15.6.2012 11:31:50   
annai
Sara-primorkauser posted image žal mi je, da sem morala to prebrati. Sama žal nevem kako hudo ti mora biti ampak upam, da ti čimprej znova uspe saj je vsaka stvar za nekaj dobra...ne moreš vedeti kaj je bilo oz. kaj bi še lahko bilo...verjamem, da je zelo hudo...ampak pojdi dalje..spet boš zagledala + in spet bo vse ok...želim ti, da se čimprej pobereš in mogoče začneš razmišljati spet o novem življenju! bodi optimistična. mislim nate in želim da nam čimprej sporočiš naslednjič najlepšo novico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
15.6.2012 13:44:08   
Andromeda
Pozdravček!

Da ne boste mislile, da je tu kakšna nova - sem kar stara, a do sedaj sem bila anonimna user posted image ampak kot sem obljubila, se po NS ne bom več skrivala...Danes sem imela NS in je vse tako kot mora bit, zato končno lahko zadiham in začnem uživat v nosečnosti. Je bil pa mali med pregeldom zelo trmoglav in se ni in ni hotel obrnit v pravi položaj, tako, da se je ginekolog pošteno namatral, da je izmeril NS. Z mano je bil tudi mož in sva se kar prismejala iz ordinacije. Končno sem tudi jaz dobila materinsko knjižnico. Dogodku sem nazdravila tako, da sem šla na tržnico po kilo briških češenj. PDP je ostal nespremenjen, čeprav se mi zdi, da bo prišel malce prej na svet - taprvi se je rodil kar 7 tednov prezgodaj, no upam, da se drugemu ne bo toliko mudilo user posted image

anonimna oz. sara primorka - tako mi je hudo zate in tvojo pikico. Sama sem imela enako izkušnjo lani julija - na 1. pregledu v 7. tednu ni bilo utripa, smo čakali 2 tedna, nato so me poslali na abarzijo - in vem, kako ti je hudo. Če bi rada kak pogovor, besedo, tolažbo, karkoli, se mi lahko tudi na ZS javiš. Drži se in verjemi, da bo nekega dne tudi zate posijalo sonce user posted image

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 670
15.6.2012 14:52:55   
mamica03
Pozdravljene punce

Sem 33 letna stajerka..sicer ne zivim v slo ampak se imam se vedno za stajerkouser posted image . 2 leti pa pol sma se z mojim matrala da sva aprila zagledala user posted image . Imam namrec pomankljivo delovanju scitnice.

PDP imam 29.12.2012 in sem tretjic noseca. Doma imam ze dva fanta (11 in 3 ).Ta mali gre septembra prvic v solouser posted image

anonimna oz. sara primorka
Ne izgubi upanja...vem da je tezko, drzim pesti da bos spet kmalu zagledala user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 671
15.6.2012 18:19:09   
cukica
Sara primorka vem kako ti je dve leti nazaj preden sem zanosila za Nejca sem mogla jit v 12 tednu na abrazijo,ker se je plodek nehal razvijat. Vem kako težko je ampak nesmeš obupat. Boš videla,da bo tudi vama uspelo. Drzi se in objemčki zate.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mamica03)
Neposredna povezava do sporočila: 672
15.6.2012 18:29:12   
HeLenčica
Draga Sara! Tako zelo, zelo mi je žal, da moraš doživljati tisto, kar je nočna mora vsake user posted image . Drži se, verjamem da si močna. Pošiljam ti velik objem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smoki, fino da si to povedala, meni je namignila prijateljica in sem šla res pogledat v H&M in evo, sem dobila končno modrc za svoje ogromne joške, pa še takšen je, da bo primeren za dojenje. Kupila sem si tudi ene hlače ki mi res ful lepo pašejo ampak to pa moram povedat - kako je pa to udobno! Nosečniške hlače so zakon! Ne vem, zakaj se še mučim s svojimi kavbojkami, le-te me res že tiščijo. Zvečer bušija več ne morem skrit in hlač ne zapret.

O, andromeda, al ti lahko še naprej pravim zvezdica, čestitke za NS! Zdaj pa le uživaj v nosečnosti user posted image

mamica03, dobrodošla! Te ob naslednjem osveževanju z veseljem uvrstim na seznam. Imava isti PDP user posted image

No, jaz sem imela danes enega lepših dni. NAŠLA SEM SRČKA! Nisem mogla verjet, zame pa res ni lepšega zvoka kot to. Res ga je težko najt, jaz sem delala narobe tudi to, da sem ga iskala čisto spodaj, zdaj sem ga pa našla malo pod popkom. Očitno se je maternica že dvignila. Kakorkoli, najlepši zvok na svetu, čeprav za nekaj trenutkov.

Imejte prelep vikend punce!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 673
15.6.2012 19:56:01   
mamica03
Hvala Helencica

In to z modrci je res kriz...saj sploh ne morem verjet da ze po naravi sem obdarjena pa po dveh nosecnosti moji dve meloni lahko se postaneta vecjeuser posted image .
Tudi jaz sem kavbojke zmetala v kot omare in jih zamenjala z bolj udobnimi nosecniskimi hlacami.
Moj sicer pravi da pretiravam, ampak jaz se pocutim odlicno in mislim da je to najbolj pomembno.

Jaz komaj cakam da zacutim prve gibe...pravijo da nekje 18 tedna za tiste ki so prvic user posted image . Za nas ki pa smo ze bile pa pravijo da prej....bomo videli.

Nuhalno imam 21. se 6 dni upam da se bo videl spol.

Punce uzivajte vikend in lepo vreme

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.6.2012 13:26:19   
Polona19
Pozdravljena decembrke user posted image

Na torkovem pregledu zaenkrat vse ok, je na hitro naredil UZ, naslednji pregled 20.7.

Zanima me ali ste vse imele kontrolo krvnega sladkorja? Mene namreč niti v prejšnji, niti v tej nosečnosti ni dal na kontrolo, pa sem postala malo zaskrbljena user posted image .

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu mamica03)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?