|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
20.4.2012 10:01:48   
haram
Punce kaj pa če bi se me preselile kam na kšen bol zaprt forum al pa na FB kjer mamo svojo skupino. Ni mi lih čist v redu da vsak tole bere. Ne vem no to je moje mnenje kaj pa ve menite?

(odgovor članu zumbika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.4.2012 10:10:06   
tallla
evo me punce.
hvala za vse lepe besede! user posted image moram priznati, da ste vse eni pravi srčki in zelo sem vesela, da sem med vami... user posted image upam, da tudi ostanem med vami.. user posted image

v glavnem... včeraj sem šla v posteljo in nekaj bedela, veliko spala... upoštevala sem torej vaš nasvet in izkazal se je za dobrega. upoštevala sem seveda tudi tvoj nasvet Cukica in sedaj "ne pritiskam" več na wc-ju ampak čakam, da gre čim bolj samo od sebe... sicer je slaba stran, da sem še malo bolj napihnjena, ampak to bom zlahka preživela... danes sem šla na blato "po novi metodi" user posted image in user posted image user posted image user posted image nič krvi!!! zelo sem vesela tako, da bom nadaljevala z lahko hrano in veliko Donata. in upala na najboljše!

Slabo meni ni, ampak nikoli do sedaj mi še ni bilo, niti moji mamici ni bilo nikoli, niti moji babici (ona je imela edino veliko SS). Imam na srečo še vedno občutljive bradavice pa opazno povečane bradavice... A jih ima še katera?

Tako to bo od mene do ponedeljka vse, ker greva malo na Obalo na frišen zrak in si mal spočit živce pa odnest še 2 vabila za poroko. Mislim, da bo malo morskega zraka obema dobro koristil, ker to je zadnji oddih pred poroko in moje telo že nujno potrebuje spremembo okolja.

Punce, še enkrat hvala za vse lepe in vzpodbudne besede in se slišimo v ponedeljek. Upam, da bomo imele VSE samo lepe novice! user posted image user posted image user posted image

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu zumbika)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   Decembrčice 2012
20.4.2012 10:18:24   
mejckena81
Lep pozdrav SREČKE NOSEČKE!

Upam, da ste cool in da vas nosečniške tegobe ne bodo spravile v obup!

BERDY
Jaz mislim, da je zdaj pa čas, da greš na bolniško. Če do sedaj nisi bila, bi bilo fajn, da bi pa zdaj počivala - tako zaradi sebe, kot zaradi otročka. Mislim, da bodo znali brez tebe, sicer pa kaj, ko bo šla na porodniško, takrat bodo pa morali brez tebe. Če ti je slabo se ne muči preveč ampak počivaj!!

Tallla
Ko slišim te reči, mi je kar hudo, kako si v skrbeh. Ampak kljub temu, da te ne poznam osebno, čutim, da si močna ženska in, da se ne boš predala kar tako brez boja. Zato, jaz držim pestiiiiiii, da bo vse o.k. in sem v mislih s tabo. user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!!!!!

(odgovor članu zumbika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.4.2012 10:23:45   
Grahek

IZVIRNO SPOROČILO: haram

Punce kaj pa če bi se me preselile kam na kšen bol zaprt forum al pa na FB kjer mamo svojo skupino. Ni mi lih čist v redu da vsak tole bere. Ne vem no to je moje mnenje kaj pa ve menite?

Jaz sem takoj zato,ker bi tam lahko pisala neobremenjeno in izdala kaj večmker sedaj si ne upam...

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.4.2012 10:39:17   
zumbika
Mene osebno ne moti, če kdo bere ... ker itak ni razkrita identiteta. facebooka pa nimam. user posted image  tak da ostajam tukaj.

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.4.2012 10:42:19   
buubikaa

IZVIRNO SPOROČILO: haram

Sem takoj ZA!!!user posted image user posted image

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.4.2012 13:35:17   
tinca10
tud jst se vam na fbju z veseljem priključim! se katera javi, da naredi skupino in nas doda?

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.4.2012 14:20:57   
Grahek
Jaz bi pa raje,če bi katera odprla kak zasebni forum,ki bi bil zaklenjen in samo za nas...

Pri nas pada dež.Zdaj smo ga pa vsi že siti in bi bilo super,če bi bilo malo topleje,ne pa da so hribi še zasneženi.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.4.2012 14:31:26   
buubikaa
To s forumom ni slaba iddeja, le da mora res biti zaklenjen. user posted image
Tako bi lahko brez problema dale gor tudi kakšne slike. user posted image

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.4.2012 14:32:53   
Grahek
Bubika-se strinjam user posted image pa še kakšno bolj osebno temo bi lahko vrgle,ker takole,da te vsak bere ni prijetno.

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.4.2012 14:34:47   
buubikaa
Tudi to je res!
Če mi bo uspelo, bomo imele takšen forum!
Držite pesti.user posted image

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.4.2012 14:36:24   
Grahek

IZVIRNO SPOROČILO: buubikaa

Tudi to je res!
Če mi bo uspelo, bomo imele takšen forum!
Držite pesti.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.4.2012 14:54:36   
buubikaa
Naj povem, da je uspelo!
Sedaj ga urejam.
Ko bo urejen vam vsem pošljem dostop do njega.

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.4.2012 16:37:49   
caramel
Super! user posted image

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.4.2012 16:49:43   
buubikaa
Forum je narejen! Je tudi zaklenjen, tako da je nemogoče, da bi kdo vdiral vanj!user posted image

Pošljite mi ZS, da vam dam link od foruma.

Se tipkamo tam.user posted image

< Sporočilo je popravil buubikaa -- 20.4.2012 16:50:50 >

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.4.2012 17:26:39   
aischa2
Živijo punce kako ste kaj.Jaz sem super no začele so se rahle slabosti tako ,da to upam,da je dober znak in,da me čakajo 8 maja dobre novice in bo bil že srček in plod tam kjer more bit.Za se preselit na FB sem tudi jaz takoj za.
Aja drugače jaz sem Aischa1 samo sem izgubila geslo in sem se morala prijavit na novo.

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.4.2012 18:19:29   
buubikaa
Aischa...obstaja forum le za NAS...Če se želiš pridružiti mi pošlji ZS user posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.4.2012 18:50:03   
aischa2
Buubikka tudi na FB imamo lahko zaklenjeno skupino če je katera na FB.Tam jo imamo sedaj decemberčki 2010 in ne pride noben noter kateri ni v skupini.

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.4.2012 22:40:07   
buubikaa
Upam,da se nam še katera pridruži.user posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.4.2012 9:43:42   
mala bejba
Dobro jutro souser posted image ,
Kako ste?Jst sm super,sam bolj malo mam časa za pisanje kr bolj pono hodim domov,takrat me pa tamala okupira na polno.Da se pohvalim še drug teden delam pol mam pa dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Znaki so še vedno isti,razen to da me (.)(.) malo maj bolijo,me pa špika spodaj.
Motm it,tamala že tipkauser posted image

18.12.2009 Sara

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.4.2012 8:41:33   
Grahek
Dobro jutro!
Kje pa ste vse?

Tallla-upam,da se imaš lepo ob obali user posted image

< Sporočilo je popravil Grahek -- 22.4.2012 8:46:18 >

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 346
22.4.2012 14:55:01   
Rozka
Živjo punce,.. en len nedeljski pozdrav tudi od mene.

Buubikaa
super, da si nam ustvarla forum. Pridna si ;) Kak je pa kej pri teb stanje? Sta uspela povedat doma? Sem kar mislila na tebe,.. upam, na najboljše in držim pesti, da bo vse ok.

Berdy,... hitro na počivanje ;)

MalaBejba
,.. pozdravčke Sari ;)

Tale vikend je čisto prehitro zbežal mimo,.. na srečo so bili vsi simptomi bolj mili.

Nič no, lepo bodite vse,... grem še malo pustit da me razvajajo, sem pri domačih ;)

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.4.2012 16:03:01   
guess
haaj dekleta! :))

Vidim,da se bomo preselile, nimam nič proti, drugače pa je tut na RR fajn klepetatuser posted image
Vglavnem, jaz sem mela v petek probo poročne obleke, valda tisto kar sm na začetku hotla met je itak ne morem, že zdaj mi ni šla zapretuser posted image tako,da smo zdaj našli eno drugo in moram priznat,da sem se v njej počutla kot princeska, pa še malo bolj udobna je.user posted image

tallla jeeeej.. super,da se je stanje izboljšalo,sem vesela za tebeuser posted image user posted image user posted image

Ju3 greva z dragim na kosilo k njegovim in bova povedala veselo novičko.user posted image že ko pomislim na taščin odziv me je groza, ampak še vedno nekako upam,da bo boljše sprejela kot je v moji glaviuser posted image drgač pa, imate slučajno kako idejo,da bi nekako na "lep" način pokazala,da bosta babica in dedek? Nebi jima kr tako povedla, ampak bolj pokazalauser posted image

(odgovor članu Rozka)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.4.2012 16:04:45   
guess
mala bejba ko si rekla,da te špika.. A je to normalno? Ker mene ene par krat na dan pošteno zaboli, kot da bi mele ene par fejst močnih krčev, drži nekaj minut,da se moram vsest, pol pa spusti in je spet vse vredu..user posted image

(odgovor članu guess)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.4.2012 14:11:44   
LaMay
A je še sploh kera tuki?
No,jst bi se vam pridužla, al je pač tisto zdj zaprta skupina?
Mislim,da je še kr neki decembrskih nosečk,ki bi rade klepetale.user posted image
Mam pa rok 8.12, na prvi pregled pa še čakam

(odgovor članu guess)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?