Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:27:52
|
|
|
|
oreh
|
Mi ga pa žingamo, žingamo, žingamo, mi ga pa žingamo, žingamo, žingamo, ker smo vesel...! Helenčica, kaj naj ti rečem, kot samo, a sem ti rekla!!!!! ja, ja PMS in beda ja jutri naredi še CB in pol si ga shrani za spomin, ker to je to!!!!! Za vse ostale pa, možgančke na off, let do Afrike, pa bo!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:37:13
|
|
|
|
princess13
|
Helenčica ČESTITKE!!!! Vesela za tebe fuuuuuuuuuuuuuuuul!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 10:12:21
|
|
|
|
šaci
|
helenčica čestitke za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 10:13:32
|
|
|
|
LittleSun
|
Se pridržujem čestitam Hvala helenček naš, da si nas napolnila z upanjem, da tudi po tolikem času uspe po naravni poti. Itak veš, da sem srečna, presrečna zate in da komaj čakam da pobožam bušijaaaa Jaz pa imam tako v službi, da nimam časa niti dihat, sedaj pa nekaj malega popapcam in malo sem pokukam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 10:14:28
|
|
|
|
tamala86
|
HeLenčica čestitke za +!!! no še par dni, pa čimveč +, da bo ta april bolj roza...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 10:30:19
|
|
|
|
curly
|
HELENČICA, iskrene čestitke!!! Sem ti rekla, da ne bo treba na razgovor! Res sem vesela zate!!! Želim ti zdravo, lepo in mirno .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 10:37:20
|
|
|
|
Izabelina
|
a se hecaš helenčica, moja črtica je bla še tanjša pa sm že vidla pikico in srčka... jeeeeeeeeeeeej!!! Čestitke!!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 10:57:48
|
|
|
|
*bobika*
|
BRAAAAAAAAAAAAVO hELENČICA....KAKO SEM VESELA ... JAAAAAAAAAAAAAAAAAA TO JE TO !!! KAR SKAKALA BI OD VESELJA... JEEEEEEEEEEEEEEEJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 11:11:03
|
|
|
|
HeLenčica
|
Hvala pupe moje!!!! Ne vem kaj bi brez vas, ko smo trepetale ne vem koliko mesecev!!! Sicer ful ne verjamem (kar je verjetno normalno, če tako dolgo čakaš), ampak curly, mladika, LittleSun, oreh, witch, Žabica, Katte in vse moje drage soborke (se opravičujem če sem katero izpustila), ki čisto predolgo že čakate na plusek - NE OBUPAJTE! Vidite, jaz sem živ dokaz da se da, včasih si pač narava vzame več časa kot si bi želele me. Pa vem, da me boste zdaj želele nabiti na križ, ampak očitno odklop deluje! VSE sem že probala in še več, zdaj ko sem pa odj.... pa eto! Poskusite s "pavzo", recite si, da npr. 2 meseca ne boste delale pa mogoče bo. Upanje ostaja! Rada vas mam! Poročam če bo jutri CB rekel da
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 11:22:24
|
|
|
|
Katte
|
HeLenčica, stara soborka, iz srca ti čestitam. Naj bo tvoja nosečnost brez pretresov in porod lahek. Ostale ti bomo pa kmalu sledile, prav?
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 11:25:28
|
|
|
|
witch
|
Helenčica pa to je lepa črtica vesela vesela vesela za tebe lepo nosečnost ti želim, pa zdravega Me ti pa bomo hitro sledile Končno rozaaaaaaaaaa Še dobro da grem v času ko bi naj dobila M na dopust sicer ne v afriko. Ampak z letalom na drugi konec Evrope. Upam, da se scenarij ponovi
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 11:35:21
|
|
|
|
rozi55
|
HeLenčica, jeeeeee. Se ti trudim čestitam če nekaj časa pa me skoz ven meče Bejba, najlepša novička super vesela za vaju. Zdaj pa lepo do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 11:46:08
|
|
|
|
rozi55
|
ALI PRIČAKUJEMO: 1.4. Poka (2. krog po laparo) 3.4. Katte (23.krog/5. po laparo) 5.4. štrumfek 6.4. donini tarinca 10.4. SILVA Anonimna (2. krog) 11.4. rozi55 15.4. berdy (2.krog) 16.4. monsy Sa.je (6. krog po ss/9. krog) 17.4. *viva* (x. krog) Sisley Lorna4 (2. krog) 18.4. črtica1 19.4. lillith82 (x. krog) 20.4. S* (7. krog) Oreh Kliki 25.4. Žabica86 (5. krog) 27.4. Poka (3. krog po laparo) 29.4. Katte (24. krog/ 6. po laparo) 30.4. niinii (3. krog) x. 4. Tiana Witch (1. krog po Klomifenu) curly (x. krog) Klopek LittleSun ela008 mladika alfi HeLenčica SKUPAJ NAS JE: 32 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85, klopek, črtica1
< Sporočilo je popravil rozi55 -- 24.4.2012 11:52:42 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 12:12:29
|
|
|
|
SILVA
|
waaaaaaaaaaaaa Helenčica kaj jaz to berem Iskreno ti čestitam, res je bil že čas, da zagledaš Joj, kok sem vesela zate, kot da bi jaz sama zagledala, končno je ena stara borka zagledala .......zdaj smo pa še ostale na vrsti Jaz pa sem glih danes prevzela novo municijo za nov postopek in upam, da bo ta bolj uspešen. Vglavnem Helenčica srečno nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 13:04:33
|
|
|
|
mladika
|
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj?!?Helenčica saj ne morem verjet...NOSEČKA SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1To je pa res lepa novica,sploh si ne moreš mislit kok sem vesela zate!!!!!!!Punce še je upanje za nas "starine":Tko da a se zmenmo da gremo skupinsko po parih v Afriko na odklop,mogoče dobimo popust na aranžma?!?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 13:17:05
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
HeLenčica BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni dvoma!!! Tudi jaz sem imela 2krat take črtice in je bila . Tako, da ISKRENE ČESTITKE!!!! LEPO IN ZDRAVO NOSEČNOST!! Kako lepa novička!!! Eto ti si zgled, da če se daš na OFF rata!!! Sem te imela skoz na sumu, da iz tega pa bo nekaj.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 15:15:23
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce! Imam eno vprašanje, a me prosim ne kregat, da je bilo velik rečenega na to ! Zanima me kakšne izcedke ste imele preden je test pokazal pozitivno ? Moj test je kot rečeno danes bil negativen. še ni. Nimam posebnih znakov, le izcedek imam povečan. Beli tok, ampak dokaj "razredčen" in tekoč. Ponavadi imam gostega oz. kak dan dva pred menstruacijo sem popolnoma suha ! Mi znate pomagat ali svetovat?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 16:54:38
|
|
|
|
alysa
|
Helenčica vse čestitke ostale pa le hitro za njo
< Sporočilo je popravil alysa -- 24.4.2012 16:55:28 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 17:30:36
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86 Zanima me kakšne izcedke ste imele preden je test pokazal pozitivno ? Moj test je kot rečeno danes bil negativen. še ni. Nimam posebnih znakov, le izcedek imam povečan. Beli tok, ampak dokaj "razredčen" in tekoč. Pri meni je bilo tako, kot ti opisuješ. Dokler ni , upanje ostaja kljub negativnemu testu. Si si mogoče kaj merila BT?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 20:33:09
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86 Zanima me kakšne izcedke ste imele preden je test pokazal pozitivno ? Moj test je kot rečeno danes bil negativen. še ni. Nimam posebnih znakov, le izcedek imam povečan. Beli tok, ampak dokaj "razredčen" in tekoč. Pri meni je bilo tako, kot ti opisuješ. Dokler ni , upanje ostaja kljub negativnemu testu. Si si mogoče kaj merila BT? kdaj pa ti je potem test pokazal +?? Jaz sem že malo nervozna, danes je že 31 dan cikla in glede na moje 26,27 dnevne se mi že vlečeeee. Sej se prepričam nekako da če test ne pokaže, potem že nisem noseča, ampak me tako jezi, da se ne prikaže, da lahko gremo v nove boje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 21:05:28
|
|
|
|
curly
|
Joj, LS, ti si meni tako sumljiva! Jaz ti ful želim, da bi ti test končno pokazal ! Boš jutri ponavljala? Stiskam pesti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 21:19:00
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Joj, LS, ti si meni tako sumljiva! Jaz ti ful želim, da bi ti test končno pokazal ! Boš jutri ponavljala? Stiskam pesti!!! Hvala ti! Ah ne bom več ponavljala testkov, pred petkom zagotovo ne, čeprav res upam da to takrat priteče. No seveda bi bila bolj vesela, da je ne bi bilo in bil test +, ampak je ZELO malo možnosti za to. Najbolj hecno pa je to, da nimam nobenih znakov, niti PMS, niti kakih drugih navideznih, danes cel dan kot da bi bila sredi cikla
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 24.4.2012 21:20:34 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 22:12:30
|
|
|
|
tarinca
|
Helenčica, pa saj to je balzam za moje oči! Iskreno, res iskreno ti čestitam, ne veš kako sem vesela zate. Ti si naš dokaz, da ne smemo obupat! Bravooooooooo!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 22:37:18
|
|
|
|
Pajama
|
Bolj malo komentiram na RR, ampak tole je pa NUJNO! HELENČICA: ČESTITAM!!!! To sta super lepi črtici in itak boš nardila še ene 5 testov !!! Res sem vesela zate, saj si bila med prvimi, ki si mi odpisala na tem forumu, ko sem se vam januarja pridružila!!! UŽIVAJ in se čim manj sekiraj, ker zdaj bo pa vse BP!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 5:34:05
|
|
|
|
HeLenčica
|
Pupe moje, dobro jutro! Kaj bi jaz brez vas?! Itak, da mi tečejo solze ko vas berem. Res je lepo vedeti, da imam takšno podporo. Ne obupajte, jaz sem živ dokaz da se da! Itak nisem mogla spat, ker sem zaspala že ob 22h (ja, od včeraj zjutraj naprej se N znaki kar vrstijo), pa še lep zapakiran CB me je čakal v kopalnici. TAKOJ se je pokazal lep plus, v bistvu je bila tista druga črtica še močnejša od kontrolne. Zdaj bo pa še moj verjel, upam . Komaj čakam da vstane, ker je dobil najlepše darilo za rojstni dan, kar si ga lahko zamisli. Pupe, vas pa ne bom zapustila in bom z veseljem "pomagala" s kakšnim pametovanjem (dr. Helenčica) . Zdaj mi ni več treba držati nosa stran od RR LS, lahko se še zgodi! Kaj bi dala za to da bi bil + pri tebi Veš kaj, jaz do pred nekaj dni tudi nisem imela NOBENEGA znaka (razen jošk, ki me vedno bolijo pred M). Močno, močno navijam, naj ti do petka hitro mine! Žabica, jaz sem imela cca. 10 dni po O očitno vgnezditveno (bila je nekaj podobnega tistemu, ko se napove M), potem pa nekaj dni suho, zdaj pa imam kar močan izcedek, beli tok. Še vedno so tvoji znaki lahko znaki N!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?