|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
21.4.2012 10:12:38   
curly
Eh, saj nisem veliko napisala!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 401
21.4.2012 10:20:58   
oreh
Ne kratko in jedrnatouser posted image

LS in curly, dokler ne priteče bom jaz še vedno navijala!

Witch super za to preiskavo, boš vsaj vedela pri čem si.
Pa kakšna vrsta laparoskopije je to?razumem, da skozi vagino in z vodo? me zanima kako je zgledala operacija, so ti šli skozi trebuh, kot ponavadi?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 402
21.4.2012 10:28:10   
witch
curly hvala hvala za vse informacije user posted image res si lepo opisala. Ampak nimam pa pojma kam bom mogla iti user posted image tistega stavka pa ne razumem. Meni je zdravnica rekla da eno nadstropje višje. A to grem skozi ista vrata kot v neplodnostno? Pa desno po hodniku?

oreh nimam pojma kak bo to zgledalo. Rekal je da vstopijo skozi nožnico in grejo za maternico. Prepišem iz papirja ki sem ga dobila: V klasičnem ginekološkem položaju v maternično votlino vstavimo tanko cevko skozi katero kasneje vbrizgamo barvno raztopino. S pomočjo posebne priprave prebodemo steno nožnice in z optičnim inštrumentom vstopimo v trebušno votlino. Pregledamo zdadnjo stran maternice oba jajcevoda, jajčnika in potrebušnico v zadnjem delu male medenice.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 403
21.4.2012 10:36:18   
oreh
aha, sicer nisem dohtar, ampak verjetno je podoben princip in namen, le da so pri tej vrste laparo, ki smo jo imele katte, klopek... šli skozi popek v trebušno, da ti preverijo stanje jajčnikov, jajcevodov... pri tebi bodo šli pa skozi nožnico. user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 404
21.4.2012 10:47:35   
curly
Oreh, hvala, ampak raje vso pozitivno enjergijo pošlji k LS, jaz sem za ta krog že vrgla puško v koruzo. Dosti je bilo razočaranja za ta mesec! user posted image

witch, koliko jaz vem, ti gredo z nekim "inštrumentom" (izraz zdravnice) notri, potem pa napolnijo maternico in preverijo prehodnost jajcevodov. Traja največ 15 min.
Meni je rekla zdravnica na UZ 1 dan pred operacijo, če mi lahko jajcevode zavežejo, če ne bodo prehodni in me tako pripravijo na IVF. Itak sem jo vprašala, če ni možnosti za naravno zanositev, če so neprehodni pa je rekla NE. Potem sem rekla in IVF je edina možnost za mene potem pa je rekla JA. Torej sem tudi jaz rekla, da lahko to naredijo, ker drugače bi morala potem še na en poseg pred IVF.
No, na koncu je bilo VSE V NAJLEPŠEM REDU! user posted image user posted image user posted image
Če te še kaj specifičnega zanima, ti bom z veseljem odgovorila. Ti samo vprašaj. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 405
21.4.2012 10:47:54   
niinii
Ah men se bo pomoje tud kmalu tečka vlila. Sem že mozoljasta ratala. Pa tolk se upala, da bi le bil +. No sicer dokler se ne vlije je upanje :)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.4.2012 10:50:02   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

aha, sicer nisem dohtar, ampak verjetno je podoben princip in namen, le da so pri tej vrste laparo, ki smo jo imele katte, klopek... šli skozi popek v trebušno, da ti preverijo stanje jajčnikov, jajcevodov... pri tebi bodo šli pa skozi nožnico. user posted image user posted image

Ja, tako je, ampak, če je kaj narobe, recimo kakšne zarastlinice ipd., morajo narediti navadni laparo, ker pri tem posegu lahko samo preverijo, ne morejo pa tudi "popravljat". Tako sem jaz razumela zdravnico!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.4.2012 11:22:22   
Lorna4
punce tudi mene lahko barvate modro, menstruacija je danes prišla s 4 dnevno zamudo...tako da, se selim v maj, torej bo to 3.krog .

objemček za vse user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.4.2012 11:35:25   
Žabica86
Hej punce !

In počasi se približuje moj dan d za testiranje ! user posted image Čisto se mi že meša ! user posted image

Nekje sem zasledila nekakšne sanje - moja mami je ta mesec že 3x sanjala o nosečnosti ( 1x da je ona noseča in 2x jaz ) - če ti ni kak znak !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ki se selite v maj user posted image user posted image vam želim veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res držim pesti da se selimo na drug forum, ker mi (nam) ta že pošteno najeda !!!!! user posted image

Uživajte v vikendu !!

1 + 1 = 3

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.4.2012 18:21:50   
LittleSun
ulala kako je nekdo pridenuser posted image user posted image jaz sem pa po živ žavu zjutraj, ko sva s pikecom skakala okol, ga peljala za 3 urce k mami, da pokidam stanovanje. Kuhinja in kopalnica sta že tipitopi, zdaj pa še vse ostalo. Se mi najbolj ne da, ker se slabo počutim, ampak kar se mora ni težko, pravijo user posted image user posted image

oreh pošiljam ti močaaan objem, curly tudi zate mi je hudo user posted image sem bila prepričana, da ti je uspelo.
Zase sem pa tako sumila, da ni nič, tako da.....

witch
super za postopek, naj bo hitro za tabo, po takih postopkih lahko hitro zanosiš user posted image user posted image

vse druge ki ste dobile M pošiljam tudi objemčke

žabica naj se sanje uresničijo.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.4.2012 18:36:01   
črtica1
ojla!

da se vam malo javim user posted image user posted image

moja user posted image se počasi poslavlja tko da bomo šli kmal v nove bojeuser posted image
sem prav videla da se je še eni pojavila rahla črtica in potem user posted image ? a so testi lažni al kaj je to? user posted image
user posted image user posted image vsem ki vas je obiskala hudička..
lp črtica

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 411
22.4.2012 13:30:11   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: witch

curly hvala hvala za vse informacije user posted image res si lepo opisala. Ampak nimam pa pojma kam bom mogla iti user posted image tistega stavka pa ne razumem. Meni je zdravnica rekla da eno nadstropje višje. A to grem skozi ista vrata kot v neplodnostno? Pa desno po hodniku?

Je res, da ko sem tam "bivala" sem bila eno nadstropje višje. Po stopnicah gor, skozi vrata in na levo so sobice. {A veš mogoče, kdo te bo operiral? Mene je dr. Gavričeva.}
Ampak prej se pa moraš pa vpisati pa pregledajo te in anketo moraš izpolnit. To pa je: isti vhod, po stopnicah dol, potem pa levo približno 50m in še enkrat levo, kjer je čakalnica. Tam te "sprejmejo". Ko to opraviš pa te sestra odpelje eno nadstropje višje, kjer se namestiš. user posted image To ti bodo itak natančno povedali, ko te bodo klicali, da si na vrsti za operacijo. Nič skrbet. user posted image

LS in vse ostale, hvala za lepe besede! Upam, da tvoje tečke še ni in je še lep čas ne bo! user posted image Boš kaj ponavljala test? Še vedni navijam zate! user posted image

No, moja user posted image se že najvlja z grdim rjavim izcedkom user posted image , upam, da se čim prej vlije tako kot je treba, da gremo v nove boje. Z manjšimi pričakovanji, seveda! user posted image En cikel zdaj pavziramo, potem greva na 2. IUI! user posted image

žabica, držim pesti, da vsaj ti javiš, da si nalulala user posted image !

Lepo nedeljo vsem! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 22.4.2012 13:31:57 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 412
22.4.2012 16:00:06   
HeLenčica
Babe moje! Če bi rekla da vas nisem pogrešala bi se grdo zlagala. Ker komu pa lahko tako natančno opisujem izcedke in znake? user posted image user posted image user posted image V glavnem, odklop super paše do takrat ko veš, da bi približno morala priti user posted image pa je (še) ni. Takrat pa kot da odklopa ni bilo. Kot veste, sem bila na dopustu in najbrž prijateljica user posted image malo čaka, da se doma ustalim in bo potem pritekla. Pred enim tednom sem dobila tak izcedek, v bistvu ni bil rjav, ampak se mi je celo zdelo, da je bil nek košček tkiva (WTF?user posted image ). Super, sem si mislila in s tamponi hodila na kopanje. Pa je bil še en dan fuuuul rahel izcedek, potem pa spodaj tako suho da bi si morala prav podmazati. Še danes je vse suho. Navadno se napove z rjavim izcedkom in komaj čakam, da ga zagledam. Da zadiham spet na polno. Ker zdaj imam pa itak 100 znakov: cel teden se počutim že slabo, rahla vročina, boleče grlo, krčev ni (?!), v sredo ali četrtek sem imela zjutraj takšne krče kot prvi dan M, potem pa je spet vse potihnilo. Pa joške me vsaki dan bolj bolijo. Skratka, tipični PMS.

Lepo sem se vam potožila. Mogoče pa jutri zjutraj celo naredim test, da bom lažje dočakala M. Nosečnost je skorajda izključena, to je en tak neverjetni scenarij. Seveda vam poročam. Aja, še to - danes je 30. dan, v zadnjih 6 mesecih je bil cikel 26. ali 27. dni, najdaljši cikel (nazadnje, ko sem bila na potovanju) pa je bil 34 dni.

LS, Curly, še vedno stiskam pestke! Mladika, Katte, z vama sem user posted image !

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 22.4.2012 16:02:40 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 413
22.4.2012 20:01:15   
klopek
Nekaj časa se nisem oglasila pa nič super duper novic :(

Dobila sem prvo user posted image po laparo in histero in moram reči, da sem bila prva dva dni popolnoma navdušena saj me ni prav nič bolelo user posted image user posted image Potem pa nora bolečina v črevesju in mehurju in realen padec na tla, da je endometrioza tudi na črevesju .user posted image user posted image . Itak mi že v odpustnici piše, da moram k dr. Ribičevi. Ima še katera tako razširjeno endometriozo? Kaka spodbudna beseda bi prav prišla...

HeLenčiča lepo te je brat user posted image user posted image . Upam, da sta se super duper mela in se sprostila. Vem ja kako je s tem odklop v dneh ko pričakuješ user posted image . Navijaaaam, da je ne bo!

Curly joj no user posted image user posted image

LittleSun user posted image user posted image

Žabica86 navijam user posted image user posted image

oreh user posted image

witch tole pa tut jst prvič slišim in ne znam nič pomagat user posted image . Nas boš informirala...meni so sicer delali tudi histero ob laparo, ki pa poteka skozi maternični vrat in vbrizgali tekočino, da so vidli prehodnost hkrati pa odstranili pregrado.

mladika user posted image

sisley user posted image user posted image

Groza same objemčke pošiljam, ta april pa tut ni za nikamor, jst hočem user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.4.2012 6:44:52   
niinii
No tko. Moja user posted image se je včeraj vlila, tko da zapuščam tole temo in se selim v maj. Recimo da naslednje ne pričakujem 24.5.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.4.2012 7:33:51   
LittleSun
DObro jutro
curly hvala user posted image

Pri meni isto pri Helenčiciuser posted image user posted image ...prav skeri isto, obe sva imeli krvav izcedek in potem belo, obe ponavadi cikel na 26 dni (danes je 30 dan), sem ful utrujena imam boleče grlo in rahlo povišano temp. AMPAK je bil danes testek bel kot sneg, tako da čakam da pride tečka, da gremo dalje v akcijo user posted image user posted image

stiskam pestke, za vse ki še čakate aprila

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 416
23.4.2012 7:55:28   
LittleSun
curly, niinnii, klopek user posted image user posted image user posted image
curly zate sem še posebej žalostna, da postopek ni uspel, pošiljam pikepoke za naslednjega.

Neposredna povezava do sporočila: 417
23.4.2012 9:30:14   
Žabica86
Hej punce!

Tako pa je prišel moj teden čakanja! Glede na neredne user posted image sem se odločila da test delam 25.4!!!!!! Mene je že danes takooooooooooo zamikalo in hvala bogu nisem mela testa! Imam naporen urnik in gužvo v pisarni, tako da mi do srede sploh ne bo uspelo leteti do lekarne ! Hvala bogu! user posted image

Nimam nikakršnih znakov, krčev, prsi normalne neboleče !!! Tako da upajmo na najboljše!

Držim vam pesti in upam da se mi ne zmeša od čakanja !!!!!!!!!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

Neposredna povezava do sporočila: 418
23.4.2012 9:43:12   
oreh
dober dan,
par stvari ne razumem:
1. helenčica kako to, da si že doma? a nista ravnokar šla?joj, čas pa res beži.
čakam, čakam, kaj je test pokazal?

Klopek glede tega pa res nič ne vem, kako pa veš, da se je razširilo po črevesju? Poznam pa eno gospo, ki je imela tak problem in zaradi tega ni mogla zanosit, pa so ji isto ščistili z laparoskopijo, le, da je morala 2x iti. je pa bila isto pri ribičevi in je še zdaj ne more prehvaliti. Jaz sem 1user posted image po laparo dobila po parih dneh, 2user posted image , zdaj v soboto pa me je full bolela in zelo je močna.

LS ti dolgujem še odgovor. odkar sem bila na bolniški sem se čist razvadila s kavami, cigareti, OH. zdaj sem začela vsaj paziti na hrano, pa tečt se spravljam, pa imam en kup izgovorov... samo spravit se moram pa bo. bi prav prišlo skupinsko motivranjeuser posted image

Črtica1, ja zgleda, da so te tanke črtice kot lasek kar pogost na testih. po lastnih izkušnjah tak test ni veljaven. Sicer ene pišejo, da so par dni po taki črtici zagledale konkreten plus, a mislim, da je to le naklučje. ne vem pa kaj bi lahko vplivalo na to, ker meni se pojavi taka črtica skor vsaki drugi mesecuser posted image Sem to omenila že osebni G in rešu pa sta me oba nahrulila, zakaj delam teste predčasnouser posted image .

Pred nami je krajši teden!!!

Neposredna povezava do sporočila: 419
23.4.2012 9:48:45   
curly
Jutro, punce.
No, moja user posted image se je včeraj vlila in s seboj prinesla grozne bolečine. user posted image
Saj jutri bo že bolje. Naj se čim prej spoka, da gremo back to normal life. user posted image

Helenčica, lepo je spet kak tvoj post prebrat. Upam, da tvoja user posted image ne pride in da testek končno pokaže user posted image !

LS, saj ti postopki niso preveč uspešni, ampak jaz sem tako velik optimist, potem me pa to stre do konca. Ampak sem že v nizkem štartu pripravljena na nove boje. Upam, da mi maj prinese user posted image ! Maja imam tudi rojstni dan, tako da bi bilo lepo darilo. user posted image Spet sem prevelik optimist. Me zanima, kdaj bom postala imuna na te neuspehe. Zdaj bi se jih pa lahko že počasi navadila -> glede na to, da sem jih dala že toliko skoz. user posted image user posted image
Kaj pa je s tvojim ciklom!? user posted image Upam, da test ne zazna hormona in da si vseeno user posted image !!!

klopek user posted image sicer nimam pojma o endometriozi, tako da ti ne znam pomagat. user posted image

Vsem ostalim sotrpinkam, ki trenutno prenašate tečno user posted image , pošiljam , za vse ostale pa še vedno močno stiskam pesti, da nalulate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
23.4.2012 10:02:05   
oreh
user posted image user posted image curly. Točno to je rekel moj, ko sem ga v soboto vprašala ali je kaj žalosten, pa je rekel, pa sej sva že navajena, da vedno pride, ampak boš vidla, da enkrat je pa ne bo. in sem bila potolažena.
A to pomeni, da imaš še 1 ta postopek, potem pa IVF?sam teoretično me zanima, ker itak že veš kaj boš dobila za darilouser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 421
23.4.2012 10:15:13   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

dober dan,
par stvari ne razumem:
1. helenčica kako to, da si že doma? a nista ravnokar šla?joj, čas pa res beži.
čakam, čakam, kaj je test pokazal?

Saj je bil samo en teden user posted image . Testa nisem delala in ga ne bom, razen če do četrtka (ko bo 34. dan) ne priteče, naredim v petek test. Zakaj bi se mučila, če pa bo itak pritekla? Pa škoda testa. user posted image Joške me pa bolijo vsak dan bolj. Zdaj me še bradavice pečejo. Zjutraj sem imela napad vrtogravice. Občutim rahle slabosti in da o utrujenosti sploh ne govorim. Beda, kajne?

Curly, oh, žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz imam maja rojstni dan. Si bikec ali dvojček? Jaz ta-drugo. Mogoče pa bo najlepši mesec res najlepši zate v tem letu!

Oreh, kakšno je stanje? Lulamo kaj?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 422
23.4.2012 10:19:13   
curly
oreh, zdaj, ker sem reagirala na Klomifen, imam še en IUI s Klomifenom, naslednjega pa verjetno s špikicami (tudi IUI). Potem pa sledi IVF. Datum za razgovor že imam, nekje septembra greva, potem dajo papirje naprej in če bo vse potekalo tako kot mora, bi lahko decembra ali januarja šla v prvi IVF. Če bo treba tako daleč. user posted image

Drugače se pa na podlagi tvojih in partnerjevih izvidiov odločijo, koliko IUI-jev in ali IVF ali ICSI!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 423
23.4.2012 10:25:36   
curly
Bikica sem (torej krava). user posted image user posted image user posted image
Zato pa še nisem obupala, ker sem preveč trmasta! user posted image user posted image user posted image

Helenčica, upam da so to vsi znakci user posted image , ko ti test pokaže user posted image , bom skakala od veselja!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 424
23.4.2012 10:27:35   
HeLenčica
Še dva tedna in bom tudi jaz izvedela kakšen postopek naju čaka. Kot si rekla, vse je odvisno od izvidov. Najraje bi kar IVF. user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?