Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 10:29:50
|
|
|
|
oreh
|
Pa kakšna beda, nosečnost je to, majke mi!!! A lahko prosim lulaš, če ti je škoda tistih 5 evrov, ti jih pošljem, ti sam lulaj in dokaži, da imamo stare borke še upanje! Od kdaj pa je slabost, vrtoglavica, boleče bradavice, utrujenost PMS? a greš lahko že lulat, a imaš test v pisarni? LS, a ji ga lohk prosim dostaviš, sej sta blizu. pa to ne moreš verjet, kakšen PMS, ti si ziher nosečka!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 10:41:30
|
|
|
|
HeLenčica
|
Ha ha ha, Oreh, dihaj! Čuj, vsak od teh znakov se je pri meni že kdaj pojavil (pred M), res je da sicer ne vsi skupaj, ampak ne! Jaz čakam da priteče ! Ne skrbi, oreh, ne gre se mi za denar, imam doma 20 testov ( ) in ČE BI SE RES SLUČAJNO zgodilo, da bi bila bo test pozitiven tudi v petek, kajne? Vseeno hvala, si me lepo nasmejala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 10:48:54
|
|
|
|
LittleSun
|
Ve ste prave face. curly držim pesti, da je naslednji postopek zadnji in da ti ne bo potrebno več nič. Helenčica ti ne boš rabla več na noben pregled in razgovor oreh ker je velika punca ji pustimo, da se muči do petka, potem pa nas razveseli z dobro novičko. Imam pa en veto na petek, saj je že praznik in ne bomo pri računalnikih, da bi stikale F5 dokler se gospa ne polula, tako da prelagam glasovanje :naj lula v četrtek kdo je za?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 10:57:50
|
|
|
|
HeLenčica
|
Ker sem zelo labilna oseba glasovanje ni potrebno, če do četrtka zjutraj ne priteče oziroma če ne bo vsaj rjavega izcedka lulam. Bo v redu?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:01:22
|
|
|
|
oreh
|
nikakor! Izpišem se iz RR, če ne lula vsaj v sredo!pika, ende, finito
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:01:35
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Ker sem zelo labilna oseba glasovanje ni potrebno, če do četrtka zjutraj ne priteče oziroma če ne bo vsaj rjavega izcedka lulam. Bo v redu? odlično oreh ne izsiljuj to ni lepo
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 23.4.2012 11:02:08 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:02:57
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh nikakor! Izpišem se iz RR, če ne lula vsaj v sredo!pika, ende, finito Prosim, Oreh, do četrtka počakaj z izpisom! Kaj bova z LS brez tebe????
< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 23.4.2012 11:03:29 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:09:12
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: oreh nikakor! Izpišem se iz RR, če ne lula vsaj v sredo!pika, ende, finito Prosim, Oreh, do četrtka počakaj z izpisom! Kaj bova z LS brez tebe???? ja helenčica še pira nebo imela s kom spit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:19:29
|
|
|
|
oreh
|
Aha, tako, imata me torej za izsiljevalca in pijanko, hvala, najlepša hvala. Pir bom pa pila s curly in rozi, za foliklčke, a ne? Helenčica, a že bruhaš? Prav, naslajat se ob lulanjih drugih oseb res ni moralno dejanje, lulaj kadar hočeš (beri v četrtek), jaz bom pa držala pesti, da so afriška tla končno obrodila sadove.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:21:09
|
|
|
|
HeLenčica
|
Neeee, Oreh, če pa pivo je zakon! Jaz ga bom še noseča spila kdaj, tu in tam, bojda lahko . Oreh, ti si naša! Takoj ko lulam te obvestim! :)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:32:05
|
|
|
|
Katte
|
Ah, punce. Objemčke za vse soborke, ki ste spet modro obarvale seznam . Še en teden imamo aprilčice, da zapremo modro in odpremo roza pipico ter izboljšamo porazno aprilsko statistiko. Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 11:54:04
|
|
|
|
klopek
|
oreh, HeLenčica, LittleSun hahahhaa ste me pa nasmejale! Ajde Helenčica kdaj bo 34. dan kot je bil najdaljši cikel? Glasujem, da lulaš takrat. Al pa no lahko tut prej Oreh na laparo so vidli, da imam endometriozo tudi naprej proti črevesju in tega ginekologi sami ne operirajo in mi je predlagal, da grem naprej. Nisem imela nobenih bolečin ob prihodu , še vedla nisem da sem jo dobila. Potem pa sem imela nore bolečine v črevesju, ki so ble vedno prisotne sam sem kr mislila, da so del menstre in da pač morjo bit. Sedaj sem pa se malo podučila o teh stvareh in mi je jasno, da že leta trpim bolečine, ki so čisti znaki endometrioze. še dobro, da sem 10 let jedla kontracepcijo, da je vsaj razraščanje nevede za ta leta ustavilo...Zdaj pa razmišljam o strogi dieti oziroma alternativi... niinii curly jst sm tut trma (sicer pa eno znamenje pred bikom) držim pesti, da dobiš najlepše darilo maja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 13:57:56
|
|
|
|
LittleSun
|
Še malooo...kako pa danes komaj čakam da pridem domov pod toplo odejo. Me že cel dan mrazi, mislim da me kuha. K sreči nimam srbi s kosilom, je lubi že jedel, jaz pa tako ne morem, ker imam tako grlo. klopek da te čimprej porihtajo kattika tudi ti še čakam na plusek ta mesec, ne??? močno stiskam pestke da bo vsaj ena stara borka popravila ta seznamček, če boš to ti, pa še toliko boljše pri meni še vedno vse belo, malo prozornega izcedka in nič druga....mi je čudno, ampak testek že ve...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 18:10:33
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Še dva tedna in bom tudi jaz izvedela kakšen postopek naju čaka. Kot si rekla, vse je odvisno od izvidov. Najraje bi kar IVF. Tudi jaz, ampak je treba najprej še it na 2 IUI-ja. Zdaj sem čisto izgubila upanje v ta postopek. Pa naj bo tako kot rečejo, mogoče pa rata. Mislim, da tebi pa res ne bo treba it na ta razgovor. Držim pesti, da se v četrtek narišeta močni ! Helenčica, oreh in LS, najlepša hvala, ker ste me tako nasmejale, da sem skoraj s stola padla! TO POGREŠAM na tem forumu!!! Oreh, jaz bom pila pir s teboj. Zdaj po kar začnem, 1 kozarec piva na dan. Ravno danes greva v trgovino, si bom izborila cel plato! IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun pri meni še vedno vse belo, malo prozornega izcedka in nič druga....mi je čudno, ampak testek že ve... Tvoj test nima pojma!!! Upam, da si vseeno ! Lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 23.4.2012 19:15:01
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce pri meni so se pojavili tisti tipični "krči oz. špikanje" ki nakazujejo mojo upam da ne !
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 7:56:36
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro babike Kako ste kaj? žabica, upam da je še ni helenček moj??? kako je stanje??? Pri meni še vedno belo, ampak sem naredila še CB in tudi nič, tako da sedaj ni več niti trohice dvoma o tem, da bo M kmalu pritekla. Me pa zgleda res nekaj hormoni jezijo. Kaj pa včeraj, ko sem milsila, da imam vročino, ker sem žarela v glavo in taki filing sem imela za očmi in si zmerim in 34,6. Dvakrat sem merila in obakrat enako zjutraj sem imela že svojo normalno 35,7, tako da zgleda ni nič. sem pa čist gotova, ponoči sem se zbudila s tako bolečim grlom, sem si našibala vsa možna zdravila in zaspala. Zdaj sem samo še zašmrkana. Pa ravno zdaj me mora zdravje hecat, ko se bliža 10 dni dopusta pupe moje lep dan vam želim čakam na prve
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 8:51:22
|
|
|
|
HeLenčica
|
Babike moje! Včeraj se je moj izcedek izdatno povečal, vendar je bil bel. Uporabila sem ščitnik perila in vsakih 5 minut kontrolirala barvo, pa je na srečo do večera ostalo vse belo. Danes ponoči sem sanjala, da sem delala test in je bil pozitiven. Sem zjutraj, ko sem vstala, naredla test in TAKOJ SE JE PRIKAZALA DRUGA ČRTICA! Sicer rahla, ampak črtica je črtica, kajne? Glede na O teste, ki sem jih delala (isti proizvajalec), niti ni tako zelo rahla, ampak moj je rekel da je čisto preveč rahla in da se naj ne veselim preveč. Seveda se še vedno lahko zgodi da bom dobila M. Sem slikala s telefonom: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=161414 Kaj pravite? LS pravi da je to to
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:01:04
|
|
|
|
lily32
|
Čestitke! Vas včasih malo preberem in vem, koliko časa se že trudiš. Saj ni važno, če je rahla črtica. Črtica je in pika. Srečno! Pa stran z negativnimi mislimi. Ratalo je in zdaj uživaj.
< Sporočilo je popravil lily32 -- 24.4.2012 9:07:28 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:06:31
|
|
|
|
klopek
|
HeLenčica moja sem se mogla takoj prijavit! Jaaaa jeeeee seveda jeeeeeeeeeee Kako si mi dan polepšala!!!! Uauauauauauau Še je upanje za stare borke , kr smeji se mi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:07:24
|
|
|
|
*viva*
|
Ijaaaa, itak da je črtica! TO je TO!!! wuiiiiiiii! Bravo Helenčica!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:07:58
|
|
|
|
klopek
|
Čist zmešana, ČESTITKE HeLenčica!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:09:41
|
|
|
|
HeLenčica
|
Punce, kak ste zlate! 17 mesecev oziroma 20 in ne vem koliko krogov Kr jočem se ko vas berem (kar pa ni dobro, ker sem v službi). Vseeno se še ne upam veseliti, kaj če pa dobim M....Jutri naredim še CB, da bo ziher, upam da bo!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:12:23
|
|
|
|
monsy
|
Jeeeeeeeeeeeeee Helenčica full veselaaa zate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:16:52
|
|
|
|
štrumfek
|
TO JEEEE TOOOOOOOO prav lepa črtica je čestiiiiiiiitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 24.4.2012 9:20:55
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce ! Helenčica ČESTITKE !!!!!! In seveda vsem ostalim še naprej držim pesti !!!! Jaz pa mislim, da se poslavljam iz aprila ! zjutraj sem naredila test in je bil negativen. V spodnjem delu trebuha imam neko "špikanje oz.rahlo bolečino" ..........čisto čisto rahlo, toliko da čutim! še ni, a na žalost so enaki znaki kot vedno do sedaj. Žal nisem srečka nosečka !
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?