|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
19.4.2012 15:02:11   
mladika
Nekdo me je pogrešu...evo me tukaj sem,še nisem nikamor pobegnila:))Žabica veš tut midva sva to rundo pomojm sfalila O oz. nisma bla kej dost pridna ko bi mogla bit.Pa me je potrlo,tako kot tebe...sam veš kaj pol sem si rekla da to ni mogoče da bom slabe volje zato ker nisma pravi cajt sexala,boma pa maja nadoknadla.Sej kaj je en mesc v primerjavi z vsem kar sem že dala skozi.Mogoče se pa zgodi čudež in bo lih zdej ratal ko sta najmanj.
Tolko z moje strani,še zmerom navajam za vse punce,še posebej za moje stare borke (Katte,Witch, Kliki,Oreh,Rozzi,LS...upam da nism ktire pozabila)
Lepo bodite,pa se še kej oglasimuser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.4.2012 15:27:48   
Kliki
mladika hvala za navijanje. Ampak moja bo prišla ker nisva bila nič pridna. Se že nekaj nakazuje pa je šele 21dan. Ma naj pride še danes da se jo rešim.
Kako si pa ti drugače?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.4.2012 15:38:16   
mladika
V redu sem,mam včasih lepe trenutke,včasih bolj slabe (ko se spomnim kolko časa se že trudima).Ampak se ne dam,nočem da me popadeta žalost in depresija,življenje je lepo in morem ga osmisli čeprav (zaenkrat!user posted image ) brez otročka.Pa ti si dobro?

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.4.2012 20:26:34   
LittleSun
babike moje, kje je rozaaa????? nič več vam ne dovolim da barvate modro, zaloge so pošleuser posted image

mladikaaa lepo te je spet brat. Ti paše odklop od RR? stiskam pestke vsak mesec za tebe, katte in helenčnico in kliki in oreh in curly in vse stare borke, ki smo že PREdolgo tukaj.

Punce kak dan sem pa jaz danes imela...kaj takega še pa ne. Se nadaljuje še od včeraj...v službi pi****a taka da kozlaš, potem smo šli na neko službeno kosilo in namesto ob 1,kot je bilo rečeno so se pridevali komaj ob 2h, jaz sem pa mogla ob 3h po malega. Potem končno pridem po malega, gremo na sprehod, si strgam nove kavbojke na ograji, po celi hlačnici, potem pa pridemo nazaj in ne najdem ključev od avta, nisem jih imela več v žepu, 2 uri porabili da smo jih iskali, nakar smo šli vlamljat v avto, ker je bila možnost tut da sem si jih noter zaklenila (pa seveda nimam rezervnega). Ko vlomimo v avto, grem jaz še pogledat okoli in jih najdem, tam kjer sploh nisem bila. Važnio da sem jih našla user posted image zdaj pa zmozgana do konca, samo pod tuš in ajo bajo še user posted image user posted image upam da ste imele lepši dan,

oreh zjutraj pričakujem nov report!!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.4.2012 20:39:58   
Lorna4
Evo, sem danes delala test, ampak se na žalost ni pokazala ta druga črtica, je pa res, da tud še user posted image ni bilo... me mal heca, ker mam vsakič drugačen cikel, tko da, lahko da jo bom šele dobila čez nekaj dni...skratka zaenkrat ni še nič določenega. verjetno bom pa kmalu videla, če se selim v maj...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.4.2012 7:41:03   
LittleSun
Dobro jutro
Kako ste kaj pikice? Danes je tak lep sonček pri nas, je kar malo boljše user posted image user posted image
Pri meni še vedno vse belo, včeraj sem bila napihnjena kot pred M in jo danes pričakujem.

Eno vprašanje za tiste ki ste bile na laparo...operirajo če imaš menstruacijo?

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 381
20.4.2012 7:55:14   
Katte
Jutro. Punce, res je preveč moder ta april.
user posted image user posted image user posted image  za vsako, ki jo je spet obiskala user posted image .

LittleSun, samo laparoskopijo ti naredijo tudi, če imaš M. Itak delajo v trebušni votlini, ne v maternici. Če pa imaš zraven npr. še histeroskopijo, pa ne. Meni se je do laparo M ravno končala. Ko sem imela predoperativni pregled (vzamejo ti kri, potem imaš pregled pri ginekologu in pogovor z anestezistom), me je zdravnik hotel pogledati, ko sem mu pa povedala, da imam še M, me ni. Hkrati z mano je bila tudi ena, ki je imela sterilizacijo in je imela M.

Petek!!!
Lep vikend vam želim.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 382
20.4.2012 8:38:19   
oreh
O mladika in witch, lepo vaju je spet prebrati malo in hvala za spodbudne besede.
A veš LS, da danes sploh nisem testa delalauser posted image user posted image ne vem kaj je z mano narobeuser posted image bom jutri, če ne priteče, čeprav imam že krče in bolečine v križu, kar vedno naznanjauser posted image .

Petek je!! kljub deževnemu vikendu se imejte skrajno lepo.
Glede laparo in user posted image pa sem isto informirana kot ti je že katte napisala.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.4.2012 8:48:34   
curly
Dobro jutro. Jaz sem danes bolj terenska, ampak ne gre brez vas, zato pisem kar preko telefona. user posted image
LS tudi jaz sem danes napihnjena.user posted image Upam, da to ne pomeni kaj slabega.
Vceraj si imela pa pester dan. Si me nasmejala, ceprav user posted image verjamem, da tebi ni bilo prevec smesno. Glavno, da se je vse uredilo. user posted image
Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , katera lula naslednja. Jaz mocno navijam za VSE!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 384
20.4.2012 9:05:47   
LittleSun
Katte hvala za informacije, me je zanimalo za eno kolegico.

oreh jaz sem pa tako čakala na tvoj plusek danes user posted image sej to so vse znaki tudi za user posted image , jaz še vedno stiskam pestke za močne črticeuser posted image user posted image

curly napihnjenost bi lahko bil tudi znak nosečnosti, ampak pri meni je to vsak mesec enako, edino kar napoveduje M, da sem napihnjena in polna, da se komaj vsedem. Tako vedno vem, kdaj pride. Upam da pri tebi ni tako, močno stiskam pestke, da je uspelo in komaj čakam na tvoje poročanje user posted image user posted image

jaaa petek, jaz pa sva zašmrkana in z vnetim grlom user posted image user posted image AMPAK se ne dam, danes bo lep dan in pika user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 385
20.4.2012 9:58:23   
Izabelina
oreh držim pesti za močno drugo črtico user posted image user posted image

za vse ostale tut močno navijam!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 386
20.4.2012 13:37:02   
oreh
Joj, to čakanje... se mi bo kr sfuzlal, kaj bi dala,da bi bilo že jutri zjutraj, sploh ne vem zakaj nisem testa naredila že danes zjutraj? vedno lulam, pa lulam, a nikoli prav na danD. se vidi, da dostikrat naredim, kaj proti pravilom oz. iz principa ne, joj mene.
Itak znakov je 50. koliko dni od O je minulo pa štejem, vsake pol ure. komaj čakam, da pride moj, da me malo zamoti.
sam kaj mi to pomaga, itak bo pritekla, kar ne morem verjet, da bi enkrat zares spokala kufre in za 9 mesecev odšla.

LS, kako kaj ti z dieto, čiki in gibanjem?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 387
20.4.2012 13:42:21   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Eno vprašanje za tiste ki ste bile na laparo...operirajo če imaš menstruacijo?

Mislim da ne. Vsaj zdi se mi da sem morala točno povedat kdaj bom po M.

Neposredna povezava do sporočila: 388
20.4.2012 13:46:06   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

sam kaj mi to pomaga, itak bo pritekla, kar ne morem verjet, da bi enkrat zares spokala kufre in za 9 mesecev odšla.

Če sta bila vsaj malo pridna in še ni pritekla je še vedno šansa. NAVIJAMuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bi blo fajn če bi moja tudi rekla da gre vsaj za 9mesecov na dopust.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.4.2012 14:07:16   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

LS, kako kaj ti z dieto, čiki in gibanjem?

dieta, ki več to ni, je postala del vsakdana, se zelo zdravo prehranjujem
kadim pa, sam malo manj, ampak tisti trenutek ko zagledam +, neham
gibanje pa....mi je kar malo nerodno...nazadnje sem ene 10 dni nazaj bila na beciklu user posted image
pa ti??

jooooj punce, pri meni še vedno vse belo, lulat me tišči v eno, kmalu si bom računalnik kar na wc nesla in od tam delala....če nisem danes šla 20x mi lahko rečete kanarček user posted image user posted image user posted image
prvič po dolgem času nimam niti krvavega izcedka par dni pred M. Če gledam na dan ZM in da imam cikle med 26 in 28 dni bi morala priti danes, oz. najkasnje v nedeljo.
Sicer sem bila prepričana, da bo prišla danes, že zarad napihnjenosti včeraj in je kar niuser posted image user posted image

grem spet lulat, bemumilo user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 390
20.4.2012 14:12:21   
Kliki
LittleSun ti si pa meni malo sumliva in kdaj potem delaš testek?
Tole z lulanjem je pa meni znano sem tudi skoz v WCju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
20.4.2012 15:52:35   
curly
Aloha. Ne morem verjet, da imam celo kaj za prebrat! user posted image
Ja, jaz imam še neko blago obliko menstrualnih krčev pa ne vem... Nisem bila sicer tako pozorna, ampak mislim, da je danes že 3. dan, ko jih čutim, zato hodim na WC skoz gledat ali je že kaj drugega priteklo kot pa beli tok. Včasih prav čutim, kako mi priteče pa se že ustrašim, da je prišla user posted image . user posted image

LS ZELOOOOOO si sumljiva. Upam, da je to kar že trobim cel cajt, da si user posted image !!! Glede na to, da veliko lulaš bi še pa lahko 1x na testek lulala! user posted image user posted image user posted image Mi čakamo roza barvo pa kako staro borko, da se spoka na sosednji forum!!! user posted image

oreh, kako si lahko pozabila lulat?! Meni gre samo to po glavi. user posted image Zate tudi močno stiskam pesti, da bo druga črtica močnejša! user posted image

Kliki, mogoče bo pa ravno ta mesec uspelo, ker nista tolikokrat. user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 392
20.4.2012 22:10:35   
rozi55

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
Poka (2. krog po laparo) user posted image

3.4.
Katte (23.krog/5. po laparo) user posted image

5.4.
štrumfek user posted image

6.4.
donini user posted image
tarinca user posted image

10.4.
SILVA user posted image
Anonimna user posted image (2. krog) user posted image

11.4.
rozi55 user posted image

15.4.
berdy (2.krog) user posted image

16.4.
monsy user posted image
Sa.je (6. krog po ss/9. krog) user posted image

17.4.
*viva* (x. krog) user posted image
Sisley
Lorna4 (2. krog)

18.4.
črtica1 user posted image

19.4.
lillith82 (x. krog)

20.4.
S* (7. krog) user posted image
Oreh
Kliki

25.4.
Žabica86 (5. krog)

27.4.
Poka (3. krog po laparo)

29.4.
Katte (24. krog/ 6. po laparo)

30.4.
niinii (3. krog)

x. 4.
Tiana user posted image
Witch (1. krog po Klomifenu) user posted image
curly (x. krog)
Kliki
LittleSun
ela008
mladika
alfi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK: 2

NAVIJAČICE:

user posted image user posted image user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85, klopek, črtica1

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.4.2012 7:39:55   
LittleSun
Dobro jutro

oreeeh
???user posted image user posted image

Moj testek danes zjutraj je bel kot sneg. Pa nič hudega, bo maj bolj roza za nas user posted image user posted image

lep vikend pupe

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.4.2012 8:02:09   
Sisley
Jutro punce user posted image

Evo, mene je obiskala ta tečka že dva dni nazaj.. pa sm se zdj malo pobirala, niti ne zaradi "depresivnosti" toliko, bolj zato ker je bila nenormalno boleča, krči, jajčniki.. groza. Sm pojedla tolk tablet da mi je bilo že slabo po njih, sm k res nism več vedla kaj naredit user posted image

drugače pa punce, dejte že te user posted image na plano!!! Oreh, LS???

Sem pa delala test, preden je prišla menza, en dan prej.. in se je na Clear B. narisala ena taka glupa tanka črtica.. da sm potem upala in upala, sama sebe farbala user posted image Zato me je še bolj potolklo, ker sem se podzavestno začela veselit..
Zato drage moje, vam polagam in upam na same debele pluske, da vas ne pusti v negotovosti in upanju, ampak da vas samo osrečijo, ker boste vedele da je to to!

Ajde, OREH, pejt LULAT!!!! user posted image

Čakamo na naš +

Neposredna povezava do sporočila: 395
21.4.2012 8:35:13   
witch
LS, Sisley user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo maj bolj roza.

oreh čakamo user posted image

curly kako je pri tebi? danes, jutri, kdaj je dan d? že komaj čakam novičke user posted image

Evo jaz sem dobila napotnico za transvaginalno hidrolaparoskopijo. Je to že bila katera? In če bodo jajčniki ok, gremo naprej s klomifenom. Če pa bo kaj narobe pa takoj na inseminacijo (mislim da sem prav napisala). Ampak moram pa čakati do avgusta ko imam spet pregled. Datuma za poseg pa še nimam. MOram sporočati prvi dan M in potem mi povejo če je prostor ali ne. Tak da enkrat do avgusta bi ga naj imela.
To je to. Korak naprej je. Zdaj pa spet doma pridno delat in čakat rezultate. Mogoče bo pa že pred posegom user posted image

Lep vikend vam želim. Naj bo čim več roza barve.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.4.2012 8:37:51   
oreh
Vso noč sem sanjala, da vedno, ko sem lulala sem nalulala +, ne boste verjele, sanjala sem celo, da je moj lulal in nalulal +user posted image user posted image . in sem se zbudila ter si rekla, eto to je to, če ga je moj nalulal, ga bom pa menda tut jaz!
Vstanem, se sklonim v predal po test in se isto sekundo vlije moja frendica in zdaj sva v ležečem položaju skupaj gledali TV, no, zdej sva pa že tolk ok, da sva vas malo prišli pozdravit in navijat vsaj za LS in ostale.

nej gre vse v 3pm!

Sisley, a ne taka čist tanka k lasek.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 397
21.4.2012 8:56:16   
curly
Jutro.
Ah, oreh, jaz pa upala, da zdaj pa bo!
LS, tudi moj test je bel kot sneg. user posted image
Malo sem razocarana, ampak se bom ze pobrala. Teh padcev sem ze vajena, ampak tale je bil malo globlji, ker sem imela vec upanja. Upam, da moja user posted image cim prej pride.

Jaz sem bila na THL v MB, pod narkozo naredijo, ko se zbudis, cutis malo krcev, kot pri M, naslednji dan si ze boljs. Bolniske dobis najmanj 1 teden.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 398
21.4.2012 9:34:24   
witch
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image

curly user posted image user posted image user posted image user posted image pa tak dober občutek sem imela.
Punci maj bo naš mesec!

curly kako dolgo si pa čakala na THL? Jaz grem tudi v Mb. En dan si ostala v bolnici? Ali si šla isti dan domov?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 399
21.4.2012 10:06:54   
curly
V bistvu smo se za poseg dogovorili novembra, pri naslednji user posted image sem morala poklicati. 10.12. sem jo dobila, v ponedeljek, 12.12. sem klicala tja in mi je sestra rekla, da moram v četrtek spet pklicati, če bom prišla že v tem ciklu na vrsto. V četrtek so me s skrite številke klicali in mi dali navodilo, naj pridem v ponedeljek tja, kaj vse moram imeti s sabo ipd.
V ponedeljek sem šla v bolnico (to je na drugo stran, kot je neplodnostna, greš torej po stopnicah dol in potem na levo po hodniku približno 50 m (po mojem občutku) in potem je na levo čakalnica - sprejemna). Tam sem oddala kartico, dobila anketo za izpolnit, opravila pregled materničnega vratu, izmerili so mi pritisk, poslušali srce ipd. Potem me je sestra odpeljala v sobo, kjer so me še spraševali o hrani in o mojih navadah (če kadim, če česa ne jem...) ipd. Tam te potem še stehtajo, zmerijo, vzemejo kri in določijo krvno skupino, zmerijo pritisk ipd. Sestre so ful prijazne. Aja, jaz sem dobila tableto za odvajanje pa tisti dan samo 1 krožnik juhe, ker sem morala biti tešča. Imela sem 2 UZ-ja, ker sta me dve različni zdravnici pregledali, da sta se pripravili na operacijo. Vse so mi podrobo razložili - še enkrat. Imela sem še EKG. Zvečer sem dobila še klistir user posted image . Prvi dan si precej zaposlen s temi pregledi, tako da nimaš časa razmišljat o tem, kaj te čaka, jaz sem bila presenetljivo mirna. user posted image
Drugo jutro so me zbudili že pred sedmo uro, sem se šla stuširat in potem se malo živčkala. user posted image Dobila pomirjevalo, se preoblekla v tisto operacijsko oblekico (tam ti rit ven gleda user posted image , ampak se itak ne smeš vstat, ker si od pomirjevala čisto mehek) in potem so me peljali. V bistvu sem bila po tableti zelo sproščena, celo malo mi je šlo na smeh user posted image . V operacijski so se mi vsi predstavili, bili so zelo prijazni in potem sem zaspala. Zbudila sem se v šok sobi oz. so me zbudili. Sem bila vesela, da je mimo, le občutek sem imela, da mi na trebuhu slon sedi user posted image user posted image , dobila sem analgetik, preoblekli so me v navadno srajčko in sem spala naprej. user posted image
Popoldan me je malo glava bolela, ampak sem bila vesela obiskov, ki sem jih dobila. Sestre so rekle, da sem ful pogumna, meni pa se ni zdelo nič kaj takega. Tisti dan sem se vstala le če sem mogla na wc, ampak le zaradi previdnosti, ne zato, ker bi se tako slabo počutila. Zvečer sem dobila večerjo - pojedla sem jo ZELO počasi, ker so me sestre strašile, da lahko bruham zaradi narkoze, ampak sem zato toliko bolj uživala v hrani! user posted image
Naslednje jutro sem šla domov. Imela sem še malo krčev, za katere bi lahko dobila analgetik, ampak nisem hotela.
Sledili so božični prazniki in motnje s prebavo. Bila sem napihnjena in zaprta. Skrajno neprijetno. Predlagam ti, da potem vsaj kakšen teden ješ samo lahko prebavljivo hrano. user posted image
To je to. Skratka nič posebnega. Opisala sem ti pa precej natančno. user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 21.4.2012 10:13:30 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?