HeLenčica -> RE: II pričakujemo aprila (25.4.2012 5:34:05)
|
Pupe moje, dobro jutro! Kaj bi jaz brez vas?! Itak, da mi tečejo solze ko vas berem. Res je lepo vedeti, da imam takšno podporo. Ne obupajte, jaz sem živ dokaz da se da! Itak nisem mogla spat, ker sem zaspala že ob 22h (ja, od včeraj zjutraj naprej se N znaki kar vrstijo), pa še lep zapakiran CB me je čakal v kopalnici. TAKOJ se je pokazal lep plus, v bistvu je bila tista druga črtica še močnejša od kontrolne. Zdaj bo pa še moj verjel, upam [sm=smiley36.gif]. Komaj čakam da vstane, ker je dobil najlepše darilo za rojstni dan, kar si ga lahko zamisli. Pupe, vas pa ne bom zapustila in bom z veseljem "pomagala" s kakšnim pametovanjem (dr. Helenčica) [sm=smiley36.gif]. Zdaj mi ni več treba držati nosa stran od RR [sm=smiley36.gif] LS, lahko se še zgodi! Kaj bi dala za to da bi bil + pri tebi [sm=smiley1.gif] Veš kaj, jaz do pred nekaj dni tudi nisem imela NOBENEGA znaka (razen jošk, ki me vedno bolijo pred M). Močno, močno navijam, naj ti do petka hitro mine! Žabica, jaz sem imela cca. 10 dni po O očitno vgnezditveno (bila je nekaj podobnega tistemu, ko se napove M), potem pa nekaj dni suho, zdaj pa imam kar močan izcedek, beli tok. Še vedno so tvoji znaki lahko znaki N!
|
|
|
|