HeLenčica -> RE: II pričakujemo aprila (22.4.2012 16:00:06)
|
Babe moje! Če bi rekla da vas nisem pogrešala bi se grdo zlagala. Ker komu pa lahko tako natančno opisujem izcedke in znake? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] V glavnem, odklop super paše do takrat ko veš, da bi približno morala priti [sm=hudicek1.gif] pa je (še) ni. Takrat pa kot da odklopa ni bilo. Kot veste, sem bila na dopustu in najbrž prijateljica [sm=hudicek1.gif] malo čaka, da se doma ustalim in bo potem pritekla. Pred enim tednom sem dobila tak izcedek, v bistvu ni bil rjav, ampak se mi je celo zdelo, da je bil nek košček tkiva (WTF?[sm=jezicek.gif]). Super, sem si mislila in s tamponi hodila na kopanje. Pa je bil še en dan fuuuul rahel izcedek, potem pa spodaj tako suho da bi si morala prav podmazati. Še danes je vse suho. Navadno se napove z rjavim izcedkom in komaj čakam, da ga zagledam. Da zadiham spet na polno. Ker zdaj imam pa itak 100 znakov: cel teden se počutim že slabo, rahla vročina, boleče grlo, krčev ni (?!), v sredo ali četrtek sem imela zjutraj takšne krče kot prvi dan M, potem pa je spet vse potihnilo. Pa joške me vsaki dan bolj bolijo. Skratka, tipični PMS. Lepo sem se vam potožila. Mogoče pa jutri zjutraj celo naredim test, da bom lažje dočakala M. Nosečnost je skorajda izključena, to je en tak neverjetni scenarij. Seveda vam poročam. Aja, še to - danes je 30. dan, v zadnjih 6 mesecih je bil cikel 26. ali 27. dni, najdaljši cikel (nazadnje, ko sem bila na potovanju) pa je bil 34 dni. LS, Curly, še vedno stiskam pestke! Mladika, Katte, z vama sem [sm=smiley1.gif]!
|
|
|
|