curly -> RE: II pričakujemo aprila (25.4.2012 12:41:41)
|
Joooj, žabica. Upam, da bo naslednji test pokazal konkretni +! Stiskam pesti - dokler ne priteče je še upanje! [sm=smiley1.gif] LS, jaz sem v soboto delala CB (prvič, zadnjič in nikoli več![sm=grrr.gif]) - itak sem dala zanj okoli 7€, nato ni hotel delat, nakar se je pokazala za lasek tanka črtica (kao plus), ampak si mogel prav pod lučjo pogledat, da si jo videl. Prav razmišljala sem, ali si domišljam ali jo res vidim in sem menda 2 minuti strmela v tisti plus, ki je bil dejansko minus!!! Zato, ker sem bila prepričana, da to zame ni pozitiven test, sem vzela še FS (kupila sem 2 trakca za 3€ v DM-ju) in je takoj pokazal le eno črtico! Takrat sem bila prepričana, da sta oba testa negativna! Resnično sem se odločila, da ne kupim več CB! Razen v primeru, da mi FS pokaže [sm=rozacrtici.gif] in bom prepričana, da je to to, si bom za spomin naredila ali CB ali kaj podobnega! Saj sploh ne vem, kateri se obdrži še potem nekaj časa - da bi ga imela za spomin. Katera ve? LS, kako si kaj? Imaš že kakšne znakce za [sm=hudicek1.gif]/[sm=nosecka.gif]? Upam, da za tadrugo [sm=smiley36.gif]!
|
|
|
|