curly -> RE: II pričakujemo aprila (23.4.2012 18:10:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Še dva tedna in bom tudi jaz izvedela kakšen postopek naju čaka. Kot si rekla, vse je odvisno od izvidov. Najraje bi kar IVF. [sm=smiley1.gif] Tudi jaz, ampak je treba najprej še it na 2 IUI-ja. Zdaj sem čisto izgubila upanje v ta postopek. [sm=smiley13.gif] Pa naj bo tako kot rečejo, mogoče pa rata. [sm=smiley2.gif] Mislim, da tebi pa res ne bo treba it na ta razgovor. Držim pesti, da se v četrtek narišeta močni [sm=rozacrtici.gif]! Helenčica, oreh in LS, najlepša hvala, ker ste me tako nasmejale, da sem skoraj s stola padla! TO POGREŠAM na tem forumu!!! [sm=jezicek.gif] Oreh, jaz bom pila pir s teboj. Zdaj po [sm=hudicek1.gif] kar začnem, 1 kozarec piva na dan. Ravno danes greva v trgovino, si bom izborila cel plato! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun pri meni še vedno vse belo, malo prozornega izcedka in nič druga....mi je čudno, ampak testek že ve... Tvoj test nima pojma!!! Upam, da si vseeno [sm=nosecka.gif]! Lep dan še naprej!
|
|
|
|