miškicapiškica
|
Živjo, ! Meni se tudi še ne mudi, sem komaj začela s pripravami. No, zdaj še gnezdim in pospravljam, pomivam okna. Smo prilagodili otroško sobico, pa zibelko imam zdaj doma. V grobem je večina stvari tu, a še nič pripravljeno, še voziček ne . Bo treba naslednji teden še par stvari oprat, še posebej voziček, zdaj, ko bodo višje temperature in lepo vreme, da se bo sušil. Pa oblačilca, posteljnino oprat,.... Pa po kozmetiko bo treba, vložke, plenice,... (tudi v DM in v lekarno) Časa je še dovolj. Jaz pa zadnje čase precej bolje spim. Kar ne morem verjet. Se precej manj zbujam, pa tudi križ me ne boli ponoči, zgaga se je precej umirila (očitno se je maternica mal spustila al kako?!?) Ne bom preveč zadovoljna, da se mi vse skupaj ne maščuje. Edino detece se je precej umirilo. Se res bolj malo oziroma rahlo premika. Ni več nogometa, se samo razteguje. Očitno nima več veliko prostora. Jutri imam pregled, moram omenit gibe. Ursika, a tudi če dlje počivaš in piječ magnezij imaš krče in otrdevanje? To je res mal sumljivo. Pa če imaš vnetje, je še bolj čudno, da nisi dobila zdravil, ker je res pomembno, da se do poroda pozdraviš, da se bo tkivo lepo raztezalo. Če te skrbi se pojdi pa res v porodnišnico pokazat. Sicer je pa za vse nas to zdaj povsem običajno. Pa menim, da ne bi nobeni več skušali zaustavit poroda, če bi se začel, smo že vse čez 34. tednov. Ne vem niti, če še delajo vaginalni uz, da ne bi sprožili poroda, tako da nam materničnega vratu verjetno ne bodo več merili. Edino, če pogledajo, če smo že odprte. Rakica, najbolje, da greš res h kiropraktiku, lahko je živec priščipnjen. Poročaj! Upam, da te mine. Barabara, je pa res velik otroček. Mogoče boš prej rodila ali bo pa konkreten novorojenček. Lahko, da je pa meritev malo pretirana. V glavnem drži se! Uživajte v današnjem sončku in sončnem in lepem vikendu.
|