|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
18.4.2012 17:55:47   
Anonimen
ola punce

jaz vas redno berem in cekiram,samo se nic ne javljam,ker je forum prevec "odprtega" tipa..
drugace pa sem ze mamica,doma imamo 2,5letnico,pricakujemo pa 2.11.

druga nosecnost totalno kontra prvi..zdaj vem kaj so to bolecine,slabosti,krci,sekiranje itd...pravijo naj bi drugo jemal bolj "na easy" ma pri meni je prav obratno,v prvo se nisem nic sekirala,zdaj pa...ojej ojej...

nocem prehitevat dogodkov,ker zaenkrat se ni vse kot bi moglo biti...
uglavnem z veseljem bi se vam pridruzila kje bolj privat,tam pa bi se bolj aktivno "javljala" :)

(odgovor članu lorella224)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.4.2012 18:20:59   
miška26
sisiupam da bo vse ok, če je blo do zdaj,more bit tud naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.4.2012 19:30:50   
Čebel’ca
Sisi držim pesti, da bo vse OK. in itak bo, boš videla.

joj, nekatere ste imele že full pregledov. jaz imam jutri šele prvega. resnično upam, da bo vse OK. me pa zanima kako "vesela" me bo G. sej mogoče paničarim po nepotrebnem ampak priznam, da se jutrišnjega srečanja kar malo bojim.user posted image user posted image user posted image
itak pa najprej upam, da je s pikico vse OK

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.4.2012 19:37:43   
komarka
Živjo!

Da še jaz stopin ven iz "sence" anonimnihuser posted image kot rečeno je to moja tretja nosečnost , doma imam(o) enega fantka in eno punčko... Datum pa mi je G po UZ določila 10.11. Prejšnja dva sta sicer zamujala tako da bomo videli...

Imam pa eno vpr: ve gretse vse na nuhalno? A lahko vprašam kaj je glavni motiv?

Pa da še malo potožim, da se večino časa ukvarjam s tem kaj naj pojem da mi ne bo slabo..bruhanje se je sicer že malo poleglo... vrtoglavica in slabost pa kr stalni...
SEm pa v petek imela prvi pregled, moja G je res nenavadna, nikoli ne prižge da bi se slišal srček, pa sem jo pozabila vprašat, sem bolj mislila na to da mi bo dala slikico...

Ful je lepo ko se predvsem fantek, ki je sedaj 4,5 zelo veseli dojenčka... Mala pa pri svojih dveh letih razumsko še ne dojema, ampak vidim da čuti, ker se ve čas igra da je dojenček, pa skoooos se k meni stiska in gleda kje sme...joj če imam popoldan sluzbo je čisto v skrbeh . Face so mali!

IN še Č E S T I T K E Čebelca!!! To pa je dosežek, da si pospravila prede pride dete...

Ena je omenila nekja dovajanje od plenic... mi smo našo deklico ravno lani poelti odvaili, je bila avgusta 18m in suha. Poletja so super za to in tam med 16 in 18 meseci se veliko otrok lahko odvadi plenici, alžje kot po drugem letu...pa jasno brez forsiranja... Samo povem, ker se odstikrat ne zavedamo kaj že zmorejo... za nas os pač mali...a neverjetno hitro rastejo in dozorevajo.

Pa uživajta!

LP (Anon jun)

Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.4.2012 19:58:35   
Čebel’ca
Res mi je uspelo diplomirat predno pride to dete. ampak jaz sem diplomo začela delat že, ko sem bila prvič noseča pa se je full zavleklo. sem si res želela, da bi diplomirala še, ko bom noseča. in se mi je želja uresničila... samo z eno pomanjkljivostjo.... nisem diplomirala v prvi nosečnosti, ker tako sem si jaz to želela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.4.2012 20:24:20   
ValyMa
Dober večer novemberke!!!!Danes sem imela komaj pričakovan pregled,da sem ponovno lahko videla našega malega pikeca ali pikico!Bilo je prav zabvno,ko mi je G pokazala,kako pa je samo migal,sem danes kar rekla,da je twist plesal rako je bil živ!Sem se kar nasmejala!!user posted image user posted image .Kar se pa tiče ostalega je vse ok,gibi+ srček+!!!Pravi mali živahnež raste v meni!Pa kako je zrastel,je rekla G,da je plod velik za 11t1d,jaz pa noseča 10t 5d.A ni to zanimivo.Pa tudi v materinsko je tako napisala,na slikici pa je po merah 11t 1d.Zato so mi spremenili PDP na 6.11.Naslednji pregled pa imam 16.5.Dobila sem tudi vse napotnice,da grem na tokso in tudi,da grem na genetsko posvetovalnico,ker sem pač toliko že stara in bi jaz raje prej naredila nuhalno.No toliko od mene za enkrat!!!

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.4.2012 20:25:26   
xoxox
sisi77 samo pozitivno. Če je rjav izcedek je lahko to še stara kri od prej. Pa, če je bilo na pregledu vse ok jaz mislim, da tudi je vse ok. Ti samo pozitivno razmišljaj, ker ti lahko to škodi. Verjamem, da bo vse ok. user posted image

Jaz sem pa danes prvič v nosečnosti pojedla en normalen topel obrok. Sem jedla rizibizi in ribice. Pred tem pa riža sploh pogledat nisem mogla, ker se mi je kar dvigovalo. Sem pa kljub slabostim pridobila že 1kg. Se je katera od vas tudi kej zredila?

Aja pa čestitke Čebelca! user posted image   Sem spregledala, da si diplomirala. Meni pa manjkajo še 3 izpiti in diploma. Voljo sicer imam samo me pa malo finance hecajo. Sem ostala brez službe pa žal ne morem skupaj napraskati denarja za dokončat. 

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.4.2012 20:32:31   
zasi
Sem videla, da je debata o tem, da se prestavimo na FB. Jaz sem takoj za! Tam je debata bolj pregledna, ker se odgovori kupčkajo pod vprašanja oziroma komentarji. Pa še na mail dobiš povzetke.

Fizolck, že pošiljam ZS.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.4.2012 20:37:26   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

sisi77 samo pozitivno. Če je rjav izcedek je lahko to še stara kri od prej. Pa, če je bilo na pregledu vse ok jaz mislim, da tudi je vse ok. Ti samo pozitivno razmišljaj, ker ti lahko to škodi. Verjamem, da bo vse ok. user posted image

Jaz sem pa danes prvič v nosečnosti pojedla en normalen topel obrok. Sem jedla rizibizi in ribice. Pred tem pa riža sploh pogledat nisem mogla, ker se mi je kar dvigovalo. Sem pa kljub slabostim pridobila že 1kg. Se je katera od vas tudi kej zredila?

Aja pa čestitke Čebelca! user posted image   Sem spregledala, da si diplomirala. Meni pa manjkajo še 3 izpiti in diploma. Voljo sicer imam samo me pa malo finance hecajo. Sem ostala brez službe pa žal ne morem skupaj napraskati denarja za dokončat. 

že 2 kili user posted image noro... me prou skrbi, samo potem, ko mi ne bo več slabo ne bo treba več tolko jest, s tem se js tolažim... user posted image prvič sm se zredila 17 kg, pomoje bo zdej isto, če ne še več user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.4.2012 20:41:06   
Anonimen
uffffffg jaz sem se v prvo zredila za samo 2kg..ker sem na zacetku full full shujsala....zdaj pa si neupam na vago...res ne...!!!

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.4.2012 20:58:26   
xoxox
Sicer nosečnost ni ravno čas za razmišljat o kilah samo me vseeno skrbi kako bo šele, ko bodo slabosti minile in bom dobila normalen apetit, če se pa že ob pomanjkanju apetita redim. user posted image  Čeprav mi je šlo pomojem ene pol kg samo v prsi. Se mi je obseg povečal za 6 cm. Moj pa pravi, da ni nič porajtal. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.4.2012 21:46:49   
miška26
Jest sem se tud zredila za 1,9 kg,drugač se pa redno tehtam pa pol na en teden zabeležim težo. Sem navajena še od prej ko sem bla v športu... user posted image drugače me pa ne skrbi,kolko se bom zredila,mi je prou fajn, ker sem drugač malo presuha.
U rizibizi bom pa jutri skuhala,dobra idejauser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.4.2012 9:39:54   
abubabu

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ola punce

jaz vas redno berem in cekiram,samo se nic ne javljam,ker je forum prevec "odprtega" tipa..
drugace pa sem ze mamica,doma imamo 2,5letnico,pricakujemo pa 2.11.

druga nosecnost totalno kontra prvi..zdaj vem kaj so to bolecine,slabosti,krci,sekiranje itd...pravijo naj bi drugo jemal bolj "na easy" ma pri meni je prav obratno,v prvo se nisem nic sekirala,zdaj pa...ojej ojej...

nocem prehitevat dogodkov,ker zaenkrat se ni vse kot bi moglo biti...
uglavnem z veseljem bi se vam pridruzila kje bolj privat,tam pa bi se bolj aktivno "javljala" :)

Pošlji mi zs.

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.4.2012 9:42:13   
abubabu
Uff koliko zs-jev sem poslala user posted image Sem zrihtala za bolj privat varianto, ki bo za vse, tudi tiste brez fb, sam pridružit se je treba user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.4.2012 10:03:20   
Izabelina
sm se prdružla forumu sam nč ne mormo... user posted image

drgač mam pa pol zvečer pregled, se že veselim, da vidim to pikico našo... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.4.2012 10:03:33   
miška26
abubabu hvala za zs,si bla pa pridna in hitrauser posted image
xoxox no midve sva pa na istem s faksomuser posted image
se grem uči malouser posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.4.2012 10:18:09   
Čebel’ca
no tako. jaz sem s prvega pregleda. vse OK. user posted image user posted image user posted image otroček je velik 2,12 cm. in pdp imam en dan prej. se pravi 24.11.

glede prezgodnje zanositve pa ni rekla čisto nič. sploh verjet nisem mogla user posted image user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.4.2012 10:19:37   
Čebel’ca
aja sedaj bi se bilo fino zmenit kje bomo čvekale, ker drugače bomo full razkropljene. kar se mene tiče lahko ostanemo tukaj, lahko se selimo na fb, ali privat. samo dajmo se vse zmenit. drugače bomo malo tu malo tam....

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.4.2012 11:19:45   
multipraktik
ojla, za seznamček: NS in 2. pregled 21.5., 1. pregled pa že 2 dni prej mimo....user posted image ja pa pozabila sem omenit da smo bili v 7w3d veliki 13mmuser posted image

drugače pa imam vprašanje glede dvojnega kromosomskega testa- je krvni, in je-kot sem že pisala- še 30€ za doplačat, sam jst nč ne vem o temu in nič ne berem po forumih o tem? a katera kaj ve?

glede foruma in zasebnosti, pa sem za vse varjante, všeč mi je tale rr, al pa fb...tistega sem neki čeknla, sam sem dobila trenutni lenoritis da opravim registracijo, pa saj bom.

no, zdaj pa še o kilah...meni strmo naraščajo in panično izbiram variante rekreacije. Iščem nekaj v Lj, kombinirala bi kardio z jogo. Razmišljam o spiningu...je priporočljivo, pa ni nevarnosti da padeš...heh. No če še katero muči rekreacija, pa na dan z besedo, mogoče se kje srečamo.
Trenutno prakticiram dooolge sprehode, s hitrejšim tempom z mojim pesom,- je pa to premalo.

nič, gremo dalje delat!

čestitke vsem za fajn preglede.

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.4.2012 11:31:26   
fizolck
Super za pikico user posted image

Ta test se dela kot dopolnilo NS za izračune tveganja kromosomskih napak. Najprej se dela NS in potem ta test, ki lahko oceno tveganja spremeni za do 20x. Pušenjak pravi, da ga predlaga le tistim svojim pacientkam, ki imajo tveganje na NS večje od 1:4000, ostalim pa ne.

Jaz sem sicer tudi dobila že kakšne 3 kilce sigurno, ampak se ne sekiram. Jem ko sem lačna in kar mi paše, se pa redno rekreiram (hoja v hrib). Hoja v hrib je zato fajn, ker se kar precej utrudiš.

Glede FB - če bi se nam pridružila, mi pošlji ZS s tvojim imenom in priimkom, da te dodam user posted image Jaz nisem proti nobeni ideji in se bom prilagodila, mi pa Facebook bolj paše, ker je enostavnejši, na poste lahko odgovarjam direktno preko maila na mobitelu in jih takoj vidim, forum pa kolikor vem ni prilagojen mobilcu.

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.4.2012 11:51:39   
abubabu
Drugače je forum 100% bolj pregleden kot fb. Vem, ker sodelujem na enem takem in tudi v fb skupinah. Je res super, ko se ga navadiš. Sam začet je treba user posted image Zdaj dela user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.4.2012 12:23:04   
pandka
Hijacintasklepam, da zdaj dobivaš nadomestilo za brezposelnost, ki je 70% tvoje prejšnje plače. Takoj po preteku, že z naslednjim dnem, če imaš možnost, se zaposli, vsaj do dan pred nastopom porodniškega dopusta, in naj bo tvoja plača čimvečja, ker se ti bo to računalo v osnovo (povprečje 12 mesecev.) Lahko se zaposliš tudi do konca starševskeg dopusta, v tem času itak nisi breme delodajalca temveč države. Razlika je samo v zavarovanju in delovni dobi. Če boš prekinila delovno razmerje med starševskim dopustom, moraš to javit na csd, in te potem zavarujejo na drugo zavarovalno podlago (še vedno pa si zavarovana na vseh 4 zavarovanjih). Tako, če imaš možnost, se zaposli do konca starševskega dopusta. Vse ostale možnosti so manj ugodne.

Punce brez starševskega dopusta sicer ne bomo ostale, vendar, pa se bo poznalo pri višini nadomestila, pa še me bomo prve, ki bomo to občutile, kar ne morem verjet, da so to dogaja.

Sisi77 držim pesti, da bo vse uredu.

Mislim, da je smiselno, da se dogovorimo ali za fb al za zasebni, ker če se bomo razkropile, ne bo mogoče peljat enake debate na dveh koncih in bi bilo res škoda. Meni je sicer vseeno kje.

Še vedno me spremljajo slabosti, bruhanja in bolečine v trebuhu, komaj čakam NS naslednji teden, me zaradi let prav skrbi.

< Sporočilo je popravil pandka -- 19.4.2012 12:25:14 >

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.4.2012 12:23:35   
fizolck
Že sodelujem, fino je user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.4.2012 12:45:50   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: fizolck

Že sodelujem, fino je user posted image

user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.4.2012 12:59:01   
MC09
Pozdravljene še enkrat!

Pisala sem že pred časom, zdaj vas prosim, da me dodate na seznam, prvi pregled je za mano, rok imam 8.11., to bo naš drugi otrok, torej 2 nosečnost, starost 34, naslednji pregled imam 25.5. nuhalno pa 3.5.

Za nuhalno imam eno vprašanje, dobila sem napotnico za LJ porodnišnico, je bila katera tam na merjenju, kakšne so izkušnje. V enem starem poustu sem prebrala, da se kar veliko čaka. Se lahko pri porodnišnici tudi parkiraš (pridemo iz Celja in še nisem bila tam, zato tudi tehnična vprašanja).
Drugače imam močno povečano želodčno kislino in se počutim tako user posted image , slabosti so še prisotne.
Če je na glasovanju sem jaz bolj za forum kot fb

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......