|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
28.3.2012 12:42:31   
sisi77
Ojla punce. Sprejmete novo članico? Prvega pregleda še sicer nisem imela imam pa po svojih izračunih PDP 27.11. torek sem novemberkauser posted image Doma imam sinka starega 2 leti stara sem pa 34. To je moja 3 nosečnost. Ena se je končala s SS.user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.3.2012 12:42:46   
ValyMa
Kje pa dela ta tvoja G?Če jo imaš v MB je mogoče kje blizu mojega!!

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.3.2012 12:49:46   
ValyMa

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Ojla punce. Sprejmete novo članico? Prvega pregleda še sicer nisem imela imam pa po svojih izračunih PDP 27.11. torek sem novemberkauser posted image Doma imam sinka starega 2 leti stara sem pa 34. To je moja 3 nosečnost. Ena se je končala s SS.user posted image

Lep pozdrav tudi tebi!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.3.2012 13:14:49   
miška26
Živč sisi77.

Dela v Zdravstvenem Domu Adolfa Drolca

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.3.2012 13:17:59   
Zewa
Ojla punce, kako?

Jaz sem "veselo" v službi, sem vas komaj sedaj uspela prebrati..
Jaz mislim, da moramo z optimizmom gledat v prihodnost in bo lažje tudi za nas.. Tako da slabe misli so fujuser posted image

Zunaj tako lepo vreme, jaz pa totalno brez energije. Pa še pisanje seminarske me čaka zvečer, ko pridem iz službe.. bljah..

No, slabosti hvalabogu razen občasnih prebliskov ni..user posted image Upam, da tako ostane.

No, zdaj grem pa malo delat še. Se še kaj slišimo!

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.3.2012 14:04:05   
ValyMa
Ja to mi jasno!Jaz hodim v Vošnjakovo,to je blizu sodišča!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 481
28.3.2012 15:40:43   
miška26
Ja sj to je to,pa Policija in hotel sta zraven. Petrovič se drugač piše.

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 482
28.3.2012 20:59:50   
Izabelina
zdejle me pa kr zvija... čisto enak občutek kot, da bo user posted image pritekla... sej vem, da je to menda normalno (a je?) sam je kr neprijetno in me spet mal skrbi user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.3.2012 22:15:51   
miška26
Ja pomojem je to normalno,jest sem nekje brala,da ko zanosiš,sicer nimaš
več menstruacije,telo pa v času menstruacije,še nekaj časa nekako tako deluje,
kot da lahko čutiš menstrualne krče... meni se tudi nekako tako dogaja,pa
mozolje sem dobila tako kot prej pred menst. Bom pa čez 3 dni ravno v času
ko mi bo izostala 2. menstruacija.
Dručače se pa pri meni že od včeraj tudi nekaj bolj dogaja,spret bolj čutim maternico,
ki jo zdej ene par dni nisemuser posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.3.2012 22:21:12   
miška26
Izabelina, pomojem da je,baje da telo ko zanosiš še nekaj čas vsak
mesec v času menstruacije nekako tako reagira in imaš lahko iste
znake, kot med menstro,jest sem tudi dobila mozolje tko kot prej pred
menstro,pa kuha me...user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.3.2012 22:22:37   
miška26
sorči neki mi ni hotlo poslat,evo zdej pa vseuser posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 486
28.3.2012 22:29:20   
sleepyhead
Še jaz se pridružujem, mislim, da bom tudi novembrka, moj izračun je okoli 26.11. in tko kot ti Sisi77 imam že enega doma (punčko 16 mesecev) in tudi isti letnik sve. Sem pa tud zasledila, da je menda LinLin iz po? Jst tudi iz okolice.

lepo se mejte:)user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 487
28.3.2012 23:09:01   
LinLin
sleepyhead - ne ne, nism iz Po, samo predvidena porodnišnica je to...

Danes se že malo boljše počutim, ampak glede na primere na netu zgleda stvar vse majn optimistična - ampak čimmajn mislim na to...kar bo pač bo.
lahko pa napišete na seznamček moj naslednji pregled: 4.4.

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 488
28.3.2012 23:09:47   
LinLin
IZVIRNO SPOROČILO: LinLin

sleepyhead - ne ne, nism iz Po, samo predvidena porodnišnica je to... S kje pa si?

Danes se že malo boljše počutim, ampak glede na primere na netu zgleda stvar vse majn optimistična - ampak čimmajn mislim na to...kar bo pač bo.
lahko pa napišete na seznamček moj naslednji pregled: 4.4.

< Sporočilo je popravil LinLin -- 28.3.2012 23:10:24 >

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.3.2012 23:11:15   
LinLin
oh...nekaj me zafrkava računalnik user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.3.2012 7:17:25   
Zewa
LinLin nehej brat zdej po internetu! Ne res, sam slabše bo še.. Poskusi ostat pozitivnauser posted image Me vse držimo pesti, da bo vse vredu, samo ko začneš enkrat brskat po netu je kažinuser posted image Sem tud jaz prejšnji dan brskala ene 2 uri, dokler me ni moj postavu na realna tla - da je*i ga, če me je prezgodaj naročila, pa tudi če nekatere že vidijo srček takrat, ene ga pač do 8. tedna ne.. Tko, da zdej sem v fazi, ko vsak dan "pešnajskrat" pomislim na to, da upam, da bo vse vredu...

Zdej bom pa nehala pametovat in grem delat, da bom lahko ob 3h ušla domov na podaljšan vikenduser posted image user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.3.2012 7:24:54   
thanchyka
Dobrodošle nove članice user posted image  

Da vam sporočim moj 3. UZ bo 16.4.

Meni je sestra sicer rekla, da Utrogestana ne rabim več jemat, jaz pa sem brala, da naj bi se jemal do 12 tedna. Imam še 3 škatlice doma, pa jih bom vseeno do pregleda pri moji osebni gin. še jemala. Sem pa jezna sama nase, da nisem tega vprašala gin, ko sem bila v torek na UZju. Bemo milo jaz pa kurja pamet user posted image

Sicer pa mi je slabo slabo slabo, od kar oči odprem pa dokler jih ne zaprem. Vsaj spim OK hvala bogu, in to podnevi in ponoči brez problema user posted image !

Na NS se bo treba že naročit ali kako?

LinLin, bodi optimistična, držim pesti zate in za tvojo pikico ! user posted image  Ena srečka pa tudi za mojci13, naj vama obema naslednjič zakuca user posted image !

Študentka55, jaz jem solato (domačo) in regrat, vendar samo tisti, ki ju sama operem, da sem 100%, da je šel 50x skozi vodo user posted image  

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.3.2012 7:52:22   
abubabu
Hej punce. Jaz sem v gužvi, dopolnim seznamček takoj, ko bom lahko. Lahko ga pa katera druga tudi.

Študentka55 WOW kar dva user posted image user posted image

Moja prejšnja G je meni kopanje v bazenih odsvetovala zaradi teh glivičnih vnetij. Se nikoli nisem kopala. Zdaj pa sem se že. Ampak samo 1 urco, ko še ni bilo gužve, potem sta pa moja dva sama čofotala. Sem pa imela v 1. user posted image kar nekaj vnetij, kljub temu, da nisem hodila na bazene, če pa bi se kopala bi ziher imela še kakšno več. Jaooo ta user posted image

LinLin
user posted image user posted image Mojo kolegico so hoteli poslati na abrazijo in je sama rekla, da bi počakala še kakšen teden in glej ga zlomka, zdaj ima doma navihano dvoletnico. Je veliko takšnih primerov, tako da držim pesti, da bo tudi pri tebi vse ok!

44gatti tudi jaz bom v 10t na prvem pregledu. Prvič je bilo enako. Se pa potem res ful vse lepo vidi, se splača počakat.

Dobrodošle vse nove! user posted image user posted image Seznamček bo pa še danes. Upam!

Lep dan!

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu Austeja)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.3.2012 8:34:58   
Čebel’ca
moja G tudi bolj pozno naroča. jaz imem prvi pregled v 9t. kar se mi zdi čisto OK. takrat bo otrok zagotovo dovolj veli, da se bo videl srček in slišal utrip.
malo brezveze je, da naročajo v 6t, če nosečnost poteka OK, ker potem je pa full nepotrebnih skrbi, če je prišlo do kasnješe O ali pa bolj pozne ugnezditve.
razumem, da naročajo tiste prej, ki imajo probleme ali pa že slabo izkušnjo za sabo. pri ostalih pa je dostikrat posledica prezgodnjih obiskov STRAH na koncu pa je vse OK.

LinLin
pri tebi pa je itak full velika verjetnost, da ni mogla pravilno zmerit. saj veš kako majhni so pikeci na začetku in komot narobe zmeri z UZ in seveda človek pomisli na najslabše. pa je lahko samo banalna napakica. Pušenjak pravi, da pri GV 22mm se mora videti utrip. kok veliko GV si pa ti imela?

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.3.2012 8:52:39   
potnica
joj, men se je pa pojavil rjav izcedekuser posted image vceraj cisto malo in vecinoma na papirju, danes pa ze vec in na vlozku. punce, a kej veste, po kateri uri se steje, da lahko gres na urgenco? moja G. tako cudno dela, da mi verjetno ne bo uspelo priti do nje in sem racunala, da bo najbolje, da grem zvecer na urgenco, ce se mi ne ustavi user posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.3.2012 9:14:56   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: potnica

joj, men se je pa pojavil rjav izcedekuser posted image vceraj cisto malo in vecinoma na papirju, danes pa ze vec in na vlozku. punce, a kej veste, po kateri uri se steje, da lahko gres na urgenco? moja G. tako cudno dela, da mi verjetno ne bo uspelo priti do nje in sem racunala, da bo najbolje, da grem zvecer na urgenco, ce se mi ne ustavi user posted image

potnica, jaz sem bila z rjavim izcedkom na urgenci okoli 17h - v bistvu sem šla kar na ginekološki oddelek v ukc mb. Sem pa tudi jaz imela prvi dan samo malo na hlačkah flekec, da nisem bila niti prepričana, da je kaj, zato sem si drugi dan dala vložek v hlačke, pa se je že malo več videlo in sem se pač po službi šla pokazat. Pa je rekla, da ni nič takega, dobila Utrogestan za v nožnico in že drugi dan ni bilo več izcedka. Držim pesti, da je tudi pri tebi vse OK! user posted image

(odgovor članu potnica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.3.2012 10:16:18   
ValyMa
Ja,ja to je to!Samo pomoje si ti miška 26 na drugi strani kot jaz.Moj G je dr.Maurič.Mogoče pa se kdaj srečava!!!user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.3.2012 10:20:46   
ValyMa
Tudi jaz moram jemat ta utrogestan do 12t. Včeraj sem ravno šla po zadnje štiri škatlice.Po eni strani komaj čakam,da je to za mano.Je dokaj neljuba zadeva,a če se mora se mora.

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
29.3.2012 10:39:22   
potnica
pri meni je problem, ker jst že jemljem utrogestan (preventivno mi ga je predpisala že prej), tko da zelo dvomim, da mi lahko sploh (še) kej naredijo. izcedka pa skoz več pa kr ene rdeče nitke so vmes:( sem se odločila, da grem danes po službi na urgenco, ampak sem zelo pesimistična user posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.3.2012 10:51:16   
študentka55
Potnica brez panike.pojdi se pokazat, ampak naj te potolazi moja situacija...jaz krvavim oz imam rjav izcedek ze od oprave testa...vmes je bila enkrat celo sveza kri, ki je izledala kot npr. 1. dan menstruacije. Moja G je rekla, da dokler ni veliko krvi oz. hudih krcev, da ni panike. Njena razlaga za te zgodnje krvavitve je bila, da se vcasih plodek tako zaje v steno maternice, da lahko potem iz tega mesta krvavis. Bodi optimisticna pa srecno danes!

(odgovor članu potnica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......