|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
27.3.2012 14:42:39   
miška26
zewa ja super,to je to. No o tem sem prej govorila,mi bi najrajši imele
že vse mere, srček,.... samo tko glih ne gre ša na začetku, tko da nič bat, gotovo
je vse Ok, ker je še zgodajuser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.3.2012 14:47:23   
sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: miška26

sontschica Zmeraj si ubijem prste, preden napišem tvoj nickuser posted image
Mislim da je ok datum za ns, vprašaj gin,kdaj ti svetuje, meni je včeraj sam reku, naj se
7.5. naročim in sem se.

ja mam fajn nick za napisatuser posted image kdaj maš pa ti PDP, ker na seznamu te ni, al sem pa jaz tolk slabovidnauser posted image
v glavnem mal sem brala po forumu in jih je bilo velik na NS v 13tednu, pa sej se tolažim s tem, da že vejo, kaj počnejo, nisem prva in ne
zadnja, ki se je naročila.

zewa se bo pa naseldnji teden bolje videlo, boš videla. črne misli stran.

v glavnem men je pa dva dneva res nenormalno slabo, sej prej mi je tut bilo, sam ne tolk, kot zdej. bomo že preživeluser posted image
pa zaspana semuser posted image sem se ponoči zbudila, šla na WC in potem skor 3 ure nisem mogla nazaj zaspat. zjutraj nisem mogla kave pit, no sej to že nekaj časa, ker mi enostavno ne paše, že komaj dam kaj v usta, ampak se prisilim.

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.3.2012 14:47:51   
LinLin

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

No evo me, prva se pofočkam iz pregledauser posted image

Sestra me je malo prezgodaj naročila,mi je že G reku, zakaj sem prišla tako zgodaj in še preden mi je UZ naredil je rekel, da se verjetno ne bo nič videlo. Tako da me je najprej pregledal, je rekel da je vse kul, znaki nosečnosti so prisotni. Na UZ se je pa videla vrečka in plodek, vendar komaj komaj, tako da grem naslednji teden 5.4. še enkrat. Mi je rekel, da se tako zgodaj ne vidi vedno ploda, kaj šele utripa, da je pa vse drugo BP in naj ne skrbimuser posted image

Popolnoma isto se je videlo pri meni, s to razliko, da bi morala biti vsaj 14 dni pred tabo, tako da ni vse ok user posted image Naslednji teden bomo še enkrat pogledali, vebdar ni preveč optimistično... user posted image

Joj...pa zakaj ravno jst?!?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.3.2012 15:10:19   
sontschica
LinLin kaj pa če si kasneje zanosila, lahko da si imela bolj pozno ovulacijo. probaj razmišljati pozitivno in bodi čim bolj mirna do naslednjega pregleda. Tako ali tako ne moreš nič spremeniti.

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.3.2012 15:13:39   
olimia

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

LinLin kaj pa če si kasneje zanosila, lahko da si imela bolj pozno ovulacijo. probaj razmišljati pozitivno in bodi čim bolj mirna do naslednjega pregleda. Tako ali tako ne moreš nič spremeniti.

se podpišem, jaz bi morala po M imeti rok tudi 14 dni prej, tako so me pa prestavili in ga imam 6.11., ampak pri meni je bil tudi utrip že viden
kdaj imaš pdp LinLin

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.3.2012 15:30:37   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: LinLin
Popolnoma isto se je videlo pri meni, s to razliko, da bi morala biti vsaj 14 dni pred tabo, tako da ni vse ok user posted image Naslednji teden bomo še enkrat pogledali, vebdar ni preveč optimistično... user posted image
Joj...pa zakaj ravno jst?!?

Ja tako kot so rekle druge, lahko da si imela ovulacijo kasneje, tako da brez črnih misli!! Kapiš?user posted image Je baje tudi od vsake nosečnosti odvisno koliko se vidi in kako hitro. Tako da "viva pozitiva" al kako rečejo. Jaz ostajam pozitivna!
Kaj je pa G rekel?

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.3.2012 15:35:13   
gregorina35
Evo, tudi jaz sem s pregleda. Videli smo user posted image , naša pikica pa je velika 18mm.

Naslednji UZ imam 10.4 pa potem spet 24.4 (lani sem imela 2 SS, pa me naroča bolj pogosto te prve tedne).

LinLin, vem kako se počutiš, ampak negativno razmišljanje prav nič ne spremeni. Držim pesti, da bo vse OK!

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.3.2012 15:46:20   
LinLin
ma ne vem če je možno... plodek je bil velik za 6t3d, srčka se ni videlo. glede na to bi morala zanosit takrat, ko naj bi dobila m oz. še kakšen dan kasneje, kar se mi pa zdi skoraj nemogoče... ginekologinja je rekla, da lahko počakamo en teden, če nas slučajno preseneti, ampak mi je obenem že kar nakazala, da bo treba verjetno na abrazijo...
sem se že tko vživela v stvar, pa razmišljaš vse kako bo naprej, potem pa tole... user posted image

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.3.2012 16:13:17   
Izabelina
LinLin user posted image drži se! Mogoče je pa še upanje!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.3.2012 17:14:54   
thanchyka
Hej, da se še jaz pofočkam, sem morala malo oddremat...

Pikica/pikec se je videl/a, je velik/a 6 mm, tudi user posted image se je baje videl, jaz ga nisem. V glavnem - so far so good!

LinLin, ti pa črne misli stran!!! Malo pobrskaj po forumih, boš videla, koliko kasneje se je še user posted image pojavil. Ne obupaj - glede na to, da sta najini pikici isto stari (6t 3d), verjamem v vate. Naj ti tale ojnkojnk user posted image odnese misli na lepše, drug teden pa bo že tudi tebi delalo kuc-kuc-kuc user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.3.2012 18:49:18   
miška26
sontschica ja jest imam PDP 15.11. tako mi je zračunal včeraj,ja res me ni na
seznamu, očitno še nisem dala podatkovuser posted image

LinLin ne se še preveč sekirat, res lahko da se ne vidi dobro,to je še vse tako malo.
Upam pa, da ti uspe,pa da bo vse ok!

Evo podatki za seznamček,če bo katera urejalaPDP 15.11., 1.user posted image , 27 let, KR
Naslednji ZU 2.4.
Thancyka bravo za uspešen pregleduser posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.3.2012 20:12:41   
študentka55
LinLin bodi optimistična...tudi sama imam za sabo kar nekaj skrbi, iscer zaradi drugih zadev, zaradi tistega mojega izcedka, pa se je vse dobro končalo. Čeprav so bile besede G, da se ne smemo še veselit in da predvidoma nič ne bo, ker je bila ena vrečka nepravilne oblike in ponavadi to pomeni SS, ki za sabo potegne še drugo vrečko...na koncu pa se je izkazalo, da je vse v najlepšem redu, da oba lepo napredujeta s cm, s tem, da mali lepo dohiteva večjega. Pa sem imela svežo kri oz. je vse skupaj izgledalo kot 1. dan menstruacije, celo napotnico mi je dala G. Tudi krči so me dajali. Pa sem na forumih prebrala vse mogoče, ampak veš vsaka nosečnost je primer za sebe in želim ti vse najboljše!
Drugče pa sem bila v četrtek, ko sem imela pregled, v 6t4d in slišali smo oba srčka.
Tudi meni nič kaj dosti ne paše jest, izgubila sem že par kg...me pa zanima če jeste solato, regrat. Slišim toliko različnih stvari okrog tega, da več ne vem kaj je prav in kaj ne. Trenutno se malo držim nazaj, saj solato obožujem tako da piknem samo sem pa tja kakšen pereščekuser posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.3.2012 20:53:44   
mayflower
LinLin-ne obupaj prekmalu. Ti prvi tedni so zelo negotovi in se na UZ lahko zelo slabo vidi. Moja G je vedno previdna na teh prvih UZ. Se spomnim iz prejšnje user posted image , da je bila tudi ena čvekica, ki so jo že takoj prestrašili,da ne bo nič, na koncu je pa pestvalauser posted image
No meni se trebuh že malo vidi, ker imam pa vedno povečan trebušček, sem že itak navajena, na več a vprašanja o nosečnosti. Sedaj mi to pride prouuser posted image  Ja, tak model tunikeuser posted image user posted image  
Sem rekla,da če se bo dalo, ne bom naokoli razglašala teuser posted image , ker bo že tako pol žlahte mislilo, da sem usekana, da hočem pri dveh otrocih še tretjega in še tretji CR

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu študentka55)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.3.2012 21:09:28   
44gatti
Hojla!
Čestitke za dvojčke! :D
Pa ostale brez slabih misli in skrbi! Verjamem, da je težko odmislit, ampak se mormo potrudit, da razmišljamo pozitivno.
Sicer opažam, da ve boste imele že drugi pregled, ko bom jst imela šele prvega (pri 10h tednih)! Mika me, da bi jutri poklicala ginekologa in ga vprašala za bližnji termin. Fuuul me firbc matra!!! Kaj mislite, je smislno?

Sicer smo v nedeljo povedali staršem: vsi so jokali!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.3.2012 21:29:47   
miška26
Ja jest bom pa imela do 9.t, že 4 UZ-je,kana fora.
Gatti ti se probej prej naročit,da te ne bo firbec
preveč matraluser posted image
Moja prijateljica je imela tud 1. uz v 10.t, pol pa nuhalno in to je to.

Pol se pa nč ne vidi,smo pa panične,moj je včerej res težil,jo šou z mano
pa je pol reku,sem hotu srčka slišat pa nič,kvaj touser posted image
Sm mu rekla, sj si ga vidu da bije,a ni dost!

ValyMa daj mi zaupaj kdaj in kolko imaš pa ti UZ-jev?

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.3.2012 21:51:46   
žirafkaa
Jaz imam prvi pregled šele v 11. tednu, potem pa čez dober teden nuhalno. Se mi res ne da čakat tako dolgo user posted image , ampak ne mislim prestavljat. Bom že zdržala s pozitivnimi mislimi.
Študentka55 čestitam za user posted image user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image
LinLin pozitivne misli in vse bo okej!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.3.2012 8:10:38   
mumy11
Dobro jutrooo!

Čestitke za dvojčke user posted image user posted image user posted image , vsem ki ste dale prvi pregled skozi čestitke, pa brez črnih misli punce, malo optimizma, saj bo verjetno vse vredu. Jaz sem do sedaj imela že 2 UZ, s ta prvim mi je potrdil nosečnost na 8. marca user posted image , drugega sem imela prejšnji teden v četrtek, plodek je bil velik 6 mm, srček se je že videl, rekel je da je zaenkrat vse ok. Dal mi pa je napotnico za APN in naprej me bodo tam vodili, naročena sem pa 04.04., nuhalno mam pa 24.04, malo dolgo za čakat ampak bo za zdržat.
Lep sončen dan vam želim in čim manj slabosti

(odgovor članu žirafkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.3.2012 8:33:49   
mojci13
Jutro,

Lin Lin
tudi jaz sem bila včeraj na pregledu, po mojih izračunih je PDP 07.11., ampak včeraj tudi nismo videli srčka. G pravi, da se plod vidi, da izgleda da je vse ok, da sicer po velikosti ne ustreza PDP in bomo pogledali čez en teden. Ti pa verjamem, da ti ni vseeno. Drživa skupaj pesti do naslednjega tedna. Jaz upam na najboljše.

Ostale pa lepo pozdravljene.

(odgovor članu mumy11)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.3.2012 10:10:26   
ValyMa
Miška26 do sedaj sem imela samo en UZ.Bil je 20.3.takrat je bil ali bila stara 6t in 2d.Ampak to sem še imela v antisterilitetni amb.,naslednji pregled pa imam 18.4. pri svojem G.Kaj vse pa bo delal pa še ne vem?Vem samo,da moram biti testirana za to toksoplazmoso(upam,da sem ok napisala.)Punce ne bit tako črnoglede.Je pa velika razlika sem slišala,če ti v tako zgodnji nosečnosti naredi nožnični UZ tako kot pri meni ali pa onga!Meni se je super lepo videl srček.Pa tudi napotnico za nuhalno mi mora dat,ko pridem na pregled,ker jo imam zaradi let že zastonj!Me je pa včeraj popoldan tako glava bolela,da sem mislila,da ne bom preživela.Direkt na bruhanje mi je šlo tako zelo me je bolela.Ampak sva preživela oba s pikecomuser posted image user posted image user posted image .Upam samo,da takega glavobola nikoli več!Na to slabost pa sem že skoraj navajena,glavno je da ne bruham.user posted image user posted image

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.3.2012 10:46:52   
miška26
ValyMa ja jest imam pa dva uz-ja pri Rešu,kjer sem bila na OBMP,
zato sem mislila, da imaš ti tudi kakšnega več pri njih. Ostale
imam pa pri svoji gin,zato jih pa imam tok na enkrat. Ja kri bom
pa jest tudi dala na naslednjem pregledu, pri gin, sva že zmenjene.

Jest pa opažam, da mi ni tolko samo slabo, kolkor se na sploh slabo počutim.
Glava,slabost,utrujenst,hrana mi smrrrrrrrrrrdiuser posted image ,pa nič se mi ne je

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.3.2012 11:00:32   
fizolck
miška26, a maš ginekologinjo v Kranju? Katero pa imaš?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.3.2012 11:22:10   
ValyMa
Draga miška 26 je že tako pri teh nosečnostih.Nekaj boš morala najt,kar ti diši!Sicer pa saj bo bolje čez nekaj časa.Ne bi vedela zakaj so takšne razlike?Meni so takrat rekli,da od zdaj naprej pa vsi pregledi pri moj G. Pa sličico so mi dali z novim receptom za te utrogestan tablete in smo zaključili.

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.3.2012 12:19:21   
Izabelina
no v ene petem poskusu je pa ratal, da se je odpru oknčk za odgovor user posted image

dan!

kako ste? upam, da vas slabosti, utrujenosti in ostale tegobe ne pestijo preveč... pr men je še vedno vse idealno, samo (.)(.) me mal srbijo, pa jem skoz... slabosti hvalabogu (še) ni... en tedn je odkar sm nardila test zdi se mi pa kokr da sm že celo večnost noseča user posted image

a je možno, da se mi kr tebuh že mal pozna? pa sej sm šele v 6 tednu user posted image če bo šlo tko naprej se bom do prvega pregleda razpočla user posted image

LinLin kako si? user posted image pa upam, da je z Vivaldi tut vse uredu user posted image

grem naprej kuhat kosilo dokler tamala še spi... lepo se mejte na tele pomladanske dni!!

še 22 dni do prvega pregleda, pridno odštevam user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.3.2012 12:36:34   
miška26
ValyMa ja imajo različne protokole res je, no važno da bo zdej vse ok,
pol pa itak ni važno, ja meni je dal tudi nadaljna navodila za Prometrium
in to je to.
Fizolck jet imam gin, v MB, ker je moja gin. moja sestričnauser posted image
Se pa res veliko prevozimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
28.3.2012 12:38:21   
ValyMa
Je,je možno.Tudi meni se že pozna!Pa tudi v prvi user posted image se mi je takoj poznalo,samo na srečo mi ni nič kaj razbacalo.Tako je ostal,do konca majhen trebušček!

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......