|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
30.3.2012 9:13:47   
zabica81
Popotnica drži se pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz se bom pofočkala. Sicer sem + zagledala šele v ponedeljek. Malo šokirana, ker imam 8m sončka in se še dojiva. Pa nisva še ravno planiralauser posted image Ampak nič zato. Zdaj sem po prvem šoku ok! Me pa malo skrbi, kre ima moj sonček 11kg. Pa ga moram ševeliko nositi :( Upam da ne bo zaradi tega kaj narobe. Pregled imam 25.4. PDP pa 27.11.

Do pregleda bom malo manj aktivan, potem pa se vam pridružim pri čvekanju.

Lep dan in čuvajte se!!!!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
30.3.2012 9:16:42   
LinLin
potnica user posted image user posted image user posted image user posted image drži se... misli pozitivni za naprej...
skoraj lahko rečem, da vem, kako ti je...res ne preveč negativno razmišljat, pa bo boljše... pomisli rajši na to, kako fajn bo imet pomladnega otročka user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
30.3.2012 10:41:27   
Čebel’ca
Potnica po moje ti lahko že ta mesec začneš na novem otročku delat. tko, da upam, da ti res uspe čimprej in da zagledaš en močen plusek.
Pošiljam ti še angelčke, da bo naslednjič vse tako kot mora biti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 528
30.3.2012 10:47:50   
vitezzvezda25
Pozdravljene, srečke nosečke, že nekaj časa vas berem, sedaj sem se vam pa tudi uradno pridružila, ker bom tudi sama postala prvič mama v novembru.user posted image

Prvi pregled je za mano, vse ok, srček že veselo bije; prav ne morem verjeti, kako hitro raste takšno malo bitje. Noseča sem 8t, baje da je plod še malo večji kot za 8tuser posted image res sem bila vesela, ko sem izvedela, da je vse ok zaenkrat, ker sem imela prvič SS in me je bilo sedaj po pravici povedano kar strah, kaj bo, čeprav sem sama sebe prepričevala, da bo vse ok in da se naj ne sekiram. Upam,d a tako tudi ostane. Samo verjeti je treba!!

Toliko za prvič iz moje strani. Vsem želim veselo pomlad in čim manj slabosti, tudi jaz sem med tistimi, ki nam je slabo, slabo, vsa hrana smrdi in prav nič ne morem spraviti v sebe, tako da mi kilogrami že grejo dol...

Lep pozdrav.

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 529
30.3.2012 11:06:18   
miška26
Potnica joj res mi je žal,sj ne vem kaj naj ti rečem,drži seuser posted image

Pozdrav vsem novim, nas je pa že kr nekaj,ko pogledaš seznamček,LEPOuser posted image

Meni je pa res čudno to, da mi še nikoli ni bilo slabo zjutraj,še najboljša sem takoj ko vstanem
najslabše je pa vedno zvečeruser posted image
V eni knjigi sem prebrala iz leta (1985)user posted image , da je ženskam, ki pričakujejo
nosečnost manj slabo, kot tistim ki nepričakovano zanosijo,kaj misliteuser posted image

(odgovor članu vitezzvezda25)
Neposredna povezava do sporočila: 530
30.3.2012 11:10:24   
Izabelina
potnica user posted image user posted image user posted image

drži se, preboli in žaluj potem pa v nove boje!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 531
30.3.2012 11:41:19   
Čebel’ca
Miška dvomim, da je na tem kaj resnice. to so pač hormoni, ki vplivajo na presnovo, vsaj takšna je uradna razlaga, ki je meni še najbolj blizu.

po starih izročilih naj bi bilo tistim, ki nosijo punčko bolj slabo. ampak zagotovo ti bo full mamico to trditev ovrglo. nosile so punčke brez slabosti in objemale wc, ko so nosile fantak user posted image

a mate že kake filinge glede spola? meni se en čas zdi, da bo fantek (večino časa), včasih pa, da bomo imeli še eno princesko.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 532
30.3.2012 11:46:56   
mojci13
Pozdravček vsem.

Glede slabosti... mislim, da ni pravila. Noseča sem tretjič. Prvič sem bila kot rožica vseh 9 mesecev. Drugič mi je res nekaj zadev smrdelo, ampak slabosti nobene. Sedaj v tretje pami je slabo skozi cel dan že tretji teden, tudi ponoči, ko se zbudim. Sicer ne bruham. Sem skoz lačna, ko pa se najem, me pa samo tišči v želodcu. Sem kupila zapestnice prosti slabosti, pa mislim, da nič ne pomagajo. Tudi hrana mi nič ne diši. Kruh je edini, ki mi paše, se pa bojim, da se bom zaradi tega začela rediti. Nosečnosti so bile trikrat načrtovane, prvič punčka, drugič fantek... tako, da ne vidim razlage.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 533
30.3.2012 12:19:22   
Čebel’ca
ja sej pravim, da take stvari nič ne držijo. tako kot kitajske karte, ki napovedujejo spol otroka. zadane približno v 50%, ampak tolikokrat bi jaz uganila že, če bi kovanec metala user posted image user posted image

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 534
30.3.2012 12:22:56   
miška26
Ja sj najbrš je to res tko.
Mojci13 meni je tudi samo kruh pasal, ko mi je bilo 2 dni skup slabo.
Pol drugi dan je blo pa spet vse drugače, se mi zdi da se vse tko glede na
način slabosti,telo vede,kdaj ti paše to,drugič ti že smrdiuser posted image

Mene fuuuul firbca kaj bo user posted image ali user posted image ,
Drugače mi je res čisto vseeno, moj si pa ful fantka želiuser posted image
Tisti kitajski lunin horoskop al kaj, kaže punčko,sam to je itak.....user posted image
Ali pač?

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 535
30.3.2012 12:45:05   
thanchyka
Popotnica user posted image  žal mi je, da je prišlo do tega user posted image  drži se user posted image  Držim pesti, da ti čimprej znova spet rata!!! user posted image

Zewa, ti pa se raje uči, november bo hitro tu user posted image

Sem pa kar fauš tisim, ki jim ni slabo nič- čeprav danes se mi zdi, da sem kar ok. Mi pa tudi večinoma bolj kruh paše, štručke take i ovake, ki sem jih prej jedla 1x na 100 let. Pa kompot mi ful paše, vsak dan zgine 1 kozarec, bog ve kam user posted image  Se bom mogla mamici priglasit, da letos poveča proizvodnjo kompota!!!

Punce lepo bodite, počasi zaključujem delovnik, ve pa se čuvajte in uživajte, kmalu nam bo odklenkalo user posted image

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 536
30.3.2012 12:48:00   
miška26
oooo tud jest bi se mogla učit,pa se mi tok ne da,sam če zdej ne
končam faksa,pol ne vem kdaj ga bomuser posted image user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
30.3.2012 12:53:11   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: miška26

oooo tud jest bi se mogla učit,pa se mi tok ne da,sam če zdej ne
končam faksa,pol ne vem kdaj ga bomuser posted image user posted image

Res je, ajde, veselo na delo! (sem pa glasna, kot da imam pred svojim pragom vse pometeno user posted image )

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 538
30.3.2012 12:57:17   
ValyMa
Halo halo kako kaj?Vidim,da vas ene že zelo firbec matra kaj imate!Ozi.kaj bo prijokcalo na ta svet,ko bo čas za to. Meni pa je čisto vseeno kaj bo,čeprav imam že enga sina.Ampak zaradi mojega dragega,ki ima veliko željo po pupi bom pa vprašala ob prvi priložnosti,ko se bo videlo.Tako malo sama pri sebi pa mislim,da je pupiuser posted image .Bomo videli,ko bo tako daleč.Drugače me še vedno spremljajo celodnevne rahle slabosti,po vrh pa mi se še kislina rada dela .če pojem kaj mlečnega ali sladkega.Groza! Popotnica drži seuser posted image user posted image .

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 539
30.3.2012 13:22:41   
sontschica
Živjo punce,
včeri sem bila čist zasedena, smo šli v službi na eno izobraževanje. kok sem bila uničena, polega tega pa zvečer še zaspat nisem mogla, ker mi je bilo tako slabo user posted image
v glavnem danes je zgodba popolnoma enaka, slabo za umret, nobene energije, najraje bi kar spala ob takih dneh.user posted image

potnica kako mi je žal zate.user posted image naredila si, kar si lahko naredila, že mora tako biti. hkrati ti pa želim, da čimprej dobiš svoj zakladekuser posted image user posted image .

vsem, ki še študirate in ste na koncu, vam svetujem, da res čimprej zakjučite svoje obveznosti, ker ko imaš enkrat user posted image je vse stokrat težje. seveda se da, ampak se je treba še bolj potrudit. jaz sem v prvi user posted image zaključila svoj študij in veste kok sem bila vesela, ko se mi nilo treba več učit in bluzit po faxu, medtem ko je moja prijateljica z user posted image ful težje spacala vse skup, ampak je pa.

Neposredna povezava do sporočila: 540
30.3.2012 13:31:01   
abubabu
potnica user posted image Moram povedati, da se je meni podobno zgodilo prvič. M zamujala, bil je plusek na testu in vse. Čez 10 dni pa krvavitve in sem šla na urgenco. Pa so enako ugotovili, da kao ni znakov nosečnosti, hormon je bil nizek. Potem sem po krvavitvi imela pregled pri moji G in je napisali diagnozo bi-kemična zanositev. Nekak, da naj bi prišlo do delne vnegzditve in se potem ni razvilo naprej. user posted image
No potem sem zanosila čez 2 meseca, držim pesti, da vama zopet kmalu rata in bo vse ok!

Dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image

Glede spola pa nimam pojma. Bomo videli.

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
30.3.2012 13:33:27   
abubabu
No men pa študij ni bil velik težji zaradi tamalega. Vse se da. Edin zavlekel se je za eno leto user posted image Tako, da me diploma še čaka, tista pa mora bit narejena pred tadrugim user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 542
30.3.2012 13:34:52   
zasi
Pozdravljene!

Še ena novembrska nosečka. Tokrat pričakujemo drugega otroka, čeprav je to že moja 4 nosečnost. Prva se je končala januarja 2010 s SS, v drugo sem januarja 2011 rodila deklico Julijo, lani decembra sem imela izvenmaternično nosečnost, ki se je končala z odstranitvijo jajcevoda, tokrat pa upam, da nas spet razveseli detece.

Ker sem malo krvavela, sem bila že na kar nekaj pregledih. Med drugim na 3 UZ. Na zadnjem, ki je bil v ponedeljek, 19.3. smo videli plodek, ki mu je že začel biti srček. Po zadnjih meritvah imam PDP 21.11.

Trenutno sem na bolniški zaradi krvavitve, vendar upam, da bom lahko šla nazaj v službo. Delam namreč v šolstvu in nimam več veliko do poletnih počitnic, ko bom itak doma.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.3.2012 13:52:46   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka
Zewa, ti pa se raje uči, november bo hitro tu user posted image

Ja ja, vem vse..user posted image Saj bom, koliko vam še manjka? Meni še letos in še en letnik, vendar delam izredno ob delu, tako da sploh želim, da ta letnik naredim v juniju, in potem poskušam samo izpite delat, predavanja pa mal spustit.. Novembra tko al tko ne bom po faksu hodilauser posted image Ampak, ko se je tako težko spravit k učenju...user posted image

Pa dobrodošle nove..

Men se je tako zaluštal ene tortice, da sem si zdaj eno pecivo spekla.. komaj čakam, da se ohladi...

Neposredna povezava do sporočila: 544
30.3.2012 13:53:40   
Zewa
Aja, glede spola.. Moj je itak prepričan da bo fantek.. jaz imam pa nekako občutek, da bo punčka.. Verjetno zato, ker mi je enkrat ena prijateljica našlogala..user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
30.3.2012 14:23:51   
abubabu

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

1.11.
2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
LinLin, 24, 1 user posted image , 0user posted image , Po
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image
3.11.
4.11.
5.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image ,
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
6.11.
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
7.11.
mojci13, 36, 3user posted image , 2 user posted image ,
piki_ca, 29, 2 user posted image , 1 user posted image ,
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image ,
8.11.
9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image ,
10.11.
sontschica, 27, 2 user posted image , 1 user posted image ,
tanja26, 28, 2 user posted image , 1 user posted image ,
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,
11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
13.11.
14.11.
15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image ,
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr
16.11.
17.11.
18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image ,
20.11.
21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mayflower, 33, 3 user posted image , 2 user posted image ,
zasi, ?, 4user posted image , 1 user posted image ,
22.11.
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image ,
23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image ,
24.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image ,
25.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image ,
26.11.
27.11.
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image ,
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image ,
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image ,
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image ,
28.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image ,
29.11.
30.11.

1. pregled:

13.3
gregorina35, mayflower
19.3.
miška26,
21.3.
Zoja Miša,
22.3.
Vivaldi,
26.3.
sontschica,
27.3
LinLin,
Zewa,
2.4.
piki_ca, DCgirl_, gloria77
3.4.
abubabu,
5.4.
koprčanka,
10.4.
potnica,
16.4.
Anonimna,
17.4.
rozi_ca,
18.4.
multipraktik
19.4.
Izabelina,
25.4.
mistina, zabica81

2.pregled:
27.3.
thanchyk
3.4.
mumy11
4.4.
LinLin
5.4.
zewa
10.4.
gregorina35
11.4.
fizolck, caryn
18.4.
ValyMa,
23.4.
sontschica
24.4.
gregorina35
26.4.
Vivaldi,

NUHALNA SVETLINA:

23.4.

fizolck,
24.4.

mumy11
5.5.
sontschica
7.5.
miška26

SKUPAJ NAS JE: 37/color]

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil abubabu -- 30.3.2012 14:25:39 >

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 546
30.3.2012 15:27:53   
mojci13
Vesela, da nas je kar nekaj starosti 35 ali več. Kako se počutite? Kam bote šle na nuhalno? A kaj veste, če gremo z napotnico lahko kamorkoli? A boste šl še nakak drug test?

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 547
30.3.2012 15:58:00   
miška26
Se strinjam z vsemi,ki pravite da je treba faks končat. Jest imam še dva
Predmeta za končet in sicer meni najljubša,zato sta tudi ostala Angleščina
in Nemščinauser posted image user posted image ,pa diploma,zdejle bi mi
najbolj sedlo ko sem doma da bi lahko pisala diplomo,sam pač nisem bila prej
pridnauser posted image
Meni po napovedih takšnih ali drugačnih ali bo fantek ali punčka,kaže pol znakov
na punčko in pol na fantkauser posted image , ja 50/50,ja tko kot je itak sam lahkouser posted image

Če vas muči zgaga pijte Donat,jest ga sicer pijen zaradi magnezija,je pa tudi za prebavo dober in
baje tui za želode,lahko omili slabost

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 548
30.3.2012 17:06:48   
Izabelina
js morm narest sam še analizo anket pa lahko oddam diplomo, upam, da bo ratal to do pondelka narest...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 549
30.3.2012 17:30:47   
Zewa
Uf, sej ste vse že pri koncu s faksom.. Tko da sm jst že zadaj za vami.. ampak bom tudi jaz prišla kmalu do tam.. zdaj sem rabila malo pavze od učenja, zdaj pa nazaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......