thanchyka
|
študentka55, smo te že pogrešali, zdaj p aprideš s tako astronomsko novico, juhuhu, čestitke za dve pikici!!! Dobro si to zrihtala miska26, superca za bp UZ, naj se tako nadaljuje! LinLin in Zewa, me smo pa danes na sporedu, a? Že komaj čakam, živčki pa me tudi že pošteno zvijajo, joj joj. Mi2 bova pa šla na NS, da vidimo, kako to zgleda Za spol pa nama je vseeno, sva se tolk namatrala, da res nima veze. Čeprav moj si želi punčko, vsi okoli naju pa fantka, ker so v familiji že same punčke. Jaz pa tudi mislim, da bo fantek, kake težave mi že zdaj dela Men je tud tolk slabo vsak dan in to cel dan, edino fajn mi je ko jem Je treba po kosilu hitro še eno malico pojest (npr. kake jajčke na kruhu) Špika me v trebuhu ponavadi samo še zjutraj in zvečer, čez dan pa skoraj ne več -upam, da je to kul. Sicer pa nimam energije za nič, komaj gospodinjska opravila spravim skup-ali pa mojemu pomežikam, da mi pomaga (beri:naredi namesto mene ). Upam, da bo s koncem trimesečja konec tudi takega počutja in bo kaj več od mene - sicer bo brez otroške sobe in opreme, bo samo v brisačko zavit -novembra pa to lih ne bo optimalno. Mi pa je vsekakor lažje, ko vidim, da ste v istem zosu kot jaz, čeprav vam ne privoščim. No, lepo se imejte, jaz bom pa zdaj nekako prebluzila v službi do pregleda. Eno za dobro počutje vsem!
|