|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
26.3.2012 14:27:52   
Austeja
Pozdravljene,

Jaz sem si danes morala nov modrček kupit :) Sem imela B košarico, same podložene doma - sedaj pa izleda kot da imam vsadke z njimi :)
Sem si kupla enega malo večjega nepodloženega, sem bolj komot sedaj user posted image

Meni ni nič slabo, samo vonj imam izostren in moj dragi mi smrdi user posted image  Se mi zdi, da ima vonj po starih babah :) pa tako mi je dišal še nekaj dni nazaj user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.3.2012 14:29:50   
sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: Austeja

Meni ni nič slabo, samo vonj imam izostren in moj dragi mi smrdi user posted image  Se mi zdi, da ima vonj po starih babah :) pa tako mi je dišal še nekaj dni nazaj user posted image

Tale je pa dobrauser posted image user posted image po starih babah user posted image user posted image

(odgovor članu Austeja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
26.3.2012 16:06:03   
miška26
Evo mene iz UZ nič kaj veliko vam ne morem poročat,je doktor samo pogledal,
reku, ja fajn se ga vidi,je sicer enkrat večji kot prejšnji teden,to sem sama videla,ni
ga zmeriu,je reku,to bova drugi teden,srčka se ni slišalo,se je pa videlo,kako utripa
user posted image v glavnem,za enkrat je vse v redu,to je pa najbolj važno.
Nasledni uz imam 2.4. pri svoji gin,ona se bolj potrudi,pa vam več javimuser posted image
Mi je že dal datum za nuhalno 7.5. in PDP 15.11.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
26.3.2012 17:34:22   
Zewa
miška26 user posted image user posted image user posted image

No jaz pa jutri poročam kako bo.. Zdaj bom počasi se spokala domov, pa še na en sprehod, zdej ko bo dan malo dalj...user posted image Ker bi samo jedla, da se ne bom zredila za 10kg še preden bi se upravičeno zredilauser posted image

Ma saj ne vem zakaj sploh kompliciram okoli materinske, enkrat jo bom mogla dobit.. A na nuhalno greste vse?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 429
26.3.2012 17:38:55   
DCgirl_
aaa, mene čaka še cel teden pred prvim pregledom :(
sem že čisto nestrpna... a vašim so na prvi pregled pustili zraven it noter?? jaz bom šla na nuhalno. meni se tudi zdi da se malo širim okoli trebuha, ampak možno tudi da zato ker ne grem nič na wc, jem pa skos nekaj po malem... user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 430
26.3.2012 18:04:49   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

A na nuhalno greste vse?

js ne grem, ne glede na to kakšno je dete je moje in ga obdržim... tut v prvo nism šla, je dr. kr sama pogledala nosno kost in rekla, da zgleda vredu...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
26.3.2012 18:15:38   
miška26
Izabelina svaka ti čast,kest bi že zaradi firbca šla.
Drugače pa grem tudi malo zato ker sem iz umetne oploditve.
Vonjave pa tud mene ful motijo,predvsem ko še zvečer
smrdi po kosilu,pa ne glede kaj kuhamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
26.3.2012 18:20:47   
LinLin
čestitam za fajn opravljene preglede user posted image user posted image user posted image
še enkrat grem spat in potem ga imam pa tudi jst user posted image me kr malo živčki dajejo user posted image

mi2 se nisva še pogovarjala o ns, se bova to zmenila po pregledu, ampak pomoje je bolj možno da bomo šli kot pa da ne. če ne zarad druzga zato da si fajn ogledamo pikico user posted image na ns baje lahko že za spol (približno) izveš...a boste vprašale?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 433
26.3.2012 19:04:18   
Zewa
Ma jaz bi tudi bolj zaradi tega, da vidim pikico, šla na NS.. Sicer pa me spol ne zanima, naj bo presenečenje - čeprav naš ati je prepričan, da bo fantekuser posted image

LinLin jutri pa akcija a?user posted image Tudi mene malo živčki dajejo...

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 434
26.3.2012 20:16:08   
miška26
Ja mene tud zanima spol,se ga vidi na ns,sam pa ni 100%,
sploh baje če kaže da bo punčkauser posted image
Ja naš ati tud navija za fantka,tud ime mu je že določiluser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
26.3.2012 21:16:50   
študentka55
Hej vsem, upam, da me niste pozabile...user posted image sem se vedno med vami, sem imela vmes malo tezav z izcedkom, ki ga imam se sedaj, samo G pravi, da se vcasih plodek tako mocno vgnezdi, da iz tistega mesta potem lahko se nekaj casa krvavis. No, mene je posteno prestrasilo. hvala vam, ker ste drzale pesti. Drugace pa bi mogoce v nas seznamcek dodale dodatno kolonouser posted image mi bomo namrec novembra cakali kar 2user posted image . Moj je ves ponosen in jima prigovarja naj bosta pridna, naj ne nagajata mamici, ki ji je bilo zadnje dni tako slabo, da sem cel dan prelezala. Od nedelje sem bolje in spet normalno funkcioniram. Nic, vas grem malo za nazaj prebrat.

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 436
26.3.2012 21:28:24   
Izabelina
wow user posted image user posted image user posted image za 2 pikici!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu študentka55)
Neposredna povezava do sporočila: 437
26.3.2012 22:30:40   
LinLin
ooo, dvojčki!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
26.3.2012 23:38:55   
Bučkis
živjo,
še ena novembrka se vam pridružuje... še ne dojemam čisto, ker ni bilo planirano, ampak sva že vesela, samo še malo v šoku. Rok imam 23.11., kakor sem sama izračunala, ampak imam občutek, da bo UZ pokazal prej, ker so se varni dnevi očitno izkazali za "nevarne":) Stara 35, doma imam že eno enoletno štruco.
Zaenkrat malce buba spodaj trebuh pa mičkn slabo, ne še hudo. Edina očitna stvar je, da se še pri reklamah zjokam od ganjenosti user posted image .. drugič napišem več, lovim spanec te dni... čestitke vsem.. pa dvojčke imamo med nami!! tebi dvojne čestitke!

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 439
27.3.2012 7:30:33   
thanchyka
študentka55, smo te že pogrešali, zdaj p aprideš s tako astronomsko novico, juhuhu, čestitke za dve pikici!!! user posted image user posted image  Dobro si to zrihtala user posted image  

miska26, superca za bp UZ, naj se tako nadaljuje! user posted image

LinLin in Zewa, me smo pa danes na sporedu, a? user posted image  Že komaj čakam, živčki pa me tudi že pošteno zvijajo, joj joj.

Mi2 bova pa šla na NS, da vidimo, kako to zgleda  user posted image  Za spol pa nama je vseeno, sva se tolk namatrala, da res nima veze. Čeprav moj si želi punčko, vsi okoli naju pa fantka, ker so v familiji že same punčke. Jaz pa tudi mislim, da bo fantek, kake težave mi že zdaj dela user posted image

Men je tud tolk slabo vsak dan in to cel dan, edino fajn mi je ko jem user posted image  Je treba po kosilu hitro še eno malico pojest (npr. kake jajčke na kruhu)  user posted image  Špika me v trebuhu ponavadi samo še zjutraj in zvečer, čez dan pa skoraj ne več -upam, da je to kul. Sicer pa nimam energije za nič, komaj gospodinjska opravila spravim skup-ali pa mojemu user posted image  pomežikam, da mi pomaga (beri:naredi namesto mene user posted image ). Upam, da bo s koncem trimesečja konec tudi takega počutja in bo kaj več od mene - sicer bo user posted image  brez otroške sobe in opreme, bo samo v brisačko zavituser posted image -novembra pa to lih ne bo optimalno.  Mi pa je vsekakor lažje, ko vidim, da ste v istem zosu kot jaz, čeprav vam ne privoščim.

No, lepo se imejte, jaz bom pa zdaj nekako prebluzila v službi do pregleda.

Eno user posted image  za dobro počutje vsem!

(odgovor članu Bučkis)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.3.2012 9:32:36   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka
LinLin in Zewa, me smo pa danes na sporedu, a? user posted image  Že komaj čakam, živčki pa me tudi že pošteno zvijajo, joj joj.

Jaaaa.. pismo me zvija po trebuhu ker sem živčna...user posted image

Dobro jutro!!!user posted image Kako ste ostale?

Študentka55 bravo!!! To pa je 2 muhi na en mahuser posted image Čestitam!

Jaz bi pa nekaj pozajtrkovala danes, pa mi sploh nič ne diši.. Bom mogla nekaj, ker če ne bom fajn lačna, ko bom čakala pri ginekologu..

Nič, grem v hladilnik, se še kaj beremo!user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.3.2012 9:42:30   
sontschica
Dobro jutro user posted image

študentka
bravo za dve pikici user posted image user posted image

miška super za dobro opravljen pregled user posted image user posted image

no jz sem ga tudi včeraj imela, sem bila kar nervozna, ko sem čakala user posted image user posted image pa pridem not, pa prav G če sem prišla še po en recept za Nuvaring,
pa rečem da ne. no potem je naredila vaginalni UZ, je rekla da se plodek še fejst drži maternice in da se zaradi tega slabše vidi, je pa srček utripal in je rekla, da je zaenkrat vse OK user posted image
velik je pa 10 mm. v glavnem PDP ostaja isti 10.11., naslednji pregled imam pa 23.4. sem dobila materinsko knjižico in že napotnico za laboratorij. danes pa razmišljam, kam bi se naročila na nuhalno, verjetno se bom kar k strahovi v domžale. v glavnem sem vesela, da je vse v najlepšem redu in tako tudi želim, da ostane user posted image user posted image

vsem želim danes uspešne preglede.user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
27.3.2012 10:30:46   
Kelly...
študenka55 tudi jaz čestitam za  user posted image user posted image .
Moja slabost še kar ne popušča, tudi jest mi ne paše user posted image .  Ima karera kakšen nasvet kam se naročiti na ns, sicer bom jaz še v četrtek ko imam preglad moj G vprašala. Zanima me še če katera ve kako je z bazeni, nekateri pravijo da se lahko kopaš, drugi pa da ne. user posted image

Lepo preživite lep sončen danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
27.3.2012 10:42:23   
ValyMa
Hay,hay!Drage moje dame!Pri meni je tako,da sploh ni pomembno kako dolgo velja materinska šola!Od mojega prvega poroda bo letos minilo dobrih 17 let,Toliko bo namreč star moj sine,pa še on se je rodil v 36t tako,da mi ni niti uspelo prit do materinske šole!Pa še en problem je,da s tem s katerim zdaj pričakujem otročka ni biološki oče mojemu sinu,tako v vsakem primeru moram prej v materinsko šolo!Saj smo te,ki smo že prvič prej rodile,pač podvržene predčasnim porodom tako,da se glede tega sploh ne obremenjujem.Enga nedonošenčka sem že spravila skoraj do kruha,pa bom še tega,ki prihaja!Ja med njima bo ogromna razlika,a po eni strani se bo sinu izpolnila daljna otroška želja po bratecu ali sestrci.Je bil prav posrečen,če si ga vprašala kaj si želi?Vedno je rekel tako:"Brateca za igranje,sestrico pa tako za gledanje!"Hahahahahuser posted image user posted image user posted image kaj si vse ne zmislijo naši otroci,ko so manjši!!!!!Spet mi je malo slabouser posted image ,a bomo že preživeli!!Lep sončen dan še naprej vsem nosečkam!!!

(odgovor članu Kelly...)
Neposredna povezava do sporočila: 444
27.3.2012 10:49:28   
ValyMa
študentka 55 tudi jaz ti čestitam za user posted image user posted image .Čuvaj ju ,da bosta zdrava!!!!

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 445
27.3.2012 11:45:11   
miška26
Čestitke za dvojčkeuser posted image
Sontschica Lepo! Ne skrbi,zdej je še vse baje tko zgodaj,da se lahko vidi
ali pa ne,tudi jest sem hotla slišat srček,pa se je samo vidlo,slišalo pa nič,
ampak mi je gin. razložila da tko je,glede na to kje je plodek vgnezden...
Čeprav si pol malo tko razočaranuser posted image
Pa poročajte še ostale o user posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
27.3.2012 12:12:42   
sontschica
Živjo še enkrat,
no pa sem se naročila na NS in sicer k Pušenjaku v Dravlje.user posted image Datum pa je 5.5. Sicer bom imela takrat polnih 13 tednov, upam da ne bo nič narobe - sej vem da se nuhalna dela do 14. tedna.

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 447
27.3.2012 12:59:09   
LinLin

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka

Jaaaa.. pismo me zvija po trebuhu ker sem živčna...user posted image

aaaaa, mene tudi user posted image kr slabo mi je od živčkov user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 448
27.3.2012 13:00:58   
miška26
sontschica Zmeraj si ubijem prste, preden napišem tvoj nickuser posted image
Mislim da je ok datum za ns, vprašaj gin,kdaj ti svetuje, meni je včeraj sam reku, naj se
7.5. naročim in sem se.

A je še katero minil tek, jest sploh ne vem, kaj nj kuham, jem, nič kaj mi ne paše, mi pa že
dva dni ni bilo fejst in dolgotrajno slabo, samo malo na trenutke. Sj je super, sam tko čudno
se tole spreminjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
27.3.2012 13:18:59   
Zewa
No evo me, prva se pofočkam iz pregledauser posted image

Sestra me je malo prezgodaj naročila,mi je že G reku, zakaj sem prišla tako zgodaj in še preden mi je UZ naredil je rekel, da se verjetno ne bo nič videlo. Tako da me je najprej pregledal, je rekel da je vse kul, znaki nosečnosti so prisotni. Na UZ se je pa videla vrečka in plodek, vendar komaj komaj, tako da grem naslednji teden 5.4. še enkrat. Mi je rekel, da se tako zgodaj ne vidi vedno ploda, kaj šele utripa, da je pa vse drugo BP in naj ne skrbimuser posted image

Tako da zdaj malo lažje živim,vendar mi še ni čisto odleglouser posted image Kako pa druge?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......