|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
25.3.2012 16:06:02   
abubabu
Dobrodošle vse nove user posted image user posted image
Izabelina kaj pa joški, bolijo na dotik? Ma vse je ok! Men tud kak dan ni nč slabo in me ne pika. Ti bo jutri nadoknadilo boš videla user posted image

Jaz se tudi kdaj zbudim ponoči in par urc ne morem zaspat, ko pa je jutro pa bi spala kot polhek user posted image
Novico bomo pa povedali za velikonočne praznike. Samo še ne vem kako... Me mika (kot je ena tu napisala), da bi tamalemu dala delat majico, edinček do novembra 2012 user posted image Pa da vidimo reakcijo user posted image

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.3.2012 16:06:02   
nitana
to sem jaz tudi prej mislila vprašat...če je možno, da se ti "znaki" tak spreminjajo iz dneva v dan? Mene je tudi do danes vsak dan po malo zvijalo pa zategovalo odspodaj, danes pa nič?!  Joškice mam tudi še vedno ful težke, ampak se mi zdi, da jih ne čutim več tak kot včeraj, zdaj pa nevem al se navadiš na bolečino in s časom več ne občutiš tolko, ali je to res slabi znak?! Mogoče katera bolj izkušena ve?
Kar strah me je it jutri po izvide od krvi....
Izabelina v katerem tednu pa si ti? Jaz se morem komaj jutri naročit na pregled, če bo kri ok, tak da bom še tudi kar nekaj časa čakala,da vidim svojo pikico...

Lep dan še naprej in odženi črne misli stran.

Neposredna povezava do sporočila: 402
25.3.2012 16:17:46   
abubabu

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

1.11.
2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
LinLin, 24, 1 user posted image , 0user posted image , Po
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image
3.11.
4.11.
5.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image ,
6.11.
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
7.11.
mojci13, 36, 3user posted image , 2 user posted image ,
piki_ca, 29, 2 user posted image , 1 user posted image ,
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image ,
8.11.
9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image ,
10.11.
sontschica, 27, 2 user posted image , 1 user posted image ,
tanja26, 28, 2 user posted image , 1 user posted image ,
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,
11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
13.11.
14.11.
15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image ,
16.11.
Anonimna,
17.11.
18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image ,
potnica, 31, 1 user posted image , 0 user posted image ,
20.11.
21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mayflower, 33, 3 user posted image , 2 user posted image
22.11.
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image ,
23.11.
24.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image ,
25.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image ,
26.11.
27.11.
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image ,
28.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image ,
29.11.
30.11.

1. pregled:

13.3
gregorina35, mayflower
19.3.
miška26,
21.3.
Zoja Miša,
22.3.
Vivaldi,
26.3.
sontschica,
27.3
LinLin,
Zewa,
2.4.
piki_ca, DCgirl_, gloria77
3.4.
abubabu,
5.4.
koprčanka,
10.4.
potnica,
16.4.
Anonimna,
17.4.
rozi_ca,
19.4.
Izabelina,
25.4.
mistina,

2.pregled:
27.3.
thanchyk
11.4.
fizolck, caryn
18.4.
ValyMa,
26.4.
Vivaldi,

NUHALNA SVETLINA:

23.4.

fizolck,

SKUPAJ NAS JE: 31

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.3.2012 16:20:19   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: nitana

to sem jaz tudi prej mislila vprašat...če je možno, da se ti "znaki" tak spreminjajo iz dneva v dan? Mene je tudi do danes vsak dan po malo zvijalo pa zategovalo odspodaj, danes pa nič?!  Joškice mam tudi še vedno ful težke, ampak se mi zdi, da jih ne čutim več tak kot včeraj, zdaj pa nevem al se navadiš na bolečino in s časom več ne občutiš tolko, ali je to res slabi znak?! Mogoče katera bolj izkušena ve?
Kar strah me je it jutri po izvide od krvi....
Izabelina v katerem tednu pa si ti? Jaz se morem komaj jutri naročit na pregled, če bo kri ok, tak da bom še tudi kar nekaj časa čakala,da vidim svojo pikico...

Lep dan še naprej in odženi črne misli stran.

v torek naj bi bla v 6. tednu na podlagi internetnih izračunov na otročarijah... ma sej ne vem, stvar je taka, da kar že je se zdej tko ne da nč narest... najbolš je uživat pa se prepustit... pregled mam pa šele 19. aprila...

skratka mal se morm sprostit... pa uživat dokler me slaboste ne zagrabjo...ker verjamem (!!) da je vse ok, in se veselim vseh slabosti user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.3.2012 17:56:21   
miška26
Jest mislim da je vse ok,ker mene tud en dan spikajo joškice,pa pol en dan nič,
isto je pa z jajčniki in maternico,....baje da je to vse OK. Verjamem pa da vas kdaj
malo zaskrbi,če je vse OK,tudi mene,pa do 13. tedna in do nuhalne mamo še kr
dolgouser posted image

VSE BO OK!
Nas je pa že kar nekajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
25.3.2012 21:04:39   
Kelly...
Čestitam vsem novim nosečkam user posted image
Tudi pri meni se dogaja da se znaki spreminjajo iz denva v dan, sploh špikanj in krči, edino slabost je pa tisti znak ki je konstanten. Ima katera kakšen nasvet proti slabosti, pri meni se pojavi že zgodaj zjutraj (okrog 6), prisotna je pa kar cel danuser posted image .

Podatki za seznam: stara sem 24 let, to je moja prva user posted image , PDP 18.11.2012 (je potrebno dodati še kakšen podatek)?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.3.2012 22:24:25   
miška26
Kelly meni je bilo zadnič slabo celo noč in še cel naslednji dan,tko
da ti težko pomegam. če kaj ugotovim,sporočim,baje pa da zapestni
trakci res pomagajo! Je za probat,drugač je pa moj vesel ko mi je slabo,
ker pravi da je pol najbrš vse okuser posted image ,drugač pa sočustvuje
z mano ko komiramuser posted image

Ju3 imam pregled,mam spet tremo,kako bo,evo pa vam javim.

(odgovor članu Kelly...)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.3.2012 8:07:29   
dottie
Men je pa moj včeri prinesu orhidejo in reku za bodočo mamico user posted image . Sem bila ful vesela user posted image .

Drgač se meni znaki čez dan spreminjajo, v soboto popoldne me je tk špikalo, pol pa kr naenkrat mir. Jaz pravim, da pikica takrat raste user posted image . Za slabost pa meni dejansko pomaga, če jem zjutraj.

< Sporočilo je popravil dottie -- 26.3.2012 8:08:27 >

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.3.2012 8:39:29   
Zewa
Dobro jutro, bejbe!

Zadnjič sem rekla, da mi ni slabo - evo, danes pa komaj živim.. Upam, da bo minilo, tudi jesti ne morem. Razmišljam, če bi se prisilila, ampak dvomim da mi bo uspelo..user posted image

Jutri pa na prvi pregled, zdaj me že malo panika grabi, če bov se vreduuser posted image Mormo bit pozitivne!user posted image Zdaj pa moram naprej delat, danes bo še dolg dan, glede na to kako mi je slabo..

(odgovor članu dottie)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.3.2012 8:59:07   
Zoja Miša
Glih sem želela napisati, da punce, boh da vam ni slabo...uživajte...Ker ko vam bo... Ja pa že vidim, da je Zewi slabouser posted image . Tudi meni je, čaprav danes je bolje, kot je bilo včeraj. Ampak ker selitev ne bo čakala, je bilo treba vseeno delat. V službi se malo kamufliram...pa se delam, da delamuser posted image ...najraje pa bi šla spat.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.3.2012 9:05:15   
mumy11
Lep sončen pozdravček
Jaz grem pa danes v laboratorij, upam da bo vse ok, drugače pa s slabostmi nimam pretiranih težav, občasno v blažji obliki, sem pa kar naprej lačna in se mi zdi da bom do konca nosečnosti kot balooooon, včeraj sem cel dan poležavala ker so me ful noge bolele, drugače pa bp.
Lep dan vam želim še naprej......

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.3.2012 9:09:45   
sontschica
Dobro jutro user posted image

jaz mam tudi danes pregled, sicer šele popoldan, ampak vseeno komaj čakam in moram priznat, da me kljub mojemu optimizmu, vseeno malce črviči, če bo vse v redu.user posted image
amapk treba je dati črne misli na stranuser posted image user posted image

(odgovor članu mumy11)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.3.2012 9:24:16   
potnica
Dobro jutro, punce.

Veliko veselja vam želim na današnjih pregledih, do takrat pa čim bolj mirne živce :)

Jst sm pa dons čist apatična user posted image kr šla bi user posted image nekam al pa bla vsaj doma. Tko kot ene pravte, zvečer mi ni problem zaspat, zjutri se pa zbudim okrog petih, šestih vsak dan. Občutek mam, da nimam več nobenih znakov in me kr skrbi. Še prsi me manj bolijo, kot so me, špika me tut samo občasno, slabo mi ni, hrana mi ne smrdi user posted image user posted image user posted image , pregled pa šele čez 2 tedna user posted image

Joj, komi čakam konc šihta.

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.3.2012 9:51:28   
LinLin
Mi je prav zanimivo brat tale forum, ker imamo vedno tako podobno počutje user posted image Jaz imam ju3 pregled in me tudi skrbi, če bo vse ok... Tudi moji znakci nekam izginjajo - prsi me manj bolijo, v trebuhu me praktično ne špika več... Edino zdi se mi, da je trebušček malo zrasel - če tega ne bi bilo, sploh nebi vedela, da sem user posted image . Upam da je vse ok no...in da ju3 vidimo user posted image user posted image Po eni strani komaj čakam, po drugi strani se pa bojim user posted image

(odgovor članu potnica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.3.2012 10:31:43   
ValyMa
Dober dan punce!Vam moram zaupat,da so se tudi meni začele rahle slabostiuser posted image .Najbolj nerodna reč je,ko začnem kuhat pa mi nekaj zasmrdi in potem se začneuser posted image .Hvalabogu ne bruham,ker bruhanje je že od nekdaj meni hujše kot kakšna kazen!Tako naj kar ostane pri tej slabosti. tudi mene kaki dan bolj špika odspodaj,kakšen dan pa komaj kaj ali pa sploh ne.Nič se bat,vse je ok.Tako pač mora bit.Ampak najbolj zanimivo je,da se že nekaj noči zaporedoma zbujam med 3 in 4 uro zjutraj,pa sploh ne vem zakaj!!!To me prav jezi.Vsi okrog mene spijo kot ubiti jaz pa se pote nekaj časa matram,da zaspim nazaj.Ko pa zaspim,pa lahko spim tudi do 9 ali skoraj do 10. Kaj moremo tako pač to je?Bo že bolje!!!

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.3.2012 10:44:13   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: ValyMa
Ampak najbolj zanimivo je,da se že nekaj noči zaporedoma zbujam med 3 in 4 uro zjutraj,pa sploh ne vem zakaj!!!To me prav jezi.Vsi okrog mene spijo kot ubiti jaz pa se pote nekaj časa matram,da zaspim nazaj.Ko pa zaspim,pa lahko spim tudi do 9 ali skoraj do 10.

Madonca, to tudi mene muči. Zvečer zaspim, ko ubita, pol se pa zbudim sredi noči in se grem sovouser posted image

Sej bo boljše - mogoče nas telo že zdaj pripravlja na nočna vstajanjauser posted image

A ste tiste, ki ste že bile na prvem pregledu vse že dobile materinsko? Ker nekje sem prebrala, da jo dobiš šele po nuhalni - samo potem sem brala na spletni strani porodnišnice Postojna, da rabiš materinsko s seboj na nuhalno?! Pa sem že spet brez pojmauser posted image

Uf, kako se mi ne da delat dans.. Komaj čakam da bo konec, ker sem jutri kar dopust vzela - bom lepo na izi šla na pregled in bila malo frej...user posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.3.2012 10:46:50   
miška26
Jutro.
Zgleda da smo vse približno na istem z počutjem,spanjem,slabostjo in skrbmiuser posted image
Jest imam tudi popoldan UZ sem malo prestavila,da gre lahko moj z mano,k si tok želi videt pikico.
Lp tačas,pa vam javim mereuser posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.3.2012 10:46:56   
sontschica
Zewa jst sem v prvi user posted image dobila materinsko knjižico na prvem pregledu, za ostale G pa ne vem kakšno prakso imajo. mislim pa, da jo vzameš na nuhalno že s seboj,

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.3.2012 10:49:21   
olimia
punce pozdravljene
prihajam k vam od oktoberk, ker sem očitno zanosila nekoliko kasneje kot je bilo po M
torej imam PDP 6.11., to je moja 4. nosečnost, doma imam dva otroka user posted image in user posted image ,
vmes eno UPN, sedaj bomo pa videli, kaj bo

sem iz NM

Tudi mene zadnje dneve mučijo slabosti, k sreči ne bruham, ampak imam takšne slabosti, da potem skoz nekaj jem, ker če jem, je bolje...
za moj želodček, za tehtnico in številke na njej pa ne.
Imela sem že dva pregleda, en UZ - odprto imam materinsko knjižico in v njej eno slikco našega iz UZ.
Naslednji pregled imam 5.4., v sredo, 28.3. pa moram it v laboratorij, ker po novem je potrebno kri dajat na tešč zaradi sladkorja. Na nuhalno ne grem, grem pa tam nekje okoli praznikov na BHR v Ljubljano, ker mi slednja pripada na napotnico.

Čima manj slabosti in čim lepši dan - se beremo

< Sporočilo je popravil olimia -- 26.3.2012 10:51:58 >

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.3.2012 11:05:49   
ValyMa
Madonca pa smo res vse na istem s tem zbujanjem!Kaj moremo?Samo tolažimo se lahko,da bo minilo in bo bolje!!Zewa kar se tiče materinske knjižice paje tako.Jaz jo bom dobila zdaj pri mojem G 18.4. takrat imam že drugi pregeld,do sedaj pa sem imela pregled v antisterilitetni,ker sem bila umetno oplojena in je tam ne dajo.Kako pa imajo prakso drugje pa ne bi vedela,si je pa moja sestrična morala kupit sam materinsko,tako da pozanimaj se še malo,pa boš videla.Koliko pa jaz vem,jo moraš imet na NS že seboj!Olimija lepo,da si se nam pridružila!Tile zdravniki računajo PDP-je naši otroci pa pridejo na svet takrat,ko se njim zazdi!Tudi v prvi nosečnosti se PDP ni izšel z porodom!Sem ga imela 4.12(PDP namreč),moj sin pa se je počutil zmagovalno s prihodom 3.11.Zato močno dvomim,da bom tudi tokrat vzdržala do konca!Moram pa reči mojem G naj me prej da v materinsko šolo,ker drugače bo moj dragi zelo žalosten,če ne bo smel zraven!!!Lep dan vam želim še naprej,pa čim manj slabostiuser posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.3.2012 11:18:41   
olimia
ValyMa - saj materinska šola velja mislim da 5 let. Moj jo je obiskoval pri hčerki, dobil je potrdilo in mu je veljalo lani tudi za sina, sedaj bo pa ravno en mesec več kot 5 let, kar je obiskoval, pa se moram it pozanimat k naši babci, ki vodi materinsko šolo - ne vem, lani je bil pri porodu, v 18. mesecih se pa kaj veliko ne spremeni - porod je porod, en manj, drugi bolj naporen

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.3.2012 11:44:43   
Čebel’ca
materinska šola, oz. potrdilo za očete baje velja 3 leta. vsaj nam v Lj so tako razložili

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.3.2012 11:46:58   
olimia
kako je to različno, v NM velja 5 let...

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.3.2012 12:12:21   
Čebel’ca
zgleda, da v Lj mame in očetje prej pozabimo/pozabijo user posted image user posted image

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.3.2012 12:37:21   
Izabelina
v Kranjski porodnišnici pa noben nič ne rabi user posted image

drugače sm dans že boljše, (.)(.) me mal srbijo, bolijo ne... pa lačna sm skoz, sam se bojim, da je to čis psihološko in da jem zato ker mislm da moram, ne zato, ker sm res lačna user posted image

se pa poskušam zamotit s pisanjem diplomske pa drugimi opravki... še 25 dni do prvega pregleda... user posted image - upam, da bom vmes diplomirala user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......