|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
23.3.2012 19:07:18   
miška26
zewa jest sem bla kr na antibiotikih prejšnji viken,ko je bil en rojstni danuser posted image

Joj meni je pa že od ponoči in čez cel dan slabo,apetit je tud minil,
cel dan sem samo na kruhu in prepečencu,pa eno jajco sem pojedla,
nč mi ne pašeuser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.3.2012 20:44:33   
Austeja
Glede pitja...Na zabavi sem vzela kozarec in ga malo "pestvala", potem sem ga pa na skrivaj zamenjala s kolegico (ki ve), ona mi je dala skoraj prazen kozarec, jaz pa njej mojega polnega user posted image Je malo Bondovsko, ampak nobeden ni nic spraseval user posted image , pa lazje sem odklonila drugi kozarec, kao: me boli zelodec, al kaj podobnega.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.3.2012 21:14:35   
Izabelina
nimam problemov z alkoholom, vsi vejo, da ne pijem in mi noben niti ne ponuja...

drgač me pa zdele neki špika, čist isti filing kot pred M... in mam pol skoz neke grde misli in me je skor strah na wc it... tko, da grem kr spat user posted image

a ma še kera probleme z nespečnostjo?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Austeja)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.3.2012 21:44:43   
Čebel’ca
jaz imam probleme z nespečnostjo samo zaradi moje user posted image , ki se pri 15 mesecih še vedno zbuja ponoči.

drugače pa imam kontra problem. jaz bi lahko spala in spala pa spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.3.2012 22:20:33   
gloria77

Ojla!
Še ena noveberka...user posted image .Sej ne morem verjet da je res user posted image !!!
Evo podatke za seznam: PDP 12.11.2012, 1.pregled 2.4.
gloria77, 34 (35 ob porodu), 1.user posted image , 0user posted image ,  Šempeter

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.3.2012 7:13:47   
dottie
Jaz imam tezave z nespecnostjo. Popoldan bi sla spat, zvecer mam komaj odprte oci, zjutri sem pokonci ob petih, pa ni vazno ce grem soat ob enajstih ali devetih....go figure user posted image
Men pa zgleda elevit tut ne pase, ker mam prebavne tezave. Ce se ne bo umirilo, bom mogla zamenjat na centramed.

(odgovor članu gloria77)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.3.2012 7:24:08   
LinLin

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

a ma še kera probleme z nespečnostjo?

Je sobota in jst sm ob 7h že pokonci - ja, imam probleme z nespečnostjo! user posted image Zvečer ni problem zaspat, samo zjutraj se pa ful zgodej zbudim in ne morm zaspat nazaj..

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.3.2012 8:00:11   
Zewa
Eko še ena, ki je bila ob 7h že pokonci. Je pa res, da sem zaspala pred TVjem že malo čez 9. uro, tako da spanja imam v bistvu dostiuser posted image

Me pa danes tako po prsih špika, da jih skoz nekaj mečkamuser posted image Kaj si bodo ljudje mislili. Včeraj smo imeli en občni zbor društva in tam kar mislijo, da bom šla novebra na en seminar za cel vkend. ITAK!!! user posted image Sem rekla, naj še počakajo s prijavo, ker bog ve kaj še pride v tem časuuser posted image

Zdaj si bom pa jajčka ocvrla za zajtrk.. njami.. Aja, meni sploh ni za sladko jest-bi samo kakšen čips, pa jajčka.. ajej.. Kile pa goruser posted image

No, se beremo še kaj!

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 383
24.3.2012 8:21:02   
mumy11
Ojla!

sem tudi novembrka, če me vzamete med vas. PDP mam 02.11.2012, če bo vse po sreči, imam namreč rizično nosečnost in bom vodena v APN v Lj.
Še podatki za seznam: vzdevek mumy11, starost 35, 3user posted image , 2user posted image , pdp 02.11.2012.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
24.3.2012 10:15:04   
Kelly...
Pozdravljene, se vam lahko pridružmi? Včeraj sem namreč izvedela da je tudi nama uspelo user posted image . Bila sem na pregledu, kjer je bila zaenkrat vidna GV velikosti 9mm. Naslednji pregled imam konec naslednjega tedna user posted image
Zanima me če je imela katera podobne izkušnje, v spodnjem delu trebuha me namreč špika enkrat levo, drugič desno ter na spredini. Ko pa se umirim (predvsem zvečer ko grem v posteljo), imam približno 10 min tak občutek kot takrat preden pride user posted image , je to normalno?

(odgovor članu mumy11)
Neposredna povezava do sporočila: 385
24.3.2012 10:29:35   
Čebel’ca
Kelly to je čisto normalno. ne sekiraj se vse je OK

(odgovor članu Kelly...)
Neposredna povezava do sporočila: 386
24.3.2012 10:56:05   
ValyMa
HAY,HAY!SEM DANES FUL DOBRE VOLJE,KER SEM ZVEDELA,DA JE TUDI MOJA PRIJATELJICA VESELA user posted image . SICER IMA PDP 24.10. A VSEENO.MALO PA BOVA LAHKO SKUPAJ IZMENJAVALE MNENJA IN IZKUŠNJE.NJEJ JE SICER TO PRVA ZATO SEM TOLIKO BOLJ VESELA ZA NJO!šE NEKAJ ME ZANIMA.A MORA KATERA OD VAS UPORABLJAT TABLETE UTROGESTAN?JAZ SEM JIH SICER DOBILA ZARADI OBMP,TA MOJA PRIJATELJICA PA JIH MORA JEMAT ZATO,DA SE JI NOŽNICA UČVRSTI!!!

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 387
24.3.2012 11:18:59   
gregorina35

IZVIRNO SPOROČILO: ValyMa

HAY,HAY!SEM DANES FUL DOBRE VOLJE,KER SEM ZVEDELA,DA JE TUDI MOJA PRIJATELJICA VESELA user posted image . SICER IMA PDP 24.10. A VSEENO.MALO PA BOVA LAHKO SKUPAJ IZMENJAVALE MNENJA IN IZKUŠNJE.NJEJ JE SICER TO PRVA ZATO SEM TOLIKO BOLJ VESELA ZA NJO!šE NEKAJ ME ZANIMA.A MORA KATERA OD VAS UPORABLJAT TABLETE UTROGESTAN?JAZ SEM JIH SICER DOBILA ZARADI OBMP,TA MOJA PRIJATELJICA PA JIH MORA JEMAT ZATO,DA SE JI NOŽNICA UČVRSTI!!!

Čestitam za tvojo prijateljico user posted image ! Drugače pa jemljem tudi jaz Prometrium (isto zdravilo, le da je Utrogestan avstrijski, Prometrium pa italijanski). Jemljem ga za podporo nosečnosti v prvih mesecih. Lani sem namreč imela 2 SS, pa mi jih je ginekologinja predpisala, ker vzroka pač ne vemo in ga jemljem bolj preventivno.

Uau, koliko novih user posted image . Bo kar dela s seznamom user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.3.2012 12:04:31   
miška26
Kelly to je normalno če te špika in kuha kot za menstro,mene tudi

ValyMa jest imam Prometrium,glih včeraj sem šla po novo dozo,so
ga komaj dali,kao da rabiš recept,zadnič sem pa imela samo en papir sabo,
na katerem je pisalo Prometrium pa je blo OKuser posted image
Ja drugače pa podporo predpišejo vsem,ki so že imele SS brez razlogov,
ali pa če je poseden maternični vrat in ti grozi prezgodnji porod,kot je
imela moja kolegica. Je pa to neka hrana za plod in prav nič ne škoduje.

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.3.2012 12:09:26   
LinLin
A ste že kaj razmišljale o kremah proti strijam? Kdaj se boste začele mazat, s katero kremo..?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 390
24.3.2012 12:18:15   
fizolck
joj Zewa, ko sem prebrala, da si boš jajčka ocvrla, je še meni takooooooo zapasal, da sem si ga šla takoj ocvret user posted image

Kar se tiče kreme za strije - jaz se mažem s 100% mandljevim oljem iz lekarne (tisti ki se dobijo v drogerijah niso kul). Namažem se po tuširanju, ko je koža še vlažna in sicer po trebuhu in po joškah, drugje pa z navadnim losjonom za telo.

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 391
24.3.2012 13:08:11   
sontschica
dobrodošle nove user posted image
jaz pa nimam probleme z nespečnostjo, ampak je moja navihanka danes že ob pol 6h bla čist naspidirana, potem nekaj časa že poležimo v postelji, ampak ob pol 7h je blo treba vstat.user posted image tut midve sva danes jedle ocvrte jajčke, jih ponavadi vedno med vikendom.

jaz sem se v prejšnji user posted image skoz mazala z mandljevim oljem, pa sem jih vseeno dobila na koncu.

danes imam pa pestro popoldne, se dobim pri eni prijateljici, ki ima predstavitev naravne kozmetike, pa potem gremo na obisk, pa še na večerjo z mojimi naj frendi, ker je glih en prišel z misije. pa sploh ne vem kako bom skrila ta moj trebušček, ki se že kar vidi.user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.3.2012 15:48:39   
miška26
jajčka so dobra stvar,jest jih tud zdej večkrat jem

Ja strije,jest jih bom gotovo mela,mogoče malo manj,če se bom fejst mazala,
ker jih mam že od prej pa imam tri kile manj,kot sem jih mela pred 5-mi leti,
Za kremo še ne vem,mi je pa pri brazgotinah od operacije ful pomagal kr
Bepanten +,je fajn masten,sam da nebo preveč,ker bo zdej poletje,pa vroče...
Drugač se bo pa čez kakšen mesec že počasi treba začet mazat,tko pravijouser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.3.2012 21:29:08   
Čebel’ca
punce jaz sem čisto kontra kot ve user posted image user posted image

nimam problemov z nespečnostjo, pa tudi jajca mi niti približno ne dišijo... pravzaprav bi me njihov vonj kar zmotil... sploh teh pečenih

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.3.2012 9:05:23   
44gatti
Hojla!
Kako danes zjutraj? Jst sm ugotovila, da mi je manj slabo, če takoj ko ustanem začnem kej delat. Sicer obležim cel dan...user posted image
Mam tako napihnjen trebuh, da me tiščijo čisto vse kavbojke user posted image Tako sem šla včeraj v nabavo: kavbojke in ene bombažne hlače z elastičnim patentom zgoraj user posted image Sm jih kupla v HM na oddelku za nosečnice. Punce pejte pogledat!! Cene so zelo zelo ugodne pa imajo kar neki zbire. Edino modrca, ki ga njbolj potrebujem, nisem našla...user posted image Bo že... itak stojijo same gor!!! Ha hahha aahhaahuser posted image
Danes bova povedala bodočim babicam in dedkom... hi hi. Vam povem, kako je šlo user posted image
Uživajte to nosečniško nedeljo user posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.3.2012 9:37:16   
multipraktik
Ojla,evo da dopolnem moje podatke, nisem zdrzala do ponedeljka pa sem gin ze v pet klicala in dobila datum z za 1. Pregled 18.4. Uf men se zdi vse tolk hitro, naj povem da nama je ratalo v 10 al 11. Krogu, tko da sem se kar malo navadila, da ne rata. Od kolegic vesta samo 2, drugim povemo po 1. Pregledu Tudi iaz imam zelo napihnjen trebuh, tko de mi zdi, da se mi vidi da sem nosecka, po obnasanju, pa mal nelagodnosti pred tistimi, ki ne vedo. Ko bova povedala bo stokrat lazje, drugace pa kar veliko probam migat, pazim na hrano, veliko pijem...samo se eno meditacijo ali sproscanje moram najt, pa sem. Se pa tudi jaz pocutim se vedno, kot da bom ravno kar dobila m, pa v jajcnikih mal spika, drugace pa bolj cutim pritisk visje, skoraj nad popkom-upam da to tudi ni narobe? Pa joski me vsak dan bolj bolijo heh, nic lep dan,lepo vas je brat!

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.3.2012 12:43:15   
nitana
Zdravo, tudi jaz se vam pridružujem. Prvi test sem naredila v četrtek pri ginekologu (ker sem mu šla težit zakaj po laparoskopiji (PCOS) še vedno nimam redne m - zadnjo imela 17.1., vendar je test 6.3. pokazal minus, zato sem začela jest dabroston, in ko sem ga nehala, M kar ni hotelo bit, in tako sem 10 dni od zadnje tabletke dabrostona šla do G, in glej ga zlomkauser posted image skoraj me je kap tam - od sreče seveda, saj že več kot leto in pol poskušama). Tako da niti nevem koliko sploh sem noseča-na UZ se je vidla samo pikica.  Mogoče sploh ne pašem k vam ampak k decembrkam-kdo bi vedeluser posted image . Drugih znakov kot da mi bo joškice razneslo (ampak me niti ne bolijo tak-samo težke in nabite so kot 100user posted image ), in pa zvijanje od spodaj že 10 dni, kot da bo prišla M (zato sem tudi bla ziher da bo prišla) nimam. Aja pa skoraj sem pozabla, da zvečer zaspim kot ubita, pol pa se začnem sred noči zbujat in več nemrem zaspat. Ima še katera težave z nespečnostjo?
Sem pa v četrtek dala kri, pa včeraj in jutri še morem it, pol pa ga morem poklicat, kaj kažejo krvni testi. Ali katera ve kaj lahko s temi testi ugotovi in kaj iz tega razbere?
Me je kar strah, da sma zdaj že 4 dni v user posted image , jutri nama bi pa vse dol padlo.
Ampak jaz upam na najboljše in moj user posted image tudi pravi da ima občutek da bo vse ok. Tak da more bit.user posted image

Aja, da ne pozabim, ker nisem mogla verjet, da se je res končno tudi nama zgodil mali čudež, sem doma še v petek  doma naredila test FS, in je bil +, včeraj pa še CB digital, ki kao napiše tudi kdaj je bil otrok spočet in je bil tudi + in pa 2-3 tedne.

Joj kak sem se razpisala, ampak res sem tak vesela in polna pričakovanja in upanja, da bo vse tak kot mora biti, da morem to z nekom delit, ker nisma še nikomu povedla-itak da je se prehitro. Se pa maja tudi poročima, tak da se nama vse skupaj zdi še tolko lepše, da bi bla mala pikica z nama.user posted image

Zdaj bom pa res nehala, čestitke vsem nosečkam,
držim pesti za vsako posebej, da bi bilo vse ok z našimi user posted image .

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.3.2012 13:53:03   
miška26
nitana čestitke in dobrodošla.

Mene daje čudna nespečnost,zvečer komot zaspim in dobro spim do ene 2-ponoči,pol se pa do 5-ih
zbujam,pa obračan.... pol pa spet dobro spim lahko tudi do 11-ih če me nehče ne zbudi,samo
sredi noči pa res ne vem kaj se dogaja.

Vse tiste,ki smo 1. user posted image , bomo lahko drugo leto na ta dan že praznovale,
1. materinski danuser posted image

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.3.2012 14:15:55   
Zewa
No,punce, kako? praznujete materinski dan?user posted image

Midva sva včeraj šla ven, in mi ni ostalo drugega, kot da sem spila 2 deci vina - so mi vsi pod prste gledal kaj tako počasi pijem.user posted image Sem pila 2 deci vina ene 4 ure..user posted image Pišuka, mi slovenci smo res mahnjeni na alkohol. NAslednjič gremo nekam na žur pa bom vozilauser posted image in bom na vodi.. Ah mam jaz probleme s tem ej.. Ko da sem cel kronikuser posted image

Zdaj sem pa sama ostala, je šel moj malo na motor. Naj gre malo po svoje - je priden, ker res skoz dela, zato da si čimprej urediva še eno sobo, da bomo lahko dalo posteljico vanjo. Pomoje si mora vzet malo časa zase. Jaz pa malo po netu surfam, potem pa malo na sprehod.

A sem ravo včeraj rekla, da mi ne paše nič sladkega? Danesbi pa tako eno tortico...sanjarim že ene 2 uriuser posted image

Pa dobrodošle vse nove! Lepo da nas je čim večuser posted image

Nič, grem... Lepo se imejte!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 399
25.3.2012 15:21:39   
Izabelina
dan!

v čudni koži sm dans... nobenih znakov nimam, ni mi slabo, nč me ne špika, nč od nč in pol pridejo neke čudne črne misli... prvi pregled pa čez 1 mesec šele user posted image

sploh ne vem kaj je...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......