nitana
|
Zdravo, tudi jaz se vam pridružujem. Prvi test sem naredila v četrtek pri ginekologu (ker sem mu šla težit zakaj po laparoskopiji (PCOS) še vedno nimam redne m - zadnjo imela 17.1., vendar je test 6.3. pokazal minus, zato sem začela jest dabroston, in ko sem ga nehala, M kar ni hotelo bit, in tako sem 10 dni od zadnje tabletke dabrostona šla do G, in glej ga zlomka skoraj me je kap tam - od sreče seveda, saj že več kot leto in pol poskušama). Tako da niti nevem koliko sploh sem noseča-na UZ se je vidla samo pikica. Mogoče sploh ne pašem k vam ampak k decembrkam-kdo bi vedel . Drugih znakov kot da mi bo joškice razneslo (ampak me niti ne bolijo tak-samo težke in nabite so kot 100 ), in pa zvijanje od spodaj že 10 dni, kot da bo prišla M (zato sem tudi bla ziher da bo prišla) nimam. Aja pa skoraj sem pozabla, da zvečer zaspim kot ubita, pol pa se začnem sred noči zbujat in več nemrem zaspat. Ima še katera težave z nespečnostjo? Sem pa v četrtek dala kri, pa včeraj in jutri še morem it, pol pa ga morem poklicat, kaj kažejo krvni testi. Ali katera ve kaj lahko s temi testi ugotovi in kaj iz tega razbere? Me je kar strah, da sma zdaj že 4 dni v , jutri nama bi pa vse dol padlo. Ampak jaz upam na najboljše in moj tudi pravi da ima občutek da bo vse ok. Tak da more bit. Aja, da ne pozabim, ker nisem mogla verjet, da se je res končno tudi nama zgodil mali čudež, sem doma še v petek doma naredila test FS, in je bil +, včeraj pa še CB digital, ki kao napiše tudi kdaj je bil otrok spočet in je bil tudi + in pa 2-3 tedne. Joj kak sem se razpisala, ampak res sem tak vesela in polna pričakovanja in upanja, da bo vse tak kot mora biti, da morem to z nekom delit, ker nisma še nikomu povedla-itak da je se prehitro. Se pa maja tudi poročima, tak da se nama vse skupaj zdi še tolko lepše, da bi bla mala pikica z nama. Zdaj bom pa res nehala, čestitke vsem nosečkam, držim pesti za vsako posebej, da bi bilo vse ok z našimi .
|