|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
9.4.2012 15:56:35   
coala
Oj babnce moje nujno rabim eno naravno zdravilo proti migreni,zaj je pa že tretji dan,mi bo glavo utrgalo,pa dans zjutraj je že bilo vredu,po kosilu ko sem se dol ulegla me je spet zabasalo.....pomagajteee saj si ne upam kaj vzet

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.4.2012 16:36:58   
ninocka26
Moj tast prisega na črno kavo z limono. Drugače pa komot vzameš lekadol.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.4.2012 16:38:20   
podokina
hvala vsem za čestitke,se fuuul bojim,spet mam malo izcedka
coala kaj pa kake kapljice 31,al pa črna kava+limona pomaga čeprov je groznega okusa

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.4.2012 17:37:26   
coala
hvala vam bom poskusila s kavo in limono a prava kava?saj zaj je malo bolje sem en kapučino spila pa šla na sprehod verjetno mi primanjkuje kofeina ker sem zelo omejila kapučino zdaj ker se mi na momente tud zavrtiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.4.2012 17:59:41   
coala
podokina sem izbrskala tole.... da je rjav izcedek običajno posledica pomankanja (nihanja)
progesterona. tak da nosečka si rjav izcedek ne pomeni nič slabega pogumno naprej

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.4.2012 18:05:22   
podokina
ja coala črna prava kava+mal stisneš limono notri
men se je tut enkrat zgodil ko sem hotla prenehat pit kavo da me je grozno glava bolela potem
ja ko bi bilo le res sam imam že slabe izkušnje s tem izcedkom zato sem še bolj prestrašena,po internetu sem že itak vse prebrskala in lahko pomeni karkoli sem pa tudi malo zakrvavela včeraj vmes-malo ampak je bila sveža kri
se trudim bit optimistična vem pa da nimam kej naredit kot čakat kar je namenjeno se bo zgodilo upam na najboljše in večinoma počivam čeprav pomoje tudi to ravno ne pomaga pa še težko je ob dveh živčkih doma
in kako se ti počutiš?kdaj imaš namen delat test?

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.4.2012 18:44:42   
Anonimen
Podokina user posted image user posted image user posted image držim pesti in mislim nate da bo vse uredu

coala nigrene so hudič res, meni nič naravnega ne nuca kadar me tkole zvije...pravijo da sedaj ko si še tako na začetku tvoja pikica še ne jemlje nič od tebe - ima dovoj rezerve v rumenjačku zato brez skrbi sedaj še vzameš konkretno tableto ali pa 2x lekadol... res je kdaj boš delala test...počasi si že pri 10.dnevu a ne user posted image

storžica 81 dobrodošla user posted image

tatyancha - upam da bo veliko lepih celic - srečno user posted image

No jaz komaj čakam jutri...kajti tile testi so moja nočna mora...danes zjutraj je bila črtica ampak spet rahlejša...jaz bi rekla, da bi mogla bit z vsakim dnem močnejša...pa ni user posted image no kakorkoli...jutri je D-day in bo beta povedala svoje...

srečno drage moje
Vita

(odgovor članu podokina)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
9.4.2012 20:03:51   
coala
podokina in vita držim pesti za vaju glava me ne boli mi je kapučino in sprehod zaj pomagal ka bo pa jutri pa ne vem
ja jutri je deseti dan.ne vem kdaj bom delala test najbrž 12 al pa kr 14 dan živčna sem tak za ****,sam če pa tak nazaj pomislim je pa teh 9 dni kr hitro minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.4.2012 20:43:37   
natke
Pozdravljene punce! Po 6 mesecih sva se z mojim partnerjem zopet odločila za postopek, že sedmi. V soboto sem začela s sprejem Superfact, sedaj čakam M. Ima katera izkušnje s tem zdravilom? Ali po njem vedno zaostaja M? Koliko? So kakšni stranski učinki po njem?

Sedaj bom ponovno večkrat na forumu in navijala za vas, da čimprej zagledate + in user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 584
9.4.2012 21:01:23   
andreja83
Podokina čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita držim pesti zate da bo jutri lepa beta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.4.2012 9:03:55   
šičko
Ojla punce, zdaj gre pa zares user posted image
V soboto 7.4. začela s kratkim protokolom (Puregon 150) tako da imam prvi UZ v četrtek 12.4.

Storžica 81 zgleda da bova midve skoraj skupaj trepetali. A si ti v LJ?
Naj te ne bo preveč strah punkcije, me preživimo marsikaj samo da pridemo do svojega željenega cilja, tako da le pogumno.
Jaz grem sicer v drugi postopek IVF in upam na najboljše.

Vsem, ki ste že zagledale magične pluske čestitke user posted image user posted image user posted image , ostale pa se bomo še naprej borile. Zdaj bom zopet malo bolj dejavna na forumu, berem vas sicer skoz, sam težko se je spravit kaj pisat, ko si tolkrat obupan (po treh SS se je vedno težko pobrati, ampak upanje umira zadnje user posted image ).

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 586
10.4.2012 9:14:30   
tatyancha
Dobro jutro.Evo nas s 1.UZ.
Nič kajzadovoljen ni deloval Reš, da je ena revščina, drobižki.Vodilni je velik 8mm.
Se ne sekiram preveč saj je v prejšnjem postopku vedno videl le en folikel, punktiral je pa tri.
Naslednji UZ imam v petek 13.4.
Do petka pojem še kako jajčke, pa krvomočnico bom pila, pa bomo videli.

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.4.2012 10:11:32   
coala
tatyancha to,kolk reagiraš je odvisno od zdravil ki jih imaš tud jaz sem v prvih dveh postopkih bila počasnauser posted image sem mela dipherelin + še naki ne vem več bi morala pogledat ko mi je spremenil in sem začela drugi dan M.kr z puregonom je pa bilo in sem tudi več foliklov in več celic pridelala,kolk si pa stara če smem vprašat,da dr. Reš tak jamrauser posted image jaz sem 41

Neposredna povezava do sporočila: 588
10.4.2012 12:07:20   
tatyancha
Ojla jaz bom kmalu 40.Imam puregon 150 in menopur dve ampule na dan.Sej je prvič tud jamral potem je bil pa vesel da je ena celica in se je lepo oplodila le pri meni ni ostala.
Sem se ga že navadila in nisem več žalostna ko jamra

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 589
10.4.2012 12:36:41   
jus79
Živjo punce,
naprej sem vas samo brala, zdej vas pa že rabim nekaj vprašat, tako da...user posted image
Sem v 2. postopku, prvič je bil IVF, tokrat pa se je dr. Reš odločil za ICSI, ker se oplodilo premalo celic ( od štirih samo ena).
Prvič sem imela dipherelin in Puregon 100E, zdaj mi je pa dal namesto Puregon Menopur 150E.
Danes sem bila na prvem UZ in je bilo porazno-to so njegove besede user posted image , skoraj nič foliklov in še ti ki so so zelo majhni, vodilni je 6mm user posted image
Omenila sva mu, da sem prvič veliko bolje odreagirala na Puregon, pa je rekel jah nič, pol bomo pa s Puregonom nadaljevali!
Zdej pa me zanima, a je kateri že vmes dr. zamenjal zdravilo?

Se opravičujem za dolgovezenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
10.4.2012 13:41:49   
Storžica 81
ŠIKOkot kaže bova res skupaj trepetali user posted image

Danes sem imela prvi UZ. V obeh jajčnikih so samo drobni folikli. Jutri imam ponovno UZ upam, da bo že kaj bolje.

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.4.2012 14:13:46   
podokina
dobrodošle vse nove punce in srečno v postopku
smo kar po rundah razdeljene hihiuser posted image
pri nas nič novega vsakič grem s strahom na wc kaj bom na vložku videla se je stanje zaenkrat umirilo
Vita in cukica kako sta opravili danes?

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 592
10.4.2012 14:42:13   
krisam
Najprej čestitke vsem novim srečkam user posted image in moram reči da so tile prazniki nenormalno minili hitro in vam nisem utegnila poročati...v petek sem namreč imela prvi UZ po + in je bilo hudo lepo, sam kaj ko smo kot po tekočem traku in nimaš časa nič vprašat in nič novega izvedet. Videla sem mojega sončka, in zdaj ga na slikici gledam vsak dan(večkrat) . tudi prazniki so bili idealna priložnost da je velikonočni zajček, domačim prinesel novičko, katero so zelo fajn sprejeli. tako da je zdaj še bolj lušno, ko me vsi spodbujajo in pozitivno vplivajo na naju z pikico.
Zanima me pa eno, glede po datumih (punkcija 1.3. in ET 6.3.) bi morala jaz biti v 6 tednu, po velikosti ploda in razvoju pa sem v 9 tednu, to pa je kar nekaj razlike. Ali je to drugače kot pri naravni zanostitvi.....mogoče mal čudno vprašanje ampak nisem uspela zdravnice uprašat. hvala za odgovore in lep pozdrav ter veliiiiiko srerčeuser posted image user posted image

čakava, da nama posije sonček!!!

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.4.2012 14:49:44   
Anonimen
Pozdravljene vse nove borke in držim pesti in navijam za vsako posebej user posted image

Moja beta ni bila zanesljiva....101 je komaj, kar pomeni ena ali dve počasnelci, ki sta se pozno vgnezdili ali pa....no tega druzga scenarija nočem imet v glavi se trudi bit pozitivna...zato vas prosim dejmo pestke za moje pikice da naj bosta pri meni...v čet. 12.4. imam ponovno beto...do takrat pa user posted image

Krisam - po kalkulatorju si 7t5d tako da čist tko normalno se sigurno ne šteje...bo pa pikica malo večja...uživaj in se cartajte user posted image

sem pa srečala cukico, zjutraj ko smo dajale kri in njenega malega nadobudneža...bil je atrakcija user posted image

lepo bodite in izkoristite današnji sonček user posted image
Vita

(odgovor članu krisam)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
10.4.2012 14:58:08   
latka
Samo na kratko, da poročam, danes sem preživela punkcijo, imamo 14 celic(upam, da kakovostnihuser posted image ), v nedeljo 15.4. ET!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.4.2012 14:58:53   
cukica
Vita lepo te je bilo videti in močno držim pesti zate. Ja moja bhcg pa je 3785,sedaj čakam na prvi uz in upam,da bo še ta mesec.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.4.2012 15:01:31   
coala
Vita....kolkr sem jaz nekje prebrala majhna beta ne pomeni nič slabega....zato negativne misli stran.....nosečka si in pikauser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.4.2012 15:06:22   
coala
aja...pa še nekaj bi vprašala tiste ki so v mariboru v postopku,kaj vam tam svetujejo po et,počivanje,nič delat al normalno živet.....me res zanima to

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.4.2012 17:36:51   
pin
vsem nosečkam in tiste z bhcg user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj delala test, hmmm, pa je bil minus. Saj vem, prehitro. Danes sem v službi mislila, da je pritekla user posted image , pa na srečo ni bilo nič. Imam pa hud PMS. Prsa pa me manj bolijo.
Imam pa čuden okus za hrano. Kaj vse mi paše skupaj user posted image
Kateri dan se sploh pokaže, če je nosečnost? Punkcija je bila 29.3., ET 31.3.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.4.2012 18:07:18   
pin
sem že našla:

Nine days is the time frame for day five transfers, while day three transfers will require 11 days of waiting.

Ja, 12.4. delam test.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?