Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 18:50:56
|
|
|
|
podokina
|
Vita čestitke felidae še vedno stiskam pestke.... tut mi smo nesli test k žegnu zihr bo pomagal in bomo vse srečne mene je včeraj tko bolel trebuh zvečer kot po punkciji ko sem mela občutek da mam notri vse razmrcvarjeno,me je zvijal da sem en buscopan vzela da sem lahk zaspala,tut dans me po malem zaboli upam da je to pozitivno da ne naznanja kakega prihoda ,ma sem pozitivna,prepričana v uspeh,testek požegnan čaka in se bo verjetno delal v torek zjutraj-upam da zdržim do takrat sem pa mela transfer 31. in peti dan po punkciji takrat bi moralo že zihr pokazat pridne bodite in vesele praznike
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 12:23:16
|
|
|
|
ninon
|
živijo punce :) eto,včeraj sem se začela pikat s suprefactom(al neki takega) in 23.04. mam prvi UZ!zanima me kolk časa približno to traja vse skup?mam dolgi protokol!prosim vas za odgovor(vem da ni možno mi natančno odgovorit ampak približno prosim...hvala in vsem skupaj želim vesele velikonočne pranike in čimveč
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 17:07:00
|
|
|
|
espérer
|
Načeloma boš imela še eno menstruacijo med katero se boš špikala, potem pa nekje v času 20 do 18 dni pred naslednjo menstruacijo je punnkcija in 3 do 5 dni za tem ET ( 14 dni pred menstruacijo) in potem čakaš magični +! Tole je zelo na hitro ampak naj bi bilo tm tm.....
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 17:14:18
|
|
|
|
ninon
|
vprašanje...M naj bi dobila naslednjo nedeljo ampak me zanima če bom se pikala med to M pa še eno al sam to pa pol enkrat punkcija pa ET?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 17:14:19
|
|
|
|
latka
|
Pri meni danes pade stopka , v torek 10.4. PUNKCIJA!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 17:14:50
|
|
|
|
HANYBANY
|
ninon, ti bom napisala kako so pri meni potekali trije postopki... najprej suprefact, čez 14 dni imaš UZ (ti ga imaš 23.), če v tem času do UZ dobiš M, začneš še z (predvidevam) Menopurjem (če si v LJ), 8. dan od tega imaš spet UZ in potem na par dni UZ, kjer spremljajo rast foliklov, ko so dovolj veliki pade stopka, v mojih primerih sem imela stopko v dveh postopkih na 13. dan, v enem pa na 12. dan, se pravi če računaš nekje cca 14 dni od začetka jemanja Menopurja boš imela punkcijo cca. 6. do 9. maja. Recimo. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 17:30:43
|
|
|
|
espérer
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninon vprašanje...M naj bi dobila naslednjo nedeljo ampak me zanima če bom se pikala med to M pa še eno al sam to pa pol enkrat punkcija pa ET? Samo med to M, potem pa cca 14 pred naslednjo je že ET. in naslenje M naj nebi bilo nadaljnih 9 mesecev!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 19:12:34
|
|
|
|
podokina
|
no da javim moje stanje danes dopoldne se je začel rjav izcedek-sem 8 dan po transferju ki je bil na 5 dan,šla sem delat baby check ker sem bila drugače skoraj prepričana da je ratalo in jasno sta se pokazali dve črtici . žal sem preko dneva tudi malo zakrvavela tako da se zelo bojim da se je ponovil scenarij ker sem imela že dvakrat + na testu in potem propad nosečnosti dokaj hitro in enkrat se je prav tako začelo z rjavim izcedkom ki je pripeljal v .od stopke je 15 dni tako da sigurno ni od stopke ker lahko pokaže največ 10 dni še. vseeno še nisem čisto izgubila upanja tako da so pestke še dobrodošle........
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 19:21:58
|
|
|
|
espérer
|
Upam, da bo + tud ostal! A ni, da pride do rahle krvavitve pri vgnezditvi jajčeca, ki pa naj bi bila nekje od 6-8 dni po transferju? Upam da je tko in da si nova srečka nosečka!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 19:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
podokina - držim pesti in močno močno mislim nate....naj bo srečno Felidae - tudi zate držim pestke...da bo še plusek...poročaj latka - srečno jutri in čim več odličnih celic in čim manj bolečin Jaz sem ok, vsako jutro ponovim test in črtica je še vedno rahla, ampak do sedaj ste me prepričale (pa moje najbljižje prijateljice tudi) da črtica je črtica...in sedaj sanjam z odprtimi očmi Komaj čakam torek in test, ki bno uradno potrdil mojo srečno...prva stopnička je potem za mano...in nato upam in držite pesti, da se bo tokrat srečno končalo... Objem vsem, naj bodo testi blagoslovljeni in vsi pokažejo magične črtice Vita
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 19:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla, imam eno vprašanje, če ne pride do transferja, kot se mi je na žalost zgodilo, po kolikem času se pojavi menstra. Sem pozabila vprašati sestre, pa upam da mi katera lahko od vas pove.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 19:53:53
|
|
|
|
podokina
|
esperer pomoje bi bila vgnezditvena krvavitev prej, in hormon se začne pomoje izločat šele ko se je zarodek vgnezdil torej je lahko + par dni po vgnezditvi-pomoje nimam kej drugega kot čakat in bomo vidli kaj bo pokazal čas,počutim se nosečka zato sem tudi šla delat test kljub krvavitvi sam se bojim da je šlo... hvala vsem za pestke,mam še dva testa na lagerju tko da v prihodnjih dneh ponovim in vidim kaj bo..... za tiste ki še čakate pa držim pestke
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 19:55:11
|
|
|
|
podokina
|
aja anonimen do menstruacije pomoje pride ene 14 dni po punkciji
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 20:26:20
|
|
|
|
andreja83
|
Lej podokina jst definitivno vem da si naša srečka nosečka , tk da ti le pozitivno razmišljaj naprej. Držim pesti Jst pa sm taka prpa ko si ne upam delat testa. Ampak bo že
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 20:49:58
|
|
|
|
podokina
|
andreja83 upam da maš prav ,jest se tut ful počutim noseča,niti ne znam povedat po čem ampak čist sm bla zihr da je tko da me je tole dans šokiralo na tvojem mestu bi jest test nardila jutri zjutraj,sm ga misnla tut jest jutr že narest če ne bi blo dans tega pa sm mela transfer en dan za teboj tko da kar pogumno in naj pokaže
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 21:13:00
|
|
|
|
andreja83
|
Hvala podokina za vzpodbudo, naj se tvoje besede pozlatijo Verjetn bom še kak dan počakala, zbiram še pogum . Sej učera me je spodi pri jajčnikih tk grablo, brez izcedkov sm, ko si vstavlam utrogestan me resnično zaboli spodi, ampak ne vem ne upam si še no,.... Prsi mam že natur velke, tk da mal drugačn občutek mam ja, sam sej prav ne vem,... Bom vidla, če ne pa ziher v četrtek zjutro preden grem tk da vem kaj lahko pričakujem Dej mi povej je tebe tud kaj grabilo pr jajčnikih? Sej drugač pravijo da ko zanosimo ženske, čutimo to, tk da verjamem v to,... Latka čestitam
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 22:09:35
|
|
|
|
Storžica 81
|
Tudi jaz se vam pridružujem. Imam kratek ciklus špikanja s puregonom 150 enot ( četrti dan). Zanimam me, če katera ve kateri ginekolog naslednji teen ela UZ? Prvič sem v postopku IVF. najbolj me je strah punkcije in neuspeha. Vsem, ki čakate na test želim veliko sreče in čim več .
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 8.4.2012 22:24:47
|
|
|
|
Felidae
|
Ojla punce, podokina in Vita čestitke za pluska in naj tako tudi ostane andreja83 tudi zate navijam da zagledaš Pri meni je bil test negativen in potem še menstra ... hvala vam za vse spodbudne besede in držanje pestk, očitno nama tokrat še ni usojeno držite se in naj bo čimveč pluskov
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 9.4.2012 8:07:03
|
|
|
|
andreja83
|
Hvala felidae za želje, tebi pa pošiljam en velik , vem kako je, če ni uspešno. Ti držim pesti za naslednji postopek, da vama takrat resnično uspe.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 9.4.2012 9:41:54
|
|
|
|
podokina
|
evo naredila clearblue danes zjutraj in je močan plus,upam da ostane pri tem,izcedka ali krvavitve zaenkrat nimam več zato upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 9.4.2012 11:04:12
|
|
|
|
Storžica 81
|
podokinačestitam
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 9.4.2012 12:48:21
|
|
|
|
coala
|
podokina čestiiitaam
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 9.4.2012 13:20:45
|
|
|
|
SILVA
|
podokina čestitke
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 9.4.2012 14:21:10
|
|
|
|
Felidae
|
Bravo Podokina :) čestitke
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 9.4.2012 15:53:45
|
|
|
|
tatyancha
|
Podokina iskrene čwstitke. Nas pa čaka jutri prvi UZ, glede na špikanje po jajčnikih in napihnjenost upam, da je velika noč prinesla kaj jajčk.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?