|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
7.4.2012 18:50:56   
podokina
Vita čestitkeuser posted image user posted image user posted image
felidae še vedno stiskam pestke....
tut mi smo nesli test k žegnuuser posted image user posted image
zihr bo pomagal in bomo vse srečne user posted image user posted image user posted image user posted image
mene je včeraj tko bolel trebuh zvečer kot po punkciji ko sem mela občutek da mam notri vse razmrcvarjeno,me je zvijal da sem en buscopan vzela da sem lahk zaspala,tut dans me po malem zaboli upam da je to pozitivno da ne naznanja kakega prihodauser posted image ,ma sem pozitivna,prepričana v uspeh,testek požegnan čaka in se bo verjetno delal v torek zjutraj-upam da zdržim do takrat sem pa mela transfer 31. in peti dan po punkciji takrat bi moralo že zihr pokazat
pridne bodite in vesele praznike

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.4.2012 12:23:16   
ninon
živijo punce :) eto,včeraj sem se začela pikat s suprefactom(al neki takega) in 23.04. mam prvi UZ!zanima me kolk časa približno to traja vse skup?mam dolgi protokol!prosim vas za odgovor(vem da ni možno mi natančno odgovorit ampak približno prosim...hvala in vsem skupaj želim vesele velikonočne pranike in čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.4.2012 17:07:00   
espérer
Načeloma boš imela še eno menstruacijo med katero se boš špikala, potem pa nekje v času 20 do 18 dni pred naslednjo menstruacijo je punnkcija in 3 do 5 dni za tem ET ( 14 dni pred menstruacijo) in potem čakaš magični +! Tole je zelo na hitro ampak naj bi bilo tm tm.....

(odgovor članu ninon)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.4.2012 17:14:18   
ninon
vprašanje...M naj bi dobila naslednjo nedeljo ampak me zanima če bom se pikala med to M pa še eno al sam to pa pol enkrat punkcija pa ET?

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.4.2012 17:14:19   
latka
Pri meni danes pade stopkauser posted image , v torek 10.4. PUNKCIJA!user posted image

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.4.2012 17:14:50   
HANYBANY
ninon, ti bom napisala kako so pri meni potekali trije postopki...
najprej suprefact, čez 14 dni imaš UZ (ti ga imaš 23.), če v tem času do UZ dobiš M, začneš še z (predvidevam) Menopurjem (če si v LJ), 8. dan od tega imaš spet UZ in potem na par dni UZ, kjer spremljajo rast foliklov, ko so dovolj veliki pade stopka, v mojih primerih sem imela stopko v dveh postopkih na 13. dan, v enem pa na 12. dan, se pravi če računaš nekje cca 14 dni od začetka jemanja Menopurja boš imela punkcijo cca. 6. do 9. maja. Recimo. Pa srečno!

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.4.2012 17:30:43   
espérer

IZVIRNO SPOROČILO: ninon

vprašanje...M naj bi dobila naslednjo nedeljo ampak me zanima če bom se pikala med to M pa še eno al sam to pa pol enkrat punkcija pa ET?

Samo med to M, potem pa cca 14 pred naslednjo je že ET. in naslenje M naj nebi bilo nadaljnih 9 mesecev!!!!!

(odgovor članu ninon)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.4.2012 19:12:34   
podokina
no da javim moje stanje
danes dopoldne se je začel rjav izcedek-sem 8 dan po transferju ki je bil na 5 dan,šla sem delat baby check ker sem bila drugače skoraj prepričana da je ratalo in jasno sta se pokazali dve črticiuser posted image . žal sem preko dneva tudi malo zakrvavela tako da se zelo bojim da se je ponovil scenarij ker sem imela že dvakrat + na testu in potem propad nosečnosti dokaj hitro in enkrat se je prav tako začelo z rjavim izcedkom ki je pripeljal v user posted image .od stopke je 15 dni tako da user posted image  sigurno ni od stopke ker lahko pokaže največ 10 dni še. vseeno še nisem čisto izgubila upanja tako da so pestke še dobrodošle........

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 558
8.4.2012 19:21:58   
espérer
Upam, da bo + tud ostal! A ni, da pride do rahle krvavitve pri vgnezditvi jajčeca, ki pa naj bi bila nekje od 6-8 dni po transferju? Upam da je tko in da si nova srečka nosečka!

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 559
8.4.2012 19:28:03   
Anonimen
podokina - držim pesti in močno močno mislim nate....naj bo srečno user posted image

Felidae - tudi zate držim pestke...da bo še plusek...poročaj user posted image

latka - srečno jutri in čim več odličnih celic in čim manj bolečin user posted image

Jaz sem ok, vsako jutro ponovim test in črtica je še vedno rahla, ampak do sedaj ste me prepričale (pa moje najbljižje prijateljice tudi) da črtica je črtica...in sedaj sanjam z odprtimi očmi user posted image
Komaj čakam torek in test, ki bno uradno potrdil mojo srečno...prva stopnička je potem za mano...in nato upam in držite pesti, da se bo tokrat srečno končalo...

Objem vsem, naj bodo testi blagoslovljeni in vsi pokažejo magične črtice

Vita

(odgovor članu espérer)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
8.4.2012 19:34:58   
Anonimen
ojla, imam eno vprašanje, če ne pride do transferja, kot se mi je na žalost zgodilo, po kolikem času se pojavi menstra. Sem pozabila vprašati sestre, pa upam da mi katera lahko od vas pove.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
8.4.2012 19:53:53   
podokina
esperer pomoje bi bila vgnezditvena krvavitev prej, in hormon se začne pomoje izločat šele ko se je zarodek vgnezdil torej je lahko + par dni po vgnezditvi-pomoje
nimam kej drugega kot čakat in bomo vidli kaj bo pokazal čas,počutim se nosečka zato sem tudi šla delat test kljub krvavitvi sam se bojim da je šlo...
hvala vsem za pestke,mam še dva testa na lagerju tko da v prihodnjih dneh ponovim in vidim kaj bo.....
za tiste ki še čakate pa držim pestke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.4.2012 19:55:11   
podokina
aja anonimen do menstruacije pomoje pride ene 14 dni po punkciji

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 563
8.4.2012 20:26:20   
andreja83
Lej podokina jst definitivno vem da si naša srečka nosečka user posted image , tk da ti le pozitivno razmišljaj naprej. Držim pesti user posted image user posted image

Jst pa sm taka prpa ko si ne upam delat testa. Ampak bo že

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 564
8.4.2012 20:49:58   
podokina
andreja83 upam da maš pravuser posted image ,jest se tut ful počutim noseča,niti ne znam povedat po čem ampak čist sm bla zihr da je tko da me je tole dans šokiralo
na tvojem mestu bi jest test nardila jutri zjutraj,sm ga misnla tut jest jutr že narest če ne bi blo dans tega pa sm mela transfer en dan za teboj tko da kar pogumno in naj pokažeuser posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 565
8.4.2012 21:13:00   
andreja83
Hvala podokina za vzpodbudo, naj se tvoje besede pozlatijo user posted image user posted image

Verjetn bom še kak dan počakala, zbiram še pogum user posted image . Sej učera me je spodi pri jajčnikih tk grablo, brez izcedkov sm, ko si vstavlam utrogestan me resnično zaboli spodi, ampak ne vem ne upam si še no,.... Prsi mam že natur velke, tk da mal drugačn občutek mam ja, sam sej prav ne vem,... Bom vidla, če ne pa ziher v četrtek zjutro preden grem user posted image tk da vem kaj lahko pričakujem

Dej mi povej je tebe tud kaj grabilo pr jajčnikih? Sej drugač pravijo da ko zanosimo ženske, čutimo to, tk da verjamem v to,...

Latka čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 566
8.4.2012 22:09:35   
Storžica 81
Tudi jaz se vam pridružujem. Imam kratek ciklus špikanja s puregonom 150 enot ( četrti dan).
Zanimam me, če katera ve kateri ginekolog naslednji teen ela UZ?
Prvič sem v postopku IVF. najbolj me je strah punkcije in neuspeha.

Vsem, ki čakate na test želim veliko sreče in čim več user posted image user posted image .

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 567
8.4.2012 22:24:47   
Felidae
Ojla punce,
podokina in Vita čestitke za pluska in naj tako tudi ostane
andreja83 tudi zate navijam da zagledaš user posted image
Pri meni je bil test negativen in potem še menstra ... hvala vam za vse spodbudne besede in držanje pestk, očitno nama tokrat še ni usojeno user posted image
držite se in naj bo čimveč pluskovuser posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.4.2012 8:07:03   
andreja83
Hvala felidae za želje, tebi pa pošiljam en velik user posted image , vem kako je, če ni uspešno. Ti držim pesti za naslednji postopek, da vama takrat resnično uspe.

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.4.2012 9:41:54   
podokina
evo naredila clearblue danes zjutraj in je močan plus,upam da ostane pri tem,izcedka ali krvavitve zaenkrat nimam več zato upam na najboljše
user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 570
9.4.2012 11:04:12   
Storžica 81
podokinačestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 571
9.4.2012 12:48:21   
coala
podokina user posted image user posted image user posted image user posted image čestiiitaam

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 572
9.4.2012 13:20:45   
SILVA
podokina čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 573
9.4.2012 14:21:10   
Felidae
Bravo Podokina :) čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 574
9.4.2012 15:53:45   
tatyancha
Podokina iskrene čwstitke.
Nas pa čaka jutri prvi UZ, glede na špikanje po jajčnikih in napihnjenost upam, da je velika noč prinesla kaj jajčk.

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?