|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
6.4.2012 12:11:42   
tamala86

IZVIRNO SPOROČILO: Felidae

IZVIRNO SPOROČILO: tamala86

Cestitke cukica!
Pa za druge trepetalke tudi držim pesti!!! :)
mam eno vprašanje...moj mora it še kri dt 18.4. za SPB, gre na napotnico...v kolkem času bo dobil izvide (gre k infektologu), jaz sem jih pri moji zdravnici v (ZD) dobila v enem tednu, pol greva takoj nazaj k reševi, s temi izvidi še pa izvidi od hormonov...vse je ok...kolk časa pol traja da konzilij odobri vse to...k pol gremo mi lohk hitr v postopek je rekla...sam mene skrbi ker, če maja ne ujameva postopka, pol junija ne bo, ker gremo že na morje, polet pa ne delajo...če prou vem...a katera ve kolk časa vse to traja, ker če bom mogla čakat do jeseni se mi bo zmešal...že zdj se mi vleče vse to...
Aja, pa še če veste kolk stane test za SPB (HIV, hepatitis B in sifilis), ker z mojim sva mal finančno švoh, pa zato nej bi šel na napotnico?
Čimveč ++++!
Ne delajo mi smeškoti, a kera ve zakaj?

test za SPB lahko delata na Zavodu za transfuzijo krvi, najboljš da pokličeš in vprašaš, če rabiš napotnico, izvide pa mislim da dobiš že naslednji dan. Če si pri Rešu, potem ni konzilija ampak greš v postopek ko imaš izvide za SPB in hormone.

Cukica hvala za stimulacijo :) luškanga zamrznjenčka imaš ;)

Hvala za odgovor...se mi je kar kamen odvalu od srca...da ni konzilija...nisem vedla...
Cukica - res je srčkan...najboljša stimulacija...jo mamo tud pri nas doma...in ko je najtežje, sam stisnm mojo rožico in vem, da bo vse ok!
Hudiča...men še vedno smeškoti ne delajo!?

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.4.2012 13:05:17   
miška26
Hvala, ja me je tudi gin. potolažila, je rekla da gre to na velikost
ploda, pa da se bo gotovo še spreminjalo. Me malo zaskrbi na trenutrke,
sicer ste pa tukaj same taka, ki vesta in razumeta kako to jeuser posted image
podokina lepo, da si tud atija vključilauser posted image , se mi zdi, da na
njih kdaj kr malo pozabimo, ko nam samo user posted image po mislih skačejo.

Upam da lepo napredujete v postopkih, držim pesti za vse še naprej.
Čim več da bo +++++++++++++++++++++++++++++++.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.4.2012 16:14:55   
latka
Evo moji folikli rastejo, kar nekaj jih je, vodilni je danes meril 17,5mm, v nedeljo 8.4. spet UZ, pa verjetno tudi stopka.

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.4.2012 17:08:30   
cukica
Felidae kam hodiš ti k Rešu al si v Lj.?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.4.2012 17:09:52   
Felidae
Živjo punce, no, midva sva danes zjutraj delala test in ni bil pozitiven :(
user posted image ni še od nikoder, na vsake tolk neka čudna napetost v trebuhu, ne vem ... bova poskusila še enkrat v nedeljo, potem se bom pa dokončno sprijaznila z rezultatom in pustila solzam svojo pot. Trenutno sem žalostna ampak se še kolikor toliko zadržujem s solzami ... še kar upam da mogoče pa bo ...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.4.2012 17:11:37   
Felidae
Cukica, midva sva pri Rešu 2. ICSI postopek

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.4.2012 17:27:59   
cukica
Jaz bi rekla,da ti je uspelo,ker maš čez dva dni test za delat bi rekla,da je to to.
Vita pa mislim,da si tud srečka nosečka. A ti si v Lj.? Ostale pa itak sledite.

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.4.2012 17:50:25   
coala
Ooo kako lepe vzpodbudne besede cukica

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.4.2012 19:02:36   
cukica
Ja imam občutek da bo april zelo uspešen,maj pa tudi,... Kok sem se zmotila bomo pa videli,...

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.4.2012 19:26:33   
coala
Oj babnce a mislite,da bi kaj pomagalo če bi mi še teste za nosečnost nesle h žegnu jutr zraven,tak lepo na dno košariceuser posted image ,mogoče pa pomagauser posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.4.2012 19:43:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: coala

Oj babnce a mislite,da bi kaj pomagalo če bi mi še teste za nosečnost nesle h žegnu jutr zraven,tak lepo na dno košariceuser posted image ,mogoče pa pomagauser posted image user posted image

Coala si me nasmejala....vse bi naredile a ne...vse če bi pomagal.....user posted image user posted image user posted image jaz pravim da škodit ne more user posted image

cukica ja jaz sem v Lj - moj ginekolog je dr.Tomaževič, mam službo v Lj in mi je tako najlažje...

soborke moje....jaz priznam sem naredila test..danes pop...rahla črtica je to je to a ne?? 11. dan po ETju sem...zdej me samo skrbi da ni to še pozitivno od stopke...sem tolk vesela da bi najraje skakala in vpila po stanovanju...po drugi strani pa me je še rahlo strah...mi boste strah pometle stran???

user posted image vsem in za vse pozitivne misli
Vita

(odgovor članu coala)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
6.4.2012 20:17:53   
cukica
Felidae čestitam. Stopka je že šla s tvojega telesa. Pa mamo še eno nosečko in midve se v torek vidive na krvnem v Lj. Vesela za tebe,če pa si v dvomu mi pa lahko pošlješ slikico na mobitel ampak jaz sem ziher,da si nosečka

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.4.2012 20:18:25   
SILVA
Vita čestitkeuser posted image user posted image user posted image to sigurno ni več od stopke, meni je pokazal test 9.dan po ET plus ampak se je potem na žalost slabo končalo.

Punce lepo ste začele, me na začetku leta nismo imele take sreče in upam, da se vaših pluskov nalezemo tudi me user posted image
Jaz zdaj čakam menstruacijo, da se naročim za nov postopek in konec aprila začetek maja začnem s špikami.

Držim pesti za vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.4.2012 20:22:14   
cukica
Popravljam mislila sem Vito

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.4.2012 20:37:40   
andreja83
Felidae držim pesti da se ti še test spremeni, res iskreno iz srca privoščim vsaki da ji uspe. Pošiljam ti zvrhan koš user posted image user posted image .

Vita jst tud mislim ja da si naša srečka nosečka, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Coala sem se mogla nasmejat user posted image , nimaš kaj, sam slaba ideja pa ni user posted image . Je za razmislit, itak bomo me požegnane, pa naj še bo testek user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.4.2012 6:39:42   
tatyancha
coala ti pa res človeka spraviš v dobro voljo.
Jaz sem že od petih pokonci, kar ne morem spat.
Glede špik sem upoštevala vse vaše nasvete in je šlo kot po maslu.Sem prav dobre volje, kljub dežju.
čestitke vsem pluskom, ostale prihajamo za vami...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.4.2012 9:14:32   
coala
Vitauser posted image user posted image user posted image user posted image supeeerrrr

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.4.2012 9:16:46   
Anonimen
Hvala vsem za lepe želje...

test sem ponovila...ob 5h ker nisem mogla več držat saj me je tolk lulat tiščalo...samo črtica je še vedno zelo rahla...mal sem v dvomih, mal pa norim od sreče user posted image

grem potem še v lekarno in kupim še kak test za jutri...da vidim kaj bo? Katere teste pa ve delate...jaz kupim kar baby check - k sta dva trakca notri...a bi bil kateri boljši...nisem nikoli razmišljala če je kateri boljši/slabši...zdej v tej situaciji pa...user posted image

Cukica super da se vidive....jaz imam dolge lase in imela bom vijola-windstoper-jakno. Kako pa naj tebe prepoznam?

Srečno vsem
Vita

(odgovor članu tatyancha)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
7.4.2012 9:22:41   
coala
aja Vita kakšne znake si pa melauser posted image saj veš morm vprašatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.4.2012 9:34:24   
Anonimen
coala - znaki ja user posted image - prsa me bolijo, sam ta del ni bil čuden ker me tudi pred menstro, imam pa občutljive bradavice - noro občutljive; lulam non stop, beli tok imam povečan, vonj je izostren na nulo, vse zavoham, aja pa junk food bi jedla - no sam to bi tud pred menstro...tko da ubistvu nič konkretnega....

srečnouser posted image
Vita

(odgovor članu coala)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
7.4.2012 9:52:50   
cukica
Jaz bom tam z Taščo in sinčkom.Tko,da me neboš mogla zgrešit. Drugač pa mam skodrane lase. Mislim,da se bova že našli

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.4.2012 10:54:06   
andreja83
Ekola,

požegnana jst pa še test user posted image , tk da menda zdej neka bi moglo pa ja menda bit no. Kdaj mislite da bi lahk jst delala test, če sem imela prenos 30.3 pa zamrzjenčka (5 dni blastocisti)?

Lepe velikonočne praznike vam vsem želim!!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.4.2012 15:55:57   
Felidae
Živjo punce, hvala za pozitivne misli in dobre želje. Jutri ponovno delam test, user posted image še ni na vidiku, občutek v trebuhu pa kot pred menstro...
Vita čestitke :))user posted image user posted image user posted image
andreja83 upam da ti požegnan test prinese plusek :)

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.4.2012 16:55:01   
coala
felidae močno držim pesti zate ,no andreja a si ga ti tud nesla user posted image user posted image se je moj tako smejal je rekel al ti se pa spomnišuser posted image ,ka te čem psiha me tak itak daje za pop.....znakov skor nobenih razen napet trebuh sam ne vem a je to zdaj preduser posted image ,mal se mi vrti na momente joške čist dol ufffuser posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.4.2012 18:04:16   
cukica
FELIDEA močno držim pesti zate,...
Coala ali katera je že spraševala kdaj lahko dela test?
Če si mela et 30.3. biti v ponedeljek že pokazalo,ker boš 10 dan ali pa počakaj do torka,....

Močno držim pesti za vse vas,....
Lepe praznike,...

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?