Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 12:11:42
|
|
|
|
tamala86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felidae IZVIRNO SPOROČILO: tamala86 Cestitke cukica! Pa za druge trepetalke tudi držim pesti!!! :) mam eno vprašanje...moj mora it še kri dt 18.4. za SPB, gre na napotnico...v kolkem času bo dobil izvide (gre k infektologu), jaz sem jih pri moji zdravnici v (ZD) dobila v enem tednu, pol greva takoj nazaj k reševi, s temi izvidi še pa izvidi od hormonov...vse je ok...kolk časa pol traja da konzilij odobri vse to...k pol gremo mi lohk hitr v postopek je rekla...sam mene skrbi ker, če maja ne ujameva postopka, pol junija ne bo, ker gremo že na morje, polet pa ne delajo...če prou vem...a katera ve kolk časa vse to traja, ker če bom mogla čakat do jeseni se mi bo zmešal...že zdj se mi vleče vse to... Aja, pa še če veste kolk stane test za SPB (HIV, hepatitis B in sifilis), ker z mojim sva mal finančno švoh, pa zato nej bi šel na napotnico? Čimveč ++++! Ne delajo mi smeškoti, a kera ve zakaj? test za SPB lahko delata na Zavodu za transfuzijo krvi, najboljš da pokličeš in vprašaš, če rabiš napotnico, izvide pa mislim da dobiš že naslednji dan. Če si pri Rešu, potem ni konzilija ampak greš v postopek ko imaš izvide za SPB in hormone. Cukica hvala za stimulacijo :) luškanga zamrznjenčka imaš ;) Hvala za odgovor...se mi je kar kamen odvalu od srca...da ni konzilija...nisem vedla... Cukica - res je srčkan...najboljša stimulacija...jo mamo tud pri nas doma...in ko je najtežje, sam stisnm mojo rožico in vem, da bo vse ok! Hudiča...men še vedno smeškoti ne delajo!?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 13:05:17
|
|
|
|
miška26
|
Hvala, ja me je tudi gin. potolažila, je rekla da gre to na velikost ploda, pa da se bo gotovo še spreminjalo. Me malo zaskrbi na trenutrke, sicer ste pa tukaj same taka, ki vesta in razumeta kako to je podokina lepo, da si tud atija vključila , se mi zdi, da na njih kdaj kr malo pozabimo, ko nam samo po mislih skačejo. Upam da lepo napredujete v postopkih, držim pesti za vse še naprej. Čim več da bo +++++++++++++++++++++++++++++++.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 16:14:55
|
|
|
|
latka
|
Evo moji folikli rastejo, kar nekaj jih je, vodilni je danes meril 17,5mm, v nedeljo 8.4. spet UZ, pa verjetno tudi stopka.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 17:08:30
|
|
|
|
cukica
|
Felidae kam hodiš ti k Rešu al si v Lj.?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 17:09:52
|
|
|
|
Felidae
|
Živjo punce, no, midva sva danes zjutraj delala test in ni bil pozitiven :( ni še od nikoder, na vsake tolk neka čudna napetost v trebuhu, ne vem ... bova poskusila še enkrat v nedeljo, potem se bom pa dokončno sprijaznila z rezultatom in pustila solzam svojo pot. Trenutno sem žalostna ampak se še kolikor toliko zadržujem s solzami ... še kar upam da mogoče pa bo ...
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 17:11:37
|
|
|
|
Felidae
|
Cukica, midva sva pri Rešu 2. ICSI postopek
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 17:27:59
|
|
|
|
cukica
|
Jaz bi rekla,da ti je uspelo,ker maš čez dva dni test za delat bi rekla,da je to to. Vita pa mislim,da si tud srečka nosečka. A ti si v Lj.? Ostale pa itak sledite.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 17:50:25
|
|
|
|
coala
|
Ooo kako lepe vzpodbudne besede cukica
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 19:02:36
|
|
|
|
cukica
|
Ja imam občutek da bo april zelo uspešen,maj pa tudi,... Kok sem se zmotila bomo pa videli,...
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 19:26:33
|
|
|
|
coala
|
Oj babnce a mislite,da bi kaj pomagalo če bi mi še teste za nosečnost nesle h žegnu jutr zraven,tak lepo na dno košarice ,mogoče pa pomaga
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 19:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: coala Oj babnce a mislite,da bi kaj pomagalo če bi mi še teste za nosečnost nesle h žegnu jutr zraven,tak lepo na dno košarice ,mogoče pa pomaga Coala si me nasmejala....vse bi naredile a ne...vse če bi pomagal..... jaz pravim da škodit ne more cukica ja jaz sem v Lj - moj ginekolog je dr.Tomaževič, mam službo v Lj in mi je tako najlažje... soborke moje....jaz priznam sem naredila test..danes pop...rahla črtica je to je to a ne?? 11. dan po ETju sem...zdej me samo skrbi da ni to še pozitivno od stopke...sem tolk vesela da bi najraje skakala in vpila po stanovanju...po drugi strani pa me je še rahlo strah...mi boste strah pometle stran??? vsem in za vse pozitivne misli Vita
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 20:17:53
|
|
|
|
cukica
|
Felidae čestitam. Stopka je že šla s tvojega telesa. Pa mamo še eno nosečko in midve se v torek vidive na krvnem v Lj. Vesela za tebe,če pa si v dvomu mi pa lahko pošlješ slikico na mobitel ampak jaz sem ziher,da si nosečka
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 20:18:25
|
|
|
|
SILVA
|
Vita čestitke to sigurno ni več od stopke, meni je pokazal test 9.dan po ET plus ampak se je potem na žalost slabo končalo. Punce lepo ste začele, me na začetku leta nismo imele take sreče in upam, da se vaših pluskov nalezemo tudi me Jaz zdaj čakam menstruacijo, da se naročim za nov postopek in konec aprila začetek maja začnem s špikami. Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 20:22:14
|
|
|
|
cukica
|
Popravljam mislila sem Vito
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 6.4.2012 20:37:40
|
|
|
|
andreja83
|
Felidae držim pesti da se ti še test spremeni, res iskreno iz srca privoščim vsaki da ji uspe. Pošiljam ti zvrhan koš . Vita jst tud mislim ja da si naša srečka nosečka, čestitke !!!!! Coala sem se mogla nasmejat , nimaš kaj, sam slaba ideja pa ni . Je za razmislit, itak bomo me požegnane, pa naj še bo testek
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 6:39:42
|
|
|
|
tatyancha
|
coala ti pa res človeka spraviš v dobro voljo. Jaz sem že od petih pokonci, kar ne morem spat. Glede špik sem upoštevala vse vaše nasvete in je šlo kot po maslu.Sem prav dobre volje, kljub dežju. čestitke vsem pluskom, ostale prihajamo za vami...
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 9:14:32
|
|
|
|
coala
|
Vita supeeerrrr
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 9:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za lepe želje... test sem ponovila...ob 5h ker nisem mogla več držat saj me je tolk lulat tiščalo...samo črtica je še vedno zelo rahla...mal sem v dvomih, mal pa norim od sreče grem potem še v lekarno in kupim še kak test za jutri...da vidim kaj bo? Katere teste pa ve delate...jaz kupim kar baby check - k sta dva trakca notri...a bi bil kateri boljši...nisem nikoli razmišljala če je kateri boljši/slabši...zdej v tej situaciji pa... Cukica super da se vidive....jaz imam dolge lase in imela bom vijola-windstoper-jakno. Kako pa naj tebe prepoznam? Srečno vsem Vita
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 9:22:41
|
|
|
|
coala
|
aja Vita kakšne znake si pa mela saj veš morm vprašat
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 9:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
coala - znaki ja - prsa me bolijo, sam ta del ni bil čuden ker me tudi pred menstro, imam pa občutljive bradavice - noro občutljive; lulam non stop, beli tok imam povečan, vonj je izostren na nulo, vse zavoham, aja pa junk food bi jedla - no sam to bi tud pred menstro...tko da ubistvu nič konkretnega.... srečno Vita
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 9:52:50
|
|
|
|
cukica
|
Jaz bom tam z Taščo in sinčkom.Tko,da me neboš mogla zgrešit. Drugač pa mam skodrane lase. Mislim,da se bova že našli
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 10:54:06
|
|
|
|
andreja83
|
Ekola, požegnana jst pa še test , tk da menda zdej neka bi moglo pa ja menda bit no. Kdaj mislite da bi lahk jst delala test, če sem imela prenos 30.3 pa zamrzjenčka (5 dni blastocisti)? Lepe velikonočne praznike vam vsem želim!!!!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 15:55:57
|
|
|
|
Felidae
|
Živjo punce, hvala za pozitivne misli in dobre želje. Jutri ponovno delam test, še ni na vidiku, občutek v trebuhu pa kot pred menstro... Vita čestitke :)) andreja83 upam da ti požegnan test prinese plusek :)
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 16:55:01
|
|
|
|
coala
|
felidae močno držim pesti zate ,no andreja a si ga ti tud nesla se je moj tako smejal je rekel al ti se pa spomniš ,ka te čem psiha me tak itak daje za pop.....znakov skor nobenih razen napet trebuh sam ne vem a je to zdaj pred ,mal se mi vrti na momente joške čist dol ufff
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 7.4.2012 18:04:16
|
|
|
|
cukica
|
FELIDEA močno držim pesti zate,... Coala ali katera je že spraševala kdaj lahko dela test? Če si mela et 30.3. biti v ponedeljek že pokazalo,ker boš 10 dan ali pa počakaj do torka,.... Močno držim pesti za vse vas,.... Lepe praznike,...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?