Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 19:21:15
|
|
|
|
Ga_ga
|
Pozdravljene sotrpinke! Potrebujem info o vaših izkušnjah glede ETZ v naravnem ciklusu. Sama sem bila pred dnevi na ETZ v naravnem ciklusu. Od pozitivnega LH testa dalje sem si v nožnico vstavljala 3x po 1 Utrogestan na dan, takoj po ETZ dobila stopko in od tistega dne dalje si vstavljam 3x po 2 Utrogestana na dan. Če je katera na tem forumu, pri kateri ETZ v naravnem ciklusu ni uspel bi lepo prosila, če bi z menoj delila izkušnje, kateri dan je dobila menstruacijo. Ali se kot 1. dan šteje dan ETZ ali šele naslednji... Tolikokrat sem že bila v postopkih, ampak je od zadnjega minilo že kar nekaj časa in sem že vse pozabila Hvala za pomoč punce.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 19:29:02
|
|
|
|
cukica
|
Ga ga menstruacija je odvisna od vsake posameznice posebej kdaj jo dobi. Steje se pa naslednji dan od Etz- ja. Podokina in Vita želim vama lepo beto. Vita posebej zate držim pesti,da se ti vrednost dvigne.
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 19:56:17
|
|
|
|
jus79
|
Andreja83 ! Ga ga ne vem, če ti bo kaj pomagala ta info, jaz sem dobila 7 dni po prenehanju jemanja Prometriuma oz. Utrogestana...je pa res odvisno od posameznice! Podoklini in Viti pošiljam za čim višjo beto ! Cukica tebi pa iskrene čestitke Ostalim pa čim več foliklov, čim manj boleče punkcije ter supet rezulatate na ET!!!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 20:19:14
|
|
|
|
andreja83
|
Hvala punce za tolažbo, ja tako kot ste vse rekle, gor me drži misel da imam še kar nekaj eskimčkov in upam da bo med njimi tisti ta pravi, ki bo resnično si našel lepo mesto. Tak da ja, treba je dat glavo pokonci in it dalje in čakat do naslednjega poskusa. Držim pa zdej pesti za ostale trepetalke in tudi tiste, ki se špikajo in ki čakajo na novo možnost, prakično za vse ostale!!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 20:28:14
|
|
|
|
cukica
|
Andreja 83 a je bil to prvi poizkus z zamrznjenčki? Po koliko ti jih vstavljajo? Naj ti povem,da sem jaz mela 6 zamrznjenckov v 3 slamicah po 2 in nam je ratal z zadnjo slamico in enim od 5 ali 6 zamrznjenčkov. Tko,da le pogumno in verjemi,da bo tudi tebi uspelo.
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 20:51:10
|
|
|
|
andreja83
|
Cukica ja midva sva imela zdj kar precejšnje težave v tem ivf poskuso, grozila mi je kar lepa hiperstimulacija, sam je k sreči nisem dobila. Zato so nama vse zarodke zamrznili . Drugač pa ja to je bil zdaj prvi poizkus v tem ivf postopku zarzjenčkov. Vstavli so mi 2 optimalni blastocisti, ostali sta nama še 2 takšni lepi in 8 malo manj, sam da tega ne zastopim preveč al to smatrajo kot morule al slabše blastociste. Tk da jih bom jutr vprašala. Tud jst mam upanje da bi nama uspelo z zamrzjenčkom, čeprav zdravniki pravijo, da imajo manjšo možnost, ampak zame so enako pomembni in tudi nekaterim uspe. Ti si zdej tudi imela zamrzjenčka al ne?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 6:59:42
|
|
|
|
coala
|
andreja83 ,blagor ti ker maš še zamrznjenčke za nas je bolj slabo ker jih nimamo
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 8:13:07
|
|
|
|
pin
|
jaz nimam pozitivnega testa. No, v nedeljo še enkrat - upanja pa nimam. ET sem imela 31.3.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 8:59:32
|
|
|
|
ninon
|
punce,dejte mi povedat če pri injekcijah suprefact menstruacija zamuja al pride na dan al kak??prosim za odgovor in vsem velik sreče(iskreno)
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 10:05:10
|
|
|
|
coala
|
pin bo pa naslednjič nič ne obupat...saj vem ko nardiš test se ti vse poruši,lahk si še tako trden ko ne gre brez solz,koliko postopkov si že imela?
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 10:49:20
|
|
|
|
šičko
|
Evo mene iz prvega UZ: folikli 13,14,15,10 za te mi je povedala, če je ša kaj manjšega ni omenila. Endometrij 9. Upamo na najboljše. Špikam se še danes in jutri Puregon 150 + Cetrotid. Pa da vidimo kaj bo do.......Drugi UZ imam v soboto 14.4. Jutri petek 13 mogoče pa bo za kakšno srečen dan, dajmo držat pestke in navijajmo
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 10:59:15
|
|
|
|
coala
|
bravo šičko lepe folikle maš bo kr nekaj
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 11:00:04
|
|
|
|
podokina
|
joj pin žal mi je pogumno naprej enkrat bo ratal,coala ti še nisi delala teesta? pin si vprašala kdaj ga midve misliva delat si zgleda spregledala-mi mamo plusek,sem delala že v nedeljo ker sem malo zakrvavela in je bila rahla črtica,potem v ponedeljek clearblue močan plus danes sem pa baby check tudi ponovila in je močna črtica tako da upam da je vse vredu me je tista krvavitev čisto v luft dvignila ker se je že nekoč tako slabo potem končalo na beto jest ne grem ker sem pri Rešu tako da bom še vmes kak test naredila in se prijavila na uz punce sej pomoje če bi šlo kej narobe bi šlo verjetno po krvavitvi in bi sedaj recimo beta že padla in bi bila črtica bolj švoh pomoje? sm sama sebi sitna ko gledam une teste in se tolažim da je vse ok ,kar težko verjamem da nam je zdej v drugo ratalo prvič čeprov se pomoje mal pozna k nisem bila tko živčna ker že mava otročke doma in je pol res lažje psihično. tiste ki jim že večkrat ni uspelo me zanima če ste že probale tudi kako alternativo?sem rekla da ne bom prej omenjala predno bo plus in reklame delala ampak jest sem šla parkrat na Bownovo terapijo in sicer še za prvo nosečnost-ko je potem ratalo v tretjem postopku icsi in sedaj prej pa ne tko da mogoče poskusiti ni greh,ne bom rekla da sama 100% verjamem v te zadeve ma če ne drugega se malo sprostiš ker je kot nekaka masaža vse ki ste začele postopke vam držim pestke in naj gre čimlažje skozi in proti pa še eno vprašanje v katerem tednu se že vidi na uz plodek in srček?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 11:15:41
|
|
|
|
šičko
|
coala hvala za vzpodbudo. Malo sem bila razočarana ker prvič je bilo 8 foliklov, pa so bi 4 polni, oplodili so se 3, sam potem je eden odpadel enega so vstavili en se je pa očitno nehal razvijat, ker mi niso nikoli nič sporoili, ali je ali ni zmrznjenček :) Ampak sej rabim samo enega borca kajne
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 11:25:52
|
|
|
|
coala
|
podokinatesta še nisem delala,ga bom v soboto me pa nenormalno zebe kr zebe in zebe bom še zmrznila,pa skoz mam mrzle noge kr cel tale postopek,drgač pa na momente me primejo živčki pa t, znaki pač tak trebuh je napet čeprav nisem zatečena vidim po prstanu ker mi je velik,prsi,kaj jaz vem ja,pa ne pa brezveze sploh gledat pa voda me peče kr naprej oz mehur nek čuden občutek,sam na wc pa nič kaj dost pretirano ne letam,ko ene pišete da ste non stop na wc-ju.Bomo videli dajte še vi napisat svoje občutke.
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 11:39:14
|
|
|
|
pin
|
to je moj 2 postopek. Septembra grem spet
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 12:26:25
|
|
|
|
cukica
|
Podokina čestitke zdaj pa pridi še med nosečke pod decemberke 2012 se pofočkat. Vita še vedno mislim nate in stiskam pesti.
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 12:48:39
|
|
|
|
podokina
|
cukica tja se pridem pofočkat po uz-da vidim da je zih vse ok coala znakov jest niti nimam kakih pretiranih mal me boli trebuh vsake toliko,lulam ful sam tudi pijem ful tako da to je itak normalno pol,prsi pa tut nimam kakih posebnih občutkov,edin nek čuden filing v trebuhu pa mam napetega ful kot bi bla že v četrtem mesecu tiste ki ste pri rešu a pokličem v ordinacijo da se naročim na uz? pin res ti želim srečno v septembru Vita kako je šlo danes upam da imaš vesele novičke in je beta lepo zrastla
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 13:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
drage moje...hvala za vse dobre želje in stisnjene pesti...žal nama ni bilo namenjeno....beta je padla in s tem vse upanje in sreča. ..jaz s tem postopkom zaključujem boje, ne zmorem več psihično...sem srečna da imam enga smrkolina doma in se bom mogla sprijaznit s to usodo... Bom pa v mislih navijala za vas, prižgala kako svečko in držala pesti...naj vam bo namenjenih veliko dobrih celic, super blastocist in na koncu debeli pluski... srečno Vita
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 13:48:42
|
|
|
|
podokina
|
joooooj Vita ne veš kako sem si želela slišati da je vse vredu sploh ne vem kaj naj ti rečem drugega kot da mislim nate in naj te sinček drži pokonci pa kaj veš mogoče se enkrat le še odločiš ponovno poskusit ko daš vse žalostne misli iz sebe,vem kako je težko sem bila na istem nekoč drži se
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 13:55:50
|
|
|
|
jagodka80
|
No, pa še malo glasu od mene. Skušala sem se vsaj delno odklopiti s forumov, ker me to potem psihično kar fino obremenjuje. Torej, v tem času sem imela dvakrat transfer zamrznjenčkov, februarja in marca, obakrat je bilo žal neuspešno (zadnji test sem delala včeraj). Ker sem imela zadnji postopek s špikanjem decembra, grem lahko že takoj z naslednjo menstruacijo, ki jo pričakujem jutri, v nov postopek. Kar malo groza me je - spet to špikanje ... A upam, da bo ta 4. postopek uspešen. Vsem, ki vam, tako kot meni, ni uspelo, želim, da ne izgubimo upanja. Za vse, ki čakate, pa stiskam pesti. Coala, sva se medve srečali, ko si imela punkcijo? Jaz sem tista, ki sem čakala na transfer. Vsem, ki vam je uspelo .
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 16:23:28
|
|
|
|
coala
|
Vita jooj kolk sem navijala zate res vem da te to psihično zdela ampak se mi zdi da pa če ne poskusiš je pa tud tako da si lahk pol očitaš.Tus jaz se že malo psihično pripravljam na neuspeh,čeprav že sedaj vem da me bo potrlo zelo,pa čeprav je že petič. jagodka80 ja jaz sem bila takrat kos i ti nas vse naprej spuščala ,žal mi je zate da ti ni uspelo,ampak bo pa naslednjič a ne.
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 16:41:03
|
|
|
|
andreja83
|
Evo babike moje, jst sm prišla od krvnega testa, samo potrdili so mi, da nama ni uspelo. Dovolj je bilo solz, tk da od danes naprej že optimistično. Grem pa spet v nov postopek z zamrzjenčkoma z drugo . Tk da to bo pa tud hitro minlo. Vita zelo mi je žal. Jst sm upala in mislila danes nate, da se bi ti beta zvišala. Držim pesti da ko boš pripravljena it v nov boj, da bo tisti uspešen!! Držim pesti za ostale!!!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 16:59:11
|
|
|
|
*zabica*
|
Super Šičko, vidim da si ponovno v postopku saj veš da ni pomembna kvantiteta, temveč kvaliteta Držim pesti, da ti tokrat uspe
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 20:30:34
|
|
|
|
Felidae
|
joj punce, kr ne morem verjet ko tole berem :( objemčke andreja 83, pin vita in jagodka80 sem bila prepričana da vas bo več srečk nosečk. andreja83 držim pesti za zamrznjenčka, da bo borec :) coala držim pesti da boš v soboto zagledala plusek, da te reško ne bo več sekiru da nočeš zanosit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?