Poka -> RE: Za tiste, ki še... (21.2.2012 12:28:22)
|
To, da ne jeste zajtrka, lahko zelo zavira hujšanje. Zajtrk namreč pospeši metabolizem. Moj je imel iste fore - sicer on je suh, oziroma idealne postave, pravi da mu je slabo. Jaz sem jedla zajtrk, ko sem enkrat res intenzivno hujšala, se navadiš. zdaj, priznam - imam isti problem.... se mi ne da jest. Ampak če jem za zajtrk, imam ful energije in naprej pojem ful malo, ker pač moram, in zato shujšam. Pa še ena stvar - sladkor, sladkarije, bela moka, bel kruh - to je itak vse isto sranje (ki se mu jaz težko uprem... priznam). Tudi če je en mali prekršek na dan, ti zmoti delovanje trebušne slinavke, da izloča veliko inzulina, toliko kto ga rabi,d a zbije spet glukozo na normalno raven - in ti takrat ne črpa zalog iz maščob ampak ti celo nalaga... Ko to veš, malo razmisliš... Dovoljeno po treningu, intenzivnem - [sm=bravo.gif] Sicer pa jaz se moram zdaj prisilit - zdravo že itak jem - ampak ravni ti dodatki :) košček čokolade, kokakola, sladke pijače... Za kokakolo bi kdaj ubijala, pa je sploh nisem marala - sladkarij zelo malo jem, krofov s emi en lušta, sem ga v soboto polovico, sam kaj ima ta stvar od kokakole not...
|
|
|
|