|
RE: Za tiste, ki še... 26.2.2012 20:53:51
|
|
|
|
Poka
|
Jaz sem danes spet od 6.30 pokonci. Sicer precej kasneje nikoli nisem, sem pa zdaj že koma... Dan se ni začel na sobnem kolesu, ker sem se zbudila z mislijo, kaj vse moram naredit, prirpavit stvari... zamenjava službe pač. Zjutraj sem bila že v trgovini, ker sem se spomnila, da sem obljubila kosilo za celo familijo s taščo v red. Niti sekunde časa, od šeste naprej sem bila na nogah do pol dveh, brez sekunde pavze. Ni pa bilo tipično nedeljsko kosilo - brokolijeva kremna juha, solata iz testenin, sicer belih, ampak sem naredila varianto brez majoneze in eno z. In brez je bila z več zelenjave, zelo malo testenin. Smo pa itak večino pustili. Pa sem mislila, da bo premalo, ker so bile količine bolj za tiste na dieti... Pa ocvrto meso v sezamu, kar sicer ne delam - nikoli ne cvrem stvari... Zdaj se mi je zdelo, da ko po dolgem času delam kosilo, da bi bilo nevljudno druge silit v nek moj način prehrane... Danes nisem zdržala, stres, se vidi... Sem kupila en plastični lonček nekih Manner vafljev, pa običajno res nimam napada na sladkarije, ampak tokrat sem ga imela. Zjutraj mi je pa še uspevalo - jagode in kosmiči. Za večerjo sem pa itak pojedla za tri... Joj, ta stres... Nimam navade bit groba do ljudi, danes je pa moj pokasiral ene par takih, revež... Vseeno se bom pa jutri malo kontrolirala, ker sem pa res danes naredila za tri dni stvari v naprej, ko mi ne bi bilo treba. Danyy - bom rekla, takole, za najboljše rezultate ni v redu jest mleka z enkimi OH notri, ampak če si pa prej jedla sendviče, pice za večerjo, bo pa zaenkrat v redu. Po resnici povem, da jaz itak tu nisem najboljši zgled Pri večerjah pogorim, sicer pa kosila pa zajtrke jem bolj kot ne zdravo.
|
|
|