|
RE: Za tiste, ki še... 25.2.2012 19:51:15
|
|
|
|
Poka
|
Jaz sem včeraj še na željo mojega šla na en sprehod. Kako urco počasi. Danes zjutraj sem se vstala ob 6.30 in sva z mojim skupaj telovadila. Zmenjeno je bilo, da ko je en na orbitreku, drug dela sklece, trebušne itd... Pa je on bolj mal delal, jaz pa sem 20 minut gonila in porabila kakih 140 kalorij. Potem sva se zamenjala in sem jaz celoh 20 mintu delala trebušne, izpadni korak, počepe in 2.5 sklece... Moj se je hvalil, da jih naredi ne vem koliko na eni roki, pa ga je vrglo na goflo... Pol sva šla na en krajši sprehod na eno od smučišč. Tam sem spila en naravni jabolčni sok, v bistvu polovico, pa kavo z mlekom. Zjutraj sem že sicer eno. Pa zjutraj sem že naravni pomarančni - kar mi je njami. In take stvari, ko so mi res dobre, probam jest, ker se mi pol res ne lušta sladkarij. Potem sva šla na kosilo - gobova juha, ki bi bila že dovolj... Ampak se mi je zdel da rezanci s jurčki na rukoli ne more bit velik. In sem pojedla vse. Tako, da sem rekla, da bom pa pol še enkrat šla na orbitrek, ampak mi še res ni uspelo. Sem pa narezala zelenjavo za par dni, ker med tednom ni časa in potem jo vsaj jem. Trenutno delam zeljno solato s hrenovim prelivom. Samo to bo za večerjo, z malo krompirja. Sicer je v prelivu malo, ampak res malo majoneze, morem pa nujno povedat kaj je notri - ker sem si kr izmislila. Dve žlici lahke kisle smetane, ena žlica majoneze, mogoče še to ne. Kake pol deci lahkega jogurta, hren, mogoče ena žlica belega vina, pa ene pol žličke gorčice in za eno noževo konjico medu. Pa mogoče ene pol žličke jabolčnega kisa. Mal čudne sestavine, sam sem probala in je božansko... Jo delam trenutno, pa je za dva, sam ne vem če bom cel preliv porabila... Ni najbolj light, sam vsaj ni tolk OH. Aja, zraven bo malo krompirja in nariban surov korenček, mogoče ena žlica...
|
|
|