|
RE: Za tiste, ki še... 24.2.2012 20:32:09
|
|
|
|
Poka
|
Ene izjave so res zanimive. Joj, rolerji, komaj čakam, moj najljubši poletni šport. Na prejšnjih sem v enem poletju koleščke znucala Zdaj moram nove kupit. Delala sem celo tečaj za vaditelja, ampak ko sem svojega učila, ga je skoraj avto povozil in sem opustila to nevarno dejavnost. Kaj je bilo pa pred tem z mojim znanjem rolanja, pa boljše da nihče ne ve. Me je premetavalo z ene strani ceste na drugo... Potem me je pa brat vzel v roke. In sem se mogla že prvi dan po hribu spustit. Smučam ne, tako da si lahko mislite, da je bilo katastrofa. Ko me prvič ni vrglo po dveh urah poskušanj, sem mislila da znam in sem hotela pospravit rolerje. Pa me je brat prisilil še v ene pol ure vaje... Potem sem šla sama na ene par izletov, do stare mame, ko je mal hriba dol. Mal sem šla po štirih, mal me je vsake pet metrov vrglo, na rit al pa na glavo. To je bilo ene deset dni isto. Potem sem iz trme hodila kar z rolerji v službo, takrat še prek študenta. In so me eni malinovci zafrkavali, ko nisem znala tk hitro v hrib. Kr na mestu nekak je šlo, tak kot na tekaški stezi... Nekaj v tem smislu, da jih nej kr pospravim. Sam jaz sem se potem rolala po par ur na dan, cele dneve. Aja drugi dan, ko sem jih imela sem šla na en dveurni izlet s kolegom - pa sem skoraj dehidrirala, najhujša vročina. Se mi je že meglilo. Ko še ne znaš dobro, uporabljaš narobe mišice in porabiš preveč energije. Sej drugač pa tisto pot prevoziš v 15 minutah, sam jaz sem rabla 2 uri. Vrglo me je sam enkrat po enem hribu, sej druga je blo ravno. Pol ko sem že znala, itak po parih urah dnevno, sva se večkrat rolala z bratom od kolegice, ko je sicer pri specialcih. iz avijona zna skakat o rolanju ap pojma nima, manj kot jaz. Sem ga tud učila po hribu, na koncu sva skoraj padla po ravnem, ker se ni znal ustavit. Pa vem, da sva se tako dolgo rolala, da sem dobila krvav žulj in mi je dal en obliž, ko ga imajo drugače ti vojaki, ful je pomagalo, pa sva se potem šla še ene dve uri naprej. No do onga padanja, pa ko so me otroci zafrkaval, pa ena stara mama se mi je smejala, ko sem zletela čez celo cesto, sem pol naredila za vaditelja. Sam se zdaj s kr par kilami več raj ne bom precenjevala... se lahk še ubijem... Glede grisa - se da naredit iz pirinega zdroba podobno. Pa če porabiš, se sploh ne sekirat. Jaz sem npr. danes jedla čips, sam sem si dala v skledico določeno količino, da nisem ravno celega. Ni bilo preveč, pretiravala nisem, slabe vesti ni bilo, je bilo pa boljše kto če bi potem cel dan mislila na sendviče in bi za večerjo zmazala tri - tud tega sem sposobna... Morem pa rečt, da me ta tema vseen motivira. Zabavno, ni kaj.
|
|
|