|
RE: Za tiste, ki še... 20.2.2012 17:07:36
|
|
|
|
LuLu
|
Evo npr. kak moj jedilnik izgleda. Današnje "kosilo" točno pokaže zakaj ne shujšam in kaj me redi: Grem v trgovino z listkom, kaj vse moram kupiti, da me ne zanese... za mene polnozrnati toast, pa Donat, jogurti. Poleg prepečenca polnozrnatega sem na koncu še kupila mehki toast, sicer malo embalažo, ampak dve. Je lažje prebavljiv Moram pač vedno biti pozorna, da pa le nekaj jem, ker če ne bom, bom shujšala Otroka teh toastov glih ne jesta preveč, nasploh kruha ne (nista po meni...), sem jima kupila čokoladne navihančke. To imata rada. Sebi ga nisem kupila, ker hočem hujšati. Ok, pridemo domov, si hočem narediti za jesti, ker je že čas, da kosilo jem... čeprav nisem lačna... pa si vzamem dva mehka toasta, trdih mi trenutno ni za jesti... pa puranjo posebno in sir. Majonezo sem namerno izpustila. Zelo ponosna na sebe tisti trenutek. Pojem, in mi je bilo dobro, pa še z jogurtom sem splaknila... bi še enega, ker je dobro. Pa voham tiste navihančke in čokolado, pa si raje namažem na druga dva kosa (ki jih dam skupaj, da izgleda kot eden) Nutello. Ne preveč na tanko, ker sta dva kosa. S še večjim užitkom pojem. Obožujem Nutello... nisem več tak ponosna na sebe ... Ok, bom, pa jutri bolj resna ali pa za večerjo ne bom nič jedla. Me pokliče hčera, pa pove, da noče navihančka... A res? jo vprašam, ker drugače ga bo mama pojedla (da jo malo vstrašim, da lahko brez njega ostane... tak za šalo)... Mi reče, da ga lahko pojem. In ga pojem... Tako... v roku 15 minut, sem zmazala zelo kalorično "kosilo". Trebuh imam napihnjen in tu sem se prišla tolažit... da pa je jutri spet nov dan. Debelo povdarjene besede jasno kažejo, kje je moj problem in kaj me redi
|
|
|