Poka -> RE: Za tiste, ki še... (24.5.2012 21:46:06)
|
Ja, hujšam... na žalost :)) Ok saj ni tako težko :) Pač jaz sem kar nekaj časa delala v wellnes turizmu oz. kako naj se izrazim :) Od enega res dobrega osebnega trenerja sem se veliko naučila, z enimi sem bila pa sodelavka. Takrat sem imela čas veliko trenirat in sem tudi mogla veliko trenirat, ker meni se vsaka kila takoj pozna. Potem sem pa spoznala sedanjega fanta in sem se odločila zaključit študij in takrat sem nehala delat v tem - čeprav je bil moj dolgoročni cilj ostat v tem... Potem sem nehala trenirat, ker sva se z mojim stalno selila sem in tja in se mi je že čist mešalo in od iskanja službe do tega, da se nisem mogla zorganizirat. Imam navado zjutraj vstajat, ampak mene je kar minilo... Ko me je moj hotel spravit na sprehod, nisem hotela it iz neke trme... Pa polno enih stresov je blo... v bistvu je bilo ene par prelomnic, takih res ogromnih- služba, faks, firma, izguba službe, gradnja, še en faks, smrt dveh zelo bližnjih oseb, razočaranje nad nekaterimi ljudmi... . Ko mi je bilo že vseeno, če dobim kak kg gor. Žal jaz hitro dobim :) V enem tednu ležanja po operaciji sem sigurno 3 dobila gor. Tako da ja... jaz tudi hujšam :) Mogoče mi je zaradi tega mal lažje, ker vem kaj lahk pa kaj ne, sam tudi težje, ker vem da se bo treba precej potrudit :) Pa če mi kdaj res uspe... grem delat tisto licenco... Ma, vse prav pride. [sm=smiley36.gif] Zdaj mi je pa to tako ful enostavno :) Sprejela sem to kot lifestyle - da mi v bistvu pomaga stres premagovat. Pa še to moram povedat - da če ne bi na ta forum gor pogledala, da bi se še kar smilila sama sebi... Pa v bistvu mi je tudi pred leti pomagalo premagat stres - med izpiti sem hodila tečt, imela sem pa težavo s koncentracijo zaradi prometne. Kar se je s tekom čisto popravilo - ful sem verjela da je to zaradi tega in sem res brala zadnjič en članek o tem, da tek izboiljša delovanje možganov.
|
|
|
|