danyy -> RE: Za tiste, ki še... (22.5.2012 20:27:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka IZVIRNO SPOROČILO: danyy Jutro, kako ste kaj? Vreme tečno za umret, kdaj bo spet kaj sončka,da bodo jagode in češnje začele zoret.[sm=smiley13.gif]. Če katero zanima, sem našla full dobro telovadno na internetu - Hip Hop ABS (po tej zdaj jaz delam in je super) in pa še eno malo težjo - Insanity Workout (to sem včeraj prvič delala, ker se je moj odločil, da bo malo telovadil in sem se mu pridružila in rezulatat je, da me danes vse boli, še take mišice ko sploh nisem vedela da obstajajo). Kuhat mi danes ni treba, je moj fraj in gremo na pizzo.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Insanity workout se mi zdi, da je od P90X nadaljevalna stopnja. pa še začetna je težka. Najprej bi naj začetno naredil. Če je to to kar mislim. Od p90X imam nekje naložene brošure - ena je za trening in ena je za prehrano. Nimam pa videoposnetkov. Za prehrano je ne uporabljam, ker si sama sestavljam jedilnike. Za trenign bi jaz rabila še nekaj opreme... Zaenkrat pač delam vaje brez opreme. Navsezadnje smo tudi na trenignih delali vaje brez vsega, pa sem imela trebušne. Bo že moglo it... Tudi te bodyrock moraš delat od začetka. In tudi rabiš opremo. Vsaj nekaj osnovne. Amapk ker res dolgo nisem nič delala, se zdaj ne sekiram in delam s telesom. Hip hop abs moram pa pogledat. Za Hip Hop rabiš samo uteži - ali pa tudi ne (jaz jih trenutno še nimam) in podlogo za vaje na tleh - isto za Insanity - no tu nisem čisto ziher kaj vse rabiš, ker nisem še vse skozi pregledala. V bistvu je tudi ta HIp Hop neka stopnja pred Insanity, ker so nekatere vaje kar podobne, vendar v veliko, veliko lažji obliki. Ta Insanity je res ubijalski, jaz ga danes nisem delala, sem samo mojega gledala kako je švical. Jaz bom najprej ta Hip Hop dala skozi, potem pa se lotim Insanity-a, ker trenutno mi je še veliko pretežko. Bom pa še pogledala kaj je ta P90X. Bodyrock pa je meni tud všeč, sicer so vaje zelo zahtevne (In vsaka čast, da zmoreš [sm=smiley36.gif]), vendar je v Hip hopu kar nekaj kardio vadbe, to pa jaz rabim da se znebim špeheca nna trebuhu. Vidim, da si že trenirala- kako je zdaj z odpravljanjem "odvečenega materiala" na trebuhu? S kardio + vajami za trebušne mišice ali so dovolj samo trebušnjaki? SEm ogromno tega prebrala in sem trenutno samo še bolj zmedena.
|
|
|
|