danyy -> RE: Za tiste, ki še... (8.5.2012 7:19:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Najaa, saj sem jedla sadje za zajtrk, ali pa kak prepečenec... vsaj nekaj, ker ne maram zajtrkov, ampak to hranjenje po 5 obrokov žal ni pri meni razlog, da se zvečer ne nabašem. Predvsem mislim... vem..., da mi kruh dela največje težave. Vztrajaj ene tri tedne, boš videla, da bo šlo. Pri meni gre! Pa sem imela isti občutek kot ti. Mogoče pa da premalo poješ čez dan. Po mojem je to - skoraj sigurno. Ker ko sem jaz prvič zbijala kg, sem pojedla ful premalo. Pa še ful sem trenirala zraven in so šel sicer kg hitro dol, sam to sploh ni OK. Potem dobiš hitreje nazaj, ker dejansko veliko mišic pokuriš. Sem pa bila zvečer stalno lačna in se mi je luštalo sladkarij. Pol nekako prideš v tempo, veš kaj ti paše in kaj ne. Sam ne bom se pa preveč hvalila... imam še kar nekaj kd za zbit, tako da dokler nisem vsaj na -5 kg, ne bom govorila. Ker dva kg gor dol je lahko samo neko nihanje teže, ko prideš do -5 pa že lahko rečeš,d a je nekaj. [sm=smiley1.gif] Se strinjam z napisanim, zato jaz raje hujšam bolj počasi in jem takšno hrano, ki jo bom tudi kasneje jedla. Sem pri drugih videla, kaj se jim je zgodilo po raznih res strogih dietah. Sem se pa danes tehtala (sem pač neučakana, no saj ne vem, če se še sploh tehtamo ob petkih) in sem presenečena nad rezultatom - kljub majhnim prekrškom na dopustu in kar velikem prekršku v soboto (boljše, da sploh ne veste s čim sem se basala - z domačimi vročimi ocvirki, je mami imela koline.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]).
|
|
|
|