Poka -> RE: Za tiste, ki še... (6.5.2012 21:05:07)
|
Pri meni je stanje takole - tehtam se vsak dan zjutraj na tešče in se mogoče par dni teža nič ne spremeni, potem pa kar en dan je pa kar cela kila manj. In to ko se zvečer npr. bolj najem... V bistvu se dokaj držim vsega načrta in res stalno nekaj jem, cunje so mi malo bolj prav, sam se mi pa obratno - ne da kaj preveč jest. Pa dejansko po kalorijah pojem precej manj. Nisem lačna niti malo. Danes je moj predlagal, da skuham kar zelenjavno juiho za vse in smo potem vsi samo to jedli za kosilo in je bilo dovolj. Sploh ne bi mogla še česa več pojest. Glede treningov in miganja - zjutraj sva šla že zgodaj na en bližnji hrib po težji poti. Hitreje se pride kot po lažji, sam bolj delajo mišice. Sem hotela sama it že ob šestih zjutraj. Sva si dala cilj, da štejeva, kolikokrat bova gor do junija. Pa ful me mika, da bi se vpisala spet na kake borilne veščine - včasih sem trenirala. Mi je pa fajn to, da delaš sklece dokler dol ne padeš, tud 100 če je treba (OK, trenutno tri naredim...), pa da delaš kake vaje za gibčnost, ker ful nisem več gibčna - štor ko stara mama... Dela celo telo. Ker onih babjih stvari ala aerobika, ne maram. Pa kaki tae bo in take neumnosti, ko ponavadi vaditeljice vidijo udarce sam bna TV al pa youtube. Pa ima da bruham po treningu... To ful pogrešam, take mal sadomazohistične treninge.[sm=hudicek1.gif] Ko čutiš, da si nekaj naredil [sm=bravo.gif]
|
|
|
|