pebs -> RE: Za tiste, ki še... (16.4.2012 11:46:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: pebs Jest pa mal razmišljam, glede na to,da se mi skos kej dogaja, da bi mal začela delat vaje za sprostitev. A ma kera kakšno idejo? Jeste se recmo tko sprostim,da si ful muzko nažgem, pa plešem zraven, sam sm pol se mi zdi še bolj divja[sm=smiley36.gif] . To plesanje pa jaz tak pogrešam. Včasih brez tega nisem mogla niti en dan. Zdaj pa se včasih res zamislim, da sem preveč zategnjena. Ok, ni bilo lepih par zadnjih let, še najmanj sem mislila na petje in plesanje, ampak bi morala to spet. Je dobra sprostitev. Pa na kak koncert bi šla. Taki bolj rockerski. Za sprostitev imaš dihalne vaje, pa tisto, kar rada delaš mislim, da najbolj sprosti. Občudujem tiste, ki se sproščajo ob pospravljanju, čiščenju in likanju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Če imaš čas za kake obiske joge, sem nekaj časa hodla, je tudi bilo ok. Veliko jih pa itak pravi, da sprehod in narava dela čuda. To je še tudi na moji listi kaj moram... Pa v bano se namakat. Dej,navij muzko,pa uživej. Sej pri men tud zgleda,ko da se eni najstnici trga,ko gre kdo mimo mojga okna, pa se sliš komad Im seksay and i know it (a ga poznaš,res fajn komad, lahko bi bla naša himna[sm=jezicek.gif]). Pa tud s tamalim dvema velikrat norimo na kakšno muzko,pa mi res dol visi,kaj si kakšen misli o men. Muska je res del mojga življenja,že od nekdaj. Za jogo pa nimam kej preveč cajta, sm enkrat jo doma delala,sam sm že vse vaje pozabla. Ja narava pa res dela čudeže.
|
|
|
|