danyy -> RE: Za tiste, ki še... (15.4.2012 19:34:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ojla, je katera kje blizu? Jaz sem ful slabe volje, ne morem verjeti, da sem ne dolgo nazaj imela tako voljo do hujšanja, zdaj pa mi je prav nerodno, kak mi za nič ni in bi samo jedla... Tu sem LuLu :) kaj te muči? jz sem sicer povečerjala palačinko z domačo marmelado, meni so motivacija premale cunje in kopalke in ne boš vrjela premajhni modrci [sm=jezicek.gif] Muči me marsikaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ej, jaz sem tudi razmišljala, da si bom nekam pred nos v stanovanju nastavla en kup ful dobrih hlač, ki so mi za 3 številke premale. Tolko sem denarja zmetala za njih, zdaj pa ležijo v omari... nekam si jih moram nastaviti. Včasih se na njih spomnim, ampak premalo. Jaz pa sem vsem okoli mene razglasila, da hujšam in da tokrat čisto zares...tako, da mi mora uspet. Sestra je bila čisto navdušena (sama je suhica) in me zdaj vsak petek sprašuje, če sem kaj shujšala...tako, da pri meni to malo pomaga.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|