|
RE: Avgustovke, kje ste 27.1.2006 14:16:31
|
|
|
|
Teya
|
no, cool komaj že čakam, da lahko malo pohvalim našga nejca, nekomu, ki ve, kaj vse to pomeni eni mladi mamici ker sem že ugotovila, da je čist brezveze o tem klobosat prijateljicam, ki še nimajo otrok ali tistim, ki imajo že starejše, saj se večini vse skupaj zdi čist mim, čeprav skušajo delit navdušenje z mano pa saj jih štekam...sem bila do pred kratkim tudi sama lejdih in fraj in se mi sanjalo ni, kako te lahko en sam gib tvojega otročka napolni s ponosom in srečo! no, pa da začnem , naš nejc, ki bo jutri dopolnil 5 mesecev, že čist obvlada flaško (kar niti ni tako čudno, saj pije iz nje že 3 mesece) in tudi dudo...sam si jo vtakne v usta, pobere in flaško tudi sam drži, ko iz nje pije, če seveda ni pretežka...tudi z žličko bi rad vse počel sam, pa ga včasih malo žlajfam, ker nisem vsak dan pri volji za čistilno akcijo to, da ropotulca ropota je full žur, sam si jo trese, jo pobere s tal in s škatle, pa podaja si jo iz roke v roko čist brez problema....najbolj pa me je presenetilo to, da si v banjci pomaga celo z nogami, da spravi igračko do rok...ali potisne s koleni igračko proti rokicam, ali pa jo celo prime s stopalci in ponese do rokic...saj nevem kaj vse naj bi obvladal 5 mesečni dojenček, teorija je itak eno, praksa pa drugo.....pa tudi vem, da to ni nobeno merilo in da niti ni cool primerjat otročke med sabo, saj gre razvoj pri vsakem po svoji poti....ma sm prav mogla omenit teh par stvari ob katerih se mi moj nejc zdi že toooooooook velik smejko je pa itak na full, pravijo, da je pravi šarmer...zadnjič je pri pediatrinji prav zapeljeval eno pupico in njeno mamico smo se mogli prav smejat malo sem si pa le dala duška ......dost za prvič..... tina104, jst imam za1x še status študenta, so mi podaljšal absolventa za 1 leto, tko, da se uradno še ne štejem med brezposelne....mi pa tudi ta naziv ne uide....z oktobrom gre status pa-pa, jaz pa na zavod......nekje daleč v sanjah sicer že vidim svojo diplomo, v budnem stanju, je pa še nisem srečala in mislim, da je še kar nekej časa ne bom Tia, ma blagor tebi....jst nebi imela kaj dosti proti, če bi mi mali spal le v lokalu....bi pač cel dan kafečkala tko, pa, mi ne da "dovoljenja" niti za en požirk, saj se zbudi v trenutku, ko stopiva skozi vrata kakaršnegakoli objekta, tko, da včasih še po kruh ne morem če ga seveda nočem zbudit.... no, da povem, da naš DOMA čez dan spi, striktno in samo pod napo !!!!! in to naštelano na najvišjo možno jakost!!!! no, zunaj gre tudi brez tega, doma pa nikakor....ko smo pri mojih starših in ker njihova napa ne ropota dovolj, pa smo končno le dobili nadomestilo in to je fen za lase....na full!!!!! ne me vprašat kaj bo poleti no, upam, da ga do takrat to že mine aja, tina, še glede pogovarjanja z malim....jst se full pogovarjam z njim, v bistvu ves čas nekej čvekam, ma sm tko že tak tip, če nebi bilo malija, bi verjetno govorila pa z obešalnikom je pa res, da govorim z nji malo drugače kot bi z obešalnikom , kar pa mogoče ni lih najbolj cool......uporabljam namreč tisto verzijo...."mami skuhala kosilo, da bo nejc jedel..." skušam sicer čim manj govorit po dojenčkovo, je pa res, da govorim v tretji osebi pa do zdej sploh nisem pogruntala, da je to full bolj brezosebno, kot obratno....jaz sem pa zmerej mislila, da je cool, da čimvečkrat omenim njegovo ime in podobno....hm...zdaj pa nevem, a bom še naprej gonila svoje, al se bom dala malo v šolo samodiscipline in se začela z njim pogovarjat bolj po odraslo ma, ko mi je pa tok lepo uporabljat besedi: mami in nejc danes sem si pa vzela čas pa vam tud lepo se mejte!
|
|
|