|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
24.1.2006 13:24:56   
Tiamo
Midve sva doma, jaz sem izmozgana, Demi pa spi. Na plavanju je bilo super, čeprav je Demi mal jokcala ampak se je hitro potolažila, ne mara fanta, ki vodi telovadbo, samo da jo pogleda, naredi šobo in v jok. Nevem kaj ji je naredil, hehe Pri zdravniku se je zdrla k pri norcih, seveda k je bila zaspana, pa še pikico je dobila. Zdaj sem pa čist blesava zaradi tega uvajanja goste hrane. Evo predlagajo takole: dopoldanska malica sadje, kosilo zelenjava (lahko že kar juhco skuham iz zelenjave), zvečer predno gre spat pa kaša, ki se pripravi z mlekom???? Po 6 mesecu pa lahko uvajam že kaše, ki vsegujejo gluten???? Po 6 mesecu ji lahko med juho dam že belo meso, ki ga naj ne bi zmiksala, ampak ga na drobno narezala...pa da se mi zadavi?? Itak sem bila tiho, ker mi je to razlagala sestra, z zdravnico vsa bolj mal govorile, ker naju je Demi preglasila. AD3 kapljic moram dajati 8 do 1 leta. Naslednji pregled imave šele čez 2 meseca, takrat bo odvzem krvi in urina. Veste da bom naredila par fotk in vam jih poslala, samo da očka pride iz službene poti, ker je s seboj vzel digitalca. Maja Demi spi že od začetka v svoji sobici. Grem nekaj pojest, ker danes še nisem nič in se mi že blede...  Aja, a katera ve kaj je to pastinak (naj bi bila zelenjava)??   Sem našla kaj je pastinak : Pastinak odlično razstruplja organizem. Vsebuje vitamina C in E, železo, folno kislino in kalij. user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 24.1.2006 13:33:35 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.1.2006 14:00:48   
Tiamo
Punce, sej ne morem verjet, da se to nam zgodil.... Moja mami je šla dvignt kredit da si bo plača nove zobe, zdaj je brez zob in ne boste verjetle, da so jo oropal na avtobusu. Tok mi je hudo, da sem znjo jokala...še jest me je minil. Upam, samo to da k je brat kriminalist, da jo bo pomiril

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.1.2006 14:13:48   
Jessy
Ma sam nehej!!!!! A res, al kaj??? Da se kaj takega dogaja?!?!? Joj, joj! Uboga mami!!!

So jo očitno mogli opazovati, da so vedli, da ima več dnarja pr seb! OBUP!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.1.2006 14:43:15   
Kety
Skor sigurno so jo opazili, ko je dvigala denar...dostikrat so na takem mestu bodoči roparji in oprezajo, koliko kdo dvigne. To se je zgodilo tudi naši kolegici, ko je šla dvignit denar za plačilo avta, ki ga je kupila. Še isto noč so ji vdrli v hišo in jo spraznili!

Bo treba merkat...tud če greš samo na bankomat...te lahko za tiste male pare še kdo ustreli!

Upam, da jo bo brat potolažil!

Midva sva bila pa pol ure zunej!!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.1.2006 15:14:58   
Jessy
A je kateri kaj jasno, zakaj je Frutek s korenčkom in jabolkom od 6. meseca naprej??? Pa je brez glutena? Sem čist slučajno zdaj to vidla, ko sem nesla nekej spravt v shrambo, prej na to nisem bila pozorna! Jaz sem ji kuhala korenje in jabolko...ne vem, zakaj je tam tako napisano?!?!? user posted image

Danes bo pa papcala melono. Jo je mož včerej prinesel domov. On jo je videl v zelenjavni, jaz pa ne! Bo mogel le on po nakupih, ker več vidi!

Jutri ji bom skuhala stročji fižol, pa me zanima, če ga je katera že kuhala? Malce razmišljam s katero zelenjavo bi ga mešala.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.1.2006 15:33:32   
Tiamo
Zdaj sta mami in bra na policiji...je malo bolj mirna. Sej ji itak brat skoz govori, naj da večje količine denarja v drug žep....amapk po toči je prepozno zvoniti. Jessy stročji fižol lahko pripraviš s krompirjem. kje pa si kupila stročji fižol?  kako ste pripravljale korenček in kolerabo, Demi mi sploh noče jest ne korenčka ne kolerabe??

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 24.1.2006 15:34:06 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.1.2006 16:05:11   
nanka
Tia, to je pa tako kot v nočni mori. Upam, da se je mama pomirila. Grozljivka.
Jaz ji skuham krompir, korenček in kolerabo in vse skupaj zalijem z vodo v kateri se je kuhalo ter zmiksam v kašico. Ima zelo rada.
Jessy, na hippovi kašici jabolko s korenčkom piše, da je po 4 mesecu, sem preverila v hladilniku.
Fižola pa še nisem kuhala tako, da ne vem. Sem ji pa včeraj dala v juhico dva kolobarčka pora, pa jo je ful napenjalo in je prdela. Sicr ne vem, če je bil kriv por, ampak ga nekaj časa ne bom dajala.

Tia jaz dam Zoji za zajtrk mlečno kašico, dopoldne dobi sadje, nato sledi zelenjavna juha( kašico), preden gre spat pa rižko. Sicer ji dam tudi mleko, ampak ga ne mara. Mleko pije samo ponoči in zjutraj.
Pastinak pa ne poznam, a se ga kupi pri nas?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.1.2006 16:22:48   
Jessy
Tia, men je stročji fižol prnesu tast iz Tuša, ker je v akciji (pa še zmerej je skor 500 SIT). Ji ga pa še nisem dala. Bom poskusla s krompirjem, kot si predlagala.

Korenje in kolerabico ji jaz dam kar z drugo zelenjavo, da naredim "juho", pol pa to zmiksam. Pa ful rada poje! Dam mal krompirčka, korenja, kolerabe, cvetače in brokolija, potem pa skuham, zmiksam (dolijem vodo v kateri se je kuhala zelenjava, da dobim ustrezno gostoto), potem pa pol dam v hladilnik za naslednji dan, ostalo pa popapcamo. Drugi dan pa kašico iz hladilnika prevrem, primerno ohladim in spet papcamo! To res rada je!

Pastinaka pa tudi jaz ne poznam!

A na Hippovi pa po 4. mesecu? Zanimivo! Ma, saj jaz bi jo vseeno dala, ker sem tudi kuhala to dvoje že prej, sam se mi pa res hecno zdi, da tako piše!
A ti Hippovo kašico (190 ml) poje celo ali jo imata za 2x? Jaz sem danes kupila 2 Hippovi, pa ne vem, kolk naj bi pojedla!?!?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.1.2006 16:27:50   
nanka
Naša poje Hippovo kašico 125g celo (včasih pa tudi ne), ta veliko 190g, pa imava za dvakrat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.1.2006 18:03:15   
monja
Haj!

Mene pa zanima, kako veliki so in koliko tehtajo vaši malčki/malčice. Ne vem, če ste o tem že kaj pisale...

Bom kar začela.Pred 14 dnevi sva z Dominikom imela posvetovalnico in je naš sonček natehtal 7730 g in nameril 66 cm.

lep pozdrav!

monja in Dominik

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.1.2006 18:24:54   
Kety
Joj, jaz pa zdej že kr komej čakam, da začnem uvajat gosto hrano. Ko vas berem, kaj vse že jejo vaši otroci me ful mika, ampak bom počakala do 2.2., ko imamo drugo cepljenje. Itak bom imela tam predavanje o tem,...pa mi bo pol še malo lažje.

Jessy in ostale k dajete že zelenjavo, a kej solite? Meni so rekli, da malo lahko solim, ker bo bolj z užitkom jedel?!user posted image  

Ja, naš Timon je bolj pri ta suhih in tehta 6.980g, so ga stehtali prejšnjo sredo v ZD, velik je pa okrog 67-68 cm.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.1.2006 19:52:18   
nanka
Zoja ima približno 5400g, velika pa je 63.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.1.2006 20:28:12   
MajaPRO
Pišem že drugič, ker me je enkrat ven vrglo user posted image  user posted image
Hvala vsem za odgovore glede spanja vaših user posted image v svojih sobicah.

Monja, Vid je imel pri 2 mesecih 7440 g, pri 4,5 mesecih (takrat sva bila zadnjič v posvetovalnici) pa 9910 g in 68 cm. Ja ja, saj vem, veliko in težko dete...

Kety, meni je patronažna tudi svetovala malo soli in masla pri pripravi zelenjave, pa sem mu prvič dala brez soli in masla in mu je ful teknilo user posted image . Še danes nič ne solim. user posted image poznajo samo sladek okus (mamino mleko je sladko), drugih okusov ne poznajo, zato ne vem, zakaj bi solili.

Danes so prispele dolgo pričakovane baby sanke (sem jih dala v album), vendar smo se "sankali" le v stanovanju (čakamo na vsaj malo višje temperature, da gremo na sneg). Se mi zdijo OK za bebe, ki še ne znajo sedet, vendar pogrešam pasek med nogami (pripasa se le okrog pasu)...je ati rekel, da bo to porihtal.

Tudi midva sva bila pol urce na sprehodu.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.1.2006 21:42:22   
nelči
Pozdrav

Tia, to je pa res grozno, kaj se je zgodilo tvoji mami!!! Ja danes pa moraš res bit pazljiv, svašta se dogaja.

Danes sem Janu prvič dala melono (sem jo mešala z banano) in je vse veselo pomljaskal. Sicer me malo moti, ker je z melono kašica dokaj redka. No, saj nima veze! Ne vem, ve se pogovarjate kako tamali pojejo 190ml kašico v dveh obrokih, moj Jan pa poje 200ml kašice!!!! Pa še bi, če bi mu še dala!! Kaj je to ful preveč, mislite, da bi mu mogla dati manj?

Glede soljenja hrane. Meni je sestra v posvetovalnici tudi rekla, da lahko zelenjavo malo solim, ker drugače zelenjave verjetno nebo jedel. Janu še sicer nisem ponudila zelnjavnega obroka, ko pa mu bom, pa mu za prvič nebom solila, če pa nebo hotel jesti, pa mu jo bom naslednjič pa bom videla, kako bo. Sicer pa sem na RR brala, da punce za boljši okus dajejo malo kisle smetane user posted image  Mogoče bom tudi to poskusila?

Za jutri so pa po dnevniku baje povedali, da ni dobro dojenčke na sprehod peljat, a ne? No, sicer midva nisva niti ta dva dni bila zunaj, tako, da jutri tudi nebova šla. 

Glede Janove teže. Nazadnje je bil tehtan, ko je bil star 4 mesece in 5 dni. Tehtal je 6510g in bil velik 64,5 cm. Februarja imava posvetovalnico, me prav zanima za koliko je napredoval.

Maja, Vid je pa res pravi korenjak. Verjetno ga ni več lušno po rokah nosit, kaj? Jaz že Jana komaj user posted image

Jan se kar nekaj prebuja. Zgleda, da mu mucice v nosu nagajajo. Upam, da bomo nocoj lepo spaliuser posted image

pa LP

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.1.2006 21:45:17   
nelči
Juhuhu, drugo zvezdico sem si prislužila user posted image

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.1.2006 22:00:59   
natasaxy
Oj. Midva sva imela do sedaj dve posvetovalnici. Na prvi je meril 57 cm in tehtal 5.650g, na drugi pa je meril 62 cm in imel 6.950g, no sem se pa ravno danes malo pozabavala z tehtnico in malega posedela nanjo in je pokazala da ima mali približno 8 kg in meri nekje 66 cm.

Ja naš tudi poje Hippovo 125 g kašico celo - brez problema.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.1.2006 22:39:27   
nejča
Evo mene, po dolgih časih. Sva oba z Žigo mal boga, iz noskov teče.
Frutek jabolko-korenček je pa zato od 6. meseca dalje, ker ima limonin sok noter, za lepšo barvo - ne oksidira. Men tud na začetku ni blo jasno, pol sem šla pa brat. Ga je pa Žiga brez problemov jedel pri 4,5 mesecih in mu nič ni bilo.
Naše dete tehta 7100 g in je velik 67cm - je v povprečju.
Poje pa cel frutek pa še mleko, ali če mu jaz zmiksam, poje 150 ml.
Kolerabo se pa fino skuha in zmeša s polento ali krompirjem - njami!

Pastinak je po okusu nekaj med peteršiljem in zeleno, je zelo dober v juhi, tako korenina kot listje. Dober je tudi pečen na maslu ali pa dušen kot koleraba ali zelje.
Tale kraja je bla pa res grozna. A veste kaj tud delajo? Najprej opazujejo človeka, ki je dvignil precej denarja in ga sledijo do doma. Če živi v bloku, je to še lažje. Pride v blok tako, da reče po domofonu, da je poštar - seveda ga spusti nekdo iz bloka noter. In potem začne probavat vrata stanovanj, saj se marsikdo ne zaklepa, ker se počuti varno. Največkrat se to zgodi zvečer, ko ljudje gledajo dnevnik. Pride potihem v predsobo, kjer ljudje obesijo bunde in torbice, si imenitno postreže in potihem gre. Ljudje spoznajo, da so okradeni šele zjutraj ali pa še kasneje. Grozno !!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.1.2006 8:00:28   
Tiamo
Jutro, evo -15 mi kaže, da je zunaj, brrrrrrrr. Demi je bila pridna, včeraj je zaspala ob 18:30, spala do 22, pojedla mlek z rižkotom in spala do 4, pojedla mleko in do 7:30, zdaj se veselo igra v posteljici. Moja mami se je malo pomirila, zdaj ji bomo vsi malo pomagali s prispevki za zobe. Čist sigurno so jo opazovali, potem gre tepka pa še na tržnico v Ljubljani in na avtobus. Bo žeeee..... Demi je imela takele mere:2 mesec  54 cm,    4530g3 mesec  56,5cm   5280g4 mesec  62cm      6340g5 mesec  65cm      7300g6 mesec  69cm      8300g nejči hvala za pastinjak... nelči bravo za zvezdico.... grem Demi preoblečt

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
25.1.2006 9:26:47   
zoya24
Ojla,

mi smo se danes zbudlili ob malo bolj normalni uri kot včeraj, mal čez osem. Kar se teže tiče je imel naš pri 6 tednih 4995g in 58,5 cm, pri treh 6230g in 64 cm, 4,5 mesecih 67 cm in 7kg. Po naši tehnici sodeč ima sedaj nekje med 7,6-7,7 kg, koliko je velik pa ne vem, samo cotke 68 so mu še ravno prav, tako, da vem, da raste.

Kar se sadne kašice tiče, jo tudi naš zmaže okoli 200ml, zvečer pa Hippove pa okoli 170 g.

Tia grozno, upam, da boste lahko zbrali dovolj, da si bo mami le lahko pri voščila zobe. Vem pa kako je to, če te okradejo, mene so tudi, sicer ne tako fizično, ampak so nam vlomili v avto. Sva pustila vse notri, ker sva samo po eno zadevco šla v trgovino, pa so naju opazovali, vdrli in mi ukradli torbico z mobitelom in seveda z vsemi dokumenti..........celo sranje.....

Kety in Jessy ful lušne nove slikice v avantarjih user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.1.2006 9:32:39   
MajaPRO
Lep dan!

Jaz sem že navsezgodaj imela solze v očeh user posted image ... sem gledala malo javne albume (nove fotke), pa so gor fotke od deklice, ki je umrla (Tia Lana) user posted image . Ne vem, koliko je bila stara (dojenčica). Te slikce so res samo za razjokat... jih raje ne glejte, če imate mehko srce (kar ga kot mamice verjetno imate...). Upam, da me bo kaj spravilo v boljšo voljo. Ko to vidimo, šele spoznamo, kako smo v resnici srečni, da imamo zdrave otročke, pa čeprav so kdaj pa kdaj sitni in jočejo brezveze... samo da so drugače zadovoljni in zdravi... to je naša največja sreča.

Kaj sploh pomenijo te zvezdice? Kako si prislužiš novo zvezdico?

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.1.2006 10:02:09   
natasaxy
Oj. Mi smo imeli kar mirno noč, se je enkrat zbudil in skoraj ni hotel več zaspati. Ne vem prej se ponoči skoraj ni zbujal, sedaj pa ne vem ali se premalo naje - čeprav zvečer poje 240 ml mleka pomešanega z rižkotom več pa noče.

Vse več in več poje tale naš Gašperček. No sej sem vesela, da rad je - vsaj nimamo takih groznih problemov pri prehranjevanju.

Midva sedaj ko že pridno papava dva gosta obroka na dan a mislite da mu lahko že dam špinačo za jest. Krompirček sva malo probala pa mu je še kar teknil. Rada bi še špinačo, mi danes ful diši - pa še idej nimam kaj bi mu še pripravila. Kako vi kej prakticirate z špinačo.

A gre katera danes z tamalim ven - baje so včeraj po dnevniku rekli, da ni pametno peljati dojenčkov ven. Je pa tako lepoooooooo, samo če odmislimo tisti hudi minus pod ničlo.

Maja novo zvezdico si prislužiš z številom sporočil, ki jih tukaj pišeš. Mislim, da ko bova imeli 100 sporočil si bova prislužili 2 zvezdici. Nekaj nama še manjka - ja kar poglej kolk sta Jessy in Tia aktivni - ko pogledam vajini številki - res razturata tukaj gor - vas bomo že ujeleuser posted image user posted image .

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.1.2006 11:21:29   
tina104
Tia, res grozno, kaj se je zgodilo tvoji mami. user posted image

Maja, kaj pa je bilo deklici? Jaz ne bom šla slik gledat, že novička o čem takem me razžalosti in si včasim mislim, saj je vseeno, če Aljaž tečnari, pa če ne spi najbolje, samo da je zdrav in da je vse ok.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.1.2006 11:56:29   
Tiamo
 Tukele lahko preberete kaj se je dogajalo s Tio-Lano in Ajšo, ki se še bori.http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=713107&mpage=1&key= Jaz sem danes za kosilo  Demi naredila krompirjev pire, pa se je skor zadavila po drugi žlički. Pa je bil čist tekoč pire? Vse je zbruhala še mleko zdraven. Potem je nisem več silila, popila je samo mlek in zdaj čakam na kakec, potem greve pa v trgovino. Pri nas je -8, sije pa sonček, piha nič, tako da bove šle za kakšno uro ven. se tipkamo

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.1.2006 12:02:35   
violinski
Oh, kakšna grozna dogodivščina, Tia, čisto nič vam ne zavidam še posebej ker si predstavljam, kakšni so stroški za nove zobe.... Upam, da se je sedaj mami pomirila, verjamem pa, da ne bo nikoli pozabila. Take reči te prisiljo še v dodatna razmišljanja. Konec koncev si misliš, še dobro da je bilo na avtobusu, neopazno, med ljudmi in da ni bilo nekje na samem, kjer bi ji lahko kdo še kaj naredil, če bi se upirala.

Aljoša je dobil pikice, tako da sem zdaj prepričana, da je bila šesta bolezen, čeprav je imel samo dva dni vročino. Zanimivo, tudi Lana je dobila hkrati prvi zob in šesto bolezen..... Tako fant jutri SPET ne bo cepljen, ko imamo posvetovalnico (bom potem napisala vse njegove mere), ampak šele čez 14 dni. Torej, spet zamiki. Sej je res, da me je strah tega cepljenja, ker sem brala, da je mogoče, da izzove celo Kawasakijev sindrom.... Ma bolje da ne razmišljam.

Aljoša je dobre volje. Hvalabogu. Včeraj je malo njuril, ma pravijo, da znajo bit otroci tečni po šesti bolezni tudi še tri mesece user posted image Upam, da pri njemu ne bo tako, ker je drugače bil vedno dobrovoljček. Ima pa zadnje dni strašne težave za zaspat. Kar ne more pa ne more zaspat, pa potem vleče dudo, kot da bi bil plačan za to, pol mu duda pade, ko malo zaspi, pa se zbudi in začne jokat, ker nima dude. Tako da vem, da smo ga z dudo usračkali, ampak pri blaženju krčev je pa bila edina stvar, ki je pomagala.

Lana pa že dva dni spi samo v svoji postelji, me prav zanima, kaj je narobe z njo.

Zdej grem pa izbirat, kaj bomo danes jedli. Banana ga je precej zaprla, čeprav mu je bila dobra, zato bom danes poskusila kaj drugega. Pa-pa!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.1.2006 12:33:40   
Jessy
Lep pozdrav!

Se že od včeraj ne počutim ravno dobro. Včerej zvečer sem imela ful hud napad migrene in še danes nisem ta prava. user posted image  Sicer me je glava nehala bolet, ampak na momente mi pa še zmerom gre na bruhanje.
Danes vsekakor spet ostaneva doma. Mi je tudi mama povedala, da je slišala po radiu, da odsvetujejo sprehajanje v tem mrazu kar za vse otroke, kaj šele za dojenčke.

Monja, končno si se spet našla! user posted image  Neja je imela pri 5. mesecih 7600 g, kolk je bila pa velika, pa ne vem, ker je nismo merili, saj so jo še tehtali na mojo željo. Sva jo pa doma zmerila, po nasvetih Kety in sva namerila 67 cm. Naslednji mesec imava cepljenje in posvetovalnico, tako da točne mere bomo še izvedeli.

Kety, zelenjavo solim vso, že od vsega začetka, ampak precej manj, kot za naju.

Včeraj sem opazila, da ima Neja na telesu (na rokici, na rami in bradi) take hecne (saj ne vem, kako bi se sploh izrazila) lišajčke....pa v bistvu niso lišajčki. So taki krogci v velikosti R=3-5 mm, rahlo izbočeni in nežno rumenkaso obarvani...kot kakšne krastice...user posted image  Razmišljam o ponovnem obisku zdravnika. Tisto na rokici in bradi je imela že pred 14. dnevi, ko sva bili zaradi lišaja za ušesom, ampak sem ji pozabila pokazati. Je pa medtem malce "zrastlo" to in še ena nova je nastala.

Grem zdaj malo počivat! user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......