|
RE: Avgustovke, kje ste 23.1.2006 11:17:39
|
|
|
|
violinski
|
Evo mene. Vročina je padla, smo pa imeli noč iz sobote na nedeljo (potem, ko sem oddala post) spet pestro: spet ohlajanje v banji, ki ni nič zaleglo, potem, ko je pa čez dve uri prišel čas za svečko, je bilo pa že v redu. Od takrat temperatura ni več zrasla, zdaj ima na otip nekje tik pod 37°C, pa niti ne merim, da ne brez veze delam panike. Včeraj je bil ves dan v redu, popapal je svojo prvo banano, jo je tako snedel, da je bilo veselje gledat. Tia, Aljoša ni skozi bolan, tokrat je bilo drugič, da je imel vročino in glede na špičko, ki jo čutim na zgornji dlesni, ni bil prehlad ali viroza ampak od zobka. Še vedno sumim, da je bila šesta bolezen, od te ga pa nobeno dojenje in tudi nobena druga hrana ne bi mogla ubranit. Čakam, če bodo danes mogoče pikice. Ko pa je prvič zbolel, pa spet ni bilo od virusne okužbe, ampak je bila avtoimuna bolezen, se pravi, da nastane sama od sebe, tako kot rak. Glede na to, koliko virusov Lana domov prinese, mislim da jo je Aljoša kar dobro odnesel, saj so mi oktobra v bolnici rekli, naj Lano nujno vzamem ven iz vrtca do marca, sicer bo Aljoša non stop bolan in da so respiratorni virusi (okužbe dihal) za tako majhne otroke lahko smrtonosni. Dojenčki, namreč, ki imajo sorojence v vrtcu so najbolj na udaru respiratornih virusov in se pred njimi ne znajo ubranit. Pa se je do sedaj Aljoša čisto dobro ubranil vsega. Poudarjam, da do sedaj. Pa trkam na les. Če danes ne bo vročine, prideva jutri sigurno na plavanje. Danes ne greva ven, ker je včeraj zjutraj še bil topel, jutri ga bom pa dvojno zavila, glede na to, da morava v hladen avto. Brrrrrrr!!!!!! Sestra mi je nalila čistega vina, ko mi je povedala, da je moj nečak dobil vročino preko 39 pri vsakem zobku, včasih celo tudi zaradi zob, ampak potem ni bilo novega zoba na spregled, temveč šele čez dva tedna. Takrat pa je bila spet visoka vročina. Kaj vse me še čaka - stvari, ki jih pri Lani sploh nisem poznala. Tudi Aljoša že tri noči spi na boku, drugače sploh ne more zaspat, no ponoči se prevrne na hrbet. Tea, se bova dogovorili, ko boš v LJ, da prideš na kufječko Jessy, čisto mogoče je, da bo Neja dobila prej dvojke kot enke, za trojke se mi zdi čudno, je pa vse mogoče, kot pravi Maja. Eko, grem malo po netu, me niso že od petka nič videli. Pa-pa!
|
|
|