violinski
|
Oh, kakšna grozna dogodivščina, Tia, čisto nič vam ne zavidam še posebej ker si predstavljam, kakšni so stroški za nove zobe.... Upam, da se je sedaj mami pomirila, verjamem pa, da ne bo nikoli pozabila. Take reči te prisiljo še v dodatna razmišljanja. Konec koncev si misliš, še dobro da je bilo na avtobusu, neopazno, med ljudmi in da ni bilo nekje na samem, kjer bi ji lahko kdo še kaj naredil, če bi se upirala. Aljoša je dobil pikice, tako da sem zdaj prepričana, da je bila šesta bolezen, čeprav je imel samo dva dni vročino. Zanimivo, tudi Lana je dobila hkrati prvi zob in šesto bolezen..... Tako fant jutri SPET ne bo cepljen, ko imamo posvetovalnico (bom potem napisala vse njegove mere), ampak šele čez 14 dni. Torej, spet zamiki. Sej je res, da me je strah tega cepljenja, ker sem brala, da je mogoče, da izzove celo Kawasakijev sindrom.... Ma bolje da ne razmišljam. Aljoša je dobre volje. Hvalabogu. Včeraj je malo njuril, ma pravijo, da znajo bit otroci tečni po šesti bolezni tudi še tri mesece Upam, da pri njemu ne bo tako, ker je drugače bil vedno dobrovoljček. Ima pa zadnje dni strašne težave za zaspat. Kar ne more pa ne more zaspat, pa potem vleče dudo, kot da bi bil plačan za to, pol mu duda pade, ko malo zaspi, pa se zbudi in začne jokat, ker nima dude. Tako da vem, da smo ga z dudo usračkali, ampak pri blaženju krčev je pa bila edina stvar, ki je pomagala. Lana pa že dva dni spi samo v svoji postelji, me prav zanima, kaj je narobe z njo. Zdej grem pa izbirat, kaj bomo danes jedli. Banana ga je precej zaprla, čeprav mu je bila dobra, zato bom danes poskusila kaj drugega. Pa-pa!
|