|
RE: Avgustovke, kje ste 17.1.2006 22:21:11
|
|
|
|
violinski
|
Najprej dobrodošla Maja in Vid !!! Jessy, nič hudega, če se Naji ne da ves čas nekaj počet. Je res, da so trenutno precej zaposleni z raznimi vriskanji (mene že počasi to ob ivce spravlja, ker se loti vriskat ravno, ko gre Lana spat). Mislim, da toliko energije in koncentracije dajo v to, da res nimajo časa še kaj drugega početi . Jaz za Aljošo tega ne morem reči, ampak Lana je bila taka, kot ti praviš, da je Naja. Sem mislila, da se ne bo nikoli nič naučila, potem mi je pa kar naenkrat pokazala, da stvar že zna. Ko smo hodili v posvetovalnico je vedno bilo kaj, česar ni znala - naprimer seči po igrački, ko je že bil čas za to - ko smo prišli domov, pa nas je totalno demantirala in naredila tisto, kar smo dopoldne rekli, da ne zna. Tudi se recimo nikoli ni igrala z igračkami. Na plavanju je bolj počivala, kot brcala. Nikoli se ni odrinila, da bi dosegla 'cilj', raje je opazovala, kaj počnejo odrasli okrog nje. Opazovalka je bila pa ful. Aljoša me glih zato preseneča, ker zna vse tisto, kar bi moral in to vedno kak teden prej, kot je treba. Plazila se dolgo ni, shodila ni do enega leta in enega meseca, medtem ko imam tak občutek, da bo Aljoša že kmalu plazil, shodil pa sigurno prej, kot ona. So različni med sabo, ja, ampak na koncu znajo vsi vse. Eni prej, eni kasneje. Kar se sedenja tiče - nagnjena je naprej, ker hrbtenica še vedno ni dovolj močna, da bi držala in glavo in noge. Ko sedi v naročju je vseeno lažje zravnana (kot Demi, naprimer, ki je rada okobal na nogi), ker polovico ravnotežja drži tisti, ki jo drži. Tudi Aljoša 'pada' naprej, ker ravnotežje še ni ta pravo. Jaz sicer trdim, da ima Aljoša pač veliko glavo..... . Pa pomisli tudi na to, da nimajo nič riti: če ne bi bilo pleničke, jih čisto nič ne bi gor držalo. Tako da ko sedi, jo vseeno raje podpri z en par blazinami, da ne bo naprej padala. Se pa nagiba, ker so ta trenutek straaaašno zanimive noge. Saj vidiš, da tudi ko leži na hrbtu ima ves čas nožne prste v rokah. Trebušnjake delajo take, da jih jaz ne bom nikoli znala tako dobro, pri tem da to poskušajo narediti v vseh položajih, ne samo, ko ležijo na hrbtu. No, to ni bilo strokovno mnenje, samo moje skromno. Lep večer še naprej!
|
|
|