Jessy
|
Dobro jutro, še od mene! Mi zadnje dneve prav fino spimo. Zaspi mi okrog 20.30 (+/- 30 min) in prvič je okrog 2h, 3h, nato pa še okrog 6h, 7h, vstaneva pa med 8. in 9. uro. Mi je ta ritem prav všeč. Kety, ne vem, kje sem prebrala, da pri tej starosti, kot so trenutno naši otročički, da se ne dodaja adaptiranega mleka, če potrebuje več kalorij, ampak se začne uvajat hrano. Ampak res ne vem več, kje sem to zasledila. Morda ravno na RR. Jaz bi na tvojem mestu mal vašo pediatrinjo poklicala, kaj lahko narediš v tem primeru, da ne bo kaj narobe. Jaz sem se pač sama odločila in upam, da sem se prav. S kašicami je jaz ne silim preveč, oz. nočem preveč hiteti. Ona bi sicer pojedla, kolikor bi ji dala, ampak sama ji dam cca 70 ml kašice, ostalo pa še mleko, kolikor ga hoče. Včeraj sva jedli korenjček, pa ga je kar jedla. Sem se bala, da ga ne bo hotela. Danes ga bo spet dobila, jutri pa poskusimo krompir. Eno vprašanje za mamice, ki dodajate hrano. Ali ve vsako novo hrano jeste po 3 dni skupaj??? Midve še vedno tako delava in se mi zdi, da sva ful malo hrane sprobali, ker je tak način res zamuden. Zaenkrat sva jedli le jabolko, banano, hruško, cvetačo in korenjček. Mi smo pa včeraj šli k mojim staršem na večerjo, danes pa imamo kosilo pri tašči in tastu. Popoldne dobimo kar nekaj obiskov, tako da me že skrbi, kdaj se bomo spakirali, ker jutri dopoldne že štartamo dopustu na proti!
|