|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
24.12.2005 10:04:53   
Jessy
Hey, ho!

Kako lepo stanovanje imate, miševi!!! Pa veliiiiko!!!! user posted image user posted image user posted image

Včerajšnja novoletna zabava je super uspela! Sem se po enem letu spet fajn naplesala in nasmejala! Prav težko mi je bilo, ko sem se ob 0.30 poslovila in šla domov (žur je bil takrat ravno na višku). Kot nalašč je Neja spala vse do 2.30. Če bi to vedela, bi bila vsaj še 1 uro lahko gor. Sicer sem pa že tako šla šele ob 1.15 spat. Je bila pa Neja pridna danes in je potegnila s spanjem vse do 9h. Zgleda, da je čutila, da mami rabi nekaj več spanca!

Zdaj se bova pa naštimali, ker moreva v mesto še po darilo za nečaka, saj mož včerej v LJ ni našel tistega, kar sem mu naročila in zdaj mi manjka darilo zanj, kar se pa ne sme zgoditi!!!
Zvečer imamo pa večerjo pri mojih starših! Bomo spet kaj dobrega papcali!!!

Ko sem že ravno pri hrani...sem se včeraj celo popoldne šparala, da bom lahko na novoletni zabavi jedla....pa sem bila ful razočarana nad hrano. Še najboljša je bila predjed (pršut, melona in sir) od glavne jedi pa solata (navadna zelena), pol že veste, da ni bilo nič kaj prida. Še sreča, da so prinesli en zajeten kos torte za sladico, da sem se vsaj malo najedla. Povrhu vsega sem bila celo noč lačna in tudi zdaj sem, zato grem v hladilnik in si privoščim en obilen zajtrk!

pa pa

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.12.2005 12:38:34   
zoya24
Hojla,

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2006!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.12.2005 14:12:03   
violinski
Čisto na kratko (sem pri starših v KP) - nanka, kako to, da tvoj Novus nima vmesnih naklonov? Moj jih ima vsaj dva ali tri????

Sicer pa jaz vanj naložim tisto torbo, ki ima trdno dno, spomladi bom pa dno izvlekla in torbo razprla, da mi bo to 'obloga' za voziček.

Veselo praznujte!!!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.12.2005 16:15:22   
tina104
Miševi, še moje sožalje!

Vsem želim res krasne praznike!

Mi smo darila nakupili že pred več kot enim tednom, tako da nam sedaj v tej gneči ni treba v trgovino. Sem pa rekla mojemu, da mu ne bom nič kupila, ker sama tako ne morem nikamor skoraj in zdaj v tej gužvi mi res ni malega vlačit zraven pa po trgovini letat. Sem mu poslala eno e-voščilnico, pa mogoče bom še kaj spekla. Pa saj mi ni. Tako sem utrujena. Malo sem čistila, po dolgem času tudi okna, poleg tega pa Aljaž hoče popolno pozornost ko je buden. Danes sva se npr. morala vstat ob štirih in se previt (spet je bil skoraj do vratu v dreku), potem seveda ni spal do šestih in ker je zjutraj take volje, da zdrži tudi, če me gleda zraven ko kaj delam, sem torej ob pol petih zjutraj brisala tla.

Moram it, že slišim jok...

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.12.2005 16:50:04   
miševi

user posted image

DRAGE AVGUSTOVKE!

ZA VSE, KI PRAZNUJETE SEDAJ IN MALO KASNEJE:

BLAGOSLOVLJENE BOŽIČNE PRAZNIKE TER VELIKO SREČE, ZDRAVJA, USPEHOV IN MIRU V LETU 2006!!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.12.2005 22:27:02   
Jessy
Vesele božične praznike in veliko lepega v prihajajočem letu, vam želi Jessy & family!!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.12.2005 9:42:33   
Kety
Najprej vam zaželim vesele Božične praznike, lepo in veselo praznujte v krogu svojih najdražjih!

Se vam že dolgo nisem javila! Jaz sem čisto neprespana in danes bom poskusila zvečer dat v svoje mleko malo aptamila2. Me zanima če bo kaj bolje spal, ker zbujenje na 2 uri mi ja pa to much!

Jessy, a je pri vas kaj bolje? Pri nas smo se začeli zelo pogosto dojit, tudi na 1 uro in se mi zdi da smo začeli obdobje ko mu moje mleko ne zadostuje več. Bo treba res dodajat mleko. Tia, bom naredila tako kot tista tvoja kolegica. Samo zvečer si bo izčrpala mleko in dodala aptamil. Mogogoče bo pa šlo. Jaz ne bom na izgubi z mlekom, pa še mali bo bolj sit!

Jaz še vedno ne vidim nobenih slikic v albumih -  pri nobeni, samo križce!user posted image  Miševi, še meni geslo. Mogoče bo pa pri tebi šlo. Sožalje tudi z moje strani, čimprej se potolaži!

Lepo praznujte in poljubčkajte svoje najdražje!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.12.2005 9:48:40   
Tiamo
Jutro, tudi mi smo danes slabo spali, Demi je zaspala ob 20, se zbudila ob 1 in potem ob 3, pojedla in spala do 7.  Nič ni jokala samo igrala se je, pa navijala muziko. Še vedno ima drisko user posted image , drgače je vesela in nagajiva, hehe. Kety kako je bilo v Celovcu? Fino, da boš probala dodat adaptirano mleko, Demi popije cca 160 ml do 180 ml na obrok. Ipam samo da po Aptimilu ne bo krčev, ker veliko mamic jamra, da po aptimilu fašejo krče. Sem te spet zmedla, nesrama jaz. Probaj in poročaj... Lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.12.2005 9:56:59   
Kety
Tia, aptamil bom dobila od kolegice. Pri njej niso imeli krčkov po tem mleku, tko da bom reskirala. Sej ena neprespana noč gor ali dol, če bo kaj narobe. Bomo pa potem drugega poskusili. Ti imaš od HIPP-a iz Mullerja, ane?

Ja, v celovcu je bilo fino. Mali je bil cel dan ful dobre volje. Potem, ko je bil pa utrujn, je pa zaspal v vozičku. Super! Gužve ni bilo, glede na to da je bil predpraznični petek. Vidim, da si se vpisala na MSN...te tam potipkam!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.12.2005 9:59:11   
zoya24
Dobro jutro,

tudi mi smo zanič spali, se je zbujal neprestano, pa mal jokcal, pa zaspal.....v nedogled do jutro. Kety meni se tudi zadnje dva dneva zbuja, kar pa ne pomeni, da ga kaj drugače dojim kot ponavadi, mu dam dudo in zaspi. Sploh ne pomislim, da bi ga vsakič podojila. Dojiva se torej enkrat in sicer okoli štirih, petih. Danes sva se recimo ob petih, čeprav se mi zdi, da se je vsako uro zbudi in to od polnoči user posted image . V bistvu traja to budno stanje kakšno minutko, ker jaz takoj odreagiram ko zacvendra in mu dam dudo. Mislim, da smo ga včeraj čist razdražili, nas je bilo preveč doma in je bil čist zgubljen, pa pol dneva je prejokal, se mi je kar srce trgal, ko sem videla kako mu je hudo. No sej proti večeru se je naglihal, tko, da je bil ob osmih, ko smo šli čist naspidiran.

Daril smo dobili veliko, tko, da sem še zdaj zjutraj pospravljala, ampak mi ni bilo težko user posted image .

Počakam, da se zbudite in še kaj napišem.

Aja, naš Žiga je včeraj pojedel okoli 150-180 ml jabolka user posted image user posted image user posted image . Ali katera ve, koliko se šteje kot en obrok. Danes mu bom v jabolko dala malo banane, da vidimo, kako bo. Če bo šlo tako naprej, smo torej že na enem - sadnem - obroku.user posted image

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 25.12.2005 10:14:21 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.12.2005 10:16:51   
nanka
Jutro,
tudi mi smo spali bolj tako, tako. Se je zbujala na vsako uro in se davila. O hrani niti slišati ni hotla. Že ko flašo vidi, dobi padavico. Tako da sem ji samo dudo dajala, pa je spala do 7. Ne vem več kaj naj naredim s hranjenjem. Včeraj sem ji dala pa jabolčno kašo, pa je imela zvečer kar malo ritko vneto, tako da jo mažem z Bepantenom.

Zoya, toliko kašice je že kar cel obrok, sploh pa če pol ni maral mleka po kaši. Kako dolgo je pa zdržal do drugega obroka?

Naša je tudi vsa izživcirana če je preveč ljudi na kupu.

Včeraj sem bila pridna in sem imela tasta intaščo na kosilu in večerji, danes pa na kosilu.

Se moram kar kuhanja lotit.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.12.2005 10:42:29   
petri85
Dobro jutro!

Jaz se nimam časa veliko oglašat, imamo cel kup obiskov napovedanih...

Panetone nam je uspel, sem videla, da se je violinski razpisala kaj je to, je tako dober, da ga samo malo še šparamo za obiske :)

Mi smo tud včeraj vse postavili smrekico in jaslice. Zvečer smo šli k moževim domačim na večerjo. Potem je pa prišla moja mami k nam, da sva šla midva k polnočnici skupaj. Pa se David ni nič zbudil, spal je do 8.30!!!

Drage avgustovke!

V teh božičnih dneh naj Vas spremljata mir in notranja uglašenost!

petri85

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
25.12.2005 10:44:39   
petri85
...ah, človek želi malo lepše oblikovat, pol pa ven vse čist drugač pride, no pa saj vseeno važno je sporočilo !!! :)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
25.12.2005 11:02:17   
tina104
Mi smo pa kar dobro spali. Od 21.30, potem je jedel ob 2.45, ob 5.20 pa smo mogli vstat, pa ni niti jedel, je bilo ful čudno. Še zdaj mi ni čisto jasno, da sva se samo enkrat dojila user posted image user posted image user posted image .

Sicer sem ga zdaj te dni poskušala malo manj dojit, ponoči je bilo kar v redu, ponavadi dojenje dvakrat. Podnevi pa dopoldne nama še nekak gre, da se doji na 2 do 3 ure, popoldne pa bi samo na zizi visel, vsako uro hoče jest. Ga hočem zamotit z igračami, z nošenjem,... v glavnem animacija nonstop in dopoldne ful uspeva, popoldne pa je kriza, pa jaz sem poleg tudi čisto utrujena, tako da potem obupam in ga dam na zizouser posted image . drugače zgleda, da ga moje mleko čisto nasiti, ker ponoči mu sedaj uspe tudi večkrat skupaj spat 5 ur. Je pa ful smešen, ko jaz jem, postane mali lačen, pa ful nekaj cmoka user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
25.12.2005 11:21:41   
Jessy
Dobro jutro, še od mene!

Mi zadnje dneve prav fino spimo. Zaspi mi okrog 20.30 (+/- 30 min) in prvič je okrog 2h, 3h, nato pa še okrog 6h, 7h, vstaneva pa med 8. in 9. uro. Mi je ta ritem prav všeč.
Kety, ne vem, kje sem prebrala, da pri tej starosti, kot so trenutno naši otročički, da se ne dodaja adaptiranega mleka, če potrebuje več kalorij, ampak se začne uvajat hrano. Ampak res ne vem več, kje sem to zasledila. Morda ravno na RR. Jaz bi na tvojem mestu mal vašo pediatrinjo poklicala, kaj lahko narediš v tem primeru, da ne bo kaj narobe. Jaz sem se pač sama odločila in upam, da sem se prav.

S kašicami je jaz ne silim preveč, oz. nočem preveč hiteti. Ona bi sicer pojedla, kolikor bi ji dala, ampak sama ji dam cca 70 ml kašice, ostalo pa še mleko, kolikor ga hoče. Včeraj sva jedli korenjček, pa ga je kar jedla. Sem se bala, da ga ne bo hotela. Danes ga bo spet dobila, jutri pa poskusimo krompir.

Eno vprašanje za mamice, ki dodajate hrano. Ali ve vsako novo hrano jeste po 3 dni skupaj??? Midve še vedno tako delava in se mi zdi, da sva ful malo hrane sprobali, ker je tak način res zamuden. Zaenkrat sva jedli le jabolko, banano, hruško, cvetačo in korenjček.

Mi smo pa včeraj šli k mojim staršem na večerjo, danes pa imamo kosilo pri tašči in tastu. Popoldne dobimo kar nekaj obiskov, tako da me že skrbi, kdaj se bomo spakirali, ker jutri dopoldne že štartamo dopustu na proti!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.12.2005 11:53:41   
Kety
Jessy, ne vem kaj naj naredim, ker tako ne gre več naprej.  Kašice se itak uvajajo za časa kosila in ne zvečer, kar pomeni, da bo ponoči ista pesem kot do sedaj. Joj, zdej pa spet ne vem kaj naj....torek je še daleč, se mi zdi, da sem stara 100 let,....vsaj tako izgledam....sem se spomnila, ko je Tia pripovedovala o eni mamici, ko je bila v čakalnici. Da je hodila naokoli kot zombi, ker so jo silili dojit. Haloo, nočem tega. Sej je super in vse, samo kaj mu (Timončku) koristim s tem, če sem vsa utrujena in brez energije. Ne vem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, včeraj sem mu dala mandarino za cuzat in je tako vlekel, da ga je bilo res veselje gledat. Se vidi, da je pripravljen na nove okuse, ampak čaja pa še vedno noče pit!?!?!?!? Sem mu kupila že 3 flaško...tokrat od NUK-a, k ima isti cucelj kot duda, pa se je tako drl zraven, ko je dobil čaj v usta, da ga nisem hotela silit.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.12.2005 12:01:02   
zoya24
Nanka, sem ga včeraj po kašici še podojila, pa je ravno toliko spil, da se je odžejal. Zdrži pa potem nekje 2,5 ure.

Kety tudi jaz sem prebrala, da se pri teh mesecih začne kar gosta hrana uvajat, vendra se ti odloči po svoje.

Jessy jaz imam malo drugačen način uvajanja in sicer se najprej začela s sokcem, nato sva zdaj tri dni jedla jabolčno kašico. Sem že napisala, koliko jo je včeraj pojedel, danes jo bom pripravila v enakih količinah, le da bom dodala dva koščka banane, da vidimo, če ima kakšno reakcijo po njej, če je ne bo, bo jutri dobil pol, pol, nato pa naslednji dan celo banano. Nato bom v jabolčno kašico spet dala nekaj marelice (verjetno kar suhe, če jih ne bom kje stanila).....itd z vsem drugim sadjem. Nekako tako, saj se mi zdi, da se na ta način prej preide na cel obrok. Do zdaj sem ga še vedno podojila po obroku, vendar kot sem že napisala, se mi zdi, da bolj zaradi žeje. Zelenjavo bom jaz začela dodajat po dopolnjenem petem mesecu, mesek pa po šestem. Aja bom pa drugi teden enkrat dopoldne namesto sadne kašice pripravila malo mlečne, da vidim, če jo bo jede in reakcijo, če je ne bo, jo bom začela dajati zvečer okoli pol sedmih, kakšnih pol ure pred kopanje, nato pa seveda sledi po kopanju še dojenje. Želim si, da bi nekako pri 6,5 mesecih imela tri goste obroke in dvakrat dojenje, zjutraj in zvečer. No bomo videli, če bo ratalo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
25.12.2005 12:17:56   
zoya24
Kety naš tudi noče čaja, drugo mu pa očitno diši user posted image . Ti se nikar ne sekiraj, a dude na zagrabi ponoči?Kot veš, se je meni podobno godilo kakšne tri tedne nazaj, jaz sem takrat presekala, malo se je jokal prvo noč, drugo se je zbudil samo še enkrat. Zdaj pa tudi, če se zbudi, ne išče zize, ampak ob dudi lepo nazaj zaspi. Sicer bom mogla zdaj tudi dudo počas ukinit, ker se pa zdaj čedalj pogostej zbuja zaradi dude. Mislim, da bomo danes ponoči spet mal presekali user posted image .

Drugače pa je moja sestra začela uvajanje pri dobrih 4 mesecih in je bila pri petih na dveh obrokih in sicer dopoldanskem (sadje) in večernem (mlečna kašica). Vsega skupaj mislim, da v štirinajstih dneh. Se pa strinjam s teboj, mislim, da morata biti otrok in mamica zadovoljnja, če ne ni nič. Pa naj še povem, da mali ni nič bolje spal ponoči, dokler ga ni dala v svojo sobo in že isto noč je prespal celo in zaenkrat še vedno spi. Moje mnenje je itak, da otroci sploh niso ponoči toliko lačni, kot bi se radi crtljali. Jaz sem ga naprimer danes podojila ob petih (po sedmih urah), pa sem sigurna, da če bi mu dala dudo, bi nazaj zaspal. Se pa posledično midva več dojiva zjutraj in dopolne, da nadoknadi vse kar ni dobil čez noč (hrane in crtlanje).

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
25.12.2005 18:11:50   
tina104
Kety, lahko poskusiš še s kako drugo tekočino - vodo ali kakim drugim čajem. Mogoče pa je problem v flaški?? Kolikor mi je znano, si ga do sedaj samo dojila, ne? Ni navajen na flaško. Mogoče bi poskusila mu dajat kar iz skodelice ali po žlički. Je malo zamudno, pa precej mimo steče, ampak tako mi dajemo našemu tekočino in zadnje dni že nekaj več spije.

Jessy, kolikor sem videla, so različni nasveti glede dodajanja novih okusov - eni svetujejo isto sadje ali zelenjavo cel teden ali še več, tako da mislim, da vi niti niste tako malo stvari poskusili.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
25.12.2005 18:36:55   
zoya24
Ojla,

vidim, da vse veselo praznujete božič in nimate čas za RR. Jaz sem bila pa danes večinoma časa sama z malim (ki je dobesedno pol dneva prespal), pa mi je blo mal dolgčas, pa sem še en albumček pripravila Žiga v decembru. Če vas zanima, si ga oglejte.

Bi pa tebe Miševi prosila še za geslo, da si še jaz ogledam vaše stanovanjce.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
25.12.2005 21:05:30   
miševi

Dober večer.

Hvala vsem za izrečena sožalja.

Jessy, mislim, da naše stanovanje ni veliko večje od vašega - vsaj glede kvadrature, ki si jo navedla. Kako pa kaj rokice pri dodajanju - ali uspevaš z držanjem rokic? Mislim tudi, da sta poskusili že kar nekaj različnih okusov. V bistvu bi šla mogoče sedaj lahko že po dveh dneh na kaj novega - npr. po dveh dneh kolerabice le-tej dodaš še krompirček ali pa rižek ipd. Zraven samo spremljaš, če so kakšne reakcije - za kolerabico že veš npr. da je ni in če bi se kaj pojavilo, bi vedela, da je npr. to od riža. Nato rižu in krompirju dodaš npr. špinačo itd. - eno znano in eno novo. Prav tako pri sadju - npr. banani, ki jo že uvajaš 2 dni, dodaš melono in daješ mešanico 2 dni, potem pa meloni dodaš kakšno novo sadje... Je pa seveda to le eden od načinov...

Zoya, Žiga bo pa verjetno res že kar zrel za 1 samostojen obrokuser posted image . Pri nas pa Jure nekaj štrajka. Glede na to, da smo morali povečati kol. popitega mleka in da ponoči že 4 dni zahteva dodaten obrok, je čas, da bo počasi tudi začel papcat. Pa nočeuser posted image . Al ga ujamem zaspanega, al preveč lačnega. Sploh ne ujameva ritma. Pri Niki je šlo super, čeprav ni bila velik jedec, , z njim se pa trudimuser posted image . No, saj   morava sam ritem ujet, pa bo.

Kety, naredi tako, kot se ti zdi prav. Ne vem pa, če se lahko adaptirano mleko meša z materinim? Da ne bi bilo potem vse skupaj premočno. No, lahko da se, samo jaz nimam takih izkušenj...

LP vsem skupaj!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.12.2005 7:57:56   
Tiamo
Jutro, danes smo spet kar uredu spali, zaspala je ob 20 ob 3 hranjenje, in ob 7 auf. Lahko bi spala še kako uro ali dve user posted image . Zdaj se veselo igra v gugalniku, spet je pogruntala nove glasove in kriči na ves glas..sej jo je vesele poslušat. Kety ne sekiraj se preveč, ker veš kam to vodi...v depresijo. Kot si se odločila, probaj zvečer z adaptiranim mlekom, pol tvojega pol adaptiranega! Nevem zakaj se ne bi dodajalo adaptiranega mleka, saj je to umetno materino mleko! Tudi potem ko začneš dodajat, še vedno pijejo mleko!!! Samo boš morala kakšne 3 dni (pediater v porodnišnici mi je rekel cca 1 teden) dodajat, da bodo vidni rezultati. No včeraj sem bila v porodnišnici pri prijateljici in sem se pogovarjala z pediatrom in sem ga vprašala lih o tem in je rekel, da ni problema k so že stari 4 mesece...samo da je, pa je vse OK. Glede flašk in cuclov sem ti pa že povedala, da Demi ni marala Nukove, samo aventove obrjata. Samo vem kako je, tudi jaz imam doma cca 5 flašk in cuclov, od Nuka, Nuby-ja in aventove. Pa kupi samo cucelj, pa namontiraj na skodelico od črpalke, aja ti nimaš skodelic?  Ali ti pa jaz posodim skodelico od aventa, pa cucelj 3 imam eno še neuporabljeno, za probo, da ne boš denarja stran metala.... Grem kavico narest oz. popit... SNEG JE ZUNAJ SNEG JE  ZOYA SLIKCA JE user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 26.12.2005 7:59:53 >

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
26.12.2005 8:45:00   
Jessy
Dobro jutro!!!

Sem se vam mogla prit prav pohvaliti, kako smo super spali! Se že ne spomnim, kdaj sem nazadnje samo 1x ponoči dojila!!! Zaspala je malo po 21. uri, jedla pa ob 5h in nato šele zdaj, ob 8.15.

Miševi, hvala za te ideje o hrani. Na to sama še pomislila nisem, da bi že znani hrani dodala novo. Bom poskusila na ta način!!!

Drgač pa z rokicami zdaj sploh ni problem. Takrat je bil zato, ker sem jaz "budala" v eni roki držala žličko, v drugi pa posodico s hrano in ker nimam treh rok......no......saj veste!!! Zdaj pa posodico s hrano postavim na mizo, in tako lahko s ta drugo pridržim rokice!

Zdaj se pa poslavljam! Gremo končno na lepše! Smo že spakirani, le še v avto znosimo in okrog 10h štartamo!
Do petka, se lepo imejte, pa glejte, da ne boste preveč pisale, da ne bom potem 2 uri samo brala!!! user posted image

ČAU

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
26.12.2005 9:31:01   
zoya24
Dobro jutro,

miševi hvala za geslo, grem zdaj pogledat slikice.

Mi smo tudi odlično spali, podobno kot pri Neji in Jessy. Spat sva šla okoli 8.30, prvo hranjenje ob petih in naslednje ob pol devetih - vmes pa mirno spanje. user posted image user posted image user posted image .

Sva pa veraj poskusila jabolko z malo banane, pa je šla super, je še bolj jedel kot samo jabolko. V bistvu cel obrok, ker je pojedel okoli 160-170ml. Midva sva imela do sedaj tako naštimamo, da je šel ob devetih spat in se zbudil okoli pol dvanajstih, nato pa sva imela sadni obrok. Danes ko je spal tako dolgo, bo imel pač sadni obrok okoli enajste, preden bo šel spat. Je pa tudi pri nama še majčken problem z ritmom, ker se različno zbuja, ko bo ujel enkrat ritem zbujanja ob vsaj približno enaki uri, bo še boljše.

Jessy uživaj še za vse nas, ki ne gremo nikamor.......

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
26.12.2005 9:36:27   
zoya24
Miševo krasno stanovanje, pa meni se tudi zdi veliko. Pa otroška sobica je ful cartana z medvedkom Pu in prijatelji. Kje si pa dobila tepih, ki ga imaš pred posteljico, jaz bi tudi nekaj takega nabavila?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?