|
RE: Avgustovke, kje ste 13.12.2005 7:55:02
|
|
|
|
Tiamo
|
SE ŠE SPOMNITE Jessy 05. 02. 05 10:46:49 Za vse, ki bomo rodile AVGUSTA... Ja, vse se nekaj zbirajo in slišijo med seboj, le nas ni nikjer! Pa si še me izmenjajmo izkušnje! Nekaterim se je že končalo prvo trimesečje, ostale pa bodo pravkar tam, tako da se nam lahko kar pošteno oddahne, da smo iz "ta hujšega"! Meni se je trebušček že začel izoblikovati, sicer je še majhen ampak prikupno okrogel. Kilogrami so šli na začetku hitro gor, potem pa nazaj dol, tako da sem do danes pridobila 1,5 kg, mi je pa mož rekel, da sem pridobila nekaj maščevja okrog pasu :(. Ampak, kaj čmo, tak je naš davek, kajne? Prva posvetovalnica je tudi že za menoj, v naslednjo gremo 1.3., na nuhalni pa nisem bila. :duda: še ne čutim (vem, da je še prezgodaj), ampak budno spremljam vsak večer, če se slučajno kaj pojavi. Sem še kaj pozabila? Če sem, dodajte ve! Lepo crtajte bušije in se stiskajte z vašimi lubiji! lp, Jessy (14.t 3 dni) bubabaya 05. 02. 05 11:27:59 Odg: Za vse, ki bomo rodile AVGUSTA... Tudi js še nič ne čutim premikov,čeprav je bilo na nuhalni videt,da je kr živahen otročiček. Pridobila sem 3 kile,pa jih 5 zgubila zaradi bolezni. Trebušček tudi že imam majhen,sej bo zdaj začel rasti. Drugače pa v ponedeljek začnem 14.teden. LP Kety 05. 02. 05 11:34:19 Odg: Za vse, ki bomo rodile AVGUSTA... Tudi jaz sem že gledala, če je ze odprta tema za avgustovke. Super Jessy, da si jo odprla. Jaz sem danes dopolnila 11t in se počutim kar uredu. Trebušček se mi se ne pozna prav veliko, no, meni se zdi, da se že vidi, drugi pa ga se ne zaznajo, sem pa tudi jaz pridobila le okoli pasu oz. na trebuščku. Mažem se že občasno, da slučajno ne bi nastale kake strije že tako zgodaj. Mislim, da sem že mimo slabosti, ki so se pojavile v 8 in 9 tednu. Sedaj mi je mogoče včasih slabo zvečer, ce sem zelo utrujena.:) Na tehtnici se pa ne pokažejo dodatni kg, čeprav ogromno jem. Velikokrat po malo. Ampak res velikokrat. :ups: 16.2. greva z možekom na NS, ker je to baje lepo doživetje, pa tudi zaradi pretekle ponesrečene nosečnosti, kjer je slo za nepravilno delitev celic. Mi je g. svetovala, da je pametno it! Uživajte in se veliko crkljajte!9nebesa LP Kety, 11t Tia74 05. 02. 05 13:03:49 Odg: Za vse, ki bomo rodile AVGUSTA... Hojla še ena avgustovka, 13 6/7t. Pridobila sem 2 kg, trebušček viden, nobenih hlač ne morem zapreti:zmeden:. Tudi prsi so se mi povečale vendar ne za veliko. Do 11 tedna so me mučile slabosti,zdaj me pa samo napenja in skoz nekaj špika. Na nuhalni sem že bila, beba je bila živahna. Naslednji pregled imam 14.02. LP Tia74+:duda: urši77 05. 02. 05 13:18:02 Odg: Za vse, ki bomo rodile AVGUSTA... Evo še mene! Smo v 12t, nuhalno mamo 21.2. pri dr.Strahovi,svojo :duda: sem tudi že vsa ganjena občudovala na ekranu UZ-ja, slabosti se počasi umikajo iz dnevnega reda, trebušček se pa tudi lepo napenja. S kg sem še vedno 2 v minusi - sem jih kar nekaj izgubila z bruhanjem. Kakih posebnih želja glede hrane nimam, me pa mika sadje, navadni jogurti in "dojenčkasta hrana"(frutki, čokolešnik,...) Smrdi mi meso in močni parfumi. Edino nekaj me pa moti - kar pogosto me peče zgaga, pa ni važno kaj pojem, ali sploh kaj, sem poiskusila že vse mogoče zadeve, pa... me žge po celem požiralniku...groza...Dobro vsaj to, da je omejeno na večerne ure! Ma, smo preživeli še kaj hujšega:) LP in uživajte, kar se da:muca: monja 06. 02. 05 11:01:13 Odg: Za vse, ki bomo rodile AVGUSTA... Jessy, super da si se spomnila še na nas, avgustovke. Čeprav ne vem, kam se naj uvrstim. PDP imam 2.8., a imam takšen občutek da bomo morda pohiteli in ujeli zadnje julijske dni. Bomo videli. Na NS sem že bila, v MS. Sem zelo zadovoljna. Morda me je le motilo to, da jaz kaj veliko nisem videla, je imela G samo en ekran, obrnjen k sebi. Je pa zato fant videl vse, kar je super. Je pa vse tako kot mora biti. Spola pa še ni bilo mogoče videti. Vse stare kavbojke in hlače sem že zdavnaj pospravila daleč v omaro in si nabavila dvojne nosečniške, ene kavbojke in ene črne, elegantnejše. Trebušček tudi počasi, a vztrajno narašča in dobiva svojo obliko. Sem pa v 15t 3/7, glede na zadnji G pregled, ko ti določijo višino nosečnosti. Še se kaJ javite, avgustovke!!!! miševi 09. 03. 05 08:47:37 Odg: avgustovke kako kaj Lep pozdrav! Tudi jaz sem vesela, da ste se oglasile "avgustovke". Sem že hotela sama malo povprašat, če bo sploh katera takrat rodila. Sem v 18. tednu, zredila sem se 3 kg. Ker imam nosečniške hlače še iz prve nosečnosti, jih že dva tedna nosim, ker so bolj kamot in nikjer, predvsem okoli trebuha, ne tiščijo. Prvič sem se mazala z Avonovo kremo, pa sem vseeno dobila strije. sedaj še ničesar ne počnem v tej smeri, se pa kljub prejšnjim izkušnjam odpravljam po eno kremco - že občutek je dober, da malo narediš zase in se sprostiš. Če te namaže mož, je pa še toliko bolje. Trenutno sem na bolniški :(, ker me v službi in na pregledih muči pritisk, doma pa je v redu, čeprav 100 % ne počivam. Delam tudi še za službo, le da je doma manj stresno. Nekaj me pa res zanima. Ali kaj razmišljate o odhodu na morje:morje: pred porodom in do kdaj in kam si boste upale it? LP vsem skupaj!! nanka 14. 03. 05 09:47:53 Odg: avgustovske mamice Lep pozdrav vsem, tudi jaz imam PDP v začetku avgusta (19t), vendar nisem prvič noseča, upam ,da niste hude. Od prvih dveh porodov je minilo že toliko časa, da imam res občutek da je prvič. Zanima me ali si že kaj ogledujete otroško opremo? Ali planirate počitnice na morju? Čao violinski ključ 20. 06. 05 22:54:40 Odg: Ma kje ste avgustovke? Vreme nagaja? :)- :)- Joj, se mi smeje!!! :bravo: :bravo: avgustovka sem naprimer jaz, ne? 33t 4/7. Od torka na dopustu pred porodniškim (joj, še vedno se smejem!).. tudi jaz sem bila na slo obali za vikend, ampak jaz sem pač tam doma - in ker je tam tudi moja pridna kuharska mama, je tam zeloooooo komot in udobno. Sploh ko spim v svoji otroški sobi :).... Pritisk previsok, Hg prenizek (glupi G mi je predpisal Haemat... kako se že reče? pa s Ferrum Lekom nimam prav nobeme težave, ampak Ferrum Lek je zastonj, tole zadevco na H moram pa plačat, pa še slabo mi naredi, ker ga moram spit na prazen želodec)... Ohjej, še zmeraj se smejem,.... aja, naj ti vseeno povem, zakaj - imam 163 cm in 93 kg :pujs: :pujs: :) :) Ne morem se nehat smejat.... In ti se sekiraš za kile? Brez zamere, ampak zraven mene si 'amaterka' - jaz sem glih tam nekje za dve tebe ;) Oz. ti zraven mene lahko zgledamo kot tri normalne :nosecka: :nosecka: :nosecka: Mhm, trebušček pa tudi že fino laufa naokrog, da mi mož ne more verjet, da ga ne premikam sama - k sreči češenj ne maram, tako da ne morejo pasti na tla :) :) :) Sladoled pa laufa. Vsak dan. Veselo naprej! Pa res se ne sekirat za kile, no :) tajica 23. 05. 05 11:51:00 Odg: Avgustovke na vrh.. Živjo punce! Sicer vas berem in spremljam že več mesecev, danes sm se pa odločila da se vam javim! Teya jest imam rok 20.8, pa sem danes noseča 27 t in 2 dni, tako da mislim eda imamo mi prav izračunane tedne! Cunce sem že dobila od sestre in svakinje in imam že sloraj vse oprane in tut mene mal begajo tiste z nevidno številko!! V šolo za starše greva pa 1.6 in tudi že komaj čakam!! Drugače se pa počutim full dobr-zaenkrat!! No zaenkrat je dovolj, pa se vam javim kasneje!
|
|
|