|
RE: Avgustovke, kje ste 4.12.2005 22:41:35
|
|
|
|
violinski
|
Evo mene, me že kar nekaj časa ni bilo na spregled - pri vas pa take spremembe: najprej smajliji, potem pa modra barva. Ni slabo, moram rečt. Kety, tista bela bunkica v ustih: če izgleda kot mali mozoljček - je le cistica, ki se kdaj naredi na dojenčkovih dlesnih in enkrat boš opazila, da je ni več. Aljoša jo je imel ravno pri prvi posvetovalnici, pa nam je pediatrinja tako razložila. Če pa zgleda bolj prozorno je pa mogoče, da je afta. Pa skorajda ne verjamem, da je to. No, vidla je nisem, pa ne morem nič sigurnega reči. O, vam moram povedat o našem včerajšnjem spanju: sama sem šla spati bolj pozno, moja dva moška sta že drnjohala, Lana je pa itak najkasneje od 20:30 v deželi sanj.... In se uležem nekje okrog polnoči. Kar na lepem se zbudim in me totalna panika, da kdove kako je Aljoša že lačen, da sigurno je že strašansko pozna ura. Pogledam na mobitel - deset do enih. Sploh nisem mogla verjet. Od takrat sem se na pol ure zbujala in kontrolirala, da ne bi slučajno prespala časa za hranjenje, njegova visokost gospod sin so pa spali do 4:40!!! Po eni strani , po drugi strani pa - hej, kaj sem se pa jaz tako sekirala, da ne bi prespala? No, sem mislila, da je samo prehodno stanje, pa je tudi to noč okrog 2h malo zajamral, dobil dudo in spet spal do 4:40. A sem vam že povedala, da vsak mesec zamenja ritem spanja? A nisem? Aja, verjetno vas nisem hotela strašit Tako je namreč, ko se končno navadiš na en ritem, ki ga ima , ga spremeni. . Pri nas imamo verjetno tudi poskok v rasti, ker se Aljoša nenavadno dolgo doji, včasih CELO 7 minut!!! kot se je včasih enkrat ta vikend sem mu morala dati pa kar obe dojki, ker ko je bila ena prazna, je še iskal, in sem zamenjala, da se je še kako minuto dojil tudi na drugi strani Mislim, da je bilo to prvič. Žal pa še vedno izdatno poliva, kar me prav mori. Zdaj ga grem še zadnjič danes nahranit, tako da pišem spet jutri.
|
|
|