violinski
|
Čau, dekleta. Evo, ves dan me ni bilo. Časa približno 0. Saj pravim, da za moje ustvarjalne trenutke furam nočne Z Aljošo sva bila danes na sejmu knjig - sem mislila, da bo spal, tako kot vedno, ko je v vozičku, pa se je zbudil tisti trenutek, ko sva prišla v Cankarja, in zaspal tisti trenutek, ko sva se odpravila proti izhodu . Nt se je pa zabaval 100/h. Vse tiste barve, pa knjige, pa ljudje, pa - ojoj, pa v Cankarju so ogledala na stropu, se mi zdi, da se je kar ves čas gledal. No, zapravila nisva veliko, mal čez enga Cankarja , ampak imam pa s tem nekaj Novoletnih daril pokritih (otroke, seveda, kajpa). Sem pa zapravila definitivno manj, kot sva z mozekom zapravljala v Bruslju v English shopu za knjige. Tam naju pa ziv ni mogel ustaviti Popoldne je bil Aljoša tako utrujen, da je spal ko ubit, dokler ni prišla Lana, jaz sem pa lahko dokončala njen praznični koledar. Da vidite te učke, ko sem ji ga dala.... V kratkem bodo slike koledarja, pa vam bom posredovala link. No, potem je pa odprla eno škatlico, pa je našla noter Smartije. Še nikoli jih ni jedla, ni sploh vedela, kako naj se jih loti. Pa sem ji povedala, naj malo počaka, da se stopijo v ustih, potem pa skoraj ni mogla nehat (ampak v eni škatlici so štirje, če ne bi pretiravala). Še največji problem ji je bilo razložiti, da dobi vsak dan eno samo . Sem ji danes dovolila dve, ker imam dovolj materiala za dopolnit . Potem sem pa mislila, da bo večerjala kakšno od njenih standardnih večerij (jogurt, puding, čokolino, gres, ....), pa me je videla, da nekaj jem in je hotela probat. Sem jedla tuno s skuto (sama tuna mi je preslana, pa si jo razmešam s skuto) in mi je pojedla pol. Jaz pa lačna. Zdaj sem pa žejna.
|