|
RE: Avgustovke, kje ste 10.11.2005 13:59:22
|
|
|
|
zoya24
|
Živjo, vidim, da ste vse že pokonc. Aja, zdaj sem sept zoya24, se opravičujem za zmedo, so mi zdaj uredili, da sem se lahko prijavila. Tia hvala, Demi je tudi fuuuuuuuul šikana, se mi dopade na slikici, ko je vsa v rozastem, prava pupika. Kot sem napisala je danes prišla na obisk kolegica, pa sva skoraj štiri ure čvekale (upam, da ne bo dež ), je ful pasalo. Glede rokic sem najbrž mal smotan napisala, ni nujno, da jim je vroče, da imajo potne, ampak se tako vseeno hladijo, da jim ni vroče, torej normalen pojav. Vsaj tko moja mami prav, pa je dala šest otrok skozi, tko da verjetno nekaj že ve . Glede spanja pa hvala Tia za spodbudne besede. Sej naš drugače spi, samo za dojenje se je nekam pogosto začel zbujat in ko ga podojim, tako zaspi, v bistvi se nič ne joka (razen seveda če ga ne podojim)sam mene že ta zbujanje in vstajanje sesuje. Kety pri nas je tudi, še štirinajst dni nazaj zalegla duda, zdaj pa ne več . Se mi pa zdi, da se je to nespanje začelo z prestavitvijo ure, no ja bomo že, tu mi se bomo naglihali . Plenice: Babylove so mi bile super, čeprav so mi zadnjič čez noč premočla - pa ni čudno, če je mali štirikrat jedel. Pri Pamperskah mi včasih na hrbtu kaj ven pogledala (se mi zdi, da ima Žiga kar ravne čreve, gre vse takoj ven ). Pa še na dotik so ful plastične. Probala tudi Lumpi - pretrde - sem jih imela sam za čez dan, tko da glede vpojnosti nimam komentarja. Baby dream (Müller), bil polulan do glave. Zdaj imamo Pamperske, čakam pa na novo serijo Bab<love (to serijo - midi - so namreč v Domžalah umaknili iz prodajo, saj je bilo preveč pritožb - upravičenih), ker so se pri nas zaenkart najbolje obnesle. Jessy po moje še ni treba k zdravniku, če bo pa vročina pa kar. Pa še to pravijo, da je fino kak dan doma počakat, saj če greš prehitro k zdravniku, se bolezen še ne razvije, pol pa ne vejo kaj je . Hugolina upam, da vam rata, ker 22:30 je res že mal pozna ura.Držim pesti. Aja pa bravo Zoja in Timon , sta ful pridna.
|
|
|