|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
10.11.2005 11:20:02   
tajica
Tia74 poslala sem ti moj naslov in se ti že v naprej zahvaljujem!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.11.2005 12:15:05   
tea01
ojoj, sem vas brala, pa brala, zdaj mi je uspelo priti do konca. Kok ste pridne.  Mi imamo danes cepljenje in pregled. Upam, da ne bomo imeli reakcije.Komaj čakam, da vidim kok je že zrastel.

Prosim, prosim, se priporočam tudi jaz za pesmice. HVALA 1000X.

Mi ga že nekaj časa oblačimo v št. 68???? Raste, raste.

Povejte mi ali ima katera izkušnje z zobarjem v času dojenja?? Ali se priporoča ali ne iti zobarju v času dojenja???

Danes grem prej domov, ker bomo Jureta peljali cepit. Hvala bogu. Se vam javim kako je šlo.

LP

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.11.2005 12:27:36   
Jessy
Mi imamo pa prehlajeno dojenčico! user posted image  Kašlja, kiha in smrka....vročine ni in je normalno aktivna. A mislite, da bi bilo treba k zdravniku? Jaz mislim, da ne, vem pa tudi ne, kako je to pri dojenčkih. Sicer imava v petek posvetovalnico, ampak to sta še 2 dneva vmes.

Tudi Neji se potijo nogice, pa ji ni nič prevroče.user posted image

Tia, mislim, da si ti govorila, da se pri Pegperegu različno dvigajo nasloni....a mi zaupaš, kako? Jaz imam Pramete in ima zadaj tisto ročico, ki dvigne naslon na določene višine. Mislim, da se dvigne le 3x, morda 4x. A je kakšna finta?

Tea, pesmice nam je poslala Tia, mi pa jih pošiljamo naprej. V bistvu je vseeno, kateri pošlješ svoj mail, pa jih boš dobila. Mail pošlji kar privat.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.11.2005 12:29:24   
Jessy
Aja...Tea, saj najbrž misliš na zobarja zase, kajne? Jaz mislim, da je čisto vredu. Saj nima nobene zveze z dojenjem, razen, če bi mogla takrat nahraniti svojega otročička, pa še to lahko nekdo stori po flaški, če si izčrpaš mleko. Ti kar pojdi! Zobki morajo biti zdravi, da ne bo mamico bolelo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.11.2005 13:59:22   
zoya24
Živjo, vidim, da ste vse že pokonc. Aja, zdaj sem sept zoya24, se opravičujem za zmedo, so mi zdaj uredili, da sem se lahko prijavila. Tia hvala, Demi je tudi fuuuuuuuul šikana, se mi dopade na slikici, ko je vsa v rozastem, prava pupika.

Kot sem napisala je danes prišla na obisk kolegica, pa sva skoraj štiri ure čvekale (upam, da ne bo dežuser posted image ), je ful pasalo.

Glede rokic sem najbrž mal smotan napisala, ni nujno, da jim je vroče, da imajo potne, ampak se tako vseeno hladijo, da jim ni vroče, torej normalen pojav. Vsaj tko moja mami prav, pa je dala šest otrok skozi, tko da verjetno nekaj že veuser posted image .

Glede spanja pa hvala Tia za spodbudne besede. Sej naš drugače spi, samo za dojenje se je nekam pogosto začel zbujat in ko ga podojim, tako zaspi, v bistvi se nič ne joka (razen seveda če ga ne podojim)sam mene že ta zbujanje in vstajanje sesuje. Kety pri nas je tudi, še štirinajst dni nazaj zalegla duda, zdaj pa ne več user posted image . Se mi pa zdi, da se je to nespanje začelo z prestavitvijo ure, no ja bomo že, tu mi se bomo naglihali user posted image .

Plenice: Babylove so mi bile super, čeprav so mi zadnjič čez noč premočla - pa ni čudno, če je mali štirikrat jedel. Pri Pamperskah mi včasih na hrbtu kaj ven pogledala (se mi zdi, da ima Žiga kar ravne čreve, gre vse takoj ven user posted image ). Pa še na dotik so ful plastične. Probala tudi Lumpi - pretrde - sem jih imela sam za čez dan, tko da glede vpojnosti nimam komentarja. Baby dream (Müller), bil polulan do glave. Zdaj imamo Pamperske, čakam pa na novo serijo Bab<love (to serijo - midi - so namreč v Domžalah umaknili iz prodajo, saj je bilo preveč pritožb - upravičenih), ker so se pri nas zaenkart najbolje obnesle.

Jessy po moje še ni treba k zdravniku, če bo pa vročina pa kar. Pa še to pravijo, da je fino kak dan doma počakat, saj če greš prehitro k zdravniku, se bolezen še ne razvije, pol pa ne vejo kaj je user posted image .

Hugolina upam, da vam rata, ker 22:30 je res že mal pozna ura.Držim pesti.

Aja pa bravo Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in Timon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sta  ful pridna.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.11.2005 14:45:13   
Tiamo
Jessy, jaz je na tvojem mestu ne bi peljala k zdravniku. Saj imata jutri cepljenje in bodo preverili, in če bo bolana je ne bodo cepili. Glede vozička, se pri mojem ima naslon 4 stopnje dvižnosti, prva stopnja je je cca 3 cm dvignjena od ležečega položaja. Demi vedno zanese na eno stran in potem je postran v vozičku, ampak je srečna k lahko vse vidi. A si to hotela? Tajica, CD je narejen, sem ga hotela odnesti in poslati, pa je tako vreme, da me mine iti ven. Mogla bi iti, ker je Demi tečna, zdaj ima svojo uro spanja. Sva bile pa pridne, sva vse posasela, preoblekle posteljico, pomile potleh in skuhale user posted image user posted image . Zdaj pa samo jokca k je tooook zaspana user posted image  

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.11.2005 16:36:56   
miševi

Tia, kakšno vreme ste pa imeli? Mi smo tukaj imeli takega sončka, da smo bili par ur zunajuser posted image . Moramo pa izkoristiti dopoldanski čas, ker, kot je napisala hugolina, se potem sonce skrije za hribuser posted image .
Se ti moram zahvalit za pesmice - 1000 x hvala!!!user posted image user posted image user posted image  Joj, pa tvoje sporočilo pod poporodno depresijo sem prebrala - uboga Tia. Samo, da ste sedaj v redu in da si se ti tako kmalu uspela k sebi spravit. Dobro, da si naletela na tako dobre in profesionalne ljudi.

Jessy, jaz bi z zdravnikom počakala do posvetovalnice - bo že tam pogledala, kaj ji je. Sedaj je tako zoprno okoli zdravnikov hodit, ko je polno viroz, da ne bo še česa nalezla. Do petka pa tudi, če se bo kašljanje poslabšalo, ne bo tako hudo, ker bosta itak pri zdravniku.

Nanka, sem vesela, da sta ujeli ritemuser posted image .

Jaz sem bila pa včeraj tako žalostnauser posted image . Sem srečala na sprehodu eno znanko, katero skoraj vedno na tak način srečujem. Pa je imela čas in je malo klepetala. Potem pa udari z vprašanjem - a še dojiš. Jaz pa, da ne. In je naredila tak obraz in tako izjavo, ko da bi bila jaz zaradi tega najhujši hudodelec na svetu. Poj sem se pa šla, jaz neumnica, še zagovarjat in razlagat, zakaj mi to pač ni bilo usojeno. Ona pa na koncu, jah, sej ti bo že zrasu. In to tako poniževalno kot da bo moj otrok zaradi tega full prizadet oz. ne bo napredoval kot njeni otroci. Pa glih pri sebi sem pošlihtala, da pač ni mleka, ker sem se nekaj časa kar sekirala in se počutila manjvredno. Zdej pa tole. Tud videt je več ne moremuser posted image .

Tko, mal sem pojamrala, zdej grem pa še Jureta animirat, da bo zdržal do petih, ko ima za jest. Potem pa še po osmi uri in gre spančkat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.11.2005 17:38:13   
Tiamo
Miševi v Ljubljani je bila cel dan megla in temno, sončka ni bilo nikjer. user posted image  Tako, da sem tečna in Demi tudi. user posted image  Ja sem se kar hitro izvlekla iz poporodne stiske, sej je vse pozabljeno, ko se mi Demi nasmeji in ggg-ja. user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.11.2005 17:44:15   
nanka
Jessy, tudi jaz je nebi še peljala k zdravniku, saj dokler ni vročine tako ne dajo nobenega zdravila.
Miševi pri nas danes ni bilo nič sončka, sama megla do tal.
Ne sekiraj se in ne poslušaj te babnice. Jaz esm dva gor spravila na adaptiranem mleku in glej ga tavelika, ki je danes stara 14 let, je bila prehlajena samo dvakrat, drugega pa nič. Zrasla je v pravo zdravo najstnico. Tudi tretjega (Zojo) bom gor spravila na tem mleku in se sploh ne sekiram. Nam je pa pač prej zmanjkalo mleka, pa kaj. Ker imam vdrte bradavice, nisem mogla dojiti, sem si ga pa izčrpavala, pa se ni redila. Zdaj ko je z6ačela pa jesti, umetnega pa skačem do stropa. Še enkrat, ne sekiraj se in ne poslušaj takšnih neumnosti. Si dobra mamica. 

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.11.2005 17:55:55   
Tiamo

A mogoče ve formulo, koliko mora otrok pojesti, na podlagi njegove teže in starosti ?  A mogoče ve formulo, koliko mora otrok pojesti, na podlagi njegove teže in starosti ?   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.11.2005 18:04:13   
nanka
Tia, sem prebrala tvojo zgodbo. Dobra si, da si se tako hitro pobrala. To kar si dala skoz, je groza. Ampak dobro, da si napisala, da vidijo mamice, da niso same z težavami. Mislim, da vsaki odleže, ko preberi, da se še nekomu dogaja podobno kot njej. Je pa res, ko se ti bitjece nasmehne in začne oglašati si najsrečnejši.
Kaj si mislila s formulouser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.11.2005 18:37:24   
Tiamo
Formula je takale, mi jo je na drugem formu zaupala morskadeklica 100ml+starost v mesecih (npr. 3mes-30ml) +/-20ml

Za npr. 3mesece starega naj bi bilo 110-150ml.

Ampak vsak otrok je drugačen, eni več drugi manj

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.11.2005 19:14:14   
hugolina
Pozdravljene!!
Kaj se mi je zgodilo?? Smo imeli obiske in mali je bil ful razigran, se smejal, laufal kot mu mi pravimo (maha z vsemi štirimi), .... No in pol sva mogla jest je planil v jok, ma kaj jok, histerično dretje in sploh ni hotel cuca zagrabit. Ene pol ure sva rabila, da se je umiril in normalno pojedel, zdej je pa padel dol. Pa drugač mu ful paše če je šundr, da ni tišina. Res ne vem, mogoče je bil tko razdražen.

Joj, Tea01 kakšnega cukra imate vi, ful je fletkan na slikci pod tvojim nickom user posted image user posted image  Pa tudi ful navihan izgledauser posted image

Miševi... PROSIM nikar se ne sekiraj zaradi tega. Saj sem jaz tudi to mogla dat skoz in če ti po pravici povem, so moje tri "frendice" prekinile stike z mano, ker si očitno nimamo kaj povedat, ker one pač DOJIJO, jaz pa ne. Ja in???? Veš kaj, prav nič več nimam slabe vesti in ponosna sem na to, kako moj fant raste in se razvija, pa čeprav z Aptamilom. Vsaka stvar ima poz. in neg. lastnosti tko da.... Je bilo že veliko napisanega o tem. Samo zadnje čase to dojenje ful forsirajo, da smo potem mamice čist zmešane. Sej ne prekinemo zato ker bi same tako hotle! Pač, mati narava nam ni dala te možnosti in zato nismo nič slabše mame. Ah, če je pa tako polna sebe, ker doji naj pa bo..... Ti pa se ne bediraj zarad tega ok?

Ja Tia to formulo je meni povedala pediatrinja na prvi posvetovalnici. Samo je res čist odvisno od otročka.

No evo, zgleda da je svojo kitico že odspal , ker že guuuuu -ja. Mislim, kako malo je potrebno, pa je naspan user posted image user posted image

Aja, uspelo mi je narest album    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.11.2005 19:33:32   
tajica
Mi smo pa imeli sonce že od pol osmih naprej!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sva bla tut skoraj ves dan vzunej in mi je tako lepo spal!!!

Tia74 si pa hitra in pridna da si že posnela CD!! Super in res hvala! Tut jest sem prebrala tvojo zgodbo o poporodni depresiji in vsaka čast ti da sidala to skozi!!!

Punce ne se sekirat če vam drugi kaj rečejo o dojenju!!! Če dojiš ti pravijo da maš premalo mleka, da ni dovolj kakovosten, da dojiš prepogosto ali premalo in še in še , če pa ne dojiš te pa ravno tako kritizirajo!!! Naši otrociso in mi najbolj vemo kaj je prav in kaj ne!!!!

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.11.2005 21:05:50   
tea01
Evo nas. Uspešno prišli od pregleda. Jurček je malo jokal in zraven še zdravnika polulal. Bravo Jure. Je pa dobil tako veliko iglo v stegno, da je kar mene zabolelo. Je bil pa cepljen tudi proti hepatitusu B.
Smo zrastli, velik je 61 cm in težek 5650g, obseg glavice pa 40 cm.
Huholina hvala za kompliment. Ja je res navihanček.
A ste že kaj probale postaviti vaše na nogice. Naš kar laufa. Miševi, ni važno ali dojiš tako, ali drugače, važno je, da tvoj otrok raste!!!

Zdaj pa sinko Joka. Se vam javim jutri iz službe.

LP, Tea01

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.11.2005 21:30:59   
Jessy
Oooo!!! Se moram spet malo oglasiti. Vsa sem povožena! So se mi danes napovedale sodelavke, da pridejo na obisk. To sem zvedla ob 14h, prišle so pa ob 15.30. Seveda sem mogla takoj stopiti v akcijo. Spekla sem pecivo, naredila narezek, pa obvezno je bilo treba tudi pospraviti po stanovanju, ker mi smo že od majhnega tako navajeni, da ko se obiski najavijo, je treba vse zglancat. user posted image  Tolk je bila hitro ura naokrog, da nisem uspela priti na RR. V glavnem...zdaj Neja že lepo spančka, okopana...najbrž kaj lepega sanja....Kar naj!
Sem pa danes slučajno zagledala na satelitski datum, da piše, da smo 10.11. Jaz pa takoj v mojega moža, da kateri dan je danes....pa pravi, da je četrtek...jaz pa gledam kot budala in vprašam, če me zeza....da če ni danes sreda...on pa zagotavlja, da je četrtek!!! KRIZA!!! Še dobro, da sva to razčistila, ker drugače bi jaz jutri pozabila na posvetovalnico in cepljenje!!! Saj mislim, da sem tudi tu pisala, da je do posvetovalnice še 2 dni...evo....pa ni res!!! Ej, punce...včeraj sem jamrala, da sem zmedena, pa sem se iz tega hecala, sam danes me pa že amlo skrbi to moje čudno stanje...user posted image  Al sem že sklerozna, al kwa???

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.11.2005 21:31:37   
Jessy
ups...pomota...niso prišle ob 15.30, ampak ob 17.30!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.11.2005 21:43:35   
miševi

Oj, Jessy - se mi je zdel, da bi imela full mal cajta za spečt, pa pospravit. Ta druga ura se pa že bolje slišiuser posted image user posted image user posted image . Drgač sem pa jaz tud cepljena na to, da se mora vse sijat, če kdo pride (razen tesnih prijateljev, s katerimi se skoraj dnevno srečujemo). Bog ne daj, da bi se mi javili tako kot tebi. Jaz zahtevam, da mi povejo vsaj dva dni prej. En dan potem rabim, da se psihično pripravljam na pospravljanje in tuhtam, kako bi še moža v to potunkalauser posted image .
Dobro opravita jutri na posvetovalnici!!!

Dons bom šla pa mal prej spat. Jessy, se mi zdi, da ponavadi midve kot dve sovi še pozno ponoči na RR visiva.

Lahko noč!

Aja, drugač, punce, sem pa že boljše volje. Sem se mogla mal skašlat, ker še sama ne morem verjet, da obstajajo taki kretenčki. Hvala vam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.11.2005 23:38:40   
Jessy
hi..hi...miševi, imaš kar prav...res sva kot sovi tu na RR. Mah, kaj morem, če se mi pa zvečer kar ne spi! Jaz sem en nočen ptič, zato pa tudi rada zjutraj poležim, mapak jutri očitno ne bom, ker imava uro v posvetovalnici že ob 7.45. Sem v prejšnji posvetovalnici malo namignila, da radi dolgo spiva zjutraj, da bi mi kakšno pametno uro dala...na...zdaj pa imam....

Glede današnjih obiskov....vedla sem, da imajo namen priti ta teden, ker smo se pred prazniki o tem pogovarjale....in sem jim rekla, da mi naj 1 dan prej sporočijo, da bomo doma....no...pa mi včeraj prijateljica omeni, da se nekej menijo, da bi prišle danes, ampak da niso še sigurne....nakar danes čakam, čakam. čakam, da kakšna kaj pokliče...pa nič....ob 14h pokličem to svojo prijateljico in jo vprašam, če so ji kaj omenile, če pridejo....pa ni nič vedla, ampak so bile pa ravno v njeni bližini in mi da eno na telefon in pove, da ja, da pridejo....Če ne bi sama poklicala bi bila ful šokirana, ko bi jih zagledala na vratih....no...ampak se je vse lepo izteklo!!! Pečem pa zmerom taka peciva, ki so hitro narejena, z malo packanja, pa izredno dobra! user posted image user posted image user posted image

Šibam spat! Lahko noč! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.11.2005 7:45:11   
Tiamo
jutro zdajle je Jessy že v posvetovalnici, upam, da bosta dobro opravile in držimo pesti, da tudi pri Neji ne bo reakcij. Vidve z miševi sta nočni ptici, me se čez dan razpišemo,  vidve pa zvečer oz. ponoči. user posted image  Jessy si pa pridna,da si vse v 3 urah opravila, skuhala, pospravila,... svaka ti čast. Je Neja spala ali ti jo je kdo čuval? Za nami je spet prespana noč, bravo Demi in zdaj spet spi, tak, da si grem pripravit zajtrk, pa kavico. Upam ,da bo danes lepše vreme user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.11.2005 8:14:03   
zoya24
Dobro jutro me še od mene,

smo danes malo bolje spali, sva se dojila samo dvakrat user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj sem že s tem zadovoljna.

Jessy poročaj kako je bilo v posvetovalnici. Glede pospravljanja sem pa jaz ista, vse mora biti poglihan, pa tut jaz rada vem vsaj en dan prej, da se pol psihično pripravim user posted image . Aja pa zaspim jaz tudi težko zvečer. Pa nisem nek nočen tip. Preden je mali prišel na svet sem hodila spat okoli pol desetih do enajstih, zdaj pa tudi če grem prej spat ful težka zaspim - sem očitno preveč naspidirana preko dneva.

Tea in Tia, Jure in Demi potem nista imela nobene reakcije po cepljeno, a ne?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.11.2005 8:32:55   
Jessy
Dobro jutro!

Sva že nazaj iz posvetovalnice. Zamudili sva se slabih 5 minut, kar je katastrofalno! Ne vem, a si človek res ne more vzeti kako minuto več časa, da bi se lahko še kaj pogovoril??? Prideva tja, naju stehtajo (6350 g), zmerijo (60 cm), obseg glavice (41 cm), nato greva k pediatrinji. Ji je pokazala en cof, da mu je sledila, nato ji je dala ropotuljo, da je vidla, če kaj oprijema, potem me je vprašala, če se kaj pogovarja, vriska, odziva....potem ji je poslušala srčka in pljuča (brez vsakega komentarja), pogleda žrelo in pove, da je vneto in da naj prideva čez 14 dni, če bo zdrava. Potem mi pa reče, če bo imela vročino ali če bo neješča, umirjena, da naj prideva k zdravniku....in to je bilo vse! Vam povem, da je niti nisem uspela vprašat nič o dvigu naslonjala, ker me je tako na ekspres odpravila. Sem prav srečna, da je nisem izbrala za osebnega zdravnika.
Zdaj mi pa ni jasno, zakaj user posted image  pri vnetem grlu in prehladu ne dajo kakšnih zdravil??? Če mi zboli čez vikend itak nisem nič na boljšem, ker so dežurni zdravniki, ki pa o otrocih nič ne vejo in ti ne znajo pomagat??? Prav razočarana sem! Nimam niti kakšnih svečk za zbijanje temperature....

In zdaj imava uro čez 14 dni in to spet ob 7.45. Že danes sem jo med spanjem preoblačila in se je zbudila šele, ko je na glavi imela kapo, zdaj pa že spet spi. Je revca tako utrujena, ker je prezgodaj vstala.

Tia, saj mi je včeraj tudi mož pomagal pri pospravljanju, Neja je pa itak pridno spančkala v ležalniku, ko pa se je zbudila se je pa z ropotuljami zamotila. Mi kar uspe veliko narediti zraven nje. user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da si moram skuhat eno user posted image , ker sem tudi jaz user posted image .

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.11.2005 8:33:27   
zoya24
Tia74 sem še jaz prebrala tvojo zgodbo, svaka čast, da si bila tako prisebna, da si takoj poiskala pomoč. Vsakemu se lahko zgodi, tudi moji starejši sestrici se je. To da v porodnišnici fursirajo dojenje je idiotizem. Mislim, da se kljub temu vsaka mama lahko sama odločila, ali bo dojila ali ne. Vem da v Lj porodnišnici, so nas vprašali, če bomo dojile, prav tako pa so otrokom dajali dodatke od tretjega dne dalje. Res je, da smo bile po CR in da se mleko dalj vzpostavlja, pa tudi ko smo ga dobile, so vedno vprašali, če želimo dodatek. Jaz sicer nisem imela z mlekom težav, jih je pa pri prvi deklici imela ta zgoraj omenjena setrica in so ji tudi vsi govorili; "imaš mleko, vsaka iga ima", čeprav se je videlo, da punčka ne napreduje, šele po enem mesecu se jim je uprla, ko je mala ful shujšala in je začela dodajat. Je rekla, da si nikoli ne bo oprostila, da jih je takrat poslušala. Tko da vse tiste, ki ne dojite ne se sekirat, tudi jaz sem bila dojena samo tri tedne (takrat pač ni bilo v modi, da bi mame dojile), pa ni z mano nmič narobe (vsaj upam user posted image ).

Tia74 še enkrat čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 548
11.11.2005 8:39:51   
zoya24
oj, spet jaz, sem prepozno ugotovila Jessy, da si se že vrnila. Sem pa hotla pokomentirat, da imam jaz podobno pediatrinjo, žal je bila le ta še na razpolago pri nas. Ne rečem sicer, da ni strokovna, vendar ko je prvič pregledovala Žiga, ni nič povedala zraven, vse je delala v tišini, če pa sem jo kaj vprašala, mi je res na brzino odgovorila, tko da je pol sploh nisem nič več spraševala. Čist brez veze user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 549
11.11.2005 8:41:51   
Jessy
A vam povem še, kaj sem ušpičila???user posted image  Sem postavila krožnik na steklokeramično ploščo, nato sem se lotila pa kuhati čaj. Pristavim lonec z vodo, prižgem in letim na RR pisat o posvetovalnici...Ko sem končala s pisanjem pa slišim eno čudno pokanje....letim pogledat in zagledam, da grejem ploščo na kateri je krožnik....OBUP!!! Še dobro, da ni počil!  Zdaj se mi pa res vrstijo same neumne!!!user posted image
Aja...pa da ne govorim o tem, da danes sploh nisem imela datuma za v posvetovalnico, ampak sem ga imela včeraj (pa me je vseeno vzela). Ne vem, kejr sem dobila 11.11?...Tolk o moji pameti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......